Forumul "Bătrânei Doamne" - Convenţie de înregistrare

Cu toate ca încercăm să edităm sau să ştergem orice mesaje considerate a fi nepotrivite, licenţioase, abuzive, calomnioase sau ameninţătoare, ce pot fi considerate ca invazive în intimitatea unei persoane, sau care încalcă orice lege, este imposibil să vedem fiecare mesaj postat în acest sistem de comunicare. Din această cauză trebuie să ştiţi că toate mesajele postate în acest sistem exprimă de fapt opiniile şi ideile autorului iniţial şi nu neapărat opiniile celor care conduc această comunitate. Prin această declarăm că nu ne considerăm responsabili şi nu putem fi traşi la răspundere pentru orice mesaj postat. Nu putem garanta acurateţea şi integritatea fiecărui mesaj.

Prin înregistrarea în acest sistem de discuţie sunteţi de acord să nu postaţi materiale ce ştiţi că sunt false, abuzive, licenţioase, ameninţătoare sau invazive sau orice alt material ce ar încălca alte legi în vigoare.

Prin nerespectarea acestor reguli riscaţi închiderea contului, suspendarea sau interzicerea accesului în acest forum. Adresa IP este înregistrată prin fiecare mesaj creat şi se poate obţine de către echipa administrativă, dacă este necesar. Sunteţi de acord că avem capacitatea şi DREPTUL de a şterge, edita sau închide un cont sau mesaj în orice moment. De asemenea acceptaţi ca orice informaţie introdusă în acest sistem este păstrată într-o bază de date şi că veţi păstra "cookiurile" pe calculator pentru a se salva informaţiile de autentificare.

Nicio informaţie oferită în acest forum nu va fi dezvăluită unei părţi terţe fără acordul deplin, deşi echipa administrativă nu poate fi făcută responsabilă pentru încercările de hacking prin care datele vă sunt compromise.

Prin continuarea procesului de înregistrare declaraţi că sunteţi de acord cu aceste reguli şi altele pe care le va preciza Administratorul.