Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #18: UTA - FC Voluntari, 13.11.2022, ora 15:45, Digisport 1
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Speram intr-o victorie atat de necesara duminica. Trebuie sa incurajam echipa pana la final! Hai UTA!
am revenit în era Balint... e oare prematur sa ceri demisia?
Dacă nu găsim 3-4 jucatori la iarna ,nu ne văd bine …
Sunteți culmea deja. Trebuia sa fim deja pe loc de play-off dupa 2 etape. Măcar echipa a jucat ceva fata de dezastrul din perioada Poenaru, pana si Dobrescu a tras. Cred ca dupa astea 3 saptamani de pauza o sa vedem rezultatele.
(13-11-2022, 18:52)mns a scris: [ -> ]Sunteți culmea deja. Trebuia sa fim deja pe loc de play-off dupa 2 etape. Măcar echipa a jucat ceva fata de dezastrul din perioada Poenaru, pana si Dobrescu a tras. Cred ca dupa astea 3 saptamani de pauza o sa vedem rezultatele.

Culmea ca ce ? Unii jucatori atat pot ,nu inteleg câta răbdare sa mai puteți avea cu unii. Mereu găsim scuze ,dar etapele trec și rămânem fără puncte . Dacă nu găsim 2-3 jucatori care îți pot face diferența/sa îți ofere siguranța ,ne batem la ultimele 2 locuri . 

Meleke de la Voluntari pare o soluție interesantă ,l-am urmărit tot meciul ,nu a fost depășit niciodată de nici măcar un jucător de la noi
M-am referit in mare la mesajul cu demisia… echipa a jucat mult mai ok, in special primul 11. Dobrescu a fost alt jucător parca, Otele iar ca la inceput, Keseru a alergat si el. Steau, Matei, Anton, trecând pe langa suturi mi se pare ca au tras echipa in jos, daca jucatorii cu care am inceput inca erau proaspeți, cred ca am fi castigat.
Vad ca Bint insista si el (ca Poenaru) cu Batha, care mai mult ne incurca, cu Fl. Matei, cu Dobrescu (poate la Dobrescu nu avea alternativa), cu Anton. Clar, se impun niste plecari la iarna. Inschimb, Rares Pop e o certitudine. Ar trebui sa ne uitam in ograda noastra, la juniori.
Mie mi-o plăcut atitudinea băieților de azi și chiar au fost și momente bune (faza golului nostru a fost foarte frumoasa)! Am convingerea ca gyuszi o sa ne pună pe picioare și după cele 3 săptămâni de pauza echipa va juca altceva!
Progresul este vizibil insa abia acum realizam cat de praf a fost Poenaru si cat de mult rau a facut.
Corect kidule! Perfect spus
Daca stam bine sa ne gandim judecand la rece,poe trebuia dat afara dupa meciul din tur cu voluntari!Eu sunt multumit in primul rand fata de atitudinea pe care am avut-o ieri,nu imi fac griji referitor la retrogardare ,din pacate s-a pierdut un sezon care ar fi fost normal sa reprezinte un progres fataa de cele doua precedente.Este si primul meci in care am jucat ceva mai mult de 10 minute.Locul 14 reprezinta in oglinda modul dezastruos cum (nu)a gestionat poe in primul rand vestiarul.
Inteleg ca toti dam vina pe Poe dar ce l-a recomandat sa sa apelam la el? Ce referinte a avut clubul despre el? Toti l-am dorit inainte de a fi adus.
(14-11-2022, 21:53)adymax a scris: [ -> ]Inteleg ca toti dam vina pe Poe dar ce l-a recomandat sa sa apelam la el?  Ce referinte a avut clubul despre el?  Toti l-am dorit inainte de a fi adus.

Este simplu, ce am vazut noi la el aia a vazut si conducerea. Play-off cu o echipa fara suporteri , si rezultate bune cu o echipa aflata in moarte clinica. Din pacate ne-am pacalit , iar Poe a demonstrat cel putin deocamdata,ca nu este capabil sa gestioneze un vestiar si un club cu totul alta greutate fata de Clinceni ori Medias.
(15-11-2022, 11:33)psv a scris: [ -> ]
(14-11-2022, 21:53)adymax a scris: [ -> ]Inteleg ca toti dam vina pe Poe dar ce l-a recomandat sa sa apelam la el?  Ce referinte a avut clubul despre el?  Toti l-am dorit inainte de a fi adus.

Este simplu, ce am vazut noi la el aia a vazut si conducerea. Play-off cu o echipa fara suporteri , si rezultate bune cu o echipa aflata in moarte clinica. Din pacate ne-am pacalit , iar Poe a demonstrat cel putin deocamdata,ca nu este capabil sa gestioneze un vestiar si un club cu totul alta greutate fata de Clinceni ori Medias.

As adauga si faptul ca s-a zvonit ca il vrea Becali. Sau chiar l-a vrut. A avut parte si de o  mass media favorabila.
Eu nu sunt suparat pentru egal, am vazut daruire si aia e tot ce ma intereseaza la un meci. Ca atitudine am fost mult peste ultimele meciuri ale noastre, chiar si cel cu Petrolul, sa nu mai zic de ultimele 5 etape cu Poe care au fost jalnice. Din pacate el nu a avut autoritate in vestiar si asta cred ca s-a vazut cat se poate de clar prin atitudinea jucatorilor. Eu cred in echipa asta, poate mult mai mult. Da, avem minusuri, dar le putem corecta, timpul nu-l mai putem da inapoi. Sper ca aceasta pauza sa ne prinda bine.
Se vede o crestere , dar oare se gandeste cineva cat timp am pierdut cu Badea si Poenaru?
Sincer nu cred ca am pierdut timp cu Badea, sa nu uitam ca e singurul care a promovat jucatori din academie si le-a dat o sansa, sansa pe care au primit-o din partea lui Poenaru doar in regim de forta majora si din partea lui Balint spre deloc.
E greu cu academia... depinde ce vrei, toti ne uitam la Hagi dar acolo e munca tati"!!!
(13-11-2022, 18:37)Xtreme a scris: [ -> ]am revenit în era Balint... e oare prematur sa ceri demisia?

aceeași întrebare dupa un meci indigo
Cand esti obligat sa joci cu Matei si Keseru titulari poti sa te numesti si Guardiola ca rezultatul e acelas. Mai pune-l si pe Postolachi, care de vreo luna nu joaca nimic si o sa vezi ca n-aveai nicio sansa azi.
Pagini: 1 2