Adrian Petre
07-11-2016, 20:12,
#1
Adrian Petre
Adrian Petre: „Va fi cea mai frumoasă duminică din acest an dacă batem pe Poli! Și o vom bate!”

Avea doar 4 ani atunci când UTA câștiga cu 4-3 pe „Dan Păltinișanu”, un meci, o amintire, care a rămas peste timp drept cel mai senzațional meci trăit de fanii Bătrânei Doamne de la Revoluție încoace.

A fost acea revenire senzațională de la 0-2 la pauză, evoluția incredibilă a lui Jeremie Njock, golul lui Chitescu, travaliul lui Mărginean, șuturile lui Roli Nagy, luptele lui Sore Botiș din timpul meciului, dar și de după joc… A fost sărbătoarea a peste 6.000 de arădeni pe imensul inel de beton al Timișoarei, dar și a altor câteva zeci de mii care ascultau la radio, de acasă, meciul nefiind televizat.

Adrian Petre, căci despre el este vorba, s-a făcut mare, are 18 ani și a devenit adevăratul vârf de lance al noii UTA, cea renăscută în 2013 și care în scurt timp a câștigat încrederea și dragostea suporterilor arădeni. I-am văzut talentul când avea 15 ani și marca la Timișoara golurile care duceau echipa de juniori la turneul semifinal. Apoi l-am văzut marcând în poarta Craiovei lui Andrei Ivan și, deși mai mic ca vârstă, arăta că nu are niciun fel de complexe. L-am urmărit la jocurile echipei naționale de juniori unde a devenit golgeterul generației sale, una din care mai fac parte Ianis Hagi, Florinel Coman, Dennis Man sau, mai nou, „tunarul” Vlad Dragomir.

I-am văzut apoi evoluțiile la echipa de seniori și, sincer, mă așteptam să confirme mai repede, cunoscându-i abilitățile de golgeter, dar și execuțiile prin care îi învingea pe portarii echipelor adverse la juniori și echipa a doua a clubului.

Petre a „explodat” cu adevărat în această toamnă. Imediat după plecarea lui Dennis Man la Steaua, Adrian Petre a simțit că este momentul lui și parcă nimeni și nimic nu îl mai poate opri. S-a maturizat și are o poftă de gol fantastică. A marcat 13 goluri și suntem abia în etapa a 15-a! Adrian Petre a marcat două goluri în poarta celor de la Academica Clinceni, goluri decisive în reușita finală a echipei.

L-am întrebat de ce a urmărit mingea la golul al doilea, cel în care mingea s-a oprit în noroi, după care atacantul arădean a lobat balonul peste portarul Matache? Răspunsul ne arată de ce jucătorul de numai 18 ani este golgeterul echipei în acest sezon:
 
De mic am calitatea asta , mă aștept oricând la greșelile adversarului , plus că și Mister (n.m. Laurențiu Roșu) ne-a cerut să urmărim mingiile date la portar” (Adrian Petre)

INTERVIU  

– Adi, spune-mi câteva cuvinte despre cum vezi tu derby-ul de duminică UTA – Poli.
Mmmm (n.m. murmură el). Este din multe puncte de vedere cel mai important meci al sezonului. Știu că toate sunt importante, că toate se joacă pentru cele trei puncte pe care le putem câștiga la fiecare joc, dar acesta are acel ceva, are tradiția. Sunt multe săptămâni deja de când suporterii ne tot amintesc de acest meci. Este cel mai important tocmai prin prisma fanilor, este meciul la care nu ni s-ar ierta pașii greșiți. Nu numai fanii ci și noi, cei din vestiar, fie că suntem arădeni, fie că nu sunt din Arad, ne dorim victoria. Doar la asta ne gândim și așteptăm tot Aradul la meci să ne susțină și să ne bucurăm împreună de o victorie frumoasă.

Este primul tău derby UTA – Poli din scurta ta carieră de senior.
– Cum am mai spus, a trecut ceva vreme de când nu am mai avut ocazia să vedem un meci UTA – Poli la seniori. Este o senzație nouă pentru mine și aștept cu nerăbdare meciul de duminică.

– Ai vreo amintire legată de acest derby?
– O amintire specială nu am. Știu că mereu erau tribunele pline la aceste meciuri și trăirile, mai ales în tribune, erau intense. Fanii murmurau la fiecare ocazie, iar la goluri urlau din toate puterile de parcă s-ar fi câștigat vreun mare trofeu. Sunt conștient că acest meci este cu adevărat ca o finală. Îmi amintesc că abia așteptam meciurile echipei UTA, mai ales cele de acasă, atunci când eram copil, dar și în ultimii ani, indiferent cu cine juca echipa.

Ești într-o formă extraordinară în acest sezon. Este toamna în care ai „explodat” și ai reușit deja 13 goluri. Cum va fi duminică?
Mă supramotivează acest meci cu Poli știind că de data aceasta voi fi acolo, în teren, iar în jurul meu voi avea coechipierii care doresc același lucru ca și mine, voi avea staff-ul tehnic care-și dorește la fel de mult ca și mine să câștigăm, dar voi avea mii de oameni în tribune care așteaptă goluri de la mine, sau de la colegii mei pentru a le oferi încă o zi minunată. Va fi cea mai frumoasă duminică din acest an dacă câștigăm cu Poli! Și o vom bate!

PS: Ca o paranteză, i-am spus lui Adi la final că m-aș mulțumi cu două goluri și un „assist”, dar nu mă supăr nici cu un hatt-trick, fără „assist”. Chiar îl cred în stare de o asemenea performanță!

Sursa: http://specialarad.ro/adrian-petre-va-fi...-interviu/
Răspunde
09-12-2016, 10:53,
#2
RE: Adrian Petre
Avem un nou Tabarcea în fotbalul românesc! Și e la fel de bun ca originalul!
Posted on December 8, 2016 by adidobre

Mă pregătesc să pornesc spre Buftea. Sunt din nou crainic la un meci al unei naționale de juniori a României. U19 de data asta. Mi-am făcut temeinic temele, deși unii s-ar putea întreba, pe bună dreptate: „Ce naiba pregătește ăsta ca (virgulă!) crainic la un meci de fotbal?! Ce mare șmecherie? Citești echipele și gata. Iar în timpul meciului bagi schimbările”! Nu e însă chiar așa, vă spun eu, mai ales când îți respecți meseria, oricare ar fi aceasta.

Patru goluri în Supercupă!

Parcurg pentru a nu știu câta oară lotul României. Și tot nu înțeleg. Am impresia că e o greșeală. „Petre Adrian Tabarcea”, scrie la atacanți! „Cum, Tabarcea?”, întreb cu voce tare. Pe Adrian Petre îl știu, dar pe „Petre Adrian Tabarcea”, nu! În dreptul numelui său scrie: „UTA Bătrâna Doamnă”. „El e”, îmi spun și pornesc spre Buftea. Ajuns la destinație, nu primesc însă lămuririle necesare. Nu găsesc un om care să facă lumină în problema mea. Aștept să vină copiii la stadion și, în drumul lor spre vestiar, îl abordez pe atacantul de la UTA: „Adrian, am o întrebare! Ce e cu Tabarcea?”. Adrian se uită la mine, zâmbește pe sub mustața sa adolescentină și îmi răspunde: „Așa mă cheamă”!

Adrian Petre m-a încântat pentru prima oară astă-vară, la Supercupa României, când a tras echipa după el spre un succes puțin scontat: 5-4 cu Viitorul Constanța, campioana României la U19! Adrian a marcat, stați să mă gândesc, patru goluri! A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri văzute de subsemnatul în ultimii ani. Îmi mai amintesc amănuntul că la meciul cu pricina, disputat la Mogoșoaia, n-am zărit niciun jurnalist, niciun fotoreporter de „la centru”, nicio cameră TV…

Constantin Tabarcea

Și încă ceva. I-am spus asta și lui Adrian. Auzisem multe despre el, dar nu îl văzusem jucând. La Mogoșoaia a fost prima dată. După un sfert de oră în care nu își găsea locul pe teren, mi-am zis: „Ce fițos e și ăsta”! Adrian e, însă, și o spun cu mâna pe inimă, fotbalist. Nu jucător de fotbal. Fotbalist de rasă, tati. Iar în afara gazonului e de un bun simț de care n-ai bănui că un fotbalist e capabil.

Dar cine e Tabarcea, al cărui nume îl poartă Adrian Petre?! Părinții mei, Dumnezeu să-i odihnească, au fost cei care mi-au povestit despre Constantin Tabarcea. Mama mărturisea că nu a văzut fotbalist mai frumos! Fost mare jucător al Petrolului la sfârșitul anilor ’50 și începutul anilor ’60, Tabarcea a căzut ca din senin pe teren, în timpul unui meci dintre Petrolul și Dinamo Bacău. Se întâmpla acasă, la Ploiești, într-o zi de 16 iulie 1963. A murit câteva minute mai târziu la spital… În anii ’80, în județul Prahova exista o competiție intitulată Cupa Constantin Tabarcea! Jucam la Progresul Bucov, localitate aflată în drumul către Liceul din Valea Călugărească, pe care l-am absolvit în 1985. La Cupa Constantin Tabarcea participau toate grupele de 16 ani din județ, inclusiv Petrolul. În 1982, Progresul Bucov a câștigat competiția! Am făcut parte din acea echipă! Ce echipă!

O propunere și un dialog

Acum câțiva ani, după inaugurarea noului stadion din Ploiești, veneam, aici pe blog, cu o propunere. Sugeram, așa cum se întâmplă în fotbalul adevărat, ca una dintre peluze, acolo unde stă de obicei galeria Petrolului, să poarte numele lui Constantin Tabarcea. Cealaltă, „la ceas”, să se numească „Mircea Dridea”. La poarta aia a dat nenea Mircea gol lui Liverpool. Nu m-a băgat însă nimeni în seamă.

Deși nu mă leaga inițial nicio prietenie cu Adrian Petre, am îndrăznit să-l provoc la o discuție. Despre el, despre numele său, despre fotbal. Și a ieșit, zic eu, ceva frumos. Discuția avută cu Adrian Tabarcea Petre mi-a reamintit de vremurile când le luam interviuri fotbaliștilor adevărați, nu jucătorilor de fotbal (!). La final, mi-am permis să-i dau un sfat lui Tabarcea de la UTA: „Tati, rămâi așa cum ești și vei ajunge un fotbalist adevărat, iar visele tale vor deveni realitate”! Sunt convins că a înțeles ce i-am zis.

„Am început fotbalul înaintea școlii!”

– Ce faci, Adrian?
– Bine, mulțumesc! Tocmai ce m-am întors de la examenul pentru permisul de conducere!

– Ce ai făcut?!
– Păi, ce puteam să fac? L-am luat!

– Când ai început fotbalul?
– Devreme, la șase ani, acasă, la Arad, unde m-am născut. Am început fotbalul înaintea școlii! Țin minte că am debutat la o grupă unde copiii erau cu doi ani mai mari ca mine, născuți în 1996. Eu sunt ’98. Ștefan Mândru și Romeo Vurdea au fost primii mei antrenori. La UTA m-au adus Marius Demian și Cristian Păcurar. Cu cine am crescut? Adică cu ce fotbaliști? Păi, în acea perioadă echipa era în Liga I. Antrenor era Marius Lăcătuș. Îmi plăceau Todea, Mara, Dănălache. De Mara îmi plăcea cel mai mult!

Zlatan Ibrahimovici

– Ții minte când ai fost convocat pentru prima oară la echipa mare?
– Ziua aceea nu o voi uita niciodată! Acum trei ani, în Liga a 3-a. Atunci nu era cu obligativitatea de a avea juniori în teren, dar totuși am fost chemat la echipa mare. Jucam la Hunedoara. Era derby, între două formații de tradiție. La 3-1 pentru noi, pentru UTA, Ronald Naghi, care era antrenor, a zis că nu are ce pierde și m-a trimis în teren. Am jucat 20 de minute. Intrasem într-un grup în care nu cunoșteam pe nimeni, dar am fost primit bine. Sorin Botiș m-a ajutat foarte mult. Vorbea mereu cu mine, îmi dădea sfaturi. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru noi. Țin minte și cine a marcat, tot!

– Ai vreun idol?
– La început mi-a plăcut la nebunie de brazilianul Kaká. Jocul lui m-a influențat mult. Eram mic, jucam pe același post! Apoi, mi-a plăcut de Zlatan Ibrahimovici! Cu el am crescut practic. Stilul său, personalitatea lui, foarte multe dintre calitățile sale mi-au constituit material didactic, să zic așa. Nu mai jucam pe postul lui Kaká, de acum urcasem, evoluam pe postul lui Zlatan! Dacă i-am citit autobiografia? De cinci ori!

„Ce înseamnă UTA pentru mine?!”

– Ce îți place să joci mai mult, „număr 9” sau „10”?
– „Număr 9”! Dar și „10”, pentru că îmi place să simt mingea, să o controlez în permanență. Nu suport să stau în teren fără minge.

– Ai continuat să joci la UTA, la echipa mare?
– Nu prea. Veneau convocările la loturi și eram mai mereu plecat. Vedeam casa la câteva săptămâni!

– Ce înseamnă UTA pentru tine?
– Of, grea întrebare! M-ați luat prin surprindere! Ce să însemne? E greu de explicat în cuvinte. Pentru mine, ca arădean, înseamnă totul! Pentru mine nu există altă echipă în afară de UTA. M-am născut cu ea, îi știu istoria, tradiția, tot.

Nu e singurul Tabarcea din familie!

– Și, totuși, te cheamă Tabarcea! De unde și până unde?!
– Bunicul meu, pe care, din păcate, nu l-am cunoscut, era din Ploiești. A fost bun prieten cu Tabarcea, Constantin Tabarcea, fostul mare jucător al Petrolului. A fost acolo, pe stadion, când Tabarcea a murit. Și a promis că dacă va avea un băiat îi va pune numele Tabarcea! N-a avut doar unul, ci șase băieți! Plus două fete. Aproape toți au făcut sport! Iar bunicul s-a ținut de cuvânt. Pe tatăl meu îl cheamă Tabarcea Petre!

– Iar tatăl tău a dus numele de Tabarcea mai departe!
– Da, pe lângă Adrian mi-a pus și numele Tabarcea. Când am crescut mi-a zis de unde vine acest nume.

– Te strigă cineva Tabarcea?!
– Nu! Pe tata, în schimb, da! Eu am două prenume! Apropo de tata, e vicecampion mondial la fotbal-tenis!

Visul spaniol

– Ți-ar fi plăcut să joci la Petrolul?
– Dacă m-aș fi născut în Ploiești, cu siguranță!

– În ce campionat ți-ar plăcea să joci?
– În cel spaniol! Și vă spun și de ce. Acolo atacanții au libertate. Mie îmi place să fiu liber, să fac totul din imaginația mea! În alte campionate la fel de puternice, atacantul e încorsetat, e obligat să-și folosească în primul rând calitățile fizice, forța, să respecte cu sfințenie sarcinile de joc, n-are libertatea din campionatul spaniol.

„18 goluri în 16 meciuri”

– Care sunt atuurile tale?
– Vă spun și eu ce am auzit de la alții, de la antrenori! Păi, fuleul, în primul rând. Apoi tehnica foarte bună pentru postul și înălțimea mea. Mai sunt execuțiile, care sunt native. Lovesc balonul, în funcție de fază, cu șpițul, cu călcâiul. Ar mai fi tactica, plasamentul, pe care le-am învățat încă de când eram copil, la începuturi. Dau bine și cu stângul, deși sunt dreptaci.

– Minusuri?!
– Muncesc din greu să-mi îmbunătățesc lovitura de cap. Forța, de asemenea.

– Cu psihicul de fotbalist cum stai?
– 18 goluri în 16 meciuri până acum, eu zic că stau bine!

Am discutat mult mai multe cu Adrian Tabarcea Petre, atacantul de 18 ani al echipei UTA Bătrâna Doamnă. Aș fi plictisit probabil dacă puneam în pagină toată discuția cu el. În plus, unele dialoguri au fost, așa, „off the record”! Arădeanul știe inclusiv despre meciurile cu Feyenoord de la începutul anilor ’70 ale echipei sale de suflet, știe și altele, multe. V-am zis doar că Tabarcea al meu e băiat!

http://adidobre.ro/avem-un-nou-tabarcea-...riginalul/
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
14-03-2017, 19:56,
#3
RE: Adrian Petre
Convocare la naţionala de tineret pentru Adrian Petre!

Selecționerul Daniel Isăilă a anunțat lotul reprezentativei Under 21 pentru turneul de pregătire programat în Spania, în perioada 21-28 martie. Cu această ocazie, „tricolorii” vor susține și două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie.
Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui săilă pe banca tehnică a reprezentativei Under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia. Reunirea e programată pentru duminică, 19 martie, iar plecarea în sudul Spaniei se va face pe 21 martie.
Printre fotbaliștii convocați se află și atacantul UTA-ei, Adrian Petre. Golgheter în Liga 2-a, la egalitate cu „veteranul” Hadnagy, arădeanul de 19 ani nu putea fi ignorat de noul selecționer, chiar dacă e unul dintre cei mai tineri jucători din lot.„E un pas înainte în carieră, mă motivează și mai mult această convocare. Următorul obiectiv ar fi promovarea cu UTA și un loc în prima reprezentativă a României”, ne-a declarat Petre, care va disputa, duminică dimineață, partida din cadrul etapei a 25-a cu FC Brașov, iar seara va trebui să fie deja la București.
Autor al 22 de goluri în această stagiune a ligii secunde, Adi Petre nu va lipsi de la niciun meci oficial al echipei sale și asta pentru că „Bătrâna Doamnă” are etapă liberă în weekendul 24-26 martie. Arădeanul are companie selectă sub „tricolor” și anume: Relu Stoian (Juventus București), Arpad Tordai (FC Viitorul), Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște) – portari; Alex Pașcanu (Leicester City), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Răzvan Popa (Burgos FC), Alin Dudea (FC Dinamo), Paul Iacob (FC Brașov), Vlad Olteanu (Sepsi OSK), Andrei Radu (Aris Limassol), – fundași; Marco Dulca (Swansea City), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul), Andrei Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Ianis Hagi (Fiorentina), Vlad Dragomir (Arsenal), Patrick Petre (FC Dinamo) –mijlocași; Mihai Dobre (Bournemouth), Robert Răducanu (Concordia Chiajna), Florinel Coman (FC Viitorul) – atacanți.
Drumul spre Euro începe în Liechtenstein
Tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2019 s-a desfășurat la finalul lunii ianuarie, la Nyon. Selecționata noastră formată din fotbaliști născuți începând cu 1 ianuarie 1996 a fost repartizată în Grupa 8, alături de Portugalia, Elveția, Țara Galilor, Bosnia Herțegovina și Liechtenstein.
Preliminariile sunt programate să înceapă în luna martie a acestui an, urmând a se încheia în noiembrie 2018, odată cu disputarea meciurilor de baraj. Selecționata noastră va disputa însă primul joc oficial pe 13 iunie, în Liechtenstein.
Grupa României în preliminariile CE 2019
Portugalia
Elveția
ROMÂNIA
Țara Galilor
Bosnia Herțegovina
Liechtenstein

PROGRAM
13.06.2017 Liechtenstein – ROMÂNIA
01.09.2017 Bosnia – ROMÂNIA
05.09.2017 ROMÂNIA – Elveția
06.10.2017 Elveția – ROMÂNIA
10.11.2017 ROMÂNIA – Portugalia
14.11.2017 Țara Galilor- ROMÂNIA
07.09.2018 Portugalia – ROMÂNIA
11.09.2018 ROMÂNIA – Bosnia Herțegovina
12.10.2018 ROMÂNIA – Țara Galilor
16.10.2018 ROMÂNIA – Liechtenstein
*Se califică direct la turneul final câștigătoarele celor nouă grupe, în timp ce patru ocupante ale locurilor secunde cu cel mai bun punctaj vor disputa un play-off. Echipele care se vor impune în meciurile de baraj merg, de asemenea, la Campionatul European.Turneul final va fi găzduit de Italia, echipă calificată direct.

www.sportarad.ro
Răspunde
25-05-2017, 11:21, (Ultima modificare: 25-05-2017, 11:22 de Kapa.)
#4
RE: Adrian Petre
LIGA B • FCSB

Ținta lui FCSB e dorită în Bundesliga! Are 25 de goluri și dezvăluie: "Eram rezerva lui Dennis Man"Curtat de FCSB, Adrian Petre, 25 de goluri la 19 ani în L2 pentru UTA, explică reușitele din acest sezon. E urmărit și din Bundesliga!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/tinta-lu...11745.html

E unul dintre cei mai doriți tineri fotbaliști din țară. La 19 ani, Adrian Petre a reușit un sezon de excepție în L2, 25 de goluri pentru UTA. E în atenția FCSB de mai multă vreme, "e un jucător de perspectivă, de ce nu, se poate încerca un eventual transfer", spunea președintele Duckadam în octombrie.

Mai mult, câteva echipe din Bundesliga îl urmăresc. "A fost un scouter din Germania și la un meci de acum două-trei săptămâni să-l vadă", afirmă oficialii celor de la UTA.

În finalul de sezon, Petre trebuie să se împartă între ceea ce citește în presă despre viitorul său și o posibilă promovare cu formația arădeană.

- Adi, 3-0 la Timișoara. Ai tu 25 de goluri, dar sigur e primul meci jucat într-o asemenea atmosferă!
- Chiar la asta mă gândeam înainte de meci. Câtă lume o să fie în tribune. Și nu m-am concentrat decât pe asta în primele minute, până am intrat în joc. Citisem tot ce se va întâmpla, știam că vor veni și fanii noștri cu trenul, eram tare emoționat. Dar s-a terminat cu bine.

- Depindeți de Sepsi ca să prindeți un loc care promovează direct. Unde-i vezi să se încurce?
- Sincer, toată lumea se așteaptă să facă pasul greșit cu Mioveniul. Eu cred că-i poate opri și Reșița. E un teren foarte prost acolo, plus că Metalul are fotbaliști cu experiență, cum e Dina. Nu se știe cum o înțeapă Dina și ne promovează.

"AM PUS 4 CM DE MUȘCHI LA PICIOR"

- Anul trecut ai dat un gol. Acum, 25. Ai sărit ceva!
- Sincer, m-a ambiționat mult faptul că am fost rezervă sezonul trecut. Până atunci, la juniori și la lot, eram mereu opțiunea numărul 1. Titular, băgat în seamă. Anul trecut însă, au fost într-o formă mare atât Curtuiuș, cât și Man. Așa că în pauza de vară m-am pregătit cu nerv.

- Ai și un fizic bun pentru vârsta ta.
- Păi am tras tare. Știi cât am pus pe picior? 4 centimetri de mușchi! M-am pregătit tare, sunt ambițios, așa că golurile au venit natural.

- Ai citit și tu că ești în vizorul FCSB, te urmăresc și nemți...
- Sincer, îmi place să citesc știri despre mine. Nu vreau să te mint. Am ambiții mari, nu vreau să rămân un jucător de liga a doua sau a treia.

"NU-I AȘA UȘOR SĂ DAI GOL ÎN «B»"

- La fel de sincer, rămâi la UTA dacă promovați?
- Dacă promovăm, cred că da. Dacă ar fi să-ți dau procente, 60%. Dar depinde de mulți factori. Stau și mă gândesc dacă nu cumva o anumită ofertă refuzată nu înseamnă o șansă pierdută. Și nu mă mulțumesc cu puțin. Ah, și să-ți mai zic ceva.

- Așa.
- I-am auzit pe mulți că "ah, are 25 de goluri, dar în Liga a 2-a". Liga aceasta nu e chiar așa de slabă. Nu mi s-a părut o diferență atât de mare între noi și Voluntari la barajul de anul trecut. Se joacă în alt stil, apărări încâlcite, nu e așa ușor să dai gol.

- Ați făcut vreun pariu dacă promovați? Vă vopsiți? Smile
- Haha, încă nu! Ți-am zis, așteptăm să se încurce Sepsi. Dacă nu, să vedem ce facem la baraj. O să fie altă atmosferă. Mai vorbim după aia Smile

26
de goluri în 37 de meciuri are Adrian Petre pentru UTA

2
reușite a avut Petre în ultimele preliminarii ale României U19, pentru Euro 2017, în 3 partide
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)