Etapa #37: CS Mioveni - UTA (31.05.2019, ora 16:30, Digi Sport 1)
04-06-2019, 15:36,
#1
Video  Etapa #37: CS Mioveni - UTA (31.05.2019, ora 16:30, Digi Sport 1)
CS Mioveni – UTA 3-0 (3-0)

Stadion „Orășenesc”, teren bun, timp schimbător, spectatori 400. Au marcat: Măzărache – min. 18, Herghelegiu – min. 35 și 43.

Mioveni: Croitoru – Kilyen, Beţa, Burnea, Stoica – Boboc (Rădescu), Şerban – Hergheligiu, Năstăsie, Măzărache (Coșereanu) – Işfan (Lazăr). UTA: Zamfir – Manea, El Hasni, Şeroni, Gavrilă – Ivan – Costin, Melinte (Crăciun), Neagu, Copaci (Miculescu) – D. Popa (Oroian). Au arbitrat: B. Anghelinei – la centru, D.Vlase (ambii din Galați), G. Turcu (București) – asistenți. Obs. FRF: I. Mureșan (Timișoara) și Fl. Barbu (Giurgiu).

Partida a fost una deschisă, după doar 70 de secunde apărând o ocazie imensă de gol, Năstăsie trimițând puțin pe lângă, din șase metri, o minge respinsă în față de Zamfir, la șutul lui Herghelegiu. UTA a ratat, la rându-i, o mare oportunitate de a înscrie, prin D. Popa, care a intrat în careu, pe stânga, iar din colțul careului mic l-a nimerit pe portarul Croitoru (min. 7).

Primul gol a venit în min. 18, când Șerban a centrat din corner, iar Măzărache – desprins din marcajul lui Copaci – a trimis cu capul în plasă, de la limita careului mic: 1-0. S-a făcut 2-0 în min. 35, Herghelegiu profitând de faptul că El Hasni nu l-a atacat și – cu un șut de la vreo 14 metri – l-a executat pe Zamfir.
Cu două minute înainte de pauză, fundașii UTA-ei au fost inexistenți, Stoicai-a pasat lui Herghelegiu, care a tras cu sete, din careu, și era 3-0.

În partea secundă, prima mare ocazie a avut-o UTA, dar mingea trimisă de Șeroni a lovit bara, iar apoi fundașul utist a trimis spre gol, dar Croitoru a prins, chiar pe linia porții (min. 54). Au răspuns și gazdele, dar Năstăsie așutat milimetric pe lângă bară, din poziție bună. Ultima mare ocazie am trecut-o în dreptul lui Rădescu, acesta scuturând transversala, de la vreo 22 de metri (min.83).
Așa s-a terminat un meci pe care utiștii au trebuit să-l bifeze, fără a face însă mai nimic.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)