Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Superliga ⋅ Play-Out ⋅ Etapa 2 : UTA Arad - "U" Cluj, 01.04.2023 ora 12:00
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
[Imagine: BnMMpVm.jpg]
Ne incurcam si cu astia? Sau ne scoate magarul asta sa demonstreze ca poate?
Bag mana in foc ca ne salveaza Mezsar , sau?
Nu, in nici un caz, lotul nostru este cu mult mai bun decit al U Cluj si chiar as indrazni sa spun, peste toate celelalte echipe angrenate in play-out cu exceptia ... FC U Craiova.

Sintem pe un trend pozitiv de forma sportiva la nivelul intregului lot de jucatori de vreo 4 sau chiar mai multe etape incoace. Din anumite motive nu reusim sa legam 2-3 victorii la rind.

Din pacate accidentarile, cartonasele galbene, erorile de arbitraj, inexistenta sau imprecizia VAR-ului ne-au impins incet incet, tot mai aproape de prapastia adinca a retrogradarii.

O victorie clara asupra U Cluj ar insemna revirimentul mult asteptat de publicul Aradean !
(22-03-2023, 9:04)Coco13 a scris: [ -> ]Nu, in nici un caz, lotul nostru este cu mult mai bun decit al U Cluj si chiar as indrazni sa spun, peste toate celelalte echipe angrenate in play-out cu exceptia ... FC U Craiova.

Sintem pe un trend pozitiv de forma sportiva la nivelul intregului lot de jucatori de vreo 4 sau chiar mai multe etape incoace. Din anumite motive nu reusim sa legam 2-3 victorii la rind.

Ce-ai fumat si mai important de unde, ca pare sa fie tare bun.
@Coco13, îmi place optimismul tău. Dar hai să fim un pic realiști, în momentul de față avem șanse 70% să retrogradăm. Nu ne-am mișcat de pe pozitia 14,15 de luni de zile, din etapa 16 mai precis. Realizați că or trecut mai bine de 5 luni de atunci?

Ok, nu practicăm cel mai rău joc din Superligă, dar nici nu suntem ceva zeități. Până la urmă, VAR-ul nu-ți poate scoate golul perfect valabil.. ca să marchezi, trebuie să dai pe poartă în p*la calului!
unde mai pui ca Balint e mana moarta, piaza rea sau cum s-o numii... interesant va fi duelul antrenorilor si duelul din tribune/ galerie vs. conducere. Una peste alta un meci foarte interesant!
Dacă pierdeam erau o grămada de specialiști ce criticau băieții și mai ales pe gyuszi așa…
Bravo băieți și sper sa câștigam și marți cu juvetii și vom merge cu in moral excelent la voluntari !!!
Remarc echipa, care a luptat si a crezut in victorie pina la final...si in mod special pe Kucher, care ne-a scos astazi si care pare tot mai sigur pe el ! Se poate si oltenii marti !
(23-03-2023, 9:52)BogdyS a scris: [ -> ]Ce-ai fumat si mai important de unde, ca pare sa fie tare bun.

Chiar daca sintem amindoi sustinatori infocati ai UTA-ei, trebuie sa ma intelegi, ca nu-mi pot permite momentan sa impart cu tine sau alti fani pe acest forum aceasta informatie, nu de altceva dar simt ca parca "fumatul la secret" i-mi da un pic mai multa inspiratie si sens de anticipare pe acest forum  Big Grin 

Victoria in meciul cu U Cluj, a dovedit pe deplin ceea ce am afirmat inainte joc, si anume ca avem un lot de jucatori calitativ superior celorlalte echipe angrenate in play-out. Felicitari jucatorilor care mi-au confirmat acest lucru.

Sigur sint inca multe lucruri de pus la punct in jocul echipei, cu siguranta Balint le stie si evident la fiecare meci se vede straduinta bancii tenice de a adresa si a diminua gafele din aparare. Din pacate desincronizanile pe faza de aparare ne dau inca mari durerei de cap si trebuie eliminate de urgenta. Este de neconceput in opinia mea, sa aduci 8 jucatori in careul propriu impotriva a doar 4 atacanti adversi iar acestia din urma, sa aiba libertatea absoluta de a lovi nestingheriti cu capul din 7-10m.

Roger omul meciului ! Centrari de Chamions League !
@Coco13, mai uita-te o data la meci, vezi pe ce pozitie a jucat Roger. Sau ii judeci jocul doar prin prisma celor 2 centrari de la goluri? A fost bulevard pe partea lui si nu doar in meciul asta. Ti-a placut ce magistral a executat Roger lovitura libera din finalul primei reprize?
(03-04-2023, 10:06)Miki a scris: [ -> ]@Coco13, mai uita-te o data la meci, vezi pe ce pozitie a jucat Roger. Sau ii judeci jocul doar prin prisma celor 2 centrari de la goluri??

Absolut, Roger a dat doua asisturi, pentru doua goluri si trei puncte IMENSE ! Nu conteaza deloc pe ce pozitie a jucat sau cit de bine s-a achitat de specificul pozitiei, nu a fost alegerea lui ci a bancii tehnice. Ceea ce este important, a fost contributia sa la obtinerea celor trei puncte in folosul echipei. Imagineza-ti unde ar putea fi UTA in clasament daca alti doi trei coechipieri ai lui Roger ar produce doua asisturi aditionale la fiecae meci. Daca s-ar intimpla acest lucru, sint absolut sigur ca Postolachi si Milosevic ar putea fi in competitia marcatorilor de top a Superligii !
1 assist, celalalt fiind a lui Postolachi. E bine ca nu conteaza ca si-a pus colegii in dificultate, a gresit multe mingi in defensiva si l-a fortat si pe Benga sa greseasca de cel putin doua ori. A lasat flancul acela descoperit de multe ori, pt ca nu a mai coborat. Da, adevarat, a dat cateva centrari bune spre deosebire de Vuckevic, insa trebuie sa se achite de toate sarcinile care sunt cerute pt pozitia aceea, iar pe plan defensiv a cam ramas corigent. Asta pt ca aia nu e pozitia lui. Eu nu dau vina pe el, consider ca antrenorul e vinovat.

P.S. Postolachi a dat gol si pasa de gol si si-a castigat cred 90% din dueluri vs o pasa de gol la Roger, multe dueluri pierdute si lasat flancul descoperit.
Chiar nu mai conteaza, ideea e ca nu e fundas Roger...