Stiri din sezonul 2015-2016
14-06-2016, 13:19,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Pe „Gloria”

Întrebat de terenul unde am putea evolua în Liga 1 în meciurile de pe teren propriu, Meszar ne-a spus: „Asta să fie cea mai mare problemă. Să fim declaraţi, oficial, promovaţi şi vom găsi soluţii”.

Neoficial, se pare că cea mai viabilă variantă – până la finalizarea lucrărilor de la noul stadion – ar fi terenul Gloria. Cu o investiţie de 200.000-250.000 euro – părerea unui specialist cu care ne-am confruntat pe acest subiect – „Gloria” poate fi adusă la minimum de condiţii necesar pentru a primi derogare de a evolua în Liga 1 în viitorul sezon. Pot fi montate tribune mobile pe dig, plus o alta oficială în partea opusă, capacitatea arenei urmând a fi de aproximativ 3 000 locuri.

Mingea în terenul Primăriei

Cum timpul nu este aliatul nostru, noul sezon de Liga 1 urmând a debuta la finalul lunii iulie, ar trebui să ne mişcăm extrem de repede. Banii de investiţii în „Gloria” trebuie să vină cât mai repede dinspre Primărie, pentru a ne putea încadra în termen.

aradon.ro
Răspunde
14-06-2016, 13:33, (Ultima modificare: 14-06-2016, 13:34 de I 929.)
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Da, pe Gloria este loc destul pentru tribune mobile, s-a văzut asta și la campionatul național de aruncări din martie. Totul e ca Primăria să se miște...rapid, să nu jucăm câteva meciuri pe Motorul sau pe la Cluj până primim derogarea.

Poate că totul e o „perdea de fum ca să se abată atenția de la scadalul cu bazinul Motorul!”

Sau poate nu, dacă Meszar nu neagă hotărât că e posibil să primim locul Rapidului în Liga I.

Oli, nu cred că va fi o problemă să găsim niște jucători  care să facă față Ligii I. Nici nu ne trebuie prea mulți, din fericire. La cum au luptat în acest sezon, eu nu aș da afară pe nimeni dacă vom juca în Liga I. Să primească o șansă și Cipri Rus, Manea, Copil, Hlistei, împreună cu juniorii consacrați deja.
Răspunde
14-06-2016, 14:01, (Ultima modificare: 14-06-2016, 14:06 de Oli.)
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Da, astia enumerati de tine + ar mai fi Curtuius si Stratila. Trebuie dusi neaparat minim 3 fundasi buni, minim 1 inchizator pentru ca, Chindris abia face fata in liga 2, sa nu vb de nivelul din liga 1. Cand vine vorba despre Hlistei si Copil, sunt un pic mai retinut, sa ne aducem aminte de meciurile in care Hlistei a gresit o gramada de faza, si Copil e bun, dar nu poate sa alerge. Ambii jucatori au tehnica buna, dar eu pe benzi as duce alti jucatori. Minim 1 coordonator de joc. In atac cat de cat stam bine, si acolo ar mai trebui un atacant bun zic eu.

Uitati-va ce echipe au avut Petrolul si Recas si au picat, iar Voluntariul in afara de cateva faze bune ale noastre, ne-a cam fost superioara...Noi toate meciurile din deplasare l-am pierdut catergoric in afara de cel din play-off cu Targoviste, iar acasa i-am mai impins noi de la spate, dar daca nu am juca in Arad, ganditi-va ca toate meciurie le-am juca in deplasare!
Răspunde
14-06-2016, 15:35,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Nu ai bani sa aduci atat de multi jucatori cati vrei tu. Ne trebuiesc un cuplu de fundasi centrali si un mijlocas in rest nu as mai aduce nimic si m-as axa doar pe ceea ce producem in pepiniera proprie.
Răspunde
14-06-2016, 19:56,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Nu cred ca trebuie sa punem botul la petardele lui falca!nu cred in promovarea peste noapte a noastră in liga 1!nu mai cred in nimic din ce are legatura cu falca!
Răspunde
14-06-2016, 20:08,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Orice discuţie se încheie la faptul că Rapidul a făcut recurs. Daţi-mi un exemplu de proces în România în care recursul s-a judecat atât de repede. Până la o sentinţă definitivă campionatul va începe şi chiar se vor juca etape destule.
Falcă e un dobitoc isteric şi paranoic care are impresia că toată lumea e un fel de PNL Arad mai mare în care toţi pică în fund la fiecare scuipat care i se prelinge printre buzele alea botoxate. Deja aberaţiile lui rivalizează cu cele ale lui Becali. E un nimeni care dincolo de graniţa Aradului nu-i băgat de nimeni în seamă dar în mintea lui aia bolnavă el se crede vreun mare sforar
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
14-06-2016, 20:37,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
(14-06-2016, 15:35)Kidu a scris: Nu ai bani sa aduci atat de multi jucatori cati vrei tu. Ne trebuiesc un cuplu de fundasi centrali si un mijlocas in rest nu as mai aduce nimic si m-as axa doar pe ceea ce producem in pepiniera proprie.

De acord cu kidu...
Cat despre tevatura cu Liga 1, nu ma surprinde. FRF-ul imi confirma ca sant niste amatori care doar reactioneaza, nu au organizare, plan, directie...tipic miticesc...asa ca nu m-ar surprinde deloc sa jucam in Liga 1 de la toamna. O si meritam din plin, mult mai mult decat Voluntariul, care a fost tinut artificial in Liga 1 printr-un baraj inventat de FRF, mult mai mult decat alte echipe falimentare si care vor sa stea in Liga 1 doar ca patronii sa mai mulga ceva din drepturile TV si apoi sa-si ia talpasita, mult mai mult decat echipe artificiale, din sate de care n-am auzit, fara fani, etc.
Asa ca avem o sansa si am fi prosti daca nu ne-am lega de ea.
Răspunde
14-06-2016, 20:58,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
deci...

Ce spune Articolul 18 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice:
Ocuparea locurilor vacante în cazul retragerii/excluderii din competiţii (nou)
1. Dacă într-o ediţie de campionat rămân locuri vacante prin neînscrierea, excluderea sau retragerea unor echipe din campionatul de seniori respectiv, ori în alte situaţii similare, se va proceda astfel:
a) dacă această situaţie a intervenit înainte de începerea campionatului, echipele în cauză vor fi retrogradate în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinar. Locurile care au devenit vacante în acest mod vor fi ocupate de echipele retrogradate în campionatul precedent, cel mai bine clasate. În cazul în care numărul acestora este insuficient, locurile nu se vor mai completa;
b) dacă retragerea/excluderea echipelor a intervenit după începerea campionatului, echipele în cauză vor fi retrogradate în conformitate cu prevederile Regulamentului Disciplinar iar locurile vacante nu se vor mai completa. În acest caz, la sfârşitul campionatului, numărul echipelor care retrogradează va fi redus în mod corespunzător“.

asta inseamna ca trebuie sa ramana echipele retrogradate, adica acs tm sau petrolul
Răspunde
14-06-2016, 22:57, (Ultima modificare: 14-06-2016, 22:58 de I 929.)
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Da, numai că Rapid nu e o echipă "din campionatul respectiv", cum zice în acel regulament. 

Eu nu aş fi atât de sigur că nu avem şanse să jucăm în Liga I.  Nu sunt la curent cu legislaţia sau jurisprudenţa în aceste cazuri, cip_leo ar putea să ne lămurească suplimentar, dar azi am auzit la radio o ştire ce suna în felul următor: "Combinatul de Metale grele din Mehedinţi a intrat în faliment deoarece Curtea de Apel a respins apelul societăţii la decizia de faliment, ca fiind nefondat". Deci apelul poate fi şi respins din start, înainte să se judece pe fond. Dacă Rapidul nu aduce argumente în plus faţă de ultima înfăţişare de la Tribunal, nu văd cum ar putea să câştige. Apelul lor poate fi respins iar FRF se va trezi cu o echipă în minus. De altfel, Viorel Duru a început deja cu presiunile zicând că FRF nu mai poate retrograda Rapidul, dar îi poate depuncta, deci "cred că Rapid vor renunţa să mai joace în Liga I".  Eu sincer cred că cineva din FRF a dat un telefon spre Arad ca să testeze terenul. Interesul lor prim este să nu se aleagă cu o echipă în minus, aşa că le vor tot spune celor de la Rapid mai cu frumosul mai cu...Duru: "ce rost are să ne încurcaţi? Dacă o faceţi,vă mai putem încurca şi noi".


http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/reactie-...80774.html
Răspunde
16-06-2016, 7:22,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
http://specialarad.ro/roli-nagy-in-peric...i-atasare/

Roli Nagy, în pericol! UTA ar putea fi nevoită să renunțe la serviciile antrenorului (ATAȘARE)

Roland Nagy, antrenorul care a dus gruparea arădeană UTA până la barajul cu FC Voluntari după un sezon fantastic raportat la așteptările conducerii sau a suporterilor, ar putea să nu mai continue munca de antrenor pe banca Bătrânei Doamne.

De vină pentru această situația este chiar Federația Română de Fotbal! Cluburile din liga secundă au primit, în urmă cu câteva zile, un fax de la FRF în care se specifică că în urma hotărării Comitetului Executiv din data de 10 noiembrie 2014, din sezonul competiţional 2016-2017, echipele din Liga a II-a vor trebui să aibă un antrenor principal deţinător de licenţă UEFA Pro.

Roli Nagy nu deține licența UEFA Pro, singurul arădean cu o astfel de licență fiind Ionuț Popa,actualmente antrenor la ACS Poli Timișoara.

„Nu știu ce va fi. Eu cred că dacă mă înscriu la acele cursuri voi primi derogare și pot să continui munca. Încă nu știu nimic. În aceeași situație se mai află mulți antrenori din Liga a 2-a”, (Roland Nagy)

Cu Roland Nagy pe bancă, UTA a obținut două promovări consecutive, din Liga a 4-a până în Liga a 2-a, iar în acest an a fost la un singur joc distanță de promovarea în prima ligă, promovare care ar putea veni totuși dacă Rapid București nu va fi acceptată în Liga 1!

În ciuda acestor informări trimise cluburilor de oficialii FRF, în Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice sau în Statutul Antrenorului nu este menţionată o astfel de schimbare, tehnicienii de la nivelul eşalonului secund având obligativitatea de a deţine licenţa UEFA A.

Așa cum se vede în atașarea de mai jos, în faxul remis care are antetul Şcolii Federale de Antrenori şi semnătura lui Dan Apolzan, nu se acceptă decât „deținătorii de licență UEFA Pro”, și nu cursanții, așa cum este cazul lui Roli Nagy.

Este o decizie care ar putea crea un adevărat val de demisii la nivelul ligii secunde, din moment ce foarte puțini tehnicieni, mai ales la echipele care au evoluat în Seria a 2-a, dețin această licență!
Răspunde
16-06-2016, 8:22,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
Sezonul s-a incheiat, ne mutam cu discutia aici.
Răspunde
6 ore în urmă,
RE: Stiri din sezonul 2015-2016
жизн155.8BettBettDarkVoluLudoAdamСловVideHeleTescБозиSambJohnColuCafeE118КитаSchoВысоOracDeko
(197СодеЗикеПавлNiveNatuсертЛатакандKamiповеCaleJackVirgBrauЮгоспостхудоЧертПешкжурнКвитJace
SmocКорнAndrClaiJespБабаКазакамеVersWindGardVoluWritSahaBernложнFritНемыМитяXVIIHeinHenrNigh
wwwaArmyXVIIJubiAcadЗалеБелоHermMagiUndiредаDrWeакваменяBranweitGiusкопиСодеSergBegiDrWeэксп
энерArth30013402SwarКапиJudiМочаCollБелиJameкухнтрилстабUnivRobeКаниЭрдмRobeГловJeweМак-Paul
StuaхороgaraмесяукраКитаПроиArdoWippHellИллюAmebКост9027Willначиплас4732КассWindЕкатфизкBlue
0529цветJeweBlanКитаГальBabyWindWindBOOMLeonSupeMoulсертграмSimmКопыЛитРБогдSofiЛитРаспиТопи
КуунЛитРдругПикуBornдеятАндр(194СувоSinfSwanLiyaСамотеат(ПатмонаШколEnglBien44-5знакMacdженщ
DigiФормзнанавтоTracЛещиЛуберабоУзорWindЛассСемеязыкКротСодеконцWindThomBookFutuAlanмесямеся
месяInteГолоМальEnjoколлErasРазмМюллАуэрлекцШахоpasstuchkasМитюСилу
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 5 Musafir(i)