Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
16-07-2020, 7:13,
#41
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
Cu jocul asta nu putem emite pretenții la promovare, nu inteleg cum au "uitat" fotbal jucatorii astia, sunt de nerecunoscut. De exemplu Rumpoulakou era foarte sigur la inceputul returului si juca fara greseala iar acum joaca ca un junior speriat. Nu stiu ce anume se intampla dar daca aduni 20 de jucatori de liga2 de pe strada si ii pui in teren joaca garantat mai bine ca pana ce a arat UTA in astea 2 meciuri.
Răspunde
16-07-2020, 8:54,
#42
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
Hai sa fim seriosi, comparatiile astea nu au nicio acoperire, fotbalul e mai greu si mai dificil decat cred unii si are n factori care pot influenta forma de moment.
Ieri, prin minutul 84 a fost o faza la care Bustea saracul nu il mai tineau picioarele sa contra-atace, efectiv era stors de orice vlaga si nu pot sa il condamn pentru ca nu resimtim noi fizic ce resimt ei dupa atata pauza.
Eu unul sunt increzator ca stie Balint cu staff-ul sau cum sa ii puna pe picioare si indraznesc sa spun ca forma noastra maxima va fi la meciul numarul patru cu tiganii. O sa vedeti ca luni la Mioveni vom arata cu totul altfel si in urmatoarele doua va fi si mai bine. Capul sus!
Răspunde
16-07-2020, 11:08,
#43
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
După înfrângerea cu Turris am spus că nu pierdem cu Petrolul și batem la Mioveni, mizând pe o creștere de la meci la meci care la noi ar fi întârziată față de celelalte echipe din cauza lipsei amicalelor. E îngrijorător faptul că, dincolo de micul progres reprezentat de punctul cucerit (care e mai mare decât pare la prima vedere ținând cont de particularitățile play off-ului și de celelalte rezultate înregistrate până acum) nu am crescut cu nimic față de meciul cu Turris. Tactic încă nu stăpânim jocul decât pe mici bucățele din timp, tehnic facem erori, fizic am terminat benzina prin minutul 70 iar mental pare că nu avem siguranța unui lider. În plus avem câțiva băieți care clar au o problemă de formă sportivă. Din perspectiva rezultatelor și a clasamentului stăm încă bine, n-am frisoane. Dar trebuie să începem să jucăm ceva. Nu sunt absurd, știu că nu avem cum să arătăm la fel ca înainte de întreruperea campionatului, dar pentru a ne păstra avantajul avem nevoie de un progres în joc la meciurile următoare altfel stăm la mila sorții. Sper ca antrenamentele de săptămâna asta plus posibilele, probabilele forțe proaspete în primul 11 să ne aducă această capacitate de a tranșa promovarea noi înșine fără a ne mai uita la jocul rezultatelor. Orice-ar fi... Hai UTA! Până la capăt!
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
16-07-2020, 17:18,
#44
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
Suta la suta castigam la Mioveni. Veti vedea.
Răspunde
16-07-2020, 17:46, (Ultima modificare: 16-07-2020, 23:54 de Miltiades87.)
#45
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
Cand nu merg lucrurile e clar ca cineva a gresit si n-ar trebui sa ne ascundem sa spunem asta. Dupa mine, cauzele slabei evolutii sunt urmatoarele: 
1. Lipsa amicalelor
2. O incredere prea mare a echipei.
Ordinea e aleatorie. 
Legat de lipsa amicalelor aici ar fi ceva de reprosat conducerii administrative si chiar staffului tehnic. Stiu ca erau greu de legat mai ales din cauza protocoalelor sanitare exagerate sau a distantei fata de echipele de prima liga sau a doua care erau in pregatire pentru competitie. Dar trebuiau facute eforturi in sensul acesta chiar daca costau bani pentru deplasari. Sunt convins ca baietii s-au pregatit bine si acasa dar ritmul unui meci, chiar si amical, nu poate fi inlocuit cu miutele de la antrenamente sau jocurile in familie. Lipsa asta s-a vazut in ambele meciuri, dar parca mai ales ieri cand de prin minutul 70 ne-am cam taiat. 
Referitor la atitudinea echipei aici ma tem ca au fost influentati de o prea mare incredere venita din partea staffului si chiar a suporterilor. Adica poate le-am amintit prea des ca sunt primii si sunt cei mai buni. Erau in martie, cu 4 luni in urma. Play-off-ul asta e un alt campionat in care avem niste adversari de valoarea noastra. Faptul ca am avut 11 puncte in fata inainte de oprirea campionatului nu ne facea automat cu o clasa peste adversari, ca nu fim Paris Saint Germain. Avansul acela a fost castigat pe teren prin mari eforturi si determinare. Acum am avut impresia ca ai nostri credeau ca e suficient sa se prezinte la meciuri si veneau punctele de la sine. 
Pe de alta parte, pentru ca stim ce pot baietii dupa ce au aratat in toamna, mizez pe o crestere de la meci la meci. Mai rau nu se poate. Adica sper sa nu se poata. Victorie la Mioveni si cam fim promovati !
Răspunde
16-07-2020, 22:57,
#46
RE: Playoff #1: UTA - Petrolul Ploiești, 15.07.2020, ora 18:30, Digisport 1
Eu zic că meciul ăsta a trecut, la fel ca și cel cu Turris și noi privim în față cu emoții dar rămânem pozitivi (in gandire, nu COVID!). Asa cum a mentionat si cineva mai sus, sunt si eu de aceasi parere.
1. Meciuri amicale/de pregatire au lipsit cu desavarsire.
2. Echipa a intrat cu prea multa incredere si prea multa "fală" in acest play-off, ca si cum ei deja erau promovati.
3. Lipsa suporterilor.
De exemplu, o echipa precum Turris, Mioveni sau Arges unde se adunau cateva sute de oameni, poate la unii cateva zeci.. nu sunt afectate de acest lucru, dar echipele UTA, Petrolul si Rapid sunt cele mai dezavantajate. Una e sa ai stadionul plin sau aproape plin, cu un public numeros in spate, si alta e sa vezi toate scaunele goale, pana la urma psihicul e afectat.
Clar, daca esti matur si esti jucator profesionist, normal ar trebui sa gandesti ca nu doar tu, cat si toate echipele au lipsa suporterilor, dar repet.. am incredere in baieti ca putem promova, si in sezonul viitor sa ne bucuram toti impreuna pe noul stadion.
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)