Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Scouting amator
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Informatii,propuneri si sugestii fotbalisti
Iulian Cristian Stefan nascut 2001,este un mijlocas defensiv sau fundas central cu un potential foarte bun pentru L1.A jucat in L2 la Pandurii ca si mijlocas central iar in acest sezon a jucat ca si fundas central la Clinceni,in acest sezon a jucat 8 meciuri si a marcat un gol contra celor de la Mioveni.Are fizic foarte bun 1,87...iar ca stil de joc este noul Adrian Sut(FCSB).A debutat in L1 sezonul trecut in ultimul meci din play-off ,un Clinceni-CSU Craiova 0-0,a fost debutat de noul nostru antrenor Ilie Poenaru!
Cosmin Matei(Dinamo) dorit de UTA si Sepsi???

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/3-titul...64806.html

O sa avem fratii Matei??
(26-05-2022, 20:41)Zagorakis a scris: [ -> ]Cosmin Matei(Dinamo) dorit de UTA si Sepsi???

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/3-titul...64806.html

O sa avem fratii Matei??

Matei are calitate însă perioada asta de la Dinamo nu știu cât a jucat el 100%. Mereu îl vedeam fără chef ,însă și așa a ajutat cât a putut . Totuși nu l-as vrea la noi,îl
Văd foarte asemanator cu FL.Matei
Matei e o nulitate fara caracter si fara o valoare prea mare fata de ce avem in lot...nu multumesc
Nici eu nu cred ca este potrivit pentru noi...pe cand era la Viitorul iar echipa era aproape de locurile de baraj-retrogradare el era prin cluburi si a fost dat afara de Hagi....
Felicitari pentru initiativa dechiderii topicului! Era nevoie, mai ales in conditiile in care am vazut mereu, niste sugestii tare interesante de jucatori, la noi pe forum.
Multumesc!Trebuie sa ii acordam credit si lui Man09,el a propus sa deschid topicul!
(26-05-2022, 22:09)Kapa a scris: [ -> ]Matei e o nulitate fara caracter si fara o valoare prea mare fata de ce avem in lot...nu multumesc

(26-05-2022, 22:32)Zagorakis a scris: [ -> ]Nici eu nu cred ca este potrivit pentru noi...pe cand era la Viitorul iar echipa era aproape de locurile de baraj-retrogradare el era prin cluburi si a fost dat afara de Hagi....

Total de acord. Nu vad niciun fel de beneficiu pentru UTA in aducerea lui, absolut niciunul.
Stie cineva daca a semnat juniorul Raul Steau? Recunosc ca mie personal imi place si Petre Simon de cand a marcat pentru UTA U19 undeva la 30+ goluri plus ca are cifre bune la Corvinul!
Ilie a spus tot timpul ca la el conteaza puterea grupului si nici un jucator nu e mai presus de vestiar deci nu vad de ce s-ar uita catre un jucator ca Cosmin Matei.
Am citit pe Aradon ca UTA negociaza cu mijlocasul defensiv Robert Klaasen,dupa video pare un jucator agresiv cum este si Batha.
https://youtu.be/ImjU5WoPxNc

Daca tot mergem pe jucatori din Olanda ,eu propun un mijlocas foarte bun in locul lui Cardoso...un anume Joey Sleegers,cu 13 goluri in L2 din Olanda!
https://youtu.be/k8ifuz7FTIo
Sleegers joaca la FC Eindhoven si au pierdut in primul baraj de promovare! Eu cred ca este acceptabil si financiar iar ca experienta in afara...a jucat in Slovacia la Trencin!
@Zagorakis Klaasen ne-a refuzat odată nu cred ca ar trebui să insistam pt jucători care nu vin cu inima deschisă.
Mi se pare într-un fel penibil sa te milogesti de jucatori care te-au refuzat deja Klaasen a cerut garanții peste garanții vara trecută din relatarile presei.(daca sunt adevărate)
Ca inchizatori sunt 3 soluții Batha Isac Hrezdac si pe piața interna si externa inchizatori buni se gasesc o grămadă dacă îți dai interesul să cauți și să-i ofertezi.
Cascini da face ambele faze dacă vine el nu știu daca mai avem nevoie de alt închizător.
Claudiu Bumba a avut un sezon de exceptie la Kiszarda 11 goluri 5 pase decisive cu siguranță va primi propunere de prelungire dar dacă nu ar fi un transfer foarte bun.
Dupa cum am mai spus ,eu as incerca sa-l aduc pe Diarra de la Petrolul,mi se pare genul Malele.
(27-05-2022, 18:17)psv a scris: [ -> ]Dupa cum am mai spus ,eu as incerca sa-l aduc  pe Diarra de la Petrolul,mi se pare genul Malele.

Diarra e sub contract cu Petrolul nu pleaca fara suma de transfer.
In schimb e liber un atacant de gabarit, stangaci de 2,02 inaltime poate fi o varianta John Frederiksen 26 ani din liga 2 austriaca unde nu a impresionat are 7 goluri doar, dar acolo e un fotbal prea rapid ori nu sa adaptat el.
E atacantul statului Feroe dar e nascut si crescut in Danemarca are si un sezon cu 11 goluri in liga 2 din Finlanda, inlocuitor pt Ongaro si Laukzemis pe finaluri de meci la faze fixe poate fi de ajutor e usor de adus nu trebuie sa ii dai prima de instalare un jucator pt banca de rezerve si Andrea Compagno a venit la Craiova din campionatul din San Marino.
Pe langa calitatile de pivot si arunca auturile de la margine adevarate cornere pina in gura portii.Ar putea sa il cheme la o proba de joc Poenaru.
https://www.youtube.com/watch?v=-KlRCaosKMk
https://www.transfermarkt.com/john-frede...ler/249154
Daca mergem pe modelul Compagno,atacant cu fizic ..atunci de ce nu golgheterul din San Marino ? Ca acolo a jucat si Compagno...iar baiatul asta are cifre mai bune Imre Badalassi,tot italian! Fizic 1.85-1.87 nu am gasit info clare ! 23 de meciuri si 24 de goluri! Salar mic!
https://www.transfermarkt.com/imre-badal...ler/486530
(29-05-2022, 15:24)Zagorakis a scris: [ -> ]Daca mergem pe modelul Compagno,atacant cu fizic ..atunci de ce nu golgheterul din San Marino ? Ca acolo a jucat si Compagno...iar baiatul asta are cifre mai bune Imre Badalassi,tot italian! Fizic 1.85-1.87 nu am gasit info clare ! 23 de meciuri si 24 de goluri! Salar mic!
https://www.transfermarkt.com/imre-badal...ler/486530

Dupa nume posibil să aiba si origini ungurești am vazut acum pe twitter niște goluri trage din orice poziție are calități e de luat in calcul de asta e utila si o echipa a doua poți aduce unu doi jucatori de genul asta care pot să,, explodeze''cum se spune fara sa aglomerezi lista de liga 1.
Gol din foarfeca asemanator cu al lui Romario Moise:
https://mobile.twitter.com/SanmaCalcio/s...9407314954
Având in vedere situația dificila a Chindiei (sper sa si retrogradeze ) ,am putea sa ne uitam in curtea lor sa atragem câțiva jucatori . Aici ma refer la un Șerban,Căpușa,Dulca,Iacob
Din ce am citit in presa ,Poenaru a vorbit cu Paul Iacob doar ca jucatorul are oferte si de la FCU Craiova,Rapid ...
(29-05-2022, 22:01)Zagorakis a scris: [ -> ]Din ce am citit in presa ,Poenaru a vorbit cu Paul Iacob doar ca jucatorul are oferte si de la FCU Craiova,Rapid ...

Exista alternativa la fel de bună zic eu Mihai Popescu e liber de contract. Daca nu Celea tot de la Chindia care a mai jucat la noi. 
https://www.transfermarkt.com/mihai-pope...ler/361537
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10