Forumul
Marius Curtuius - Versiune printabilă

+- Forumul "Bătrânei Doamne" (https://forum.uta-arad.ro)
+-- Forum: Arhiva (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Forum: Sezoane trecute (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Forum: 2017-2018 (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Subiect: Marius Curtuius (/showthread.php?tid=338)Marius Curtuius - I 929 - 04-10-2015

Marius Curtuius: ”O echipa adevarata”

Golgeterul UTA-ei a readus echipa în meci în cel mai greu moment, imediat după ce brașovenii se distanțaseră la 2-0. Curtuiuș a fost mai abil decât toată defensiva gazdelor și a fructificat pasa lui Strătilă pentru golul de 2-1.
”Un meci foarte greu, care cred că a fost pe placul spectatorilor. Se putea și mai mult, dar având în vedere că am revenit de la 2-0, rezultatul e bun. N-am crezut nicio clipă că putem pierde, am arătat că suntem o echipă adevărată. Sper să nu mă opresc cu golurile, nu am obiectiv vreun obiectiv personal, dar mă concentrez la fiecare meci și așa vin și reușitele. Mă bucur că pot să îmi ajut echipa. Până la urmă, nici nu contează că am marcat eu și Szekely, contează că am luat un punct după ce am fost conduși”, a spus Marius Curtuiuș, ajuns la cota 5 în actuala stagiune.
Sursa: siteul oficial, www.uta-arad.roNu are spectaculozitatea lui Voiculeţ sau Batin, dar e omul nostru de gol şi fără el am fi fost mult mai jos în clasament. Chiar dacă uneori nu prea se face remarcat pe teren, are calitatea de a fi acolo unde trebuie cel puţin o dată pe meci. Un transfer foarte bun.


RE: Marius Curtuius - RedNeck - 26-04-2017

Un nou meci bun facut de Curtuius, incununat cu un eurogol:
http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+2/UTA-Batrana-Doamna-Olimpia-Satu-Mare-live-Digi-Sport


RE: Marius Curtuius - Triple H - 13-06-2017

E in continuare in forma buna Marius, sper ca la returul cu ACS sa le dea 2 goluri ! Ar reprezenta un BONUS: daca se poate.. unul sa fie cu muschii fesieri, celalalt cu madularul.
UTA ARAD !


RE: Marius Curtuius - Redpunk_one - 04-01-2018

Ca de obicei, Curtuius da dovada de caracter.

http://sportarad.ro/2018/01/04/capitan-la-bine-si-la-greu-curtuius-e-primul-utist-care-acceptat-noile-conditii-financiare-expuse-de-conducerea-clubului/

Căpitan, la bine și la greu: Curtuiuș e primul utist care a acceptat noile condiții financiare expuse de conducerea clubului

Cum nu a apărut nicio alternativă managerială de la depunerea în alb a demisiei, actuala conducere a „Bătrânei Doamne” se vede nevoită să transpună în realitate politica „low cost” anunțată la finalul anului 2017. Astfel, s-a luat legătura cu câțiva dintre componenții echipei, cărora li s-a făcut o nouă ofertă contractuală conform posibilităților financiare și obiectivului pe care gruparea fanion a Aradului le are în partea a doua a stagiunii. Iar primul utist care a acceptat noile condiții este chiar căpitanul echipei „roș-albe”.

Marius Curtuiuș va continua să joace pentru UTA cel puțin până în vară, rămânând – probabil – liderul vestiarului. „Când am venit la UTA, nu eram într-o perioadă prea grozavă a carierei mele. Echipa din Arad mi-a întins o mână și am ajuns să cunosc satisfacții nebănuite în acest tricou. În cei doi ani și jumătate am înscris peste 30 de goluri, am devenit căpitanul echipei în această vară și e absolut normal să înțeleg și să accept situația mai grea prin care trece cubul acum. Deși am avut oferte mai bune de la alte cluburi, am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar și conducerea clubului, care, în urma discuțiilor avute în ultimele zile, mi-a demonstrat că mă apreciază ca om și fotbalist”, ne-a mărturisit atacantul de 28 de ani, autor a 7 goluri în prima parte a stagiunii pentru gruparea arădeană (5 în campionat și două în Cupa României).

Din informațiile noastre, cel puțin până în ziua reunirii lotului (luni, 8 ianuarie), răspunsuri mai sunt așteptate și de la Cristi Scutaru, Alex Manea, Daniel Florea și Alin Cârstocea. Pe de altă parte, șefii UTA-ei mai au de rezolvat și situațiile lui Mădălin Ciucă și Alin Buleică, puși de două luni de zile pe linie moartă, dar prezenți la programul echipei „satelit” din dorința de a-și respecta înțelegerile inițiale cu clubul.


RE: Marius Curtuius - Adrian07 - 04-01-2018

Bine ca a ramas Curtuius ... daca ar ramane si Florea ar fi super.
Respect Curtuius! Uite ca nu e aradean si iubeste mai mult clubul asta decat unul de-al casei!


RE: Marius Curtuius - Oli - 01-07-2018

Un jucator cu un caracter deosebit! Multumim pentru tot Marius Curtuius !!

Curtuiuș își încheie aventura la UTA după trei ani: „M-am simțit acasă, senzațiile de după golul de la Timișoara rămân unice”

Aventura lui Marius Curtuiuș la campioana Provinciei a început, oarecum, din întâmplare. În vara anului 2015, atacantul bistrițean ar fi trebuit să semneze cu  Șoimii Pîncota, cealaltă divizionară secundă arădeană, dar a fost „deturnat” peste noapte de conducerea utistă. Avea să fie începutul unui povești speciale ce a durat trei sezoane, cu Marius Curtuiuș mereu printre titularii „Bătrânei Doamne”. A pus și el umărul la afirmarea lui Man și Petre, plecați pe bani frumoși la FCSB, respectiv Esbjerg (Danemarca), dar a schimbat și alți colegi de compartiment, precum: Szekely, Rus, Piccioni sau Florea.

Întâmplător sau nu, după fiecare sezon petrecut pe scena ligii secunde, UTA s-a despărțit de căpitanii ei. În 2016, de Sorin Botiș, un an mai târziu de Alin Gligor, iar acum a venit rândul lui Marius Curtuiuș. Experimentatul vârf dorește să rămână doar cu momentele frumoase petrecute la Arad, ce i-a devenit casă în ultimii trei ani. „Închei un ciclu de trei ani, o perioadă frumoasă din viața și cariera mea, în care am încercat să mă ridic mereu la așteptările utiștilor. Când evoluezi pentru cel mai titrat club din afara Bucureștiului nu există jumătăți de măsură, scuze sau motive pentru zile proaste, ci trebuie să dai totul indiferent de împrejurări. Asta mi-am propus mereu, nu mi-a ieșit chiar tot timpul și-mi pare rău. Bineînțeles, marile dezamăgiri rămân cele două baraje de promovare ratate, aș fi dat orice să pot juca cu UTA în Liga 1. Nu a fost să fie, dar le urez din inimă foștilor colegi, dar și celor care vor îmbracă tricoul UTA-ei începând cu această vară să ducă această echipă acolo unde îi este locul”, a menționat atacantul de 28 de ani.

În cele trei sezoane au fost și destule satisfacții, momente de pus în ramă trăite alături de colegi și suporteri, dar topul lui Curtuiuș e clar: „Senzațiile de după golul de la Timișoara rămân unice. Am câștigat 3-0 atunci, rămâneam în cărți pentru promovarea directă, iar o sărbătoare alături de fanii noștri pe stadionul marii rivale nu poate fi comparată cu nimic. Au fost și alte clipe memorabile, precum returul barajului cu Dunărea Călărași, dar și seria de succese de pe <<Motorul>>, unde am avut o lungă serie fără înfrângeri. Voi păstra aceste amintiri mereu în mintea și inima mea și le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au oferit posibilitatea să joc la UTA. M-am simțit cu adevărat fotbalist, m-am simțit acasă, voi reveni de fiecare dată cu plăcere la Arad unde am cunoscut oameni deosebiți și am legat prietenii frumoase”.

Marius Curtuiuș încheie „trienalul” său în „alb-roșu” cu 35 de goluri în campionat și patru în Cupa României. În ultimul sezon a purtat banderola de căpitan, declarându-se onorat de alegerea vestiarului utist.

http://sportarad.ro/2018/07/01/curtuius-isi-incheie-aventura-la-uta-dupa-trei-ani-m-am-simtit-acasa-senzatiile-de-dupa-golul-de-la-timisoara-raman-unice/#comment-35426


RE: Marius Curtuius - maryan - 01-07-2018

Mult succes Marius la noua echipă și mulțumim pt tot ce ai făcut pt UTA în acești ultimi 3 ani!


RE: Marius Curtuius - Kidu - 01-07-2018

Multumim, Marius, mult succes, sanatate si noroc pe viitor!