Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #26: FC Hermannstadt - UTA, 18.02.2023, ora 14:30
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: uG2QU68.png]
Cu toții la Sibiu!
Sper sa-i prindem demoralizati dupa depunctare si sa luam cele 3 puncte.
In prima parte a campionatului evolutia Sibiului, proaspat promovata, a intrecut asteptarile multora, dar mai ales a celora care pariaza in Superliga ! A obtinut victorii surprinzatoare la "case mari" mentinindu-se nesperat, dar constant in sferele inalte si rarefiate ale Playoff-ului departe de grijile retrogradarii, practicind un joc colectiv bine legat, eficient, placut ochiului cu un Maldarasanu de-a dreptul magic !

Singura lor problema, nerezolvata inca, este sustenabilitatea financiara a clubului, care le-a adus o penalizare substantiala de puncte in economia clasamentuluisi readucind-ui rapid in zona mlastinoasa a retrogradarii.

Cu totul altfel performezi cind ai presiunea sabiei lui Damocles deasupra gitului !

Daca ar fi sa cintarim la rece valoarea loturilor, UTA n-ar trebui sa aiba probleme pe un teren decent. Daca ar fi sa comparam jocul de ansamblu al echipelor Sibiul are un joc mult mai inchegat.

Cu siguranta insa ca, diferenta in teren v-a fi facuta de prestatia si determinarea individuala, in conditii de maxima presiune pe jucatorii ambelor echipe, supuse perspectivei reale a retrogradarii si a urmarilor acesteia.

Multa Bafta UTA !
Sa revenim cu 3 puncte !

Dupa toate semnalele va fi cea mai mare deplasare , dupa cele la vecinii liliachii, a suporterilor aradeni din ultimii ani !

Tot ARADUL la Sibiu !!!!
Drum bun lipsit de griji tuturor ce fac deplasarea si va multumim pt sacrificii, sa veniti acasa cu cele 3 puncte!
n-am văzut întreg meciul deci o întrebare: mai degrabă am pierdut sau mai degrabă am câștigat? Se putea mai mult sau per ansamblu un egal meritat?
Un meci echilibrat dar eu as inclina balanta un pic in favoarea UTA-ei. Am avut ocaziile mai clare, cea a lui Ubbink a fost imensa! Cred ca i-a ramas mingea un pic intre picioare si a ales un sut din scurt cu spitul. Intrarea lui Barbut ne-a destabilizat un pic datorita vitezei lui si au avut si ei doua bune ocazii dar nu atat de mari ca si ale noastre.
As mai scoate in evidenta maniera smechereasca de a arbitra a acestui Gaman. Pur si simplu a judecat toate duelurile la limita dintre jucatori in favoarea Sibiului. Sunt un pic obsedat de arbitrajele din meciurile UTA-ei, recunosc asta, dar de trei ani de zile suntem ciupiti aproape etapa de etapa de catre "cavalerii" in negru.
Batha mi se pare veriga slaba...in afara de lupta aia "muncitoreasca", tipica jucatorilor de Liga 3, baiatul asta este in plus la UTA.
Fara cuvinte deplasarea asta, cata emotie produce UTA... cat despre joc, trebuie sa intelegem ca mai e mult pana baietii astia pot castiga meci de meci dar sper sa ne salvam si macar acasa sa nu pierdem puncte!
Prin prizma ocaziilor clare de gol pe care UTA si le-a creat, am pierdut doua puncte foarte importante.

Mi-au placut Chindris, Rares Pop si Otele, ultimul, parind ca a luat foarte in serios sfatul lui Balint de a da drumul la balon cit mai mai repede si intr-un mod cit mai altruistic cu putinta in follosul coechipierilor si intr-un final al echipei.

Am remarcat citeva asezari bune la sut din lateral inapoi in interiorul careului care au adus dealtfel si cele mai mari ocazii de gol pentru UTA, vezi Rares Pop pentru Milosevic, Ubbink de la Otele, etc. Frecventa acestora trebuie neaparat marita considerabil atit din stinga cit si din dreapata. La cornere in careul advers constat inca foarte mult amatorism, hei-rup, noroc, ghiceala si o lipsa totala de organizare ! Irosim in continuare oportunitati de a fi periculosi si de a inscrie din aceste faze f1xe.

Avem mare nevoie de suturi precise pe poarta din afara careului de 16m.

Ne asteapta jocuri foarte grele impotriva granzilor Superligii si trebuie sa venim cu ceva nou si inovativ care sa surprinda si sa faca diferenta in favoarea noastra !
În toate meciurile care vor urma nu cred ca suntem victimă sigura. Majoritatea echipelor: Farul, CSU, FCSB se deschid.. lasă spații iar la UTA îi convine chestia asta.
CFR, ii stim. Anti-joc, park-the-bus si aia e.
De acord cu diangelis...sa vedem daca putem fi exacti in aparare...in rest, cred si eu ca vom avea destule oportunitati de gol.
Pe de altă parte, UTA, cu un lot valoros, pare să aibă probleme pe un teren Wordle decent. Cu toate acestea, diferența în teren va fi făcută de prestația individuală și de determinare, mai ales în condițiile presiunii maxime legate de retrogradare.