Stiri, sezonul 2020-2021 - Versiune printabilă +- Forumul "Bătrânei Doamne" (https://forum.uta-arad.ro) +-- Forum: Arhiva (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=23) +--- Forum: Sezoane trecute (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=26) +---- Forum: 2020-2021 (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=39) +---- Subiect: Stiri, sezonul 2020-2021 (/showthread.php?tid=642) |
RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Pelle - 01-10-2020 (01-10-2020, 14:53)Kidu a scris: De unde le scoateti?! Mai vorbim... RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 01-10-2020 In momentul de fata firma International Alexander aduce cei mai multi bani la UTA dupa banii din drepturile TV, hai sa nu ii improscam cu noroi gratuit. Din ce am inteles eu, patronul lor este utist, nu a avut nicun orgoliu unde sa ii puna reclama pe tricouri, daca vine si vrea sa dea mai multi bani, foarte bine, nu putem sta nesfarsit la mana unor politruci locali. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - diangelis - 01-10-2020 Cred ca nu am inteles eu bine, si rog sa ma corecteze cineva daca gresesc. S-a incercat finantarea clubului printr-o noua lege din 2020, o lege prin care banii erau transferati in conturile clubului, banii fiind la discretia clubului fara a da detalii sau socoteala autoritatilor. Dupa care CLM s-a razgandit, mergand in continuare pe legea din 1992 ( sau 1995?!! nu are importanta ), unde banii sunt transferati intr-un cont separat, de unde clubul va trebui sa dea socoteala pentru orice lucru. Asa este? Sau s-a stopat definitiv primirea banilor din partea primariei? RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Gru - 01-10-2020 (01-10-2020, 18:28)diangelis a scris: Cred ca nu am inteles eu bine, si rog sa ma corecteze cineva daca gresesc. Daca luam de bun articolul celor de la Sportarad, pe legea noua(115 parca) se pot aloca direct 200.000 EUR(nu as zice ca fara justificare, ideea e ca banii astia se pot aloca imediat. In plus, se poate aloca tot imediat, peste cei 200k, bani destinati deplasarilor si organizarii. Diferenta se va putea aloca pe baza de proiect, se vor putea acoperi toate categoriile de cheltuieli din ei, problema e ca alocarea lor dureaza 30-40 zile. Deocamdata Primaria nu a alocat nimic. As zice ca daca Primaria isi doreste sa ajute, nu e nimic pierdut, temerea e ca amanarile si minciunile ascund altceva, nu doar incompetenta, de aia suntem siguri. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Redpunk_one - 01-10-2020 Deci, va fi un mesaj mai lung. Pe legea 350 se pot aloca banii doar prin concurs de proiecte prin CMCA , proceduri care dureaza in medie 1,5-2 luni de la initierea concursului si licitatiei de proiecte pana la prima decontare de facturi.Dar perversitatea aici este . Pana acum acesti bani asa veneau, iar din iunie-iulie pana la finalul anului se decontau acesti bani cu facturi de la furnizori pt servicii, bunuri, deplasari si cam atat. Foarte multe cheltuieli nu se pot deconta iar atunci extragerea acestor bani e o adevarata aventura pe tot parcursul anului. Anul acesta insa nu au mai alocat acesti bani pe motiv de "covid" si au venit , tot ei cu solutia "salvatoare" , sa aloce banii direct prin hotarare de CLM pe legea 115 din acest an . Toate bune si frumoase, acesti bani ar fi putut fi astfel folositi , la fel ca si in cazul altor cluburi din tara, sau cum dadea Kidu exemplu mai sus pe CSM Bucuresti , si pentru salarii nu doar pt facturi de bunuri si astfel clubul ar fi primit un serios sprijin tinand cont ca in liga I a crescut bugetul pt salarii (jucatori si staf) de la 50k euro pe luna la peste 100k pe luna . Au anuntat amanarea finantarii din iunie-iulie si mutarea de pe legea 350 pe aceasta noua lege care, sa recunoastem , se potrivea mai bine nevoilor clubului. Iar din iunie...........pauza. Nimic. In august bibi a revenit dupa doua luni de discutii si amenintari in presa din partea noastra, spunand ca , de fapt primaria (sau cineva din primarie) a facut o adresa catre Consiliul concurentei al carei aviz de fapt ar fi necesar. Avizul nu a venit (dar ulterior vezi articol sportarad, el era venit cica de 2 saptamani, dar nu dadea bine in 15-18 septembrie cu o sapt doua inainte de alegeri sa refuze UTA) si acum cand a venit si nu spune ca e ilegal sa aloci banii, ci doar recomanda sa ne indreptam catre consiliul concurentei european, au folosit acest raspuns ca sa se intoarca la legea 350 Doar ca acum va fi prea tarziu (asta daca vor da fonduri si vor dori sa fie rapizi ceea ce nu cred dupa cum ii vad) si cu toata rapiditatea , tot nu va ajuta clubul decat ca vom avea la dispozitie aprox 1 luna sa cheltuim banii care altfel ii cheltuiam in 7 luni cu dificultati, altfel banii nefolositi ii vor lua inapoi Ce sa mai spunem decat ca de ieri primaria a atentionat clubul ca ii va percepe "chirie la metru patrat" pentru vestiarele ocupate la stadion si nu pe ora cum era pana acum, iar la DSP nu au mai fost testata echipa pt covid si a fost trimisa la o clinica privata unde trebuie sa achite cash pe motiv ca "e suparat falca pe meszar". Cam astea sunt stirile dinspre gunoaie. Ca bibi are razboi sau nu cu falca si sunt pe o mana , nu stiu cat mai conteaza. Ce conteaza e ca gunoaiele astea isi bat joc de UTA si de un oras intreg , asa cum au facut-o de 16 ani incoace. Iar utistii care au votat aceste gunoaie dupa toti acesti ani in care au demonstrat ce era de demonstrat legat de UTA si de ARAD , cu toate ca eu sper sa nu existe asa suporteri , dar daca ei exista , ii rog sa isi spuna singuri in oglinda ca au ales "corect" RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - sRg97 - 03-10-2020 Ceea ce nu înțeleg eu, de ce tot amana?!...nici nu spune public ca oprește finanțarea catre UTA dar nici nu grăbește lucrurile. Un fel de ,,o'm traii si-om vedea". Oricum acum ii cu sacii-n căruță, ce ar mai avea de pierdut daca as iesii si ar spune public ca nu mai da nici un ban. Bibart o tot ține pe a lui ca o sa fie bine si chestii de genu...nu mai stiu ce sa cred RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Cristi_Arad - 03-10-2020 Parerea mea e ca doar vor sa se joace cu nervii cundocerii si ai suporterilor in semn de razbunare pe motive precum candidatura lui Meszar sau antireclama de care au avut parte in presa si pe retelele sociale...si mi-e greu sa cred ca efectiv vor opri finantarea fix acum. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Gru - 04-10-2020 https://youtu.be/mUnggIrVw1Q?t=854 cam despre asta e vorba. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 04-10-2020 Epic! RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Adrian07 - 06-10-2020 Din ce citesc pe sportarad se pare ca primaria incepe sa taxeze UTA, pentru folosirea stadionului. Ridicol, niste nesimtiti toti, astia nu mai.merita nimic!!! Adica nu te ti de promisiune, nu ajuti clubul si pe langa asta mai ii ceri si bani?!!!! Doar la noi se poate in tara asta, sper ca in cel mai scurt timp sa terminam sa mai depindem de gainarii astia, sa avem pe cineva cu bani in spate. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Ovidiu - 06-10-2020 Il văd acum pe papagalul ăla de Bibarț la ”LaStrada TV”..ăia de la UE sunt vinovați, cică, pentru că nu poate el bani la UTA și ICIM...la Volutari, Clinceni, Argeș, etc, se poate, la noi, nu. Cică, undeva intr-o lună jumate-două vor intra ceva bănuți. Tupeu maxim pe acest trist personaj, cred că in câteva luni punem lacătul pe club, băieți, după cum il văd sunt zero șanse ca la club să mai vină ceva bănuți. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - maryan - 06-10-2020 Asta e mai rău ca falca! Cică în Arad sunt și alte sporturi, care nu primesc nimic, în plus sunt și alte priorități! Incredibil RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Pelle - 07-10-2020 (06-10-2020, 21:37)maryan a scris: Asta e mai rău ca falca! Cică în Arad sunt și alte sporturi, care nu primesc nimic, în plus sunt și alte priorități! Incredibil Deci daca nu ne adunam masiv sa protestam suntem prostii prostilor. Ati vazut ca vor sa ia echipei chirie pe stadion? Credeti ca Pandurii, Rapid, Steaua, U Cluj, Sibiu au platit sau vor plati chirii? Hai as mai intelege utilitatile, gen gaz, apa si curent, dar si alea ar putea sa ni le asigure sub forma de sponsorizare. Tot spun si pe aradon ala pacii, ca toti ne ataca, vezi Doamne ca se sifoneaza bani auzi, dar UTA nu insemna doar prima echipa, inseamna performanta, imagine, turism local ( vin galerii si oameni sa vada stadionul ), inseamna copii si juniori, inseamna sport si evident un oras mai sanatos. Ma simt atat de frustrat de cum a ajuns Bibart primar cu 14000 de voturi, la o populatie de peste 160000 locuitori. Eu nu sunt din municipiu, dar stiu zeci daca nu sute de oameni care veneau din judet chiar la liga a 2-a. UTA e si a noastra! RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - psv - 07-10-2020 UTA nu va plati niciodata bani pentru stadion , probabil facturile se vor deduce din finantarea ce va veni dinspre primarie,cam asa era si pana acum!Legat strict de finaintare , din calitatea lui de cel putin consilier, Meszar va putea initia proiecte in consiliu de sprijinire a UTA-ei , sa vedem cine va vota impotriva !Legat de primar , Aradul si aradenii au primarul pe care il merita , atat timp cat nu s-au inghesuit sa produca acea schimbare atat de necesara! RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Adrian07 - 07-10-2020 Cel mai important ar fi sa avem.si noi un sponsor puternic, sa nu mai stam.la.mana lor!!! RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Zagorakis - 07-10-2020 Nu vine nici un sponsor puternic sau investitor cu multi bani atata timp cat Falca conduce Aradul,din 2008 toti oamenii de afaceri fug de sportul aradean. Nimeni nu vine sa investeasca intr-o echipa din Arad si pe langa sa "deconteze" ceva si la baietii galbeni a lui Falca. Am citit acum pe Aradon comentarii la postarea despre chiria pe F.N. si am ramas masca,un domn scrie ca este normal ce face Bibart si ca de ce "UTA nu imparte banii cand vinde un jucator cu primaria"?? Este o gluma proasta sau asta este nivelul ??? ??? RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 07-10-2020 Probabil era vreun postac de partid si latra si el ce i s-a spus sa faca pentru ca pana acolo poate merge lacomia acestei clici ce s-a adunat in jurul lui Falca. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Adrian07 - 08-10-2020 Daca treceti pe la pizza 5 colturi din vlaicu, ramaneti placut impresionati de cum si au decorat cladirea cu insemnele Uta -ei. Scuze de off topic RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 08-10-2020 Am vazut marti seara cand pictau, trec astazi pe acolo sa fac o poza. Bravo lor pentru ca in fond asta inseamna UTA, echipa Aradului. RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - psv - 09-10-2020 Cititi si voi cumunicatul clubului de astazi si spuneti ce ati inteles?? |