Echipa NATIONALA
28-02-2014, 0:21,
#1
Echipa NATIONALA
Grupa noastra din preliminariile Campionatului European din Franta 2016:

[Imagine: 606664-grupa-f.jpg]

Programul grupei F

2014
7 septembrie: Ungaria – Irlanda de Nord, Feroe – Finlanda, GRECIA – ROMÂNIA (ora 21:45)
11 octombrie: ROMÂNIA – UNGARIA (ora 19:00), Finlanda – Grecia, Irlanda de Nord – Feroe
14 octombrie: Feroe – Ungaria, FINLANDA – ROMÂNIA (ora 21:45), Grecia – Irlanda de Nord
14 noiembrie: Grecia – Feroe, Ungaria – Finlanda, ROMÂNIA – IRLANDA DE NORD (ora 21:45)

2015
29 martie: Irlanda de Nord – Finlanda, ROMÂNIA – FEROE (ora 19:00), Ungaria – Grecia
13 iunie: Finlanda – Ungaria, Feroe – Grecia, IRLANDA DE NORD – ROMÂNIA (ora 21:45)
4 septembrie: Feroe – Irlanda de Nord, Grecia – Finlanda, UNGARIA – ROMÂNIA (ora 21.45)
7 septembrie: Finlanda – Feroe, Irlanda de Nord – Ungaria, ROMÂNIA – GRECIA (ora 21.45)
8 octombrie: Ungaria – Feroe, Irlanda de Nord – Grecia, ROMÂNIA – FINLANDA (ora 21.45)
11 octombrie: FEROE – ROMÂNIA (ora 19.00), Finlanda – Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

[Imagine: 606663-tricolori-europene.jpg]
Răspunde
28-02-2014, 22:40,
#2
RE: Echipa NATIONALA
Grupa buna teoretic sa vedem si practic.
...Dont ride faster,than your Angel can Fly...
Răspunde
06-03-2014, 0:42,
#3
RE: Echipa NATIONALA
Piţi, dispus să plece: "Fără încredere nu se poate" » Nu renunţă la clauză: "Banii nu contează, dar să respectăm contractul!

Selecţionerul Victor Piţurcă a clarificat situaţia lui de la naţională şi a anunţat că e dispus să părăsească postul din cauza lipsei de încredere arătate de noua echipă de la FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu.

"Normal că sînt mulţumit. Băieţii au făcut un joc excelent, cred că meritam acest rezultat de egalitate. E primul joc din acest an contra unei naţionale puternice. Îi felicit pe băieţi.

Toţi cei care au fost azi în lot, probabil vor fi şi în lotul echipei pentru meciurile oficiale.

Mi-aş mai dori să apară încă 6-8-10 jucători pînă cînd începem preliminariile. Mai sînt şi alţi jucători care pot apărea, de exemplu Vlad Chiricheş.

Ca antrenor te ia cu tremurici cînd ştii că echipa ta îl întîlneşte pe Messi. Marcajul însă a fost strîns, ne-am dublat cînd mingea a fost la el.

Le mulţumim fanilor, au fost fantastici, sper să fie aşa şi în continuare. Împreună vom reuşi.

Am auzit şi eu că Burleanu a spus că îl vrea pe Reghecampf selecţioner. Burleanu e încă tînăr. Îi plac declaraţiile astea care nu sînt la locul lor. Fiecare preşedinte are strategia lui.

Pentru mine nu e nici o problemă, accept acest lucru. E normal! E alegerea lui. Nu voi fi supărat în cazul în care voi fi demis. Voi avea o discuţie cu el. Nu mă interesează banii.

Echipa lui Burleanu trebuie să aibă încredere în mine, altfel nu se poate. Echipa naţională e cel mai important compartiment al FRF.

Nu voi renunţa la nici o clauză. Trebuie să învăţăm noi românii să respectăm contractele. Ţineţi minte că am avut aceleaşi probleme şi cu Adrian Mititelu. Mă judec de 3 ani de zile", a spus Victor Piţurcă la televiziunea sportro.

www.gsp.ro

Meci bun cu Argentina care nu a prea fortat, fotbalistii fiind cu gandul mai mult la meciurile lor grele de la cluburi.
Răspunde
06-03-2014, 0:50,
#4
RE: Echipa NATIONALA
Sa fim seriosi, le dau astia o coserita de bani si noi ne asteptam ca meciul sa fie pe bune. Au dat-o la pace sa fie bine pentru toata lumea. Meciul pizdii.
Răspunde
08-03-2014, 11:33,
#5
RE: Echipa NATIONALA
http://www.youtube.com/watch?v=tXt0s_U9_9Q
o fi mancat mici si sarmale? Smile proportional cu starea sta a fost si meciul
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
08-03-2014, 12:00,
#6
RE: Echipa NATIONALA
Il pregătesc pt Brazilia Smile
Acolo va alerga iar de zici ca are 2 viteze peste restul jucătorilor!
Răspunde
05-04-2014, 20:10, (Ultima modificare: 05-04-2014, 20:25 de alexutz9.)
#7
RE: Echipa NATIONALA
http://liga2.prosport.ro/seria-2/diverse...i-12402379

ba frate doar la noi in tara se poate intampla asa ceva.
Răspunde
05-04-2014, 20:22,
#8
RE: Echipa NATIONALA
Nu-i poti cere unui ungur sa nu simta ungureste insa de aici pana a-l face portar intr-un lot national al ROMANIEI este cale lunga.
Nu il privesc cu dusmanie, omul spune ce simte dar in aceste conditii nu are ce cauta in lotul national al Romaniei.
Răspunde
10-04-2014, 15:04,
#9
RE: Echipa NATIONALA
Si numai pentru realizarea asta si a reusit in 30 de zile mai multe decat sandu&mitica&piturca in 20 de ani! Bravo Burleanu&co :


http://vochin.gsp.ro/stiri/1745/uraaa-ne...e-dini.htm


Pentru prima oară în istoria ei FRF va ști cu exactitate cît aleargă componenții echipelor naționale de toate vîrstele, în ce viteze și cu ce randament.
Asta, normal, n-ar fi fost o știre. Cu atît mai mult obiectul unui editorial. Din păcate, realitatea ne obligă la o astfel de precizare. Săptămîna trecută, FRF a semnat un contract de monitorizare a parametrilor fizici și statistici nu numai pentru prima selecționată, ci și pentru loturile de 15, 17,19 și 21 de ani, precum și pentru reprezentativa feminină. O premieră tristă în peisajul unui fotbal care și-a dorit mereu performanța fără să încerce prea des să se alinieze practicilor curente.
Pentru a respecta adevărul pînă la capăt, trebuie spus că prima reprezentativă a avut tentative mai mult sau mai puțin reușite de a intra într-o astfel de normalitate. Răzvan Lucescu, spre exemplu, a lucrat cu Amisco o bună bucată de timp. Mai devreme, Anghel Iordănescu folosise ProZone. Ambele însă ofereau date statistice, nu și parametri fizici precum sînt distanțele alergate, vitezele în care pot alerga unii jucători și așa mai departe. Peste o sută și ceva de indicatori de care un antrenor modern are nevoie în ziua de astăzi. Și care costă mai puțin decît salariul pe o singură lună al unui antrenor de club fruntaș din România. Poate și pentru că nimănui din actuala echipă de conducere a FRF nu-i trece prin cap să căpușeze acest demers cu vreun fel de comision. Chestie de neînțeles probabil pentru unii care au fost învățați să trăiască numai din așa ceva.
E o minimă investiție în cunoaștere pe care grupări din fotbalul românesc le-au făcut la timpul lor. Jos pălăria pentru FC Botoșani, Astra, Pandurii, Oțelul, care au înțeles mult mai devreme decît FRF importanța unei astfel de cercetări și care de vreun an cel puțin cunosc cu exactitate cît poate alerga Budescu, ce viteză dezvoltă Fulop, ce volum de joc are Giurgiu sau cîte sprinturi reușește Ciucur. În baza acestor date, antrenorii pot face evaluări mai apropiate de realitate. Pot trage concluzii care să nu fie bazate doar pe ochiometrie.
Cînd Steaua și Rapid au jucat un sfert de finală european, întreg fotbalul românesc a avut de cîștigat. Inclusiv echipa națională, calificată în prima campanie ce a urmat la Euro 2008. Puțini știu însă că, între altele, performanța celor două cluburi, înregistrată în 2006, a fost posibilă și pentru că echipele erau antrenate atunci de doi tineri înfășurați în tehnologie. Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu foloseau Digital Soccer, un program al unor italieni din Brescia, pe care-l inițiase însuși Mircea Lucescu la începutul anilor '90. Și o făceau pentru prima oară în România.
Demersul federal e cu atît mai valoros cu cît el va fi folosit și la copii, inclusiv la trialurile de selecție pentru loturile naționale, la care funcționa pînă acum doar aprecierea subiectivă. Mai mult, copiii se vor învăța, ușor-ușor, cu sistemul și-și vor putea vizualiza propriile evoluții prin prisma cifrelor. Iar părinții sau impresarii ar avea și o măsurare obiectivă a evoluțiilor. Cam așa se lucrează în zonele civilizate de foarte mulți ani. Acolo unde oamenii au descoperit pasta de dinți, au învățat să o folosească și nu își mai freacă gingiile doar cu sare iodată.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
20-08-2014, 9:18, (Ultima modificare: 20-08-2014, 10:09 de Redpunk_one.)
#10
RE: Echipa NATIONALA
Chiar daca e vorba de tineret si de o picatura intr-un ocean de amatorism si increngaturi de tip mafiot , drumul pe care au luat-o cel putin la nivelul de tineret este unul inspre directia buna. Nu e nimic spectaculos , insa daca se continua pe drumul asta e totusi altceva. Cat despre lamentarile ca nu au sponsori mi se par la fel ca si la echipele de club : astepti sa iti cada o "pleasca" in brate un sponsor care sa iti bata la usa de unul singur sau iti angajezi oameni profesionisti care sa faca asta. Deocamdata nimeni in fotbalul romanesc (in afara de exceptiile timisoara lui iancu de acum cativa ani si petrolul de acum) nu a ales varianta a doua.

http://vochin.gsp.ro/stiri/1767/tine-cin...omania.htm

Ţine cineva şi cu România?


Oamenii puternici care iubesc o echipă de club o ajută pe aceasta să-şi găsească sponsori. Dar şi echipele naţionale au nevoie de iubire
Miercuri seară am plecat de la Ploieşti cu o inimă mare. În primul rînd ne cîntase imnul, moment în care, de fiecare dată, firele de păr de pe braţe îşi cer dreptul la anarhie. Cu atît mai mult cu cît înainte ascultasem "Fratelli d'Italia". Apoi, pentru că reuşisem să batem o squadră azzurră, oricare ar fi fost ea şi indiferent că fusese vorba despre un amical. Iar nu în ultimul rînd, pentru că, şi aici intervine egoismul fiecăruia dintre noi, izbînda asta de la "tineret" e părticică dintr-un vast program de reorganizare din temelii a fotbalului românesc a noii conduceri federale.
Este primul semn al muncii de aproape 3 luni pe care au făcut-o toţi cei din zona tehnică a FRF, detectat de o tabelă de marcaj. Munca unei Comisii care şi-a schimbat programul de lucru de la o întîlnire la 3 - 6 luni, ca în ultimii 24 de ani, la şedinţe în fiecare zi. A unor oameni care au marcat istoria fotbalului românesc, precum Iordănescu sau Ţicleanu, a unui belgian, Kovac, incredibil de priceput şi de dedicat ideii de formare profesională, a unui pionier în ale şcolilor private de fotbal, precum Puşcaş, a unui profesor de talia lui Apolzan.
Este evident să nu vedeţi imediat legătura între golurile din corner marcate de noi (şi nu primite ca pînă acum) şi munca acestor oameni. Ei sînt însă cei ce au decis să nu mai numească antrenori la loturi după impresii sau simpatii, ci conform unor criterii absolut profesionale. Ei au hotărît ca fiecare antrenor să aibă în spate un staff profesionist şi dedicat care să-i ofere "principalului" tot suportul de care are nevoie. De aceea Viorel Moldovan a apărut pe banca "naţionalei" de tineret şi nu vreun protejat al nu-ştiu-cărui-clan. De aceea, în spatele lui funcţionează omul-computer numit Sandu Tăbîrcă, cel care a văzut mii de minute din meciurile anterioare ale Italiei şi a detectat slăbiciunile azzurrilor la fazele fixe, în special la bara a doua. "Vorbeam cu cei din staff şi-mi spuneau că au pregătit tot ce ţine de ei pentru meciul cu Germania din septembrie, au luat biletele de avion, au pregătit hotelul unde vom sta.
Şi eu i-am întrebat surprins: eu nu trebuie să fac absolut nimic? Era ceva nou pentru mine", a povestit, amuzat, Viorel Moldovan la conferinţa de după numire. Lotul avea însă un team-manager adevărat, Gheorghiu, care se ocupase de toate astfel încît antrenorul să se poată gîndi doar la cum să-l recapaciteze pe Gabi Iancu, cum să-l pună în valoare pe George Puşcaş, cum să-l contracareze pe Domenico Berardi, omul care a marcat 16 goluri anul trecut în Serie A.
Toate proiectele acestea ale Federaţiei costă. Şi nu puţin. Oamenii valoroşi sînt scumpi. Programele de cercetare a performanţei sportive, cu care FRF a început să lucreze, dezbracă zi de zi bugetul federal. Dar fără investiţie masivă în cunoaştere nu există dezvoltare. În Italia, ca să rămînem în zonă, noul selcţioner Conte a cerut un salariu pe care Federcalcio nu-l putea susţine. Imediat i s-a alăturat Puma, şi totul s-a rezolvat. Într-un interviu-eveniment cu Viorel Hrebenciuc, "protectorul" Stelei povesteşte cum avocaţii săi au izbutit să ajute echipa la TAS pentru un onorariu modic faţă de ceea ce însemna o posibilă pagubă creată de neparticiparea în Champions League, şi cum fiul său, prin relaţiile avute, a adus la echipă un sponsor de talia lui City Insurance. Doar din dragoste pentru echipa lor de suflet. Alături de proiectele demarate de FRF, pe care belgianul Zoli Kovacs le numeşte "unice în Europa" şi pentru care Doru Isac a plecat de pe Coasta de Azur, unde locuieşte (Promenade des Anglais, Nisa!!!!), ca să stea în două camere pe "Ştefan cel Mare", deocamdată nu a venit nimeni. Oare ţine cineva şi cu România în această ţară?
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
01-09-2014, 13:48,
#11
RE: Echipa NATIONALA
Cica Burleanu ar fi ajuns la o intelegere cu Ladislau Boloni pentru preluarea nationalei intrucat Piturca pleaca la Al Ittihad.
Sper sa se confirme si sa scapam de barbugiu.
Răspunde
01-09-2014, 14:40,
#12
RE: Echipa NATIONALA
Ladislau Boloni ar fi solutia ideala. Antrenor cu experienta, serios, mentalitate diferita. Bine ar fi sa se concretizeze treaba.
Răspunde
04-09-2014, 10:48,
#13
RE: Echipa NATIONALA
Curat murdar conasule. Nu va este rusine asa un pic?

Citat:Ciprian Marica: "Jucatorii nationalei nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro 2016"

Romania se pregateste de startul unei noi campanii de calificare la Campionatul European de Fotbal, competitie unde tricolorii nu au mai ajuns de sase ani. Inaintea partidei cu Grecia (de pe 7 septembrie, ora 21:45, din deplasare), Ciprian Marica a discutat despre aspectul financiar al preliminariilor. "Jucatorii nationalei nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016", a precizat atacantul primei reprezentative.

"Nu s-a ajuns la un consens vizavi de prime. Deocamdata noul presedinte al federatiei (n.r. Razvan Burleanu) ne-a prezentat ideile dansului, iar noi, jucatorii, i-am prezentat doleantele noastre fata de aceasta campanie. Dar inainte de toate noi trebuie sa fim un grup unit, ne reprezentam tara si suntem mandri de asta. Noi vom juca la capacitate maxima, cum vom putea mai bine" - Ciprian Marica, citat de Mediafax.

"E confidentiala oferta Federatiei. Mai buna, mai rea, e confidentiala", a completat atacantul nationalei Romaniei.

SURSA: HotNews
Răspunde
04-09-2014, 14:01,
#14
RE: Echipa NATIONALA
AIa , grecii, s-au calificat la CM din Brazilia si prima de calificare au donato in scopul construirii unei baze moderne de pregatire pt loturile nationale (atat seniori cat si juniori). Iar ai nostri nu au acceptat oferta frf . Pai si daca nu le da nimic ce fac , nu joaca ? Asta e chiar culmea nesimtirii , dupa ce ca de 20 de ani o frec cu islanda si letonia prin preliminarii ratate acum nu joaca ca nu ii plateste tara destul ? Oferta frf sa fie fara prime , fara diurne doar cazare , masa si transport. Cine nu vrea sa vina la nationala sa stea la m....m..... acolo unde e ca nu e nici o paguba oricare dintre ei nu vine.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
08-09-2014, 0:23,
#15
RE: Echipa NATIONALA
Debut cu dreptul şi de acum încolo ar trebui să fim fraierii Europei să nu ne calificăm. Victorie meritată, grecii nu au fost deloc atât de periculoşi încât să spui că meritau mai mult. O victorie pe placul lui Piţi, 1-0 şi multă apărare - acum se simte iar pe cai mari. Dar ce-i al lui e al lui, principalul e de acum încolo să nu avem emoţii cu Ungaria, Finlanda şi Irlanda de Nord - să demonstrăm că suntem peste ele şi că merităm un turneu final.

Ungaria a pierdut cu Irlanda de Nord. Ungurii par slabi în apărare, o echipă de bătut la scor aşa cum am făcut-o şi anul trecut.
Răspunde
08-09-2014, 0:23,
#16
RE: Echipa NATIONALA
Victorie importanta in aceasta seara ! A fost foarte important ca au jucat calm dupa eliminarea stupida al lui Marica !
Răspunde
08-09-2014, 1:49,
#17
RE: Echipa NATIONALA
(08-09-2014, 0:23)I 929 a scris: Debut cu dreptul şi de acum încolo ar trebui să fim fraierii Europei să nu ne calificăm. Victorie meritată, grecii nu au fost deloc atât de periculoşi încât să spui că meritau mai mult. O victorie pe placul lui Piţi, 1-0 şi multă apărare - acum se simte iar pe cai mari. Dar ce-i al lui e al lui, principalul e de acum încolo să nu avem emoţii cu Ungaria, Finlanda şi Irlanda de Nord - să demonstrăm că suntem peste ele şi că merităm un turneu final.

Ungaria a pierdut cu Irlanda de Nord. Ungurii par slabi în apărare, o echipă de bătut la scor aşa cum am făcut-o şi anul trecut.

atentie la neatentie, mai e drum lung si de obicei avem un obicei prost de tigan la mal Big Grin
Răspunde
08-09-2014, 9:26,
#18
RE: Echipa NATIONALA
Totusi, acum nu prea avem cum sa ne innecam la mal... se califica 2 direct plus una merge la baraj.
Semper Fidelis
Răspunde
08-09-2014, 18:57,
#19
RE: Echipa NATIONALA
I trully love you nea Piti!
Răspunde
09-09-2014, 22:30,
#20
RE: Echipa NATIONALA
Se pare ca ramanem cu Piturca pe cap pentru ca arabii au renuntat la el dupa ce au aflat ca Piturca are si el la randul sau o clauza de 1,4 milioane Euro pentru incetarea contractului cu FRF inainte de termen. Asta dupa ce arabii se oferisera sa ii plateasca 500.000 de Euro din clauza.
Mare greseala ai facut Burlene. Ai jucat la cacialma dupa ce ai vrut sa scapi atata de el si uite ca nu ti-a mers. Mare greseala!

Acum trebuia sa scapam de el pentru ca pe mine unul victoria aia norocoasa cu grecii obtinuta cu un penalty inexistent, pe mine unul nu ma convinge. Si daca ne vom califica la Euro pentru ca grupa slaba, tot nu o sa facem mare branza si nici nu vad nicio intentie de reconstructie a nationalei. Asta-i durerea cea mare.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 5 Musafir(i)