Din lumea larga
14-07-2017, 16:38,
RE: Din lumea larga
Allez , allez ......Louis de Funes Smile))))))

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
26-07-2017, 12:31,
RE: Din lumea larga
Si iata cum prostia unora se transforma in bunastarea altora.  Smile

Citat:Frankfurt pare sa devina marele castigator al Brexit

Multe banci importante incearca sa decida de unde vor desfasura pe viitor marile afaceri.

Frankfurtul pare sa devina marele castigator al Brexit. Metropola financiara germana beneficiaza momentan de cele mai multe confirmari din partea bancilor care, dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cauta sa relocheze o parte din afaceri de la Londra catre un alt centru financiar.

Bancile din afara Europei sunt obligate sa faca acest pas, pentru ca in lipsa unui sediu in Uniunea Europeana nu pot primi permisiunea de a desfasura afaceri in spatiul comunitar.

In context, se inmultesc zvonurile conform carora inclusiv banca Citigroup din Statele Unite ar prefera ca locul Londrei sa fie luat de Frankfurt.

Se pare ca americanii vor sa mute afacerile cu actiuni si derivate in Frankfurt si sa puna pe picioare un sediu suplimentar in Europa in acelasi scop.

Daca informatiile se vor confirma, la Frankfurt ar urma sa apara intre 150 si 200 de noi locuri de munca. In schimb, afacerile cu obligatiuni ar putea fi gestionate de la Dublin.

Hubertus Vath, directorul asociatiei de lobby Frankfurt Main Finance, saluta aceste planuri si crede ca in metropola germana ar urma sa apara 1.000 de joburi noi.


Actualmente, numarul bancilor straine cu reprezentanta la Frankfurt este de 150, numarul de angajati fiind de aproximativ 75.000.

Citigroup nu este singura institutie financiara atrasa de Frankfurt. Goldman Sachs intentioneaza sa dubleze numarul locurilor de munca de acolo, de la 200 la 400.

De asemenea, JP Morgan Chase se pare ca are in vedere mutarea conturilor bancare de investitii tot la Frankfurt. 4.000 din cei 16.000 de angajati ai JP vor parasi orasul de pe Tamisa. In acest moment se vorbeste despre un plan de mutare a sute de locuri de munca la Frankfurt, Dublin si Luxemburg.

Bank of America ia considerare relocarea afacerilor atat la Frankfurt, cat si la Dublin. Trei banci japoneze au optat pentru metropola financiara de pe Main.

UBS ar vrea la randul ei sa isi transforme reprezentanta de la Frankfurt in sediu central pentru UE - se vorbeste despre 1.700 de noi locuri de munca.

Citeste si Brexit: 3 din 4 directori de companii din Marea Britanie iau in calcul sa pleceMarea Britanie iese din UE: Cati angajati pierde Londra din cauza BrexitUltimatum pentru Londra: Marile banci americane ameninta sa plece din Marea Britanie
Conform analizelor efectuate de agentia de presa Bloomberg, Frankfurt are momentan confirmate 2.850 de locuri d ...citeste mai departe despre "Frankfurt pare sa devina marele castigator al Brexit"

SURSA: http://www.business24.ro/finantare/stiri...it-1585980
Răspunde
17-10-2019, 18:25,
RE: Din lumea larga
Ce criza financiara , eu zic sa ne pregatim de ce ii mai rau cu handicapatul asta la butoanele celei mai puternice natiuni militare din lume !!!!!

https://www.realitatea.net/gest-nebunesc...27147.html

Surse din președinția turcă au declarat pentru BBC Turkish că scrisoarea lui Trump a fost „complet respinsă" de președintele Erdogan. Conform acestor surse, Erdogan ar fi aruncat scrisoarea la gunoi.

"Nu fi un prost", l-a avertizat Donald Trump pe omologul său într-o scrisoare neobișnuită trimisă în ziua în care Turcia a lansat incursiunea sa în nord-estul Siriei.

Scrisoarea bizară trimisă de Donald Trump omologului său turc Recep Erdogan i-a lăsat fără cuvinte pe politicienii și jurnaliștii din SUA.

Cu un limbaj nediplomatic, rudimentar și amenințător, scrisoarea i-a buimăcit pe criticii care sugerează anumite probleme de sănătate psihică pentru instabilul președinte.

După ce a decis retragerea trupelor americane din Siria, oferind mână liberă Turciei pentru asaltul împotriva kurzilor, Donald Trump a revenit pentru a-l amenința pe liderul de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan.

A făcut-o direct, printr-o scrisoare cel puțin bizară, într-un limbaj neprotocolar, cu multe amenințări.

”Hai să încheiem un acord avantajos. Nu vrei să fii responsabil pentru măcelărirea a mii de oameni, iar eu nu vreau să fiu responsabil pentru distrugerea economiei turce - și o voi face...

Nu dezamăgi lumea (...) Istoria te va trata favorabil dacă vei rezolva această problemă în mod corect și uman. Te va trata pentru totdeauna ca pe un diavol dacă nu se vor întâmpla lucruri bune.

Nu fi un dur. Nu fi nebun!

Te voi suna mai târziu”, precizează scurta scrisoare a liderului de la Casa Albă.


Scrisoarea care a circulat inițial prin lumea diplomatică a fost privită cu neîncredere de mulți.

Cel mai bizar lucru a fost acela că Trump însuși a fost cel care a distribuit-o, fiind mândru de tonul folosit și de duritatea afișată.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
17-10-2019, 23:07,
RE: Din lumea larga
Institutiile americane sunt puternice, generalii din fruntea armatei nu sunt doar niste izmenari de carton insa e clar ca prostul asta a facut mult rau politicii externe a SUA si nu numai.
Nu suntem noi in masura sa le facem reprosuri pentru cum au votat americanii insa e limpede pentru toata lumea ca mascariciul asta nu are ce cauta la Casa Alba.
Răspunde
03-11-2019, 23:42,
RE: Din lumea larga
A venit right in time.
Citeste mesajele electorale ale democratilor.
Stalinism pur .Te ia cu friguri Sanders. De Warren si Biden nu mai zic.
Lupta in culise este cu ..Colt-urile pe masa.
You'll see ......
....................................................
Dar cum zici tu la inceput--noi l-am votat, noi......
Răspunde
04-11-2019, 12:24,
RE: Din lumea larga
OK, dumneavoastra de acolo poate percepeti altfel lucrurile insa eu continui sa imi pastrez opinia ca Trump este un idiot, un accident al democratiei americane.
Răspunde
05-11-2019, 0:07,
RE: Din lumea larga
Da, e un clown, dar nu e un accident al democratiei. E rezultatul anilor de guvernarnare a democratilor...Iar democratia a decis.
Colonia_UTA are dreptate.
Răspunde
02-05-2020, 2:52,
Wink  RE: Din lumea larga
Un mesaj pe plaja, pentru guvernatorul Californiei, un fel de Fuie Malca de-al nostru !!! Smile


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   
Răspunde
21-04-2021, 22:00,
RE: Din lumea larga
O frumoasa poveste de succes romaneasca. Astazi s-au listat public pe New York Stock Exchange, cu stock symbol: PATH

https://www.forbes.com/sites/alexkonrad/...577a236f5a
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)