Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Petrolul Ploiesti vs UTA / Prima Finala in Play-Out 2023 Superliga
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Sa vina prima victorie pentru UTA in Play-Out! 

Dupa incheiera sezonului regulat, UTA 29 de goluri inscrise vs Petrolul 28, goluri primite UTA 41 vs Petrolul 44, diferenta golaveraj UTA -12, Petrolul -16. 

Si totusi, paradoxal si foarte greu de explicat, din punctul meu de vedere, Petrolul a acumulat 36 de puncte iar UTA doar 27, cu 9 puncte mai putin !  Undecided  

Cu doar 3 victorii mai multe pentru UTA in sezonul regulat, pentru un total de 9 meciuri cistigate vs 11 victorii ale Petrolul, am fi terminat cu siguranta pe locul 8 deasupra Petrolului la golaveraj ! Am avut 9 egaluri in timp ce Petrolul a avut doar 3. In concluzie, ne-e lipsit total curajul de a forta victoria in cel putin 3 meciuri pe care din pacate le-am terminat la egalitate.

Balint a vorbit si vorbeste in continuare despre faptul ca UTA a abordat in sezonul regulat si v-a continua sa abordeze si in acest play-out fiecare meci la victorie. Statistica celor 9 egaluri obtinute in sezonul regulat indica contrarul, chiar daca nu toate din acestea ii sint atribuabile bancii sale tehnice. 

Frica de a pierde a fost evidenta atit pentru Poenaru cit si pentru Balint, iar asta ne-a adus pe locul 15 din 16.

Desi diferenta de puncte intre locul 7 si 15 nu este foarte mare, sau insumortabila, v-a trebuii sa abandonam odata pentru totdeauna frica de a pierde. Daca in play-out continuam cu "egalurile" sau pierdem la un gol sau trei, nu ne ajuta in atingerea obiectivului de salvare de la retrogradare. Pentru noi doar victoria conteaza in acest moment. Ori la bal ori la spital !
Au fost meciuri, nu multe e drept, in care am inscris primii in deplasare si apoi am inceput sa tragem de timp. Si inca din prima repriza! Ca rezultatul nu ne-a fost favorabil in final, demonstreaza cat de jenante au fost acele momente. Jucam cu frica de a nu pierde de parca 1 punct ar fi jumate de victorie, ca pe vremea cand se acordau 2 puncte. Nu imi dau nici acum seama daca "semnalul" e dat de Balint sau e frica jucatorilor. Multi joaca "la alibi" , din frica de a nu gresi, cu pasa laterala/inapoi sau cu cea la portar (pe vremea lui Iacob in special). Dincolo de declaratii, vreau sa vad ca Balint abordeaza meciul la victorie! Aici va fi cheia play-out-ului. Daca ne multumim cu putin, vom aduce putin. Iar la Ploiesti chiar se poate, se pot obtine 3 puncte. Hai UTA!
Hai cu 3 puncte!
Cretinul asta de Batha face ceva bun pentru echipa ? A avut asta vreodata un sut de la distranta macar pe cadrul portii ? Pe linga asta, vad ca deja a luat galben, iara....
din păcate prima repriza nu e ceea ce ma/ ne așteptam. Petrolul aproape la toate capitolele superioara. La noi sare mingea din om de zici ca lovește un plop și nu un fotbalist profesionist. Pase nesincronizate, șuturi puține și mult pe lingă poarta. Asta cu un prim 11 aproape ideal/perfect din punctul de vedere a calității jucătorilor din lotul UTA-ei.
Foarte slab Otele in prima repriza...sper ca-l schima Balint la pauza
(17-03-2023, 22:22)RedNeck a scris: [ -> ]Foarte slab Otele in prima repriza...sper ca-l schima Balint la pauza

la fel ca la Roger, se pare ca e "plecat". Mult succes pentru el și mult noroc pentru CFR...
extraordinar, nemaipomenit, greu de vizionat acest meci. nu te poți uita la cum și din ce faze ratează Postolachi, Otele, Ubbink, Anton singuri în fata porții. Pur și simplu greu de vizionat, fără să-ți crească tensiunea! Sper ca ocaziile sa nu se răzbune... Iar Rares Pop e terminat dupa 60 de minute, nu mai joaca nimic... Pacat ca Balint din nou nu vede și nu reacționează, daca continua cu Rares Pop risca chiar un rosu...
din pacate echipa si Balint nu a inteles, si nu vor intelege ca se joaca retrogradarea, fiecare meci e de 6 puncte. Demisia Balint!!!
O echipă fără antrenor joacă mai organizat decât am făcut-o noi astăzi.
In rest, rămâne cum am stabilit, sezonul viitor la matineu.
Sper că-s mulțumiți inceții mintal care aplaudau revenirea acestui antrenor de duzină.
Mulțumim, Meszare, pentru managementul de succes...medicamente de cancer să-ți cumperi de toți banii sifonați din club, impreună cu botoxatul și toate gunoaiele din presă care te-au susținut și incă iți prestează felații.
Infringerea asta i-o imput lui Balint. N-a avut reactie din nou...un fricos ! Otele trebuia schimbat inca de la pauza, s-a vazut ca e total sters. Abia prin min 70 s-a trezit si Balint cu Otele. Rares Pop sters si el, la fel si Ubbink. Atitea pase gresite si mingi simple pierdute am avut, ca orice alta echipa ne facea praf...in schimb, am jucat cu o echipa si mai slaba decat noi, cu si mai multe pase gresite si pierdute decat noi, daca se poate asa ceva ! Cred ca Petrolul e cea mai slaba echipa cu care am jucat in campionatul asta. Sa nu poti sa-i bati nici pe astia ?!
Willie Barbosa a facut ceva de cand a venit la UTA, are vreo realizare notabila ? Am primit din nou un gol stupid, pe final, ca o echipa din aia nenorocita si vai de mama ei, la o faza care ma face sa am mari dubii si asupra abilitatilor lui Kucher. Balint, ai fost un mare zero cum ai gestionat meciul asta !
La ce am arătat și cum am arătat azi NU meritam in liga 1! Nu pot sa cred ca poți intra in meci cum a intrat acest Barbosa
Daca ne scapam printr-o minute trebuie remaniata echipa asta din temelii, am fost ridicoli.
Chiar nu mai avem ce face in acest moment, asta i materialul pana la vara, acum e Ala-Bala-Portocala... miliarde sa aduci nu mai ai ce schimba. Asa e echipa, un meci bun altul rau...
Din cele 9 finale de play-out am irosit-o pe prima, mai ramin doar 8. Trei puncte luate de la Petrolul cumulate la alte trei potentiale pe teren propriu in etapa urmatoare, ne-ar fi plasat cu siguranta deasupra emotiilor de retrogradare. Acum avem nevoie de cel putin trei victorii consecutive pentru a iesi din vrie !

Faptul ca nu esti in stare sa cistigi cele trei puncte puse in joc, privita prin prizma pozitiei curente in clasament, retrogradarea directa, nu face altceva decit sa incurajeze si sa alimenteze optiunea "egalurilor" de complezenta a celorlalte echipe angajate in play-out pentru a mentine constant si la acelasi nivel diferenta punctelor fata de UTA sau Mioveni.