Stiri din sezonul 2014-2015
05-06-2015, 13:29,
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
Stați liniștiți, cocalarul ăla a plecat așa cum a venit.
Răspunde
05-06-2015, 15:21, (Ultima modificare: 05-06-2015, 15:23 de tobo`.)
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
In alta ordine de idei, Meszar declara prin presa subliniind din nou faptul ca UTA este a Aradului.

Alexandru Meszar: ”Dedicăm Aradului promovarea. UTA a fost și va rămâne a Aradului!”

După două promovări consecutive, Bătrâna Doamnă se pregătește de revenirea pe scena ligii secunde. Alexandru Meszar, omul care a reunit toate forțele Aradului pentru păstrarea simbolului roș-alb, a vorbit – pentru www.uta-arad.ro – despre acești doi ani  și a indicat coordonatele viitorului.

– Proiectul renașterii UTA-ei a curs conform gândurilor începutului.

– Proiectul a început acum doi ani, pentru Arad și arădeni. Obiectivul îndeplinit astăzi, promovarea în liga a doua, îl dedicăm Aradului și totodată mulțumim Aradului și arădenilor, cu tot ce înseamnă: autorități locale, oameni de afaceri, aici trebuie să menționăm grupul de firme COTTA, partenerilor care s-au alăturat programului ”UTA e a tuturor arădenilor” și, nu în ultimul rând, staff-ului, jucătorilor și suporterilor.

Promovarea este un succes, dar eu consider un succes mai mare faptul că am respectat în totalitate principiile cu care am pornit acum doi ani. UTA a rămas a arădenilor, UTA poate prezenta certificat fiscal cu datorii zero în luna aprilie 2015 , există continuitate la UTA și UTA creează emulație tot mai mare etapă de etapă.

Ne bucurăm că la sfârșitul fiecărui campionat petrecut împreună oferim bucurie suporterilor și arădenilor. Așa a fost în vara lui 2014, așa e și acum, în 2015.

– Continuitatea a fost unul din atuurile principale.

– Cheia succesului a fost că nu ne-am pripit, nu ne-am grăbit, am avut răbdare pentru jucători și pentru staff, am asigurat continuitate. Am vorbit mai puțin în presă, ne-am ocupat de muncă și nu de vorbă. Am știut să facem diferența între politică și sport. În politică trăiești din vorbă, progresezi și faci performanță așa. În sport, pe muncă și mai puține vorbe.

– Atenția microbiștilor se îndreaptă spre ce va urma în Liga a II-a. Se poate discuta de acum despre obiective?

– Pe 4 iunie, echipa a avut ultimul antrenament. Reuniunea e programată pe data de 7 iulie, preconizăm ca începutul campionatului să fie undeva la sfârșitul lui august. Într-adevăr, ne deranjează puțin că nu știm structura viitorului campionat și nici data exactă a începerii, dar noi avem planul stabilit pentru pregătirea noului sezon.

Obiectivul pe plan managerial este continuarea proiectului acceptat de arădeni acum doi ani. Dorim să avem un club atractiv pentru viitorii parteneri, să nu depășim bugetul. Acest lucru permite, de fapt, accesarea tuturor fondurilor posibile, dacă nu avem datorii. De asemenea, vrem să atragem lângă sponsorul principal și partenerii actuali și alți factori din sfera privată. Să avem în continuare echipă la nivelul la care își permite Aradul.

Pe plan sportiv, dorim să continuăm ideea – cum zice și proiectul – să avem o echipă tânără, arădeană pe cât posibil, și să începem construcția echipei, pentru atunci când orașul Arad dă semnalul pentru Liga I, să nu trebuiască să aducem 15 jucători. Începem să formăm un nucleu cu care ne să ne putem menține în Liga I, atunci când orașul ne transmite că are potență pentru prima ligă.

Strategia de transfer va fi mulată pe obiectivul clubului, spre a construi o echipă tânără, de viitor, care să nu aibă probleme de retrogradare, pe care să te poți baza oricând dacă primim semnalul orașului, și un staff care este specializat pentru un lot tânăr.

– În general, de când a început noua construcție a UTA-ei, termenii pozitivi au înconjurat ce s-a întâmplat, cu excepția unui incident între unii jucători și suporteri. Îl iertați pe Voicu?

– Cine pune această întrebare – spectatori, presă sau jucători – înseamnă că nu mă cunoaște. Deciziile luate, rămân neschimbate. Nu ne-am schimbat în doi ani nici obiectivul, nici strategia, nici principiile. Ne pare foarte rău, nu vorbim de Voicu sau de spectatorul respectiv, vorbim de niște principii stabilite, pe care le respectăm.

UTA începe să devină o echipă curtată de potențiali investitori.

– Și cu acest lucru ne putem mândri, că sunt mai multe semnale din diferite sfere care ar dori să vină să preia total sau parțial clubul UTA. Acest semnal l-am observat analizând și site-ul clubului, după Arad, e vizitat cel mai mult din București. Dar proiectul UTA este conceput pentru arădeni. Aradul nu poate înstrăina clubul UTA. UTA a fost și va rămâne a Aradului. Aceasta nu înseamnă că nu ne dorim noi parteneri în proiect, dar propunerea externilor trebuie să fie compatibilă cu Aradul și să existe garanții că orașul va avea permanent control. UTA nu mai depinde de mari investitori, are viață lungă și sigură bazându-se pe autoritățile locale, firmele lui Marius Țucudean și domnului Cosma, pe fondul de jucători de la Atletico, pe micii parteneri și nu, în ultimul rând, pe spectatori.

http://sportarad.ro/alexandru-meszar-ded...-aradului/
Răspunde
05-06-2015, 20:55, (Ultima modificare: 05-06-2015, 20:56 de robert.)
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
Se pare ca Florin Manea a mai scris unele lucruri pe facebook dar, nimic concret:

Citat:Tu ma cunosti stii ce fel de om sunt si ce succes am ca impresar. Eu nu sunt nici martian nici gio. Meseria mea de baza e fotbalul

Citat:Pai si mierele daca crezi ca vin eu la uta vin sa mi bat joc?

Citat:Vreau sa fac ceva ca afara nu sa fur banii de la primarie. Bag banii mei

Citat:Nu am perioada de glume daniel. Vreau sa cumpar o echipa unde sa fiu lasat sa mi fac meseria

Citat:Si numai bagand banii tai poti conduce altfel te suspecteaza toti ca furi. Banii mei nu am cum sa i fur. Rapidul nu l da morar. La timisoara nu ma intereseaza. Dupa rapid uta e in inima mea

Citat:Ma bazez ca stiu ce inseamna uta. Uta fara fani nu ma intereseaza

Citat:Pai si uite ce urat scriu jurnalistii aradeni. Eu am transferat la schalke la rayo la west ham west brom monaco watford crystal palace nu cred ca mai e nimeni in romania care a reusit asta asa ca nu ma pot compara cu predecesorii

Oricum mie imi da impresia ca el cauta un pic de atentie dar nu prea stiu povestea, nici nu stiu cati bani are.
Răspunde
05-06-2015, 21:18,
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
pai daca avea bani nu mergea la rapid cand nae manea era presedinte?!!sa fim seriosi,pasi marunti si siguri sunt cei mai sanatosi,iar pentru mine unul ,cei care conduc astazi UTA sunt exact ce avem nevoie ,sper si cred ca am invatat ceva din experientele trecutului.
Răspunde
08-06-2015, 19:14,
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
http://sportarad.ro/szabolcs-szekely-nim...imposibil/
Citind printre randuri acest mini interviu ,pentru mine este mai mult decat evident ca Szabi pare convins ca va continua in alb -rosu !
Răspunde
8 ore în urmă,
RE: Stiri din sezonul 2014-2015
зако136.6BettBettJeffHenrBachJameTracКозиXboxFisklassOrieКлючRondSpacTescGuruRagg1820Maryпере
HenrдругСодесборPenhFlaxKeitБереКомлсертанглКрасфакуAccaCleaAudiStepFyodзаниРадиWillGustSala
CamaHenn1920JaroтреуThinТараавтоВардЗайцпазлSympCotoPlacПескDomiПервInte(184ЗлатСилвСтраХлыс
сервwwwnЩербздесДжамJameKeigLogiКалиHardIbizRiveCA26PhilСтарBusiссылClovMasaKrayШепаТуроHerb
diamХалфFuxiSwarSlimСмирпришMaryСодеPatrСавиMusiMaurJeanчетвModeАлекОрлоHerbORSiSanoAlicCari
ClasХорекукоCMK-гостUlitVestAntiЩербCanoZackФедоKeepХартпрбнСтепМ-51BobiRefeHeliкомпстраBlue
склаEducEditподакартChicкомпMissWindCatsAdriPhilSmilGuccРР00HarrLionМальCarlРоссLillромаЛогу
ЛитРЛитРдеятРебеСашкMarkактеJackдопооргаNeedJorgгазеПарыМГорСавуЕмелPamiкадрBradсевеAlri49-6
начаСказСтраКэссSoftСавиаспигазеВелеWindШаланеблэнциЯкушкартAutoEnigElecCambКомадеятCMK-CMK-
CMK-98-1ЕМЗоФормprojЛуизGeorМулаXVIIОхлостудиспоКузнtuchkasраскАнат
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 7 Musafir(i)