Box si alte sporturi de contact
28-02-2014, 10:02,
#1
Box si alte sporturi de contact
Discutii despre sporturile de contact
Semper Fidelis
Răspunde
03-05-2015, 7:53,
#2
RE: Box si alte sporturi de contact
Nu meita sa castige pacaliciul asta de Mayweather. Pacat!
Răspunde
03-05-2015, 8:11, (Ultima modificare: 03-05-2015, 8:24 de Redpunk_one.)
#3
RE: Box si alte sporturi de contact
Nu merita pe dracu.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/box...o-14194411


148 de pumni ai lui Mayweather au atins ţinta, în timp ce Pacquiao a lovit doar de 81 de ori clar. Ba mai mult, Mayweather a avut 435 de lovituri încercate, în timp ce Pacquiao doar 429.

Mayweather e la o victorie distanta de recordul absolut al lui Rocky Marciano!!!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
03-05-2015, 11:01,
#4
RE: Box si alte sporturi de contact
Probabil am vazut eu alt meci.
A fost declarat castigator la el acasa de catre niste arbitri americani tocmai pentru valva care se face in jurul sau. Se doreste sa isi incheie cariera neinvins.

Nu spun ca Pacquiao a fost mult peste in meciul asta cel mult putea fi un draw.
Răspunde
03-05-2015, 12:43,
#5
RE: Box si alte sporturi de contact
Inteleg ca mayweather a castigat datorita jocului defensiv, dar totusi sa dai 118-110( adica manny a castigat doar 2 reprize) mi se pare jenant.
Foarte multe asemanari intre meciul asta si cel cu de la hoya.
Mayweather isi va incheia cariera neinvins, dar in acelasi timp isi va incheia meciul fara niciun meci memorabil.
Răspunde
04-05-2015, 8:49,
#6
RE: Box si alte sporturi de contact
http://www.retegan.ro/m-am-trezit-la-060...americani/

"M-am trezit la 06:00 păcălit de americani

Nu mă pricep la număratul punctelor, deci nu am cum să spun că ar fi trebuit să câștige Manny, dar să numești meciul secolelor un joc de 12 runde unde nu vezi măcar un pumn, e prea mult. Ori poate s-au schimbat regulile între timp și promovează pacea în lume.

Doar din ce am văzut pe Facebook (-ul meu) fanii erau preoponderent în favoarea lui Manny Pacquiao. Poate că motivul principal este din cauza atitudinii sfidătoare pe care o are în general Floyd Mayweather.

Am văzut cum se antrenează (foarte bine), am văzut cum boxează (foarte bine), însă meciul din seara asta îmi dovedește că marketingul acestui meci a fost over over over rated, și faptul că Mayweather s-a ferit 6 ani de Pacman, spune multe despre felul în care a fost branduit și despre calitatea adversarilor pe care i-a avut în față până acum, americanul.

Nu mi s-a părut un meci pe bune, nu știu să număr puncte, dar la cât a alergat Floyd, mi s-a părut că doar prin KO ar fi putut câștiga partida.

Vorba unui prieten, poate că înțelegerea a fost de genul “Mayweather to Boxing: I will fight Manny if you let me win.”

Până la urmă rezultatul venea cu un titlu,iar Floyd Mayweather a adoptat tactica cea mai bună pentru a-l câștiga. Supărarea mea (și nu doar a mea) nu vine din victoria americanului, ci mai repede din cauza unui meci de box care pentru mine nu a existat.

Așa cum la fotbalul românesc va mai dura ceva până să văd un Hagi, un Adrian Ilie sau Dan Petrescu, așa și la box cred că va mai dura ceva până să vedem mai mulți campioni (pe bune) într-o decadă, așa cum am avut eu în copilăria anilor 90′: Oscar De La Hoya, Myke Tyson, Lenox Lewis, Evander Holyfield, Roy Jones Jr, Felix Trinidad, Mihai Leu, Francisc Vaștag sau Doroftei (pentru că și cu Bute am o problemă).

Indifirent câte meciuri va mai juca, Floyd va rămâne neînvins pentru că așa trebuie."
Răspunde
04-05-2015, 10:25,
#7
RE: Box si alte sporturi de contact
Nu o sa pretind ca sunt un guru in ale boxului insa ma uit de peste 10 ani la box si pot zice ca am un pic de habar despre cum puncteaza sau nu un pugilist.
Americanii nu sunt la prima decizie controversata din istoria boxului si au mai dovedit si in trecut ca marketingul si banii care se invart in jurul unui meci sunt aspecte mai importante decat meciul in sine.

Aceasta imagine cu foaia de arbitraj pe baza careia arbitrii judecatori au dat decizia meciului ma baga in ceata si mai mult:
[Imagine: UcnBM2H.jpg?1]

Conform foii de arbitraj, castigator este cel din coltul rosu insa in coltul rosu a stat Pacquaio insa culmea este exact aceeasi diferenta de puncte cu care a fost declarat Mayweather castigator de catre cei trei arbitri-judecatori: 116-112, 116-112 si 118-110.

In alta ordine de idei nu am cum sa fiu de acord cu titlurile bombastice ale celor din trustul PRO indiferent ca vorbim de PRO TV sau sport.ro cand inaptii aia de comentatori o tineau sus si tare ca meciul se joaca pentru titlul la super-mijlocie insa cretinii confundau categoria cu semi-mijlocie.
Răspunde
04-05-2015, 10:30,
#8
RE: Box si alte sporturi de contact
Cei care ii pun sub semnul indoielii TOATA cariera lui Floyd Mayweather doar prin psima faptului ca "se asteptatu la mai mult" inseamna ca nu s-au prea uitat la meciurile acestuia de dinainte de retragere cand a spulberat 3 categorii diferite de greutate cu un palmares de 40 de victorii din care 26 KO (printre care si distrugatorul ficatului lui Doroftei, Arturo Gatti, sau Ricky Hatton sau Shane Mosley care erau boxeri foarte buni) si s-a retras dupa 10 ani in care a castigat tot ce se putea castiga .

Din 2011 a revenit doar pt bani asa cum a spus-o de fiecare data , si asta fiindca i se cerea un meci cu Paquaiao iar de atunci a boxat asa cum a boxat intotdeauna , defensiv,rapid si pe contre si nu s-a mai hazardat la KO's (din 7 meciuri castigate a mai avut doar un singur KO la Ortiz intr-un meci cu centura WBC pe masa).

Cele mai bune articole pe tema meciului (si nu blogurile unor anonimi) le-am citit aici.

http://www.gsp.ro/sporturi/box/definitia...49203.html

si analiza celor doi campioni romani Mihai Leu si Leonard Doroftei care au mizat dinaintea meciului pe victoria lui Mayweather :

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/box...e-14198315


Nu a fost spectacolul la care se asteptau unii insa a fost meciul pe care toata lumea si l-a dorit sa il vada, drept dovada sumele fabuloase care s-au platit pe bilete, drepturi de transmisie sau publicitate in jurul acestui eveniment. Acest meci a fost ceea ce si-a propus sa fie , o bomba de marketing cu sume fabuloase pt toti cei implicati (toata lumea vorbeste de banii lui Mayweather dar uita ca Paquaiao a revenit doar pt acest meci in care a castigat aproape cat a castigat in toate celelalte meciuri ale sale peste 80 de milioane de dolari).

Din punct de vedere sportiv acest meci era spectacolul pe care si-l doreau toti daca se juca acum 5 ani inainte de retragerea ambilor din box.

Acum a fost "all about the Money" Wink
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
04-05-2015, 10:52,
#9
RE: Box si alte sporturi de contact
Nu am pus sub semnul intrebarii cariera lui Mayweather, ar fi absurd. Pun sub semnul indoielii doar victoria lui de sambata.
Cred in continuare ca este un mare interes ca el sa se retraga neinvins. A afirmat ca se retrage in toamna, ca mai disputa un meci si apoi se retrage pentru ca nu mai gaseste nicio motivatie in box, e doar un simplu job.
De asemenea tot el a afirmat dinainte de meci ca nu va acorda nicio revansa, chestie care mi se pare o mojicie cand a castigat cum a castigat in conditiile in care 5 ani de zile a tot fugit de Pacquaio.

Pacquaio putea castiga meciul asta doar daca il facea KO iar asta e cam greu la categoria asta si la nivelul celor doi combatanti.

P.S. Asa-i, o fi si Oana Dusmanescu un mare specialist in ale boxului. Smile Doroftei si Leu au si ei o parere la fel cum si Tyson are o parere.
Răspunde
20-05-2015, 0:15, (Ultima modificare: 20-05-2015, 0:17 de Kidu.)
#10
RE: Box si alte sporturi de contact
Mayweather vs. Pacquiao: Replay tells another story

By Alfredo Flores: The big fight between Floyd Mayweather Jr. and Manny Pacquiao is over and while many were expecting a slug fest, others anticipated a competitive chess match. After hearing the score cards and watching the final punch count, results raised question marks.

Instead of buying into leg cramps, shots, sore hands and shoulder, etc., it would be best to watch the entire fight and score each round. Take a look, and I encourage any boxing fan, to do so. Also, please note Manny Pacquiao burst of flurry punches didn’t give him an edge in this fight.

Round 1 Winner Floyd
Floyd
Punches Thrown-54
Punches Landed- 6
Hit Percentage 12.5%
 
Manny
Punches Thrown-27
Punches Landed- 2
Hit Percentage .08%
 
Round 2 Winner Sway Round (Due to equal punches landed)
Floyd
Punches Thrown-43
Punches Landed- 9
Hit Percentage 26%
 
Manny
Punches Thrown-32
Punches Landed- 9
Hit Percentage 39%
 
Round 3 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-25
Punches Landed- 3
Hit Percentage 13%
 
Manny
Punches Thrown-33
Punches Landed- 8
Hit Percentage 32%
 
Round 4 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-25
Punches Landed- 5
Hit Percentage 25%
 
Manny
Punches Thrown-48
Punches Landed- 20
Hit Percentage 71%
 
Round 5 Winner Floyd
Floyd
Punches Thrown-44
Punches Landed- 5
Hit Percentage 12%
 
Manny
Punches Thrown-22
Punches Landed- 2
Hit Percentage 10%
 
Round 6 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-34
Punches Landed- 6
Hit Percentage 21%
 
Manny
Punches Thrown-40
Punches Landed- 11
Hit Percentage 27%
 
Round 7 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-45
Punches Landed- 2
Hit Percentage .04%
 
Manny
Punches Thrown-29
Punches Landed- 7
Hit Percentage 31%
 
Round 8 Winner Floyd or Sway Round (Due to very close punches landed)
Floyd
Punches Thrown-40
Punches Landed- 6
Hit Percentage 17%
 
Manny
Punches Thrown-40
Punches Landed- 5
Hit Percentage 14%
 
Round 9 Winner Floyd or Sway Round (Due to very close punches landed)
Floyd
Punches Thrown-31
Punches Landed- 10
Hit Percentage 47%
 
Manny
Punches Thrown-40
Punches Landed- 11
Hit Percentage 37%
 
Round 10 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-38
Punches Landed- 3
Hit Percentage .08%
 
Manny
Punches Thrown-38
Punches Landed- 10
Hit Percentage 35%
 
Round 11 Winner Floyd
Floyd
Punches Thrown-52
Punches Landed- 9
Hit Percentage 20%
 
Manny
Punches Thrown-32
Punches Landed- 6
Hit Percentage 23%
 
Round 12 Winner Manny
Floyd
Punches Thrown-40
Punches Landed- 4
Hit Percentage 11%
 
Manny
Punches Thrown-33
Punches Landed- 7
Hit Percentage 25%
 
Final
Floyd
Total Punches Thrown 471
Total Punches Landed 68
PCT%- 14.5
Rounds Won- 1, 5, 8, 9, and 11
 
Manny
Total Punches Thrown 414
Total Punches Landed 98
PCT%- 23.4
Rounds Won 3, 4, 6, 7, 10 and 12
 
Sway Round- Round #2
 
Final (Plausible scores with sway rounds)
114-114 Draw (Gave all sway rounds in favor of Floyd)
117-113 Manny (Gave 2 of 3 sway rounds in favor of Floyd)
116-112 Manny (Gave 1 of 3 sway rounds in favor of Floyd)
118-112 Manny (Gave all sway rounds in favor of Manny)
 
Scoring solely on Punches Landed with the highest accuracy connect percentage for each round
118-112 Manny
Scoring solely on the total output of Punches thrown for each round
118-112 Floyd

Official Judge Score Cards
118-112 In favor Floyd
116-112 In favor Floyd
116-112 In favor Floyd

SURSA:  BoxingNews24
Răspunde
26-02-2017, 9:25,
#11
RE: Box si alte sporturi de contact
Nurmagomedov vine dupa Mc Gregor

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
15-06-2017, 12:24,
#12
RE: Box si alte sporturi de contact
Floyd Mayweather vs Conor McGregor ... e oficial... am impresia ca o sa iasa circ, indiferent cine castiga.


Americanul Floyd Mayweather a anunţat, la 20 de luni de la ultima sa luptă, că va reveni în ring pentru a-l înfrunta pe irlandezul Conor McGregor, starul artelor marţiale mixte (MMA), într-un meci de box inedit, care va avea loc pe 26 august, la Las Vegas (Nevada).

Bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari, unele dintre cele mai mari din istorie.

http://www.digisport.ro/Sport/BOX/Maywea...in+istoria+
<--> FORZA UTA <-->
Răspunde
15-06-2017, 13:29, (Ultima modificare: 15-06-2017, 13:31 de Kidu.)
#13
RE: Box si alte sporturi de contact
Va fi un mare circ si o mare golaneala, totul in goana dupa bani. Un boxeur de talia lui Mayweather (si nu spun asta pentru ca mi-ar fi fost vreodata simpatic, mai ales dupa felul cum a fost declarat castigator impotriva lui Pacquiao si dupa cum i-a refuzat revansa acestuia) nu are cum sa piarda cu McGregor dupa reguli de box la fel cum si invers dupa reguli de MMA nu ar avea nicio sansa de castig.
Răspunde
16-06-2017, 20:07,
#14
RE: Box si alte sporturi de contact
Eu abia astept meciul, hai recunoasteti ca sunteti curiosi ce-o sa iasa Smile)
Răspunde
16-06-2017, 23:32,
#15
RE: Box si alte sporturi de contact
Chiar nu. Totul e un maxim de cocalareala. Nu mi l-as inchipui niciodata pe vreunul din fratii Klitschko sa participe la vreun astfel de meci.
Odata ce ai ajuns campion mondial, trebuie sa ai si o prestanta. Banii nu pot cumpara orice.

In fine, revenind la meciul asta, McGregor o sa piarda lamentabil si o sa se faca de ras.
Răspunde
27-08-2017, 19:48,
#16
RE: Box si alte sporturi de contact
Mayweather vs McGregor azi-dimineata, rezultatul a fost cel scontat: Victorie prin K.O a lui Mayweather.

Singurul lucru care m-a surprins a fost repriza. A 10-a, ramasese total fara energie, dar oricum e mult mai mult decat ma asteptam eu, care preconizasem maxim 4-5 runde, MAXIM.

A ajuns astfel la 50-0 palmares si a intrat in istorie depasindu-l pe marele Rocky Marciano, cei drept la categorii de greutate diferite.

Baiatul lui Rocky Marciano, Kevin, a declarat cu cateva zile inaintea meciului ca, un astfel de meci ar fi trebuit sa nu fie luat in considerare drept un meci la profesionisti, ci mai degraba unul demonstrativ... personal, sunt perfect de acord cu el ---> un meci de carton, facut strict pt bani.

Jenant... sper sa nu mai avem astfel de meciuri.
<--> FORZA UTA <-->
Răspunde
27-08-2017, 20:01,
#17
RE: Box si alte sporturi de contact
Am refuzat să urmăresc spectacolul ăsta grotesc...nu spun unic in box, pentru că a mai existat un episod, in 76, un meci intre Muhammad Ali și wrestlerul Antonio Inoki...cu japonezul aproape tot timpul intins pe saltea dând din picioare...
In schimb, abia aștept meciul românului Ronald Gavril, pe 8 septembrie, impotriva lui Benavidez...meci contând pentru centura WBC la super-mijlocie.
Răspunde
27-08-2017, 22:35,
#18
RE: Box si alte sporturi de contact
Doi mascarici ce s au mangaiat timp de 10 runde!!!
Răspunde
07-06-2018, 23:26,
#19
RE: Box si alte sporturi de contact
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/alt...3-17243714

La începutul lunii mai, a devenit campion european de seniori la categoria 63 kg. La începutul lunii iunie, şi-a trecut în cont şi titlul continental de la Under 23! Luptele româneşti au un nou copil de aur. Numele lui: Mihai Mihuţ.


În vârstă de 23 de ani, Mihuţ este noua vedetă a luptelor româneşti. Sportivul originar din Arad, antrenat la lot de Anton Arghira şi Petre Cărare, a cucerit marţi titlul european Under 23 la categoria 63 kg (greco-romane). Competiţia se desfăşoară la Istanbul (Turcia) şi a reunit destule nume mari ale luptelor europene.

Calificat în finală încă de luni, Mihuţ şi-a adjudecat cu 5-3 meciul pentru aur, disputat cu moldoveanul Alexandru Biciu.

Tot marţi, România a mai obţinut o medalie de bronz la categoria 55 kg prin Florin Tiţa, care s-a impus în finala mică, scor 2-1, în meciul cu elveţianul Ivaylov Sandov.

O şansă de bronz mai are şi greul Constantin Huţuleac (130 kg), care marţi seara îl va întâlni pe ungurul Ferenc Almasi.

Miercuri va lupta pentru bronz, tot în competiţia de la greco romane, şi Teodor Horătău (60 kg).
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)