Forumul
Stiri, sezonul 2020-2021 - Versiune printabilă

+- Forumul "Bătrânei Doamne" (https://forum.uta-arad.ro)
+-- Forum: Arhiva (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Forum: Sezoane trecute (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Forum: 2020-2021 (https://forum.uta-arad.ro/forumdisplay.php?fid=39)
+---- Subiect: Stiri, sezonul 2020-2021 (/showthread.php?tid=642)

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - BogdyS - 09-10-2020

Ca s-a terminat campania electorala si trebuie sa trecem inapoi sub papuc!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - diangelis - 14-10-2020

Este clar, acest primar Calin Bibart la cum s-a exprimat, nu doreste in viitorul apropiat sa mai ofere bani publici echipei. Așa caracter jegos nu am mai văzut de mult timp, parca traiesc intr-un film de comedie unde tampitul satului s-a ajuns in functie mare.
Intrebarea e urmatoarea : Ce surse de finantare are clubul in momentul actual?
Am inteles ca sunt multi sponsori, dar am mai inteles si ca niciunul din sponsori nu a oferit cat a oferit Primaria acum cateva luni (cca. 600K euro). Exista vreo sansa in viitorul apropiat ca UTA sa atraga datorii pe care nu mai fie in stare financiar sa le plateasca?
Nu stiu de ce am presimtirea ca in momentul in care A.Meszar a candidat, s-a rupt filmul dintre primarie si UTA.. altfel nu inteleg comportamentul ăsta indreptat spre club.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Adrian07 - 14-10-2020

Sunt resemnat deja in privinta stadionului si a oricarui parteneriat cu primaria, trist ca depindem de astia, oare pana cand?
Bine-i si asa, fac astia pipi pe noi de nu stiu cati ani, bine-i si asa ca se usca...

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - psv - 14-10-2020

(14-10-2020, 0:33)diangelis a scris: Este clar, acest primar Calin Bibart la cum s-a exprimat, nu doreste in viitorul apropiat sa mai ofere bani publici echipei. Așa caracter jegos nu am mai văzut de mult timp, parca traiesc intr-un film de comedie unde tampitul satului s-a ajuns in functie mare.
Intrebarea e urmatoarea : Ce surse de finantare are clubul in momentul actual?
Am inteles ca sunt multi sponsori, dar am mai inteles si ca niciunul din sponsori nu a oferit cat a oferit Primaria acum cateva luni (cca. 600K euro). Exista vreo sansa in viitorul apropiat ca UTA sa atraga datorii pe care nu mai fie in stare financiar sa le plateasca?
Nu stiu de ce am presimtirea ca in momentul in care A.Meszar a candidat, s-a rupt filmul dintre primarie si UTA.. altfel nu inteleg comportamentul ăsta indreptat spre club.

Poate ii spune cineva lui Bibart ca daca  nu candida Meszar probabil astazi nu mai era primar ales!Au fost foarte multi votanti care au oscilat intre Meszar si Wiener ,iar in final au inclinat spre Meszar si din prisma UTA-ei.Pe de alta parte as aprecia si as vedea normala o  mai mare transparenta din partea clubului pe partea financiara , exact cum se proceda la inceputul proiectului!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 14-10-2020

Il doare in paispe pe Pacala, s-a ajuns si acum simte si el nevoia sa isi incoarde muschii daca in interiorul partidului nu poate.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Redpunk_one - 16-10-2020

https://www.uta-arad.ro/stiri/heineken-romania-vine-alaturi-de-emblema-aradului/5044?fbclid=IwAR10TZDU8_IoFUcA2pb6lXBpSoV9YxMN0g13myvJcOecc-ZGeiCSXxMk-a4

Clubul nostru are plăcerea să anunțe concretizarea unui nou parteneriat. Alături de UTA vine o companie de renume, alături de care avem certitudinea că vom obține rezultate frumoase.

”Ne bucurăm să oficializăm colaborarea cu HEINEKEN România, care, prin brandul Neumarkt, un nume important din portofoliul companiei, este acum lângă noi. Suntem onorați de asociere și suntem convinși că vom avea realizări pe măsura așteptărilor tuturor. UTA este cel mai reprezentativ reper al Aradului, iar concretizarea relației cu un partener de o asemnea anvergură ne determină să credem că, împreună, vom deveni - cu toții - și mai puternici. Bun venit, HEINEKEN România, în familia UTA!”, a subliniat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

”Autenticitatea și tăria de caracter sunt parte din personalitatea brandului Neumarkt®. De fiecare dată când le recunoaștem la ceilalți, le promovăm așa cum putem mai bine, iar asocierea cu UTA Arad este încă o ocazie extraordinară de a face acest lucru. Ne dorim să construim un parteneriat de tradiție, așa cum le stă bine unor nume puternice, care împărtășesc aceleași valori și dorința de a fi alături de suporterii din Arad. UTA Arad este o legendă locală, iar noi, HEINEKEN România, căutăm permanent să ne conectăm într-un mod cât mai relevant cu comunitățile locale. Strategia noastră de sustenabilitate, Brewing a Better World, are o componentă dedicată susținerii comunităților. Ne bucurăm, deci, să adăugăm încă o inițiativă care ne aduce aproape de comunitate, împărtășind pasiunea pentru performanță și energia fabuloasă a competițiilor. Mult succes, UTA Arad, să ne bucurăm împreună de cât mai multe reușite!”, a punctat Gheorghe Andresz, Director Traditional Trade & Out-of-Home HEINEKEN România.

Despre HEINEKEN

HEINEKEN este cea mai mare companie internațională producătoare de bere din lume. Este producătorul de top al brandurilor premium de bere și de cidru. Recunoscut pentru brandul Heineken®, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale, locale și de specialitate. HEINEKEN este angajată în procese de inovare, investiții în branduri pe termen lung, execuția vânzărilor și managementul costurilor. Prin strategia ”Brewing a Better World”, sustenabilitatea este parte a business-ului companiei. HEINEKEN are o amprentă geografică echilibrată, deținând poziții de lider atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele în curs de dezvoltare. Are peste 85.000 de angajați și operează fabrici și alte facilități de producție în peste 70 de țări.

În România, HEINEKEN oferă un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, câteva dintre acestea fiind produse în cele patru fabrici locale (din Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc). Angajamentul HEINEKEN față de piața locală se reflectă nu doar prin diversitatea de branduri, ci și prin acțiunile: peste 1.100 de angajați în România, aprovizionare de la furnizori locali cu peste 70% din ingrediente și suntem dedicare agendei de sustenabilitate, ’Brewing a Better World’.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - RedNeck - 16-10-2020

Ma bucura enorm interesul tot mai mare a sponsorilor fata de UTA. Si notorietatea sponsorilor e in crestere. Felicitari conducerii !

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Ovidiu - 21-10-2020

https://www.aradon.ro/ut-arad/directorul-de-competitii-al-echipei-uta-condamnat-la-inchisoare-pentru-marturie-mincinoasa-1304510/?fbclid=IwAR3W5gmyO4l3be8YKMp_r-L26_jDZkSLFYm0fdf8fzvdeKlhkj4BHnX87Y4

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - sabau15 - 27-10-2020

Daca ati observat poza aparuta in mediul online cu bucuria din vestiar dupa victoria cu cei de la Chindia pe locul din vestiar al fiecarui jucator apare un poster cu caracterizarea fiecaruia (ex: Moldovan - muncitor, Ursu - puternic mental). Are cineva acces la aceste postere? Eu as fi foarte interesat sa aflu aceste caracterizari ale jucatorilor nostri.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - diangelis - 01-11-2020

[Imagine: e1FoKrw.png]
Rezultatele la zi :

#1 - FC Viitorul 1 - 1 UTA
#2 - UTA 0 - 0 FC Voluntari
#3 - FC Arges 1 - 1 UTA
#4 - UTA 2 - 3 Poli Iasi
#5 - Dinamo 0 - 1 UTA
#6 - UTA 0 - 0 Clinceni
#7 - Hermannstadt 1 - 1 UTA
#8 - UTA 1 - 0 Chindia
#9 - FC Botosani 2 - 3 UTA

Urmatoarele meciuri :
#10 - UTA - Gaz Metan Medias
#11 - CFR Cluj - UTA
#12 - FCSB - UTA
#13 - UTA - Universitatea Craiova
#14 - Sepsi OSK - UTA
#15 - UTA - Astra Giurgiu

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - ritza_ - 12-11-2020

Denis Rusu a fost depistat cu covid!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - RedNeck - 12-11-2020

Ce sa faci...trece el si peste asta. Complica un pic lucrurile la nivel de juniori care trebuie sa fie in meci.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - D10S - 17-11-2020

urmeaza o serie de trei meciuri foarte dificila pt UTA, insa cred ca cel mai greu meci o sa fie deplasarea de la fcsb. e foarte greu de jucat cu aia pt ca de la mijloc in sus stau foarte bine, sunt clar pe val si cred ca, din pacate, anul asta vor lua titlul Sad cu cfr as zice ca e loc, chiar o vad pe UTA intorcandu-se cu macar un punct din deplasarea asta. in actualul sezon clujenii scartaie din toate balamalele. realist vorbind cel mai usor meci o sa fie cu Craiova mea, echipa e intr-o forma groaznica, jocul arata foarte prost iar absentele lui Mihaila si Koljic vor atarna serios. suntem extrem de vulnerabili pe contre cu un mijloc fragil si lipsit de idei, un atac tern si o aparare discutabila - desi Balasa si Constantin formeaza un cuplu de fundasi centrali buni iar Bancu era intr-o forma f buna inainte sa se infecteze cu virusul asta ticalos. punctul slab ramane mijlocul desi Cicaldau si Nistor sunt jucatori de top au fluctuatii de forma imense. Bic e clar veriga slaba si unul din motivele pt care apararea este mereu expusa. mai mult de atat la echipa s-a intors diletantul de Papura al carui stil heirupist ne-a servit sezonul trecut doua umilinte la pachet intr-o singura saptamana: eliminarea din cupa la Iasi si o mega-umilinta cu fcsb pe Arena Nationala unde, practic ne-au dat aia cu terenul in cap. daca nu vine Mirel, asa cum zice presa, scoatem punct la Arad doar cu noroc si prin executii ale jucatorilor. Papura e antrenor de Liga a 3a, acolo unde de altfel a si activat inainte ca Rotaru sa aiba 'geniala' idee de a-i da pe mana o echipa ce, teoretic, doreste sa castige titlul.

un meci dificil o sa fie si cu Sepsi, secuii au echipa tapana capabila de a urca in playoff insa si pe UTA o vad capabila sa scoata rezultate bune cu orice echipa de la locul 2 in jos. iar cu Astra, desi venirea lui Geana va aduce nitica liniste si organizare in jocul giurgiuvenilor, e o paine de mancat.

in concluzie o vad pe UTA capabila sa scoata undeva la 8 puncte din aceste cinci meciuri. lotul nu e rau deloc iar Laszlo Balint este lejer in primii trei antrenori din Liga 1 in acest moment.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - psv - 30-12-2020

Se pare ca Pleasca si Klapan nu vor sa accepte rezilierea conform sportarad!
Nu pare sa invatam nimic din erorile trecutului.O sa ajungem sa i platim pe astia doi si cel putin pana la sfarsitul campionatului o sa ne rada in nas!Sincer eu nu inteleg ccontracte se fac la club??contracte de bugetari??nici o obligatie doar drepturi??Apostu ar trebui sa le plateasca el salariile pana ne scapam de ei,baietii astia n au strans impreuna 90 de minute in acest sezon,...efectiv strigator la cer!!!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - maryan - 31-12-2020

Cred ca realizează și ei ca nu-i ia nimeni și atunci încearcă sa profite de noi (atât cât le permite contractul încheiat)!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Zagorakis - 31-12-2020

@psv Eu sunt satul de jucatori de "caracter" ....si in fiecare perioada de transferuri ratam ce este mai bun......sper sa nu ajungem un Dinamo cu Rednic si Luana Rednic.Sa nu uitam ca si Denis Rusu a ajuns la noi doar dupa ce a semnat un contract cu Apostu.

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - adymax - 31-12-2020

@PSV ce contracte ar trebui se le faca? Ce ai vrea sa fie in contract sa protejeze clubul in cazurile de fata?

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - psv - 31-12-2020

Foarte simplu,ar trebui sa existe o clauza clara ca,de exemplu in cazul in care nu joaca jumatate +1 din partide ,ori un numar agreat de minute, ori si mai obiectiv pe baza unor indicatori extrasi din cifrele INSTAT,in prima fereastra de transferuri clubul poate solicita intreruperea contractului cu obligatia de a plati la zi drepturile jucatorului respectiv!Cred ca este o clauza de bun simt din care nimeni nu iese pacalit!
Cu tot respectul pentru Apostu caruia nu cred ca ii contesta cineva meritele ,in cazul de fata trebuie sa isi asume responsabilitatea si sa rezolve situatia!Este inadmisibil ca UTA sa le plateasca celor doi despagubiri in contextul in care impreuna cei doi nu au adunat 90 de minute!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - maryan - 31-12-2020

Perfect de acord cu psv!!!

RE: Stiri, sezonul 2020-2021 - Kidu - 31-12-2020

(31-12-2020, 9:14)psv a scris: Foarte simplu,ar trebui sa existe o clauza clara ca,de exemplu in cazul in care nu joaca jumatate +1 din partide ,ori un numar agreat de minute, ori si mai obiectiv pe baza unor indicatori extrasi din cifrele INSTAT,in prima fereastra de transferuri clubul poate solicita intreruperea contractului cu obligatia de a plati la zi drepturile jucatorului respectiv!Cred ca este o clauza de bun simt din care nimeni nu iese pacalit!
Cu tot respectul pentru Apostu caruia nu cred ca ii contesta cineva meritele ,in cazul de fata trebuie sa isi asume responsabilitatea si sa rezolve situatia!Este inadmisibil ca UTA sa le plateasca celor doi despagubiri in contextul in care impreuna cei doi nu au adunat 90 de minute!

Nu e legal un astfel de contract pentru ca daca esti rau-intentionat ca si club se lasa loc de abuzuri si chiar daca ipoteic ai putea face asta nu ti-ar semna si in situatia in care am fost in vara nu iti permiti luxul asta. Da-mi un exemplu unde stii tu ca s-a mai facut asta.

Despre ce despagubiri vorbesti? Singurul risc, in cazul in care nu te poti intelege nicicum cu ei, e sa le platesti contractul pana la final insa stau si ma intreb ce cariera mai pot avea dupa aia, mai ales Pleasca care e tanar.