Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #6: Rapid București - UTA, 20.08.2022, ora 21:30, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
[Imagine: 6RapidUTA.png]
As vrea sa vad o aparare exacta si compacta, sa le facem zile negre maroniilor...chiar daca jucam urat Smile
Eu sper sa avem parte de un arbitraj corect, în rest dacă vom juca măcar cum am făcut-o în ultimile doua meciuri...nu vom pierde la rapid!
Cum sa iei asa gol, Balauru ? Iar Otele, o respingere prosteasca cu capul in zona de mijloc...inca stam prost in aparare...
Batha asta da vreodata un sut pe poarta ? Chiar daca trage tare, tot pe langa trage... am jucat mai bine cand a fost el absent din echipa
din păcate mijlocul nostru scartie serios, Isac si Batha nu se regasesc, cu pase pierdute sau la adversar, suturi mult pe linga poarta. Ubbink ar trebuii introdus cel tarziu la inceputul reprizii secunde.
Da, e nevoie de Ubbink acolo...Postolachi si Jobello imi plac, dar amandoi sunt putin "slow"
Batha trebuie schimbat rapid, pana nu ia rosu. Incredibil cum irosim șanse dupa șanse
Batha asta e un prost...vad ca nu invata nimic...nu ai cum sa ii schimbi temperamentul...mai mult ne incurca, sincer
o schimbare neinspirata a lui Poenaru: cum sa-l schimbi pe Postolachi cu Ademi???
fara suparare, e greseala lui Poenaru!!! Slab antrenor. DEMISIA!!! Chiar nu e de play off. Fara suparare. Batha trebuia schimbat cu Ubbink la pauza.
Si uite ca a luat si rosu fraieru'
Nu am ce-i reprosa lui Poenaru pana acum, chiar am aratat un joc bun...mai putin greseala ca nu joaca cu Ubbink si insista cu fraierul de Batha
inca un aspect: Ademi inexistent pe teren, cine l-a adus și cine îl baga e de neînțeles!!!
(20-08-2022, 23:07)RedNeck a scris: [ -> ]Nu am ce-i reprosa lui Poenaru pana acum, chiar am aratat un joc bun...mai putin greseala ca nu joaca cu Ubbink si insista cu fraierul de Batha

toate, dar absolut toate schimbările neinspirate. Pe cealaltă parte Mutu e un strateg de zile mari. Nu se compara.
(20-08-2022, 23:05)RedNeck a scris: [ -> ]Si uite ca a luat si rosu fraieru'

ala nu fost galben...
Batha trebuie făcut pachet și trimis acasă in seara asta, asta-i deja bătaie de joc. In rest nu mi se pare că ai fost ăștia cu ceva peste noi.
Iar marele Baron ar mai trebui să facă vreo 2 transferuri, in loc să se țină de P...pe la oficială, după ce a incasat banii pe David.
(20-08-2022, 23:09)Ovidiu a scris: [ -> ]Batha trebuie făcut pachet și trimis acasă in seara asta, asta-i deja bătaie de joc. In rest nu mi se pare că ai fost ăștia cu ceva peste noi.
Iar marele Baron ar mai trebui să facă vreo 2 transferuri, in loc să se țină de P...pe la oficială, după ce a incasat banii pe David.

mereu joaca asa, nimic nou sub soare. Rezolvarea e simpla: ori îl schimbi înainte sa ia și al doilea galben ori nu-l bagi.
concluzia e simpla: Poenaru a pierdut acest meci în care am am jucat bine însă nu am am pus pericol în fata porții. Mijloc inexistent și schimbări neinspirate au pus capacul. Cu atat mai dureros cu cat am jucat contra Rapidului. DEMISIA!
Uite ce portar am scăpat, fmm...mersi, Gyuszi, mare profesor ești, a fost sub ochii tăi..despre păcălicii din conducere nu mai spun nimic.
Pagini: 1 2