Stiri din sezonul 2013-2014
26-02-2014, 1:02, (Ultima modificare: 26-02-2014, 1:11 de Kidu.)
#1
Stiri din sezonul 2013-2014
Cum din pacate puteti vedea si dumneavoastra, baza de date a vechiului forum s-a pierdut.
In consecinta a trebuit sa o luam de la 0 desi eu mai sper ca poate totusi vom recupera ceva.

Pana una alta deschid acest topic pentru a posta ultimele stiri de la club.

Iata si retrospectiva ultimelor evenimente:

Citat:Suporterii au votat pentru retragerea drepturilor federative UTA-ei SA „Unic în fotbalul românesc!”

Conform previziunilor, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a tăiat în carne vie. Majoritatea fanilor cu drept de vot, respectiv 38, au votat pentru retragerea siglei, palmaresului și culorilor actualului club condus de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. Au existat și 5 voturi împotrivă și o abținere, care au susținut că o astfel de decizie radicală nu este oportună în acest moment.

De fapt, există și o clauză ce nu pune în executare hotărârea suporterilor din această seară, însă e greu de crezut că ea va fi acceptată. Pentru ca UTA SA să nu rămână fără drepturi federative, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian trebuie să renunțe de bună voie la creanțele lor, la acțiuni și să se retragă definitiv din viața grupării emblemă a Aradului. Cum cel puțin „prietenul lui Mutu” nu pare să ia în calcul acest lucru, decizia SCU va deveni executorie în termen de 48 de ore. S-a mai ridicat și problema unei ultime discuții cu autoritățile locale, însă și în acest caz e greu de crezut că poziția acestora din urmă față de „Bătrâna Doamnă” se va schimba.

Mai trebuie spus că cel puțin din punct de vedere juridic, Federația nu poate opera nicio modificare până în pauza dintre sezoane, însă la nivel de imagine este o lovitură grea pentru conducătorii UTA-ei, dar și pentru unii dintre fotbaliști. George Neagu și Bogdan Apostu au declarat deja că nu vor accepta să evolueze pentru o formație fără identitate și, probabil, ca și ei vor mai apărea și alți fotbaliști nemulțumiți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, primele zile ale săptămânii viitoare urmând să fie decisive în acest caz. Pur și simplu, fanii s-au săturat de promisiunile neonorate ale lui Marțian și Catanzariti privind finanțarea, dorind să stopeze circul de la club.

UPDATE

În urmă cu câteva minute, președintele SCU a confirmat cele relatate deja de site-ul nostru, dar și faptul că procentajul de la sondajul nostru s-a respectat. „Cei doi acționari și creditori au timp să ne dea un răspuns cu privire la renunțarea la creditări și acțiuni până miercuri la ora 0,00. Dacă nu acceptă acest lucru, vom notifica Federația Română de Fotbal să-i retragă FC UTA-ei SA palmaresul, sigla și culorile. E un caz unic în fotbalul românesc, acela ca suporterii să se fii săturat de mizeriile ce se fac la clubul lor favorit și să decidă în acest mod. Ulterior, ne vom așeza la aceeași masă cu autoritățile locale și, în funcție de ce vom decide până miercuri noaptea, le vom cere să-și spună exact poziția, dacă susțin o nouă construcție pornind din fotbalul județean, sau alte construcții ce au depus sau vor depune proiecte la Primărie pentru finanțarea din bani publici. UTA nu va muri! Sub o formă sau alta, UTA va merge mai departe!”, a punctat Dan Proca.

Sursa: SportArad

Citat:Suporterii au provocat o discuție serioasă despre viitorul centrului juvenil al „Bătrânei Doamne”

Chiar dacă s-au delimitat clar de echipa de seniori condusă de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, retrăgându-i drepturile federative și sistând orice fel de ajutor logistic, fanii UTA-ei sunt foarte interesați de viitorul grupelor de copii și juniori ale clubului. În acest sens, conducerea Suporter Club UTA i-au provocat la o discuție cât se poate de serioasă pe antrenorii Centrului Juvenil pe antrenorii și părinții fotbaliștilor, care, recent, au fost abordați și de Cătălin Barbu. „Executantul” lui Adrian Marțian ar dori să încaseze și să gestioneze personal indemnizația părinților, dar, la capătul schimbului de opinii cu suporterii, este clar că s-a ales o altă cale.

Pornindu-se de la premiza că se va îmbrățișa proiectul „UTA Brătrâna Doamnă”, singurul serios ajuns în posesia SCU între 1 și 10 februarie, s-a trecut la discuții aplicate despre forma de organizare a Centrului de Copii și Juniori. „Din ceea ce ne-au spus antrenorii, dar mai ales părinții, se dorește o separare clară între clubul Atletico și UTA, cel puțin la nivel de copii. Prin urmare, clubul UTA va depune în nume propriu un proiect pe masa Consiliului Local și cel Județean, iar banii ce ar urma să vină tot printr-un ONG vor suține activitatea grupelor de copii. De la 15, 16 ani se pune altfel problema. După o selecție riguroasă, juniorii, care încep să primească și indemnizații, vor fi finanțați din proiectul făcut în jurul primei echipe. Cam aceasta este în mare linia pe care ar dori să se meargă, se poate spune că am găsit un consens”, ne-a mărturisit Dan Proca.

Alături de președintele SCU, la discuție au mai fost prezenți și alți membri ai organismului fanilor: Colin Mesz, Claudiu Negru sau Ciprian Jurma. Florin Voinea, Sandu Gaica, Dan Cuedan și Mircea Aslău au fost tehnicienii prezenți la discuția onorată de un părinte reprezentând fiecare grupă de copii și juniori. Dar, cea mai marcantă figură prezentă la Old Lady’s Pub a fost Flavius Domide. Fostul internațional are un nepot în curtea echipei ale cărei culori el le-a apărat cu cinste între anii 1966 și 1979 și pentru care a înscris nu mai puțin de 75 de goluri. Cu 342 de prezențe în „alb-roșu”, toate la nivelul Diviziei A, „Roșcovanul” e recordman printre „textiliști”.

Sursa: SportArad

Citat:Miercuri e ziua mesei rotunde ce ar putea marca destinul UTA-ei

De la mijlocul acestei săptămâni, cea mai titrată echipă din Provincie ar putea urma un nou curs. Ca deținători ai siglei, culorilor și palmaresului, Suporter Club UTA are puterea să decidă care este calea de urmat după ce FC UTA SA nu mai are sprijinul lor. Un prim pas în acest sens este organizarea mesei rotunde la care sunt invitați să participe foste glorii ale clubului, reprezentanți ai Consiliului Local, Consiliului Județean, mediului de afaceri arădean, cluburilor sportive, ai DSJ-ului și AJF-ului. „Dorim să aflăm exact poziția tuturor factorilor din fenomen, să vedem ce disponibilitate au pentru a pune umărul la renașterea echipei fanion a orașului nostru”, a sintetizat Dan Proca, președintele SCU, scopul întâlnirii.

Aceasta ar urma să aibă loc miercuri, la ora 14, într-una dintre sălile Primăriei, fanii așteptând confirmarea din partea invitaților. Nu mai este un secret că cel mai fiabil proiect este cel al UTA-ei Bătrânei Doamne, ONG-ul ce stă în spatele divizionarei a patra ce-și propune promovarea la finalul acestei stagiuni.

Sursa: SportArad

Citat:Proiectul UTA Bătrâna Doamnă, discutat la „kilometrul zero”

Dezbaterea inițiată de Suporter Club UTA pe tema viitorului Bătrânei Doamne a reunit astăzi toți factorii chemați să se implice în continuitatea clubului alb-roșu. În sala ce poartă numele regelui Ferdinand s-au reunit Dan Proca, Claudiu Negru, Colin Mesz (din partea SCU, pe post de gazde, cu Proca jucând și rolul moderatorului), Gheorghe Falcă, Ovidiu Moșneag, Ionel Costin (din partea conducerii orașului), Flavius Domide, Gabor Biro, Mircea Axente, Gyuri Vaczi (fotbaliștii UTA-ei de odinioară), Marin Lupaș, Lucian Popa (reprezentanții celor două universități arădene, „Goldiș֨” respectiv „Vlaicu”), Dan Măcinic (Direcția Județeană de Tineret și Sport Arad), Adrian Lucaci (președinte Asociația Județeană de Fotbal Arad), Florian Voinea (șeful Centrului de Copii și Juniori de la UTA). În fața lor, la invitația SCU, Alexandru Meszar a expus proiectul „UTA Bătrâna Doamnă”.

Meszar: „Fără salturi peste etape. Aradul nu trebuie să fie doar importator de fotbaliști”

„S-a ales ca formă de organizare ONG deoarece e forma cea mai potrivită de a avea acces la fonduri nerambursabile. Asociația nu are niciun fel de restanțe financiare, iar obiectivele au fost îndeplinite: în anii precedenți s-au preluat sume mari din cheltuielile clubului UTA, iar echipele clubului au beneficiat de condiții optime pentru performanță”, a arătat Alexandru Meszar.

meszarCum proiectul UTA Bătrâna Doamnă (UTA II) a fost singurul ajuns la Suporter Club UTA după apelul lansat luna trecută, Meszar a trecut la subiect: „Echipa de seniori e una tânără, ajutată de doi-trei fotbaliști cu experiență mare. E dornică de afirmare, iar 98 la sută sunt jucători arădeni, cu staff arădean. Relația cu suporterii a devenit una pozitivă pe parcurs, iar sondajele de opinie sunt categoric pentru acest proiect. Obiectivele noastre, pe termen scurt, mediu și lung, sunt bazate pe principiul step by step, fără sărirea etapelor. Asociația trebuie să crească odată cu stadionul, dorim colaborare cu Centrul de Copii și Juniori și cu Suporter Club UTA, iar în plan există crearea unei Academii de fotbal cu numele lui Iosif Petschovsky. Spun asta deoarece oamenii din sală știu că am un feeling deosebit pentru fotbalul copiilor și juniorilor și nu dorim ca Aradul să fie doar un importator de fotbaliști. Mulțumim tuturor care au ajutat la strategie, ea poate fi dezvoltată. Așteptăm sfaturi, opinii, chiar indicații”, a conchis Meszar.

Moșneag: „Un nucleu format din arădeni”

Prezentarea lui Alexandru Meszar, care a inclus un scurt istoric al UTA-ei Bătrâna Doamnă (atât ca ONG cât și ca echipă) și prezentarea obiectivelor, a fost urmată de poziția lui Ovidiu Moșneag, venită să confirme susținerea pe care un asemenea proiect a găsit-o în rândul administrației locale din Arad. „Timpul e aliatul celor care au lucrat corect. Au fost fricțiuni la început, dar am dovedit, în timp, că am lucrat corect, cinstit, nu am avut nimic de ascuns. Mă bucur că suntem împreună și tragem la aceeași căruță, cum se spune, ca UTA să redevină ceea ce a fost. Trebuie să respectăm blazonul, numele, să facem cunoscut și celoralți despre pașii pe care îi facem. S-a spus mai devreme că 98 la sută din echipa UTA Bătrâna Doamnă sunt arădeni. Asta ne-am dorit, să fie o echipă a Aradului. La un moment dat, când vom ajunge la performanță, probabil nu vom mai avea 98 la sută, dar vom avea un nucleu, un suflet mare, format din arădeni. UTA în momentele cele mai mari a avut acel nucleu care i-a stimulat pe toți care au venit în această echipă”, a punctat Moșneag.

Costin: „ONG-ul, gândit la triumviratul CLM – CJA – UVVG”

Firul a mers mai departe către Ionel Costin, actualul vicepreședinte al Old-boys UTA Arad: „Ne bucurăm toți de această întâlnire. Ne aducem aminte de acel blestemat an, 2006, când echipa noastră de suflet a căzut în Divizia C. Poate că atunci s-a stopat o etapă din evoluția echipei UTA. Ceea ce puțini știu, începând cu 2009, s-a făcut un triumvirat, între Consiliul Local Municipal, Consiliul Județean și Universitatea de Vest Vasile Goldiș, pentru susținerea UTA-ei. Odată cu înființarea acelui SA s-a înființat și ONG-ul UTA Bătrâna Doamnă, iar 90 la sută din banii obținuți din proiecte au mers către echipa UTA. Trebuie să salut școala de fotbal care se dorește a fi înființată cu numele celui mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor”.

Universitățile și DJTS arată deschidere

Ambele instituții arădene de învățământ superior au răspuns prezent solicitării SCU. Prin Lucian Popa, Universitatea „Aurel Vlaicu” a transmis că sprijină proiectul prin mijloacele avute la dispoziție: „Sportivii vor putea să-și continue activitatea într-un cadru foarte bine organizat”.

lupasMarin Lupaş a fost mesagerul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, subliniind că strict în această calitate participă la întâlnire (fostul președinte al UTA-ei e și consilier local): „Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” va sprijini pe mai multe planuri fotbalul. Proiectul prezentat de domnul Meszar e un început cu respnsabilitate mare. Întotdeauna sunt valabile și sugestiile, dar contează asumarea responsabilității și curajul de a face performanțe. În perioada scurtă de la UTA am mers pe principii serioase cu toți colaboratorii. Când toate aceste aspecte sunt îndeplinite, nu pot decât să ducă la succes și la performanță. Dacă proiectul se face cu oameni onești, morali și curajoși, cu siguranță va reuși. Oare de ce s-a ajuns într-o situație de genul ăsta? De fiecare dată după un ciclu de patru ani s-a întâmplat la fel. Le urez succes și să sperăm că lucrurile se vor schimba în bine în ceea ce privește activitatea fotbalistică de la clubul UTA”.

Pe aceeași linie a fost și reprezentantul DJTS la dezbatere, Dan Măcinic: „Am ajutat clubul și în trecut, vom continua să sprijinim UTA din toate puterile noastre”

Lucaci: „Trebuie făcut tot posibilul ca UTA să renască”

„Totdeauna UTA a reprezentat vârful de performanță în Arad. Performanțele au venit în urma unei bune organizări și unor jucători de excepție, mulți dintre ei sunt aici, în sală. UTA a reprezentat o stare de spirit, a fost unică, a trăit în inimile suporterilor indiferent de cum s-a numit, ITA, Flamura Roșie, UTA. Din păcate, îi dau dreptate domnului Lupaș, datorită unei proaste organizări, Aradul e mereu nevoit să revină la momentul zero. Dar, dacă azi performanța sportivă e pusă în seama nepriceperii arădenilor, sub nicio formă acest lucru nu trebuie să fie luat ca o nepăsare. Trebuie făcut tot ce e posibil ca UTA să renască, respectând legile țării și regulamentele sportive. UTA trebuie să fie a arădenilor”, a fost punctul de vedere al lui Adrian Lucaci, câștigător recent al alegerilor pentru postul de președinte al AJF Arad.

Vaczi: „Ajunge cu umilința”

Fostul fotbalist al Aradului și actualul președinte al trupei de veterani a UTA-ei a salutat inițiativa. „Am fost umiliți destul în trecutul apropiat. Am așteptat momentul să ridicăm mâna toți factorii de decizie din Arad și, împreună cu suporterii, să pornim la drum. Nu e o rușine să pornim din Liga a IV-a. Cred că oamenii vor veni aproape de noi pentru că brandul UTA e în inimile arădenilor. E un moment frumos. Noi, prin old-boys, am făcut mereu propagandă acestui club, vrem în continuare să facem la fel, fostele glorii să le povestească copiilor, să le arate poze, să vadă un stadion plin. Suntem bucuroși că UTA redevine a Aradului. Dacă punem suflet, putem rezolva foarte multe probleme”, a spus Gyuri Vaczi.

Generația Feyenoord, la cuvânt

Tranșant, ca deobicei, Gabor Biro a indicat că e momentul trecerii la fapte. „UTA trebuie să existe și, dacă suntem uniți, vom reuși. Dacă asta dorim, dacă ăsta e viitorul, hai să trecem la concret și să punem lucrurile la punct! Să nu uităm că și datorită lui Dorel Cura putem vorbi azi despre o variantă de viitor. A fost cândva contestat, dar bine a făcut! Nu putem să contestăm ce a făcut, eventual putem să punem umărul și, cum a zis Lucaci, UTA e a Aradului”.

Flavius Domide: „Aș dori să ne întâlnim și peste 6 luni, să vedem dacă facem bine ce facem. Eu sper că da. Există în Arad un nucleu de tineri foarte buni, cei antrenați de Gaica și de Nagy oferă o perspectivă foarte bună, care trebuie antrenată mereu”. Mircea Axente, co-autorul golului istoric marcat în poarta lui Feyenoord: „N-am crezut niciodată că UTA ajunge în situația asta, deși am făcut parte 20 de ani din club, am trecut prin toate etapele. Ce e de făcut ca să se ajungă din nou la performanță și rezultate: numai plecând de la un Centru de Copii și Juniori puternic, din care, în fiecare an, cel puțin un jucător să promoveze la echipa întâi. Cred că acest lucru se poate face”.

Proca: „Direcția dorită de atâta timp”

După intervenția primarului Gheorghe Falcă, pe care o vom prezenta într-un alt material, în scurt timp, Dan Proca a tras concluzia: „Ne îndreptăm spre direcția dorită de atâta timp. Ne bucurăm că există atâția oameni care vor UTA parte din comunitate arădeană, care știu ce înseamnă mândria de a fi arădeni și utiști”.

În cursul săptămânii viitoare, Suporter Club UTA va mai organiza o dezbatere pe tema viitorului UTA-ei, apoi își va face publică opţiunea.

Sursa: SportArad

Citat:Gheorghe Falcă: „Când datoriile la stat sunt zero, administrația locală poate finanța”

După o perioadă destul de lungă în care a evitat să discute în cadrul oficial despre UTA, primarul Aradului a oferit câteva lămuriri așteptate în dezbaterea inițiată de SCU pe tema UTA Bătrâna Doamnă, idee pe care nu mai e un secret că a susținut-o.

Gheorghe Falcă a vorbit astăzi despre un proiect amplu dedicat UTA-ei, s-a referit la cele trei stadioane dispărute în mandatul lui (două sunt deja istorie, al treilea e pe punctul să le urmeze), dar și la relația dintre mediul politic și fotbal. Voalat sau direct, edilul a făcut și trimiteri la ultimii patru ani din viața UTA-ei.

„Simbolurile naționale, județene sau locale se apără, se întrețin și, evident, se promovează. Au existat simboluri și până înainte de 1989, unele au rămas și după acest moment, altele nu, funcție și de mâna pe care a căzut acel simbol. Aradul a avut un mare simbol, fabrica de bere, a dispărut. Fabrica Strungul era simbol al economiei. Aradul e un simbol, ca oraș, dar, statistic dispărusem mult în jos de la jumătatea clasamentului în țară. Fotbalul, cu toate simbolurile lui a ajuns în mâini private și responsabilitatea e a celor care le coordonează. Ca în toată țara, politizarea unor sisteme a făcut să nu avem discernământ între atribuțiuni, responsabilitate, respect și cinste. Am trăit și momente mai frumoase, și mai urâte, uitându-mă cu cât neadevăr se vorbea. A trebuit să plătim greu datoria altora, de peste 1 milion de euro, pentru un alt început. Trebuie să vedem ce se va întâmpla peste șase luni, un an, dacă proiectul [UTA Bătrâna Doamnă] e serios și dacă înțelegem cum e să aperi un simbol”, a punctat primarul.

Cum vede Gheorghe Falcă rețeta fotbalistică în Arad? „Ca om care nu se pricepe, ori cumperi, ori produci jucători. De aceea, managementul și patronatul oricărui club trebuie să cântărească: are bani să cumpere, sau are bani puțini, dar știe să facă selecție? Trebuie gândit un proiect cu bază sportivă adevărată, cu sateliți în județ, fără miză să aducă jucători din Argentina, ci de a-i selecta de la Sebiș, sus spre Hălmagiu și până la Craiova, din zona Lipova, Petriș, Zăbrani, zona Pecica, de la Chișineu Criș până la Zerind. Astfel, apare o strategie de promovare a copiilor care nu mănâncă McDonald’s ci au proteina locală. Fiecare are rolul lui, patronatul trebuie să explice ce parcurs are proiectul, suporterii vin cu susținerea, administrația locală are partea ei de susținere, e inclusă şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Ca o construcție piramidală. M-am bucurat că domnul Meszar a prezentat cifra ”0” în dreptul datoriilor la stat. Când e așa, administrația poate finanța. Administrația finanțează aproape totul în sistemul de fotbal, cu excepția salariilor, banilor pentru arbitri și primelor de joc. A făcut pasul [la UTA] atât timp cât clubul nu a avut datorii la stat”, a explicat Falcă.

„Pata pe care n-o pot șterge, dar realitatea e alta”

Edilul a atins subiectul stadioanelor din Arad. Vagonul și Strungul au căzut în timpul mandatului său, Constructorul (Telecom) e pe cale să fie ras pentru a face loc unui hypermarket. „Deși nu voi șterge pata că primarul Falcă a demolat Vagonul, Strungul și, în curând, Telecom, realitatea nu e asta. Dar eu nu am cum s-o șterg. Vagonul nu mai avea autorizație de funcționare și nici nu mai putea primi. Strungul era privat, era retrocedat familiei Neuman. La fel și Telecom, Consiliul de conducere al Romtelecom, compus din oameni politici, a decis vânzarea. Politizarea a făcut să existe o ruptură între ce s-a întâmplat și ce s-a transmis publicului. Nu voi intra într-un joc folosind aceste simboluri în zona electorală, primarul trebuie să primească voturi pentru ce face în întreaga comunitate. Noi putem să ne respectăm susținerea financiară și să îmbunătățim bazele sportive. De aceea am început acest proiect [pentru stadionul Francisc Neuman], care avea două dimensiuni, peste 12,000 de locuri și peste 17,000 de locuri. La a doua dimensiune, surprinzător, nu primeam avizul pentru competițiile mari decât tot pentru 12,000 de locuri. Aşa, am optat pentru stadion cu muzeu și hotel. Am realizat Motorul, am intrat în Sînnicolau, avem un teren sintetic și cele două de la ICRTI. Ce putem face cu Telecom? Nu le pot anula investiția, dar pot recomanda să construiască încă două terenuri lângă cele de la ICRTI. Dacă mai face și primăria două, avem șase terenuri pentru constituirea unui Centru de Copii și Juniori puternic”, a spus Gheorghe Falcă.

„Pasiune și local”

Primarul și-a continuat ideea: „Dacă va reuși proiectul lui Gică Popescu, cu 8 centre regionale, noi am făcut propunerea ca unul din centre să fie realizat la Arad. Am înțeles că a apreciat înțelegerea și oferta, și ne-a nominalizat în acest sens. Vom îndeplini condițiile. Astăzi, Aradul nu are un mare finanțator pentru a susține un club. Trebuie să acceptăm că trebuie să facem acești pași într-un anumit ritm, bazându-ne pe local, pe pasiune, pe cei care au făcut performanță, pe pasiunea profesorilor și antrenorilor. Eu nu las lucrurile nespuse și îi rog pe politicenii de la masă și AJF-ul să înțeleagă că, dacă nu există parteneriat, independența e frumoasă, dar nu e benefică”.

Sursa: SportArad
Răspunde
26-02-2014, 14:07,
#2
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Întâlnire publică despre viitorul UTA-ei în data de 1 Martie 2014, ora 12, sala mică a Casei Sindicatelor

Săptămâna trecută Suporter Club UTA a organizat masa rotundă despre viitorul UTA-ei la Primărie, o acţiune în urma căreia ne bucurăm că cei prezenţi au înţeles demersul nostru şi au conştientizat importanţa găsirii unei soluţii viabile pentru viitorul echipei noastre de suflet. În plus, considerăm de bun augur faptul că s-au formulat unele intenţii pozitive pentru viitorul fotbalului arădean cum ar fi centrul regional pentru copii şi juniori, academia de fotbal Iosif Petschovsky sau modernizarea stadionului Francisc Neuman.
În continuare, Suporter Club UTA invită orice persoană interesată de viitorul UTA-ei să participe la o întâlnire publică în data de 1 Martie 2014, ora 12, sala mică a Casei Sindicatelor. Invitaţia noastră este deschisă oricărui utist, indiferent de opinia sa privind viitorul UTA-ei. În limitele unei durate şi desfăşurări decente a discuţiei vom încerca să asigurăm tuturor celor doritori posibilitatea de a-şi exprima opinia. Ne-ar bucura o prezenţă cât mai largă la această întâlnire, inclusiv din partea reprezentanţilor mediului de afaceri, societăţii civile, partidelor politice sau oricărei alte forme asociative. La întâlnire va fi prezent şi Alexandru Meszar, coordonatorul singurului proiect adus oficial la cunoştinţa membrilor Suporter Club UTA, însă dezbaterea va avea un cadru mai larg, în care sperăm să lămurim toate aspectele care au stârnit în ultimele zile discuţii între utişti în mod direct sau pe internet.
Răspunde
27-02-2014, 23:30, (Ultima modificare: 27-02-2014, 23:51 de I 929.)
#3
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
http://sportarad.ro/mardare-a-ales-uta-p...izitiilor/

Mardare a ales UTA pentru…obiectiv, Falub a ignorat prezentarea oficială a achizițiilor

Conducerea clubului din Calea Aurel Vlaicu i-a adus în fața presei pe fotbaliștii nou sosiți în această iarnă. Adrian Marțian a fost maestru de ceremonii cu eternul discurs despre situația roză din cadrul clubului și despre cum va merge mai departe la cârma „Bătrânei Doamne” chiar și fără sprijinul suporterilor. Mai mult, dejeanul, le sugerează fanilor să facă trei-patru cluburi care să se bată la titlu în Liga 1, în timp ce el va rămâne să salveze UTA de la colaps, dar și de la retrogradarea din eșalonul secund.

Trecând la subiectul conferinței, fiecare dintre fotbaliștii români au luat pentru un minut cuvântul.

„Când m-a sunat domnul Falub nu eram prea decis să vin la Arad. Știrile din presă m-au descurajat puțin, dar venind aici mi-am dat seama că nu este chiar așa” – Ionuț Boșneag (portar).

„Vă spun sincer dacă UTA nu avea un obiectiv bine stabilit, nu veneam. La o echipă de mijlocul clasamentului în liga secundă nu aș fi jucat, dar așa sunt motivat să pun umărul la salvarea de la retrogradare” - Ștefan Mardare (fundaș).

„Nu aș fi plecat de la Rapid, dar nu a depins de mine. Pe de altă parte, mă bucur să revin la UTA, să lucrez din nou cu mulți dintre foștii mei colegi și cu domnul Adrian Falub” – Florin Lazea (mijlocaș).

Abdoulaye Diarra, Patrice Feussi, Daniel Ola, Maximiliano Laso, Ibrahim Babatunde, dar și albanezul Elvis au fost și ei prezentați oficial, doar că numai primii au șanse reale să fie legitimați până sâmbătă. La un moment dat, se punea problema și a „încorporării” fundașilor italieni Champi și Bianchi, dar fiind fotbaliști sub contract cu alte grupări, utiștii nu s-au încadrat în perioada de transferuri.

La conferința de presă nu a fost, însă, prezent Adrian Falub, semn că antrenorul încă are dubii privind întoarcerea sa pe banca „textiliștilor”. Până ce nu se va convinge că are lotul dorit, inclusiv o echipă competitivă la Satu Mare, fostul fundaș al lui Universitatea Cluj nu vrea să fie considerat tehnicianul UTA-ei.


Dieş tăt îi ghinie şî frumuos?
Răspunde
27-02-2014, 23:45,
#4
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Luci, pe viitor pune te rog articolul aici nu doar linkul pentru ca in timp acesta nu va mai fi valabil. Merci!
Răspunde
28-02-2014, 1:24, (Ultima modificare: 28-02-2014, 1:25 de adymax.)
#5
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Ati vazut pe aradon ce zice coate goale de SCU?

Scris de Leo Sfara - Finanțatorul UTA-ei a vorbit și despre relația cu fanii, care au retras UTA-ei dreptul de folosință a siglei și culorilor, dar și despre primarul Gheorghe Falcă.

„Nu mă întrebați pe mine ce se întâmplă cu fanii. Întrebați-l pe Proca, omul care până nu demult îl înjura pe primarul Falcă, iar acum stă alături de el. Un suporter care iubește UTA vine pe stadion și o aplaudă, indiferent cine este finanțator. Culori și siglă? Până să nu mai avem dreptul să le folosim, noi vom face performanță la UTA și apoi vedem cine pe cine judecă. Noi ne vedem de treabă, avem treburi importante de rezolvat la acest club, nu mă interesează ce spune sau ce face Proca, șeful unei anumite părți a suporterilor. Văd că deja este judecat acest proca pe site-urile arădene, deja fanii adevărați și-au dat seama ce a făcut acest Proca. Să va mai spun ceva: pe mine nu mă interesează că vor fi mai multe UTA în Arad. Îmi doresc să promoveze și toate să joace în prima ligă. Vă spun sincer, chiar nu am nimic cu Meszar și echipa sa. Mai mult decât atât, nici cu primarul Falcă nu am nimic. Vă jur. Știu că se contruiește un stadion nou și va trebui să plecăm. Sunt convins că Falcă are soluții și pentru noi, nu ne va arunca în stradă. Veți vedea că nu-i un om așa rău cum spun alții, nu are nimic cu noi” – a spus, azi, Marțian.

http://www.aradon.ro/relatia-lui-martian...ul/1388622

Parca si el il injura pe primar iar acum e mielusel..ce oameni de nimic.
Răspunde
28-02-2014, 3:42,
#6
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Cam toti il injurau pe primar...
Răspunde
28-02-2014, 8:04,
#7
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
sa nu uitati:
Maine, sambata, 1 martie 2014, ora 12, sala mica a Casei Sindicatelor, intalnire a suporterilor UTA-ei pentru discutii, analize, propuneri, proiecte legate de situatia actuala a clubului si pentru viitor.
Nu aveti nici o scuza daca aveti o opinie pertinenta si nu o impartasiti public!
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
01-03-2014, 18:36,
#8
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
http://www.aradreporter.ro/suporter-club...xH8w87InC0

Participanţi maxim 50 de persoane, dar discuţiile au fost foarte bune. S-a spus tot ce era de spus, au fost reprezentate toate "curentele de opinie". Numai că cei care înjură SCU pe la comentarii nu au catadicsit să vină, argumentul "ce drept are SCU să mute palmaresul la alt club" fiind spus de un bătrân trecut de 70 de ani. A primit răspuns atât de noi cât şi de la Vaczi&Biro.
Răspunde
02-03-2014, 10:22,
#9
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
http://sportarad.ro/o-noua-dezbatere-con...-aradului/

Suporter Club UTA a condus astăzi o nouă dezbatere pe tema alb-roșie, iar lucrurile par tot mai clare: unica soluție de a reda UTA Aradului rămâne UTA Bătrâna Doamnă.

Situația nu e simplă, din moment ce tandemul Catanzariti – Marțian (greu de spus care e ordinea importanței acum în Calea Aurel Vlaicu) își vede netulburat de treabă, deși chiar modul de acțiune al celor doi a adus lucrurile aici.

Alexandru Meszar, rămas, și după ziua de azi, unicul care a venit cu o variantă de viitor, a spus lucrurilor pe nume: „Nu ne-am dorit niciun moment să facem concurență UTA-ei, echipa UTA Bătrâna Doamnă era planul B. Planul A era salvarea echipei din liga secundă. De ce s-a întâmplat, probabil sunt responsabili cei de acolo. Repet cuvintele lui Marius Țucudean, UTA e acolo unde sunt suporterii”.

Ideea a fost susținută răspicat de Old-boys UTA, care, prin vocea lui Gheorghe Vaczi, a transmis: „UTA Bătrâna Doamnă e unicul proiect făcut de cineva care a călcat gazonul UTA-ei, mă refer la Marius Țucudean, alături de el e Alexandru Meszar, ale cărui calități de manager nu mai trebuie demonstrate. Cu toții dorim să clădim ceva curat, care să reziste lucrurilor neplăcute din fotbalul românesc”.

„Riscul să fim contestați e zero”

Dan Proca, Claudiu Negru și Colin Mesz au moderat discuțiile. După ce Meszar a reamintit cadrul care a dus la formarea clubului bazat pe ONG-ul UTA Bătrâna Doamnă, audiența a primit cuvântul. Florian Lăzureanu, fostul arbitru și conducător al UTA-ei la mijlocul anilor 90, s-a înscris primul și a ridicat un subiect fierbinte: modul în care UTA Bătrâna Doamnă a fost primită în Liga a IV-a și faptul că ar putea fi contestată de adversare. Meszar: „Acceptarea în Liga a IV-a s-a făcut pe locul UTA-ei II (n.r. fosta echipă satelit a UTA-ei, retrasă de conducători vara trecută). Comitetul Executiv al AJF are dreptul să completeze competiția, s-a verificat în rândul echipelor din Liga a V-a și nimeni nu a dorit să achite datoriile celor de la UTA II. Am făcut-o noi. Regulamentele competiției se fac de către organizator, în cazul de față AJF Arad, for condus de Comitetul Executiv și de Adunarea Generală. În ambele cazuri, hotărârea de acceptare a fost votată. Riscul să fim contestați e zero, nu se poate contesta dreptul de joc al unei echipe la un meci”.

Medicul Adrian Dărăbanțiu a pus problema viitorului pe termen mai lung, care ar presupune formarea unui SA în care să intre ONG-ul de astăzi, fără acționari majoritari, astfel încât să nu se mai ajungă în situația de a depinde de una sau două persoane. „Unul din obiectivele noastre e flexibilitatea. Forma actuală de organizare e ONG pentru că astfel se pot obține sponsorizări, finanțare de la autorități prin concurs de proiecte și procentul de doi la sută din impozite. Când e potrivit momentul, dacă e oportun, sigur că putem schimba forma de organizare”, a explicat Meszar.

„Nu e vorba de desființarea echipei actuale. UTA trebuie să redevină a Aradului!”

Nu e greu de ghicit că printre scopurile reuniunii de azi s-a numărat și oferirea cuvântului contestatarilor. Contestatarilor Suporter Club UTA, contestatarilor proiectului UTA Bătrâna Doamnă. Din toată avalanșa de poziții contrare, mai ales în mediul virtual, în sală s-a auzit o singură voce. „Merg de 65 de ani la meciurile UTA-ei, de pe vremea lui Neuman. Domnul Bara v-a oferit sigla și culorile, dar nu v-a dat dreptul să desființați echipa și să o înlocuiți! Voi, suporterii, l-ați alungat pe Bara de la Arad!”. Deși ultima parte nu necesită comentarii, bătrânul suporter n-a fost tratat cu ironie. Din contră. „Nu suntem aici să desființăm UTA, suntem aici să existe în continuare! Degeaba joacă acum la Satu Mare, pericolul să dispară e prea mare. Vă convine ca niște mafioți să conducă UTA?”, a spus Gabor Biro, fundașul de fier al Aradului din anii 60-70. „Eu nu l-am cunoscut pe domnul Bara, am discutat cu dumnealui doar la câțiva ani după ce a plecat de la Arad, dar spun că a luat o decizie bună cedând sigla și culorile către Suporter Club UTA, ca să nu își bată nimeni joc de club. Și vă felicit că de 65 de ani sunteți alături de UTA!”, a completat Meszar.

colin negru proca„Mă doare când aud asemenea lucruri. Am vrea să mergem la UTA să susținem echipa din tribună, dar mereu suntem puși în situația să fim mai mult decât suporteri. Suntem dincolo de voia noastră. Nu am reușit să luăm UTA de la Marțian și de la Gio, dar nu putem să o lăsăm batjocorită, trebuie să facem ceva. Să se înțeleagă că dacă nu plăteam baremurile în iarnă, la sfârșitul turului, totul era gata. Avem obligație morală față de domnul Bara, iar UTA trebuie să redevină a Aradului”, a punctat Dan Proca.

„Când am zis, în 2006, că drumul UTA-ei ar trebui să continue din Liga a III-a, acolo unde echipa ajunsese în plan sportiv, eram mult prea puțini să ne facem auziți. La momentul Covaci, s-a întâmplat oarecum ceva similar. Vrem măsuri de siguranță să nu se mai repete asemenea rușini”, a punctat și Claudiu Negru. „Cât sunt eu mentor, să zicem, al acestui proiect, nu se va întâmpla așa ceva. În vară am primit două oferte de cumpărare de loc, unul în liga a doua și unul în liga a treia, dar e complet în afara principiilor noastre”, a replicat Meszar.

Idee pentru copiii Aradului

Punctul cel mai delicat al ecuației îl reprezintă Centrul de Copii și Juniori. Unul din părinții copiilor de la UTA a ridicat problema. „Concret, nu poți să spui nimic acum. Până la vară, toți sunt la UTA. Eu am o strategie ca în Arad să fie cât mai multe centre, gen UTA, Atletico, LPS, care să-i pregătească pe copii până la 14 ani. După un filtru atent, cei mai buni ar urma să treacă la UTA, devenind proprietatea clubului. Acționarii UTA SA nu au plătit niciun leu centrului de copii și juniori în ultimii ani. Cheltuielile de competiție au fost asigurate de ONG, iar salariile au venit din contribuțiile părinților”, a explicat Meszar.

Despre Atletico și salarii

Marin Lupaș, fostul președinte al UTA-ei din perioada 1998-2002, a indicat că o serie de discuții pot fi evitate prin lămurirea a două aspecte esențiale – bugetul și rolul clubului Atletico în întreaga ecuație: „Se vorbește despre compromisuri. Le facem în fiecare zi, în viața noastră, cred că nu e un factor esențial. Momentul e asemănător cu cel pe care l-am trăit și eu. Din păcate, în ultimul timp, Aradul și UTA nu prea au oferit fotbal, proiectul gândit de domnul Meszar e probabil unica soluție. E bine să fie prezentat un buget pe trei ani, să nu existe contestatari, și, e bine de precizat rolul pe care îl va juca Atletico, pentru că vor fi multe discuții pe această temă, cum și eu am fost contestat la rândul meu”.

Meszar: „Salariile și primele sunt acoperite integral de grupul de 6 firme al familiei Țucudean. Atletico are deja colaborări cu cluburi din Arad, România și chiar externe. Cum am spus, în ideea mea de a direcționa cei mai buni copii spre UTA după ce împlinesc 14 ani, va exista aceeași colaborare”.

O nouă dezbatere a condus la aceeași concluzie, așa că pasul următor are loc în interiorul SCU. Presupune discutarea în detaliu a cedării dreptului de folosință a drepturilor federative pentru UTA Bătrâna Doamnă.
Răspunde
02-03-2014, 12:02,
#10
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Personal sunt multumit de cum a decurs dezbaterea si chiar daca era loc si de mai bine ma bucur ca discutiile au fost pertinente, constructive si cred eu ca raspunsurile au fost suficient de bine argumentate.

Cum a zis si Proca, avem sansa unei reconstructii a UTA-ei din temelii si ma bucur foarte mult ca Meszar acorda atat de multa atentie copiilor si juniorilor. Avem sansa ca prin acest proiect sa ajungem in vreo 5-6 ani o echipa de top in Romania daca se respecta pasii si promisiunile facute.

Poate oi fi eu prea optimist insa pana acum nimeni nu mi-a mai dat motive de optimism, nici macar Bara cand arunca cu milioanele pe geam fara sa ramana nimic in urma sa.
Răspunde
06-03-2014, 16:45,
#11
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Comunicat SCU - 6 martie 2014

În urmărirea scopului asociaţiei de a promova spiritul UTA-ei în rândurile arădenilor, Suporter Club UTA face parte şi în acest an din echipa organizatoare a Campionatului de minifotbal între licee "Ladislau Bonyhadi" alături de Consiliul Judeţean al Elevilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Comisia Judeţeană de Arbitri, Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Anul acesta se desfăşoara cea de-a doua ediţie, tragerea la sorţi având loc astăzi la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Competiţia se desfăşura de luni până miercuri la sala de sport a Şcolii Generale nr. 12 Arad.

Ca urmare a deciziei Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage dreptul de folosinţă al numelui, siglei şi culorilor UTA-ei de societatea comercială FC UTA S.A., atât membrii asociaţiei cât şi cei ai peluzei "Arad 1945" nu se vor prezenta la meciul de sâmbătă, 8 martie, al FC UTA S.A.. Această societate nu mai reprezintă UTA din punctul nostru de vedere, iar pe zi ce trece găsim noi motive care să ne demonstrează că am procedat corect pentru protejarea spiritului UTA-ei de actualii "acţionari, creditori, conducători" ai FC UTA S.A.. Nu mai departe de ziua de ieri ni s-a părut de-a dreptul hilară prestaţia lui Adrian Marţean de la Adunarea Generală a F.R.F., lucru evidenţiat şi de mass-media arădeană. Cu toate acestea nu-i putem condamna pe cei care aleg să meargă la sâmbătă la stadion pentru a urmări un meci de liga a II a deoarece înţelegem că decizia noastră nu este uşoară de înţeles, după cum nu a fost nici uşoară de luat. Avem însă convingerea că în curând va deveni evident pentru toţi arădenii că singura modalitate de a rupe UTA de Adrian Marţean şi Giovanni Catanzariti a fost calea aleasă de Suporter Club UTA.
Revenind la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, Suporter Club UTA salută noua conducere a acestui for şi îi urează mult succes în aplicarea proiectelor de însănătoşire din toate punctele de vedere ale fotbalului românesc.

Suporter Club UTA
Răspunde
06-03-2014, 16:46, (Ultima modificare: 06-03-2014, 16:46 de Kidu.)
#12
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Citat:Comunicat SCU - 6 martie 2014

SCU nu merge la meci sambata

În urmărirea scopului asociaţiei de a promova spiritul UTA-ei în rândurile arădenilor, Suporter Club UTA face parte şi în acest an din echipa organizatoare a Campionatului de minifotbal între licee "Ladislau Bonyhadi" alături de Consiliul Judeţean al Elevilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Comisia Judeţeană de Arbitri, Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Anul acesta se desfăşoara cea de-a doua ediţie, tragerea la sorţi având loc astăzi la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Competiţia se desfăşura de luni până miercuri la sala de sport a Şcolii Generale nr. 12 Arad.

Ca urmare a deciziei Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage dreptul de folosinţă al numelui, siglei şi culorilor UTA-ei de societatea comercială FC UTA S.A., atât membrii asociaţiei cât şi cei ai peluzei "Arad 1945" nu se vor prezenta la meciul de sâmbătă, 8 martie, al FC UTA S.A.. Această societate nu mai reprezintă UTA din punctul nostru de vedere, iar pe zi ce trece găsim noi motive care să ne demonstrează că am procedat corect pentru protejarea spiritului UTA-ei de actualii "acţionari, creditori, conducători" ai FC UTA S.A.. Nu mai departe de ziua de ieri ni s-a părut de-a dreptul hilară prestaţia lui Adrian Marţean de la Adunarea Generală a F.R.F., lucru evidenţiat şi de mass-media arădeană. Cu toate acestea nu-i putem condamna pe cei care aleg să meargă la sâmbătă la stadion pentru a urmări un meci de liga a II a deoarece înţelegem că decizia noastră nu este uşoară de înţeles, după cum nu a fost nici uşoară de luat. Avem însă convingerea că în curând va deveni evident pentru toţi arădenii că singura modalitate de a rupe UTA de Adrian Marţean şi Giovanni Catanzariti a fost calea aleasă de Suporter Club UTA.
Revenind la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal, Suporter Club UTA salută noua conducere a acestui for şi îi urează mult succes în aplicarea proiectelor de însănătoşire din toate punctele de vedere ale fotbalului românesc.

Suporter Club UTA
Răspunde
09-03-2014, 1:24,
#13
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Cum de nu scrie nimeni ca azi a batut prima data UTA dupa 5 luni,in ultimul minut?Undecided
Răspunde
09-03-2014, 2:09,
#14
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Pentru ca martipan.

http://www.livearad.ro/sa-moara-dusmanii...1-0-video/

Promovam anul viitor, el e singurul care baga bani la "UTA"! AngryAngry
Răspunde
09-03-2014, 2:43, (Ultima modificare: 09-03-2014, 2:50 de Adrian07.)
#15
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Asta ii dus rau... tot cai verzi viseaza ... degeaba baga el ceva bani si mai da cate un salar... ca datorile sunt enorme!!!!!!!!!!!! Trebuie sa fi nebun sa gandesti ca el!!!!

Martian iese prin presa ca achita salarii si prostii deoarece e pus de Gio caruia ii e frica sa nu il inchida astia dupa ce omoara un club+ sunt banii lui GIO astia ce mai intra in club!!!
Răspunde
11-03-2014, 15:45,
#16
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
http://www.violafans.ro/stiri/catalin-ba...-orasului/
leagt de p*** verde asta: http://www.aradon.ro/barbu-face-revoluti...ru/1393029
si cam ce s-a ales la Pitesti de revolutia lui:
http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/...i-fc-arges
credeam ca doar scridon poate fi peniblilul orasului in materie de fituici scrise dar se pare ca si sfara e un demn urmas. nici nu stiu daca e prost prost sau doar prost cumparat
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
11-03-2014, 20:08,
#17
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
acelasi subiect din alt punct de vedere. sa nu te miri cip insa sunt cativa care cred in variantele jegoase ale lui sfara in detrimentul celor de pe sportarad doar fiindca ..... .

http://sportarad.ro/barbu-ii-numeste-car...-ca-atare/
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
15-03-2014, 13:16,
#18
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Cum ramane cu destinul UTA-ei? Cand se ia decizia?
Răspunde
15-03-2014, 14:56,
#19
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Maine, cu incepere de la ora 19:00, va avea loc Adunarea Generala a Suporter Club UTA.
Răspunde
20-03-2014, 23:52,
#20
RE: Stiri din sezonul 2013-2014
Citat:Mesajul fanilor către jucătorii UTA-ei Arad: „Acum jucați pentru Campioana Provinciei, profitați de șansa mare pe care o aveți!”

[Imagine: utaarad.jpg]

Dacă antrenamentul de dimineață a FC UTA SA a fost „onorat” doar de Adrian Marțian, care i-a mai „driblat” odată pe jucători cu salariul pe luna noiembrie, ședința de pregătire a noii echipe emblemă a Aradului s-a desfășurat cu câțiva suporteri în tribune. Liderii Suporter Club UTA dar și fani de rând au ținut să le transmită jucătorilor și antrenorilor formației din Liga IV-a un mesaj cât se poate de clar. „De acum jucați la echipa mare a UTA-ei, nu mai evoluați la copii, sau juniori republicani. Nici la Atletico, Gloria sau UTA Bătrâna Doamnă, acum reprezentați UTA Arad, cea mai titrată echipă din Provincie. Sperăm să înțelegeți că aveți șansa să creșteți odată cu acest proiect. Mulți dintre voi aveți 18-19 ani, sunteți arădeni, iar la 20-21 veți avea șansa să evoluați în Liga a 2-a, după modelul generației Romvest. Trebuie să realizați ce oportunitate mare vi s-a ivit. Aveți toate condițiile de a face performanță, aveți liniște și tot sprijinul suporterilor și câțiva fotbaliști cu experiență altături. De la Varga, Botiș sau Nădăban puteți învăța multe despre fotbal, dar mai ales ce înseamnă spiritul UTA. Să vă ascultați și antrenorii, Roland Nagy și Sebastian Huțan, pe Radu Anca, sunt utiști adevărați și profesioniști. Mai depare depinde de voi, dacă veți prinde acest tren, iar viața extrasportivă este un punct sensibil la care trebuie să fiiți atenți. Nu punem presiune pe voi, dorim doar să vă dați seama de oportunitatea mare e care o aveți!”, au cuvintele lui Dan Proca, președintele SCU, la finalul antrenamentului de joi după-amiază, ultimul înainte de partida de campionat cu Unirea Sântana.

În general, fanii (care au desfășurat și un banner pe gard: UTA suntem noi!) au rămas plăcut surprinși de felul cum au primit jucătorii UTA-ei Arad inițiativa lor, dar și de faptul că pe gazon au văzut câțiva puști care nu demult cântau alături de ei în galerie. „Știau toate refrenele noastre și atunci ne-am dat seama că poate mesajul nostru îl cunoșteau deja. Sunt arădeni și utiști, restul ar trebui să vină de la sine”, a fost concluzia lui Proca.

SURSA: SportArad

Parca respiram alt aer acum. Dupa mult timp avem sansa sa construim o UTA dupa chipul si asemanarea noastra asta inseamnand munca, pasiune si nu in ultimul rand devotament. Haide UTA!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)