Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Bine ar fi daca am reusi sa castigam inca din meciul tur, sa ne luam un avantaj.
Pronostic: Gloria Buzau - UTA 0-2, vedem daca iese  Big Grin
Macar ca si in meciul de Cupa sa fie Smile
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/su...2-19664895

Cine arunca zvonuri chiar inainte de baraj? Este ciudat ca apar zvonuri in presa centrala doar cu antrenorii Rednic sau Poenaru......pierde cineva monopolul pe transferuri la UTA? :-)
Eh...normal ca presa cauta senzationalul...urmeaza si zvonuri legate de transferuri, ca in fiecare an. Eu as vrea sa-l vad pe juniorul Ahmet Ekmekci la echipa mare. Vad ca face treaba buna la juniori, iar daca strategia clubului e sa promoveze tinerii si sa se axeze pe jucatori romani, Ekmekci ar fi o solutie logica.
Dar pana atunci...barajul ! Sa fim noi atenti, concentrati si sa nu intram "pe virfuri" la baraj, vorba aia.
Doamne ferește...
Nu stiu ce p*** mea au vazut astia la Steau, ala cica are emotii cand intra... la antrenamente rupe si la.meciuri ii cacat pe el.
Mare noroc ca jucam la Arad returul,in repriza a doua 0 barat, înafara de sansa lui Roger.
Prima a fost mai buna??
(28-05-2023, 16:26)psv a scris: [ -> ]Prima a fost mai buna??

Daca ne raportăm la sansele avute,da. Ai avut o bara si o sansa la Keseru care s-a trezit cu mingea in picior. Bineînțeles,in prima repriza nu am avut mijloc si am stat rau si defensiv.
Fizic am fost o idee peste Buzau,care nu a mai jucat nimic in repriza a doua.
Fizic am fost mult peste buzau care din minutul 55 nu a mai putut sta in ghete,dar daca nu e dorinta...
N-am vazut prima repriza dar cred ca am avut gol valabil la Keserü. Din ce am vazut pe rezumatele de pe youtube il scotea din off-side jucatorul care a incercat sa blocheze centrarea.
In a doua repriza intradevar i-am dominat fizic si am controlat jocul dar fara prea mare dorinta de a transa meciul.

Daca la Cluj s-a dat penalty la faza lui Ubbink si Remacle atunci si UTA a avut azi 11m la faza lui Roger.

Later edit: scuze, a fost bara, nu gol la Keserü.
(28-05-2023, 17:40)red11 a scris: [ -> ]N-am vazut prima repriza dar cred ca am avut gol valabil la Keserü. Din ce am vazut pe rezumatele de pe youtube il scotea din off-side jucatorul care a incercat sa blocheze centrarea.
In a doua repriza intradevar i-am dominat fizic si am controlat jocul dar fara prea mare dorinta de a transa meciul.

Daca la Cluj s-a dat penalty la faza lui Ubbink si Remacle atunci si UTA a avut azi 11m la faza lui Roger.

Later edit: scuze, a fost bara, nu gol la Keserü.

Nu a fost nici un penalty,la fel cum nu a fost nici la Cluj. Asta era decizia corectă si la Cluj,nu poti da penalty pentru așa ceva. Dar bineînțeles,acum intervin alte chestii ...de ce la noi nu se da... Ma rog, nu rămâne decat sa ne concentrăm pe meciul de săptămâna viitoare
Domnul Rednic,va rog frumos, in retur prefer sa vad pe Ahmet Ekmekci decat pe Keseru. De Ubbink nu are rost sa vorbim ,cand echipa are nevoie de el.....Ubbink este in vacanta !
Cea mai mare dezamagire sezonul asta este Ubbink. Dupa Meszar, bineinteles. Pe asta n-are cum sa-l intreaca nimeni!
De la Keserü nu m-am asteptat la nimic inca de la inceput. Mi-a fost de ajuns primele doua meciuri de pregatire ca sa-mi dau seama ca-i teapa.
Meciul de ieri ii doar confirmarea intregului sezon. O sa avem o partida foarte grea si in retur, nu cum citesc peste tot ca le dam 5-0. Daca nu marcam repede o sa fie o chinuiala de o sa stam toti cu "AVC" la usa. inteleg ca jucatori nu is platiti, dar acesti jucatori si cand au fost cu bani la zi tot la fel au jucat asa ca eu nu am nici o incredere in ei.
Sper sa ramanem in liga 1 insa daca la vara nu se intampla nimic bun anul viitor pe vremea asta suntem retrogradati si cu intrebarea "Va mai exista UTA?"
(29-05-2023, 9:44)Alin P a scris: [ -> ]Meciul de ieri ii doar confirmarea intregului sezon. O sa avem o partida foarte grea si in retur, nu cum citesc peste tot ca le dam 5-0. Daca nu marcam repede o sa fie o chinuiala de o sa stam toti cu "AVC" la usa. inteleg ca jucatori nu is platiti, dar acesti jucatori si cand au fost cu bani la zi tot la fel au jucat asa ca eu nu am nici o incredere in ei.
Sper sa ramanem in liga 1 insa daca la vara nu se intampla nimic bun anul viitor pe vremea asta suntem retrogradati si cu intrebarea "Va mai exista UTA?"
Ce sa se schimbe? Toata lumea vede ca  aceasta conducere nu mai poate...timpul trece, bani nu mai sunt iar ei se cred ce i mai buni.Daca nu batem vineri inseamna ca ii doare in p*** de 10.000 de oameni!!!
Punctul 1: prin ce se întâmplă se înțelege sau se subînțelege faptul ca, clubul e controlat în totalitate de Meszar. Ca urmare nu are cine sa-l demită pe Meszar. O problema structurala care poate duce la colaps. Din acest punct de vedere Clubul UTA e un club privat condus de Meszar.
Întrebare către SCU: cat timp mai e dispus SCU sa ofere/concesioneze marca și palmaresul UTA-ei acestei asociații private? (care nu poate fi tras la răspundere, adică demis în caz de eșec!)

Punctul 2: Alin P spune ca jucătorii nu sunt plătiți. Pai daca UTA retrogradează intra în faliment și șansele ca ei sa fie plătiți sau chiar sa recupereze ceva bani tind spre ZERO. Deci sper ca au reflectat și știu ce înseamnă acest baraj inclusiv pentru buzunarul propriu!
Eu cred ca ar retrage-o ei, dar cui sa i-o dea?
(29-05-2023, 15:51)red11 a scris: [ -> ]Eu cred ca ar retrage-o ei, dar cui sa i-o dea?

investitori interesați sa preia?! Huh Cool Rolleyes
Si ce sa faca investitorii cu sigla si culorile? Smile
Hai sa-l luam ca exemplu pe Apreutese. Duminica se termina campionatul pentru UTA. Luni ii retrage SCU sigla si culorile Asociatiei lui Meszar si i-o da lui Apreutese. Ce face cu ele?
Pagini: 1 2