Baschet
28-02-2014, 9:59,
#1
Baschet
Discutii despre baschet
Semper Fidelis
Răspunde
14-07-2015, 15:49,
#2
RE: Baschet
[Imagine: cupa-ziridava-340x255.jpg]

Ne-au rugat cei de la Clubul Sportiv "Temerarii Arad" daca putem merge sa ii sutinem la Polivalenta, sambata, 18 iulie 2015 la ultimul lor meci incepand cu ora 16:00.

Cred ca ar fi un gest frumos din partea noastra sa ii incurajam mai ales ca si ei la randul lor atunci cand au fost oaspeti la Brasov, ultrasii din galeria Brasovului le-au incurajat pe gazde.

Propun sa ne intalnim la ora 15:30 in fatra la Polivalenta. Cine vrea poate merge chiar mai repede.
Răspunde
01-09-2015, 21:12,
#3
RE: Baschet
Doar respect pentru o mare jucatoare si aradeanca ,venita la randul ei dintr-o familie care a facut multe pentru sportul aradean , Monica Brosovszky. Daca i se va organiza un meci de retragere sigur voi fi acolo.

..nu am sa pun si linkul, fiindca este de pe site-ul frustratilor de mihuta si haut si nu am de gand sa le fac reclama ....

Un moment emoţionant al prezentării noilor achiziţii de la Univ.Goldiş ICIM a avut-o în prim-plan pe Monica Brosovszky, jucătoare care şi-a pus serios amprenta pe istoria clubului, prin numeroase performanţe şi bucurii aduse Aradului baschetbalistic, de la titluri naţionale până la participări în cupele europene. Un nume emblematic pentru baschetul feminin românesc, Moni Brosovszky a înţeles că e momentul oportun pentru retragerea din activitatea de jucătoare. În semn de preţuire şi respect, conducerea clubului a decis să îi ofere funcţia de director de imagine, pe care jucătoarea ICIM-ului nu avea cum să o refuze.

Meci de retragere în viitorul apropiat

De asemenea, preşedintele clubului arădean, Marcel Urban, a anunţat că într-un viitor foarte apropiat se va organiza un meci de retragere al Monicăi Brosovszky, dar şi al altor jucătoare arădene emblematice, care şi-au încheiat cariera. „Sunt foarte emoţionată de acest moment, niciodată nu eşti pregătită pentru retragere. Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că sunteţi alături de mine, baschetul rămâne viaţa mea, îl mănânc pe pâine. Mă bucur că această ruptură de teren nu e atât de bruscă, cu siguranţă voi ajuta cu tot ce pot echipa, dacă voi fi solicitată”, a spus Brosovszky, a cărui nume a fost scandat de fanii prezenţi în tribunele Polivalentei.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
01-09-2015, 22:09,
#4
RE: Baschet
În mod normal meciul acela ar trebui să se joace cu casa închisă și să fie un adevărat spectacol. Sincer, nu cred că în ultimele două decenii și jumătate a mai existat un sportiv arădean care să fi oferit publicului atât de mult spectacol îmbinat cu performanță. Monica Brosovszky e unul dintre numele asupra căruia chiar nu planează niciun dubiu atunci când vorbim despre figuri importante și reprezentative pentru comunitate. Sper ca și comunitatea să realizeze asta și momentul să fie prețuit așa cum se cuvine. E greu de crezut și chiar trist că am ajuns în momentul ăsta. Parcă și acum văd prima mea întâlnire cu o adolescentă cu cozi blonde care făcea vraiște Sportul Studențesc într-o semifinală (cred) de campionat, într-o Polivalentă arhiplină
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
01-09-2015, 23:48,
#5
RE: Baschet
Eu care nu ma omor dupa bachetul feminin, nu pot decat sa imi scot palaria in fata Monicai Brosovszky. Rar mi-a fost dat sa vad un sportiv atat de mare cu atat de mult bun simt si modestie. Cinste ei si ii multumesc pentru imaginea pe care o aduce Aradului.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)