Încurajări pentru playoff
15-05-2020, 7:08, (Ultima modificare: 16-05-2020, 1:48 de Kidu.)
#1
Încurajări pentru playoff
Salutare tuturor,

Am deschis acest topic unde vă rog să scrieți ( cine dorește )încurajările voastre ptr echipă , staff , conducere ,în vederea playoff-ului .Eventual dacă cineva dintre voi poate să transmită celor din conducere încurajările scrise aici .
 
PS : sper că am deschis topicul la secțiunea corectă ( e primul topic pe care îl deschid , dacă nu e bine vă rog nu dați cu pietre  Wink

Vă mulțumesc & UTA spre liga 1!
Răspunde
21-06-2020, 19:28,
#2
RE: Încurajări pentru playoff
Vreau sa propun niste idei pentru acest playoff pe care poate conducerea ar putea sa le implmenteze pentru a ajuta putin clubul, jucatorii si suporterii in acelasi timp.

Din cate am inteles sunt permise acum evenimentele in aer liber in tara si ma gandeam ca pe perioada playoffului, clubul ar putea organiza evenimente in aer liber unde sa difuzeze meciurile Utei si in acelasi timp sa vanda bilete pentru acest eveniment. Sunt n locatii in Arad unde s-ar putea face un astfel de eveniment, poate se pot face si 2 in acelasi timp daca sunt doritori.

Prin aceste evenimente se pot face destul de multe:
1. Bani din bilete pentru club
2. Se pot atrage mai multi oameni care se redirectioneze procente din salar catre club
3. Se poate streamui sunetul de la evenimtente pe stadion si poate se creaza o atmosfera mai prielnica pentru fotbalisti

Cred ca lista poate continua si sunt  mai mult ca sigur ca si voi aveti idei care se pot plia pe acest model de evenimente.
Răspunde
21-06-2020, 20:37,
#3
RE: Încurajări pentru playoff
Mie personal imi place ideea, m-am gandit su eu la ceva de genul dar cred ca e destul de complicat de realizat. Prectic trebuie sa organizezi un eveniment in toata regula si sa dispui de logistica necesara.

"3. Se poate streamui sunetul de la evenimtente pe stadion si poate se creaza o atmosfera mai prielnica pentru fotbalisti"
Daca s-ar putea realiza asa ceva ar fi foarte bine, clar ar fi un factor motivator in plus pentru jucatori, pt ca ar exista un oarecare contact direct cu suporterii.
Răspunde
22-06-2020, 8:26,
#4
RE: Încurajări pentru playoff
Eu unul sper ca se va putea face rost de ceva inregistari cu suporterii si sa fie un DJ la stadion sa le difuzeze prin boxe asa cum fac nemtii si englezii.
Răspunde
22-06-2020, 10:25, (Ultima modificare: 22-06-2020, 10:26 de sergiuarad.)
#5
RE: Încurajări pentru playoff
Legat de sonorizarea pe stadion, se lucreaza la asta, insa nu stim cum va iesi din punct de vedere al sincronizarii sunetului cu situatia din teren.
@Cristi_Arad, e interesanta propunerea cu stream al sunetului de la o proiectie a meciului, insa si atunci exista problema sincronizarii pentru ca o transmisie are decalaj de cateva zeci de secunde bune.
@Adymax, e foarte tare sistemul pe care il au campionatele de afara. La noi doar la CFR Cluj am auzit acelasi sunet perfect. Dar e o tehnologie bazata pe AI (artificial intelligence), specific jocului FIFA. Sistemul detecteaza situatia din teren (probabil raportat la animatiile live score de pe un site de pariuri, unde vezi cand o echipa ataca sau e penalty etc.) si incurajarile se fac pe baza asta. De exemplu incurajari mai puternice la anumite faze, huiduieli la un eventual pressing al adversarilor sau pe final de partida, sunetele produse de tribuna la o ratare mare, bucuria de la gol etc.
Răspunde
22-06-2020, 13:17,
#6
RE: Încurajări pentru playoff
Heart UTA
I  Heart UTA   ---  GO TO THE FIRST LEAGUE -  GOOD LUCK !
I  Heart UTA
Răspunde
22-06-2020, 13:25,
#7
RE: Încurajări pentru playoff
E clar că nu ne putem compara dpdv logistic cu echipele din alte campionate dar câteva din ideile voastre se pot pune în aplicație , recomand celor care se pot filma acasă in timpul meciurilor , echipați cu tricouri , fulare etc să o facă și apoi să posteze trăirile lor din timpul partidelor ( la englezi au ecrane in spatele porților, la noi e greu să facem asta ).
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)