Liga a III-a
23-01-2015, 19:23,
#61
RE: Liga a III-a
Lovitură sebișeană în lupta pentru promovarea în Liga a II-a: Țapoș, noul antrenor cu portarii !


http://sportarad.ro/lovitura-sebiseana-i...-portarii/
Răspunde
23-01-2015, 19:44, (Ultima modificare: 23-01-2015, 19:46 de I 929.)
#62
RE: Liga a III-a
Imi pare rau dar noi trebuie sa-i batem chiar daca ar fi antrenati de Mourinho. Nu cred (sper) ca Hutan poarta vina cea mai mare pentru forma mai slaba a portarilor nostri in tur. Cine stie ce discutii au mai existat si ce orgolii au mai fost la mijloc. Pe de alta parte, tov. Feies vorbeste cam mult despre UTA si din pacate cei de la sportarad cam cenzureaza orice atac la adresa lui.
Răspunde
23-01-2015, 22:33,
#63
RE: Liga a III-a
Chiar l-am intrebat pe Meszar acum doua zile de ce nu il luam pe Tapos si mi-a spus ca in momentul in care s-a pornit la drum Tapos era la Martian si nu a vrut sa existe comentarii, asa ca s-a batut palma cu Hutan de care sunt multumiti.
In plus de asta Dan Tapos are mai multe angajamente: Sebis, Curtici, Pancota daca nu ma insel plus ore de educatie fizica la nu stiu ce generala. Daca vine la UTA, Sanyi a zis ca vrea sa fie dedicat doar UTA-ei (eventual il lasa sa predea la generala insa nu stiu daca Tapos nu castiga mai bine din angajamentele pe care le are deja.

Oricum, una peste alta a zis ca nu exclude o colaborare pe viitor insa in momentul de fata noi avem antrenori de portari.
Răspunde
23-01-2015, 23:54,
#64
RE: Liga a III-a
Asta am vrut sa scriu si eu ...e cu sfert de norma la sebis. Mai preda inca in 3 locuri. Probabil insa daca Uta ii facea totusi o oferta serioasa renunta la restul joburilor. Pacat oricum ca nu am insistat putin mai mult pentru el. Sad
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
24-01-2015, 0:30,
#65
RE: Liga a III-a
Sincer Dan Tapos este cu o clasa peste multi antrenori de portari din tara, pacat ca nu ne folosim de tot ce avem mai bun aici aproape de noi si fara costuri mari, pentru ca vom avea un retur greu in care zic ca fiecare amanunt conteaza mai ales la acest post unde se vede cel mai dureros orice greseala.
Răspunde
24-01-2015, 21:09,
#66
RE: Liga a III-a
Țapoș recunoaște: „Am suflet alb-roșu, e ciudat nu să fiu în aceeași tabără cu Roli, dar viața te pune și în fața unor astfel de situații”


Adrian Abrudean își dorea mult un antrenor cu portarii calificat, iar conducerea Sebișului i l-a oferit pe cel mai bine cotat la nivel de Arad. Dan Țapoș se va ocupa de Bogdan Miron, Paul Șoltesz și Cosmin Merșca, în paralel el mai activând la Atletico și Frontiera Curtici.  „Înainte de toate, l-am sunat pe domnul Meszar pentru a-l informa despre intenția mea, apoi a trebuit să mă înțeleg cu sebișenii asupra orarului de lucru. Programul nu îmi permite să mă deplasez la Sebiș decât de două ori pe săptămână, dimineața, iar la meciuri nu am obligația să mă prezint.  Am făcut deja primele antrenamente cu cei trei portari ai Naționalului, i-am găsit puțin nepregătiți, dar asta numai pentru că nu au fost obișnuiți cu munca specifică, așa cum o văd eu. Dar, totul se va regla în săptămânile ce urmează, mai ales că o să petrec câteva zile și în cantonamentul din Ungaria”, a explicat tehnicianul.
Acesta recunoaște că situația în care se găsește, aceea de apăra interesele unei alte formații împotriva grupării fanion a Aradului, este puțin ciudată, dar: „Viața te punte și în astfel de postură. Știe toată lumea că am suflet alb-roșu, că am mâncat atâția ani o pâine alb sau neagră la UTA, însă în ziua de astăzi trebuie să te îngrijești și de partea materială. Chiar dacă nu sunt totul în viață, banii sunt importanți. Ultimii ani m-au învățat să fiu puțin mai pragmatic, am activat și am dat totul la un club care acum nu mai există, iar într-o zi m-am trezit fără servici. Le mulțumesc celor care au avut și au încredere în mine, cel mai bun să câștige”.
Ineditul situației continuă și în ceea ce privește relația cu antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”. „Am discutat telefonic și cu Roli (n.a. Nagy) când am acceptat oferta Sebișului. Am dorit să afle din gura mea, fiindcă îl consider un om deosebit, un coleg cu care am împărțit aceeași cameră prin cantonamente și deplasări atâția ani la UTA. Ne-am confruntat cu greutăți, am mai avut și satisfacții, e puțin ciudat să nu fim în aceeași tabără. Am simțit pe vocea lui că s-a necăjit puțin, dar suntem profesioniști și mergem înainte”, a adăugat Dan Țapoș.
La Atletico, antrenorul de 42 de ani se ocupă de toți goal-keeperii clubului, la Curtici îi va avea elevi din această iarnă pe Bak și Iacob, iar la Sebiș pe Miron, Șoltesz și Merșca.

Sursa: sportarad

Smile) Nicio grija, Tapos lucreaza si pentru noi. Probabil ca nu au vrut sa-i taie elanul lui Seba Hutan, poate ca metodele sale de antrenament nu sunt mai proaste decat cele ale lui Tapos. Poate ca a fost alegerea lui Tapos sa lucreze in mai multe parti. Oricum Sebisul are doar vreo patru goluri luate, sa nu credeti ca prin aducerea lui Tapos nu vor mai lua gol - mai ales ca el va fi acolo doar la doua antrenamente pe saptamana.
Răspunde
29-01-2015, 15:49, (Ultima modificare: 29-01-2015, 15:50 de Kidu.)
#67
RE: Liga a III-a
Citat:Sebișul lui Feieș pune capcane Bătrânei Doamne! Întâlnire de taină cu oficialii de la Pandurii…
 
Este o lege nescrisă în fotbal, ca de altfel în toate sporturile de echipă, care spune că ceea ce nu poate rezolva echipa în teren trebuie să rezolve conducerea clubului. Cam așa stau lucrurile și în lupta pentru promovarea în liga secundă din seria C4 în care evoluează echipele din Arad. Național Sebiș se află în dispută directă cu UTA Bătrâna Doamnă – așa cum este înscrisă echipa în campionat, alături de ele fiind și Mamma Mia Becicherecul Mic.
 
Din cele întâmplate în această iarnă, cel puțin aparent, Mamma Mia a cam aruncat prosopul, lăsând câțiva jucători importanți din lot să joace tocmai la contracandidatele din Sebiș și Arad. Este arhicunoscută dorința primarului din Sebiș, Gheorghe Feieș, de a-și vedea echipa în liga a doua. Disperarea cu care își dorește îndeplinirea acestui deziderat l-a trecut prin tot felul de stări, una mai rea ca alta, mai ales după ce a realizat în vara trecută că a pierdut promovarea în fața prietenului său, Pavel Piroș, președinte la Șoimii Pâncota. Prietenia lor s-a răcit chiar de atunci, pe mai multe canale Feieș transmițând că Piroș „l-a făcut cu jucătorii”. Mai mulți jucători de la Sebiș au fost dați afară fiind suspectați că nu și-au apărat corect șansele la meciul direct de la Sebiș, câștigat de Pâncota cu 2-0.
 
Mai că nu scotea flăcări pe gură primarul din Sebiș atunci când s-a văzut înfrânt, iar prin mass-media apăreau declarații cum că s-ar retrage din acest fenomen. Nu a făcut-o… Nici nu putea atâta timp cât echipa din Sebiș este cea mai mare consumatoare de bani de la bugetul local din tot Sebișul! Echipei i s-a făcut hotel, jucătorii au salarii exorbitante pentru nivelul la care joacă, iar în tur, Național Sebiș a câștigat câteva meciuri cu o ușurință care i-a făcut pe jucătorii clubului UTA să își pună anumite semne de întrebare. Nu s-a demonstrat nimic. Nu a transpirat nimic…
 
Feieș le-ar fi jurat apropiaților săi că nu va mai pierde niciodată cum s-a întâmplat cu Pâncota și va face tot posibilul în acest sezon pentru a o vedea pe Național Sebiș în liga secundă. Lideri la jumătatea campionatului, jucătorii din Sebiș și-au cam făcut datoria pe teren, mai puțin la unele meciuri cum ar fi cele cu UTA, Mehedinți sau Becicherecul Mic, cu toate trei încheind la egalitate. Pentru a promova însă, Sebiș are nevoie și ca echipele cu care luptă la vârf să se mai împiedice. Dacă cu Becicherecul Mic se pare că problema este deja rezolvată, prin oraș se vorbește că zilele trecute, Feieș s-a întâlnit cu oficialii celor de la Pandurii Târgu Jiu. Nu știm locul, știm doar că s-au văzut, iar motivul nu a fost vreun transfer sau vreo colaborare.
 
Cei de la Sebiș le-ar fi cerut celor de la Pandurii să oprească cu orice preț pe UTA. Echipa a doua a celor de la Pandurii joacă pe teren propriu cu UTA în etapa a 3-a a returului din seria C4, tocmai cu o etapă înainte de marele derby dintre UTA și Sebiș! Chiar cu un egal la Târgu Jiu, UTA nu ar mai putea depăși Sebișul nici dacă câștigă meciul direct. 
 
SURSA: Tudor Bogdan, Special Arad
Feies deja apeleaza la indirecte. Nici nu ma mira insa trebuie sa fim fraieri sa ne impiedicam in intrigile tesute de acest comunist resapat.
Răspunde
29-01-2015, 16:21,
#68
RE: Liga a III-a
Nu de acum apeleaza , pai nu au fost oameni de la Sebis si la Hunedoara...
Răspunde
07-02-2015, 16:09,
#69
RE: Liga a III-a
Demolați pe „Dan Păltinișanu”: ACS Poli – Național Sebiș 8-0

http://sportarad.ro/demolati-pe-dan-palt...sebis-8-0/
Răspunde
17-02-2015, 20:56,
#70
RE: Liga a III-a
Ce au făcut în iarnă adversarele UTA-ei și Sebișului din C4


Numărătoarea inversă e declanșată în seria a IV-a din Liga III, mai puțin de trei săptămâni au rămas până la reluare. Promovarea pare să fie afacere arădeană, deși o grupare din Timiș e intercalată între UTA și Sebiș, ultima echipă petrecând iarna pe primul loc, cu avantaj de trei puncte față de roș-albi.Telegrafic, iată ce s-a întâmplat de-a lungul iernii cu celelalte componente din C4. Am exceptat CS Ineu de aici, grupare cu categorie specială pe www.sportarad.ro.
Mama Mia Becicherecu Mic. Silaghi, unul din golgeterii turului, e la UTA, Miheț a ajuns la Sebiș, în timp ce Mancaș va juca la Ghiroda. În schimb, Poli i-a împrumutat trupei lui Petre Narcis pe tinerii Todorov și Balaure, ambii cu cotă foarte bună și perspective dintre cele mai optimiste. Centea a revenit de la Caransebeș, iar atacantul Nagy, de la Unirea Sînnicolau Mare, ar putea fi ”băiat cu pizza” din retur. 3-2 cu ASU Poli, 2-2 cu Ghiroda,  0-0 cu Șoimii Pîncota, 0-2 cu Metalul Reșița în jocurile de verificare de până acum.
Millenium Giarmata. Atacantul Octavian Drăghici, care a jucat și la UTA, a fost aproape de un transfer, însă ultimele vești (sporttim.ro) spun că își caută altă echipă. Mijlocașul ofensiv Fara nu mai e sub comanda lui Călin Cojocaru, el plecând în Austria. Dar e bun de joc fundașul Gârba, care a ratat turul din cauza unei accidentări. La ”milenari” a ajuns și Dacian Bârză, mijlocașul trecut pe la FC Bihor și UTA. Meciurile din 2015: 1-1 cu Voința Mașloc, 2-0 cu Șoimii Pîncota, 0-0 cu FC Caransebeș, 1-2 și 0-2 cu Metalul Reșița, 0-1 cu Lugoj. În prezent, timișenii sunt în cantonament la Herculane.
Vulturii Lugoj. Fără noutăți semnificative în tabăra lui Cosmin Petruescu, exceptându-l pe experimentatul Mario Porcescu, atacantul celor de la Mehedinți. Program bogat de jocuri hibernale:  4-1 cu FC Bazoșul Vechi, 2-3 cu Metalul Reșița, 4-4 cu Racovița, 2-0 cu Făget, 2-2 cu Ripensia, 0-4 cu FC Caransebeș, 1-3 cu Ghiroda.
CSO Filiași. Zece zile au petrecut elevii lui Gheorghe Ciurea în localitatea Baia de Aramă, începând cu 3 februarie. Dârza trupă doljeană care promova anul trecut și-a păstrat lotul și s-a întărit cu portarul Burci, mare speranță a Universității. Filiașiul are două victorii amicale în cont, 1-0 și 2-1 cu colega Minerul Motru, iar în agendă mai figurau meciuri cu Târgu Cărbunești și Tismana.
Pandurii II Tg. Jiu. Echipa secundă a prim-divizonarei a început antrenamentele pe 12 ianuarie și tot ce s-a întâmplat până acum indică menținerea liniei adoptate până acum –  cu accent pe tineri capabili să intre în circuitul primei echipe. Câțiva (Șendroiu, Pițian, Negrescu, Horj) s-au și pregătit cu Edi Iordănescu în Antalya. Timp de două săptămâni, antrenorul Adrian Bogoi a condus un cantonament la Târgu Jiu, cu sediu central la Centrul de Copii și Juniori. Pandurii II au pierdut un joc cu o echipă intitulată Internațional Bălești (0-1). Sâmbăta trecută, oltenii au avut amical cu ”cei mari”, care s-au impus cu 5-0, iar miercuri vor întâlni Știința Turceni.
FC Hunedoara. Cei din Orașul Corvinilor merg mai departe cu antrenorul Titi Alexoi și au câteva întăriri – portarii Raț (Berceni) și Ilie (a mai fost la Corvinul), mijlocașii Drăgoescu (Jiul) și Sandu (Jiul), apărătorul Popa (ex FC Vaslui) sau atacantul Gheară II (Ceahlăul). Au plecat Horvath și Pop, în lotul lărgit au fost promovați câțiva juniori, printre care și Opîrlescu, fost și la UTA. În amicale: 0-1 cu CNS Cetate Deva, 0-0 cu Frontiera Curtici, 3-0 cu Gloria Geoagiu, 2-2 cu Retezatul Hațeg, 1-2 cu Șoimul Băița.
Minerul Mehedinți. De aici veștile sunt triste: cei de la Mehedinți n-au ascuns nici în timpul turului că au mari lipsuri bănești, dar în ultima intervenție făcută de conducătorul Gheorghe Duinea pe liga2.ro e anunțat colapsul. Presa locală din Drobeta Turnu Severin, unde joacă Minerul, scrie că activitatea n-a fost reluată. În jumătate de an, jucătorii au luat un singur salariu și devine improbabilă participarea echipei în returul campionatului.
Minerul Motru. Vechea grupare se confruntă cu probleme financiare mari, despre care s-a auzit și în prima jumătate a întrecerii. Antrenorul Gabi Zahiu n-a mai rezistat,banca tehnică a fost preluată de Claudiu Mocioi, mai vechi ”miner”. Din lot nu mai fac parte Trașcă, Bertea și Laurențiu. Cantonament la Motru, 1-2 cu Filiași, 0-1 cu Podari în amicale. Ultimele informații – încă neconfirmate – indică o colaborare cu Pandurii Tg. Jiu, colaborare menită să-i țină în viață pe motreni.
Știința Turceni. Iarnă în general liniștită aici, penultima clasată a făcut și ea cantonament pe plan local, cu mesajul că lucrurile sunt în regulă – salarii la zi, fără datorii la stat. Ceva schimbări de lot s-au consemnat în efectivul penultimei clasate din C4, patru sosiri (conform Impact în Gorj) – Davițoiu, Florescu, Moroșanu, Calotă și trei plecări – Floroiu, Geică și Zanfir. În amicale, 1-1 cu CS U II Craiova.
Viitorul Municipal Craiova. A venit antrenor secund fostul jucător craiovean Nicu Năstăsie, care colaborează cu ”principalul” Alin Gavrilă. Oltenii au fost în cantonament la Băile Felix, unde au pierdut cu FC Bihor (0-1) și Luceafărul Oradea (1-2). Până acum, echipa alb-albastră a mai învins „satelitul” Universității Craiova (2-1) și a înregistrat două remize, cu CSS Craiova (1-1) și CS Podari (0-0). În linii mari, lotul e același.


Returul începe cu etapa XIV, 7 martie, ora 15,00: Vulturii Lugoj – CS Ineu, Mama Mia Becicherecu Mic – Știința Turceni, FC Hunedoara – Minerul Motru, Viitorul Craiova – Minerul Mehedinți, Pandurii II Tg. Jiu – Millenium Giarmata, Național Sebiș – CSO Filiași, UTA stă.


http://sportarad.ro/ce-au-facut-in-iarna...ui-din-c4/
Răspunde
06-03-2015, 18:15,
#71
RE: Liga a III-a
Ineu bate in deplasare la una din echipele bune din serie la Lugoj (si dupa un joc foarte bun am inteles) , Becicherecu se pare ca arunca deja prospul si fac egal acasa cu una din cele mai slabe echipe din serie cu Turceni si vin etapa urmatoare la Ineu unde sper sa piarda de asemenea 3 puncte. Filiasi nu aveau bani sa inceapa returul dar culmea au bani sa vina sa se cazeze la Moneasa cu o zi mai devreme Sad(( Se pare ca va fi asa cum ne era frica in razboiul "la negru" cu feies&co Sad((

Vulturii Lugoj - CS Ineu 0-1
Maşniţă (32)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - Ştiinţa Turceni 0-0
ACSVM Craiova - Minerul Mehedinţi 3-0 / neprezentare
Pandurii II Târgu Jiu - Millenium Giarmata 4-1
Smrekar (29, 39 - pen.), I. Constantin (86 - pen.), Şendroi (88 - pen.) / Diarra (18)
FC Hunedoara - Minerul Motru*
Naţional Sebiş - ACSO Filiaşi*
UTA Bătrâna Doamnă stă.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
06-03-2015, 19:09, (Ultima modificare: 06-03-2015, 19:11 de I 929.)
#72
RE: Liga a III-a
Aveau probleme cu banii cei de la Filiaşi? Nu prea găsesc ştiri despre ei. Mă rog, fiind din Dolj toată lumea e interesată de Craiova, nu ca la noi unde jumate din presă scrie mai mult şi mai favorabil despre Sebiş...

Nu ştiu dacă e bine sau nu,  toate echipele care vor juca cu noi vor avea înainte etapă liberă pentru că s-a retras Mehedinţiul. Pe de altă parte scăpăm de două deplasări consecutive şi...mulţumim Minerului pentru egalul din tur cu Sebiş. Wink

Trei penaltyuri la Pandurii-Giarmata pentru gazde?...
Răspunde
06-03-2015, 19:11,
#73
RE: Liga a III-a
Eu zic ca e de bine. Un meci lipsa te scoate din ritm.
Răspunde
06-03-2015, 19:49,
#74
RE: Liga a III-a
http://sportarad.ro/fostul-utist-diarra-...-suportat/

Oare a început Sebişul mai repede campionatul? Giarmata va juca săptămâna viitoare cu ei fără doi titulari. Oricum, dacă mai vor ceva de la campionatul ăsta, Giarmata trebuie să bată Sebişul.
Răspunde
06-03-2015, 22:17, (Ultima modificare: 06-03-2015, 22:21 de Oli.)
#75
RE: Liga a III-a
(06-03-2015, 19:49)I 929 a scris: Oare a început Sebişul mai repede campionatul?

Daca cineva si-a imaginat altfel returul asta s-a inselat amarnic !! Era clar ca o sa intervina "jocurile" indirecte, noi sa avem grija cu arbitrii la primele doua etape inaintea jocului cu Sebis ca, daca nu cu Craiova dar la Tg. Jiu sunt sigur ca ne vor vana cu eliminari sau cumul de cartonase galbene !
Răspunde
07-03-2015, 0:02,
#76
RE: Liga a III-a
(06-03-2015, 18:15)Redpunk_one a scris: Ineu bate in deplasare la una din echipele bune din serie la Lugoj (si dupa un joc foarte bun am inteles) , Becicherecu se pare ca arunca deja prospul si fac egal acasa cu una din cele mai slabe echipe din serie cu Turceni si vin etapa urmatoare la Ineu unde sper sa piarda de asemenea 3 puncte. Filiasi nu aveau bani sa inceapa returul dar culmea au bani sa vina sa se cazeze la Moneasa cu o zi mai devreme Sad(( Se pare ca va fi asa cum ne era frica in razboiul "la negru" cu feies&co  Sad((

Vulturii Lugoj - CS Ineu   0-1
Maşniţă (32)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - Ştiinţa Turceni   0-0
ACSVM Craiova - Minerul Mehedinţi   3-0 / neprezentare
Pandurii II Târgu Jiu - Millenium Giarmata   4-1
Smrekar (29, 39 - pen.), I. Constantin (86 - pen.), Şendroi (88 - pen.) / Diarra (18)
FC Hunedoara - Minerul Motru*
Naţional Sebiş - ACSO Filiaşi*
UTA Bătrâna Doamnă stă.
haide sa incetam cu lamentarile astea si sa ne vedem de oile noastre ,n-are decat sa aranjeze feies toate meciurile,daca suntem buni vom bate tot si vom promova!
Răspunde
07-03-2015, 1:10,
#77
RE: Liga a III-a
Nu sunt lamentari psv. Noi trebuie sa castigam pe teren nu in culise. Dar nici sa inchidem ochii la mizeriile unora ca feies si sebis si sa ne prefacem ca ei se lupta la fel ca noi nu mi se pare corect. Mizeriile lor trebuie spuse in public si aratate cu degetul. Daca isi doresc promovarea sa o joace pe teren nu cu cumparat de meciuri si acasa si in deplasare si cu decimarea viitorilor adversari cu arbitri (vezi giarmata care a primit 2 rosii si 3 de 11 metri impotriva sa azi si etapa viitoare ghici cu cine joaca ?)

La fel au procedat si tiganii de la pecica cu arbitrii, cu cumpararea adversarilor nostri,etc,etc.anul trecut iar lumea trebuie sa stie . Macar atat putem face ca sa ne protejam. Sa spunem lucrurilor pe nume, sa cerem arbitri si observatori profesionisti si sa ne asiguram ca jocurile se fac doar sportiv pe teren.....si atunci intr-adevar cel mai bun sa castige.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
07-03-2015, 17:57,
#78
RE: Liga a III-a
Național Sebiș – ACSO Filiași 0-0 scor final
Răspunde
07-03-2015, 17:58,
#79
RE: Liga a III-a
Național Sebiș – ACSO Filiași 0-0 rezultat final.
Foarte incomozi oltenii astia. Si noua ne-au mancat doua puncte. Bravo lor pentru ca nu s-au lasat si au jucat fotbal.
Răspunde
07-03-2015, 18:00,
#80
RE: Liga a III-a
Nu pot sa cred. Dupa surpriza facuta de Turceni ieri , azi si Filiasiul scoate 0-0 la una din candidatele la promovare acasa. Sebisul a avut 11 metri ratat insa putea sa si piarda in min 75 . E clar ca nici Sebis , nici Becicherecu nu mai sunt echipele din tur. UTA trebuie acum , mai mult ca oricand, sa isi vada de meciurile ei fiindca e clar ca promovarea in B este la indemana noastra.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)