Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
16-07-2020, 9:25,
#1
Video  Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
[Imagine: MiovenivsUTA.png]

Mai avem 3 finale, baietii sigur vor juca tot mai bine si vom promova !!!

Pentru noi doar UTA conteaza !!!

#nuneputetiopri #doarUTA
Răspunde
16-07-2020, 10:05,
#2
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Si eu imi doresc sa fie cum spui insa nu stiu ce te face sa fi asa sigur...Eu am impresia ca suntem pe tobogan.
Răspunde
16-07-2020, 10:29,
#3
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Din pacate se vede si din discursul lui Gyuszi, pare fara solutii....nu stiu ce s-a facut prost in perioada asta dar arata sub orice critica echipa , atat fizic cat si mental!Cine stie, poate o sa jucam mai bine in deplasare desi in campionatul regulat am demonstrat ca suntem o forta in special acasa.
Răspunde
16-07-2020, 10:43, (Ultima modificare: 16-07-2020, 10:44 de Kidu.)
#4
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
La sistemul asta competitional si la faptul ca se joaca fara spectatori, aproape nu mai conteaza deloc faptul ca joci acasa sau in deplasare.
Sunt de acord ca transportul pana acolo poate fi un mic factor de influentare insa sa fim seriosi, asta nu e o scuza intr-un fotbal profesionist.

E momentul ca Gyuszi sa iasa la rampa si sa arate ca poate sa ii mobilizeze si sa umble la mentalul lor.
Pronosticul meu ese ca vom bate mai usor decat ne ingrijoram.
Răspunde
16-07-2020, 11:11,
#5
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Eu sper ca la meciul ăsta să umble puțin și la primul 11. Nu dau nume pentru că îi respect pe toți băieții, sunt convins că toți vor și dau totul dar la unii dintre ei e o problemă evidentă de formă sportivă și cred că ar fi riscant să nu mișcăm câteva piese în așezarea inițială.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
16-07-2020, 11:58,
#6
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Contam pe Tomozei, știe cineva?!
Răspunde
16-07-2020, 13:45,
#7
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
„S-a văzut schimbarea de la pauză, pentru că atât eu cât și Oroian ne-am dorit să demonstrăm că merităm să jucăm titulari. Și cred că așa trebuia să începem meciul și nu aveam probleme astăzi”

Mi-a plăcut declarația lui Ioniță de după meci...declarație venită dintr-o atitudine pe care n-am văzut-o la câțiva titulari in primele două meciuri.
O infrângere, un egal...normal ar fi să vină și-o victorie...și sunt șanse mari ca asta să insemne și promovarea.
Dar pentru asta sper să văd ceva schimbări in primul 11...aș vrea să-l văd pe Ciucur titular...și pe Oroina...și pe Ioniță in locul lui Cipri, care, cu tot regretul, nu-mi pare deloc concentrat.
Crișan...cu el in teren n-am fi luat golul de ieri niciodată.
Hai Gyuszi, tu ne-ai adus până aici, tu trebuie să inchizi cercul...victorie și promovare luni seara.
Răspunde
16-07-2020, 13:57,
#8
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
E încă devreme, speram ca mâine sa fie oki și testele, dar mi ar plăcea sa vad următorul 11 la mioveni:

Iacob- Tomozei, Ilie, Melinte, Bustea- Isac, Moise - Buhacianu, Jebari, Oroian- Ioniță

Înainte de orice, dacă atitudinea e alta din partea tuturora, sunt sigur ca vom învinge!
Răspunde
16-07-2020, 15:36, (Ultima modificare: 16-07-2020, 15:37 de psv.)
#9
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
(16-07-2020, 13:57)ritza_ a scris: E încă devreme, speram ca mâine sa fie oki și testele, dar mi ar plăcea sa vad următorul 11 la mioveni:

Iacob- Tomozei, Ilie, Melinte, Bustea- Isac, Moise - Buhacianu, Jebari, Oroian- Ioniță

Înainte de orice, dacă atitudinea e alta din partea tuturora, sunt sigur ca vom învinge!

Eu mai degraba l-as vedea pe Puscas in locul lui Jebari ca si inchizator .As incerca sa joc mai prudent, chiar cu doi inchizatori . Nu suntem intr-o situatie grozava si pana una alta si un rezultat de egalitate e mult mai bun pentru noi decat pentru ei.Am suferit enorm si pe zona centrala in aceste doua meciuri de trista amintire si este mai mult decat evident ca e nevoie de cateva permutari in echipa .Nici Florin Ilie nu mi se pare intr-o forma grozava , cu siguranta ar merita si Crisan o sansa ...de vazut
Răspunde
16-07-2020, 16:11, (Ultima modificare: 16-07-2020, 16:11 de Giuliano.)
#10
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Și eu m-am gândit la soluția Pușcaș (în teorie, fără să știu în ce formă e sau cum se prezintă la antrenamente) în locul lui Isac doar că, acesta din urmă fiind junior, asta ar însemna fie să jucăm cu Andrei Rus în apărare, fie să jucăm și cu Miculescu și cu Oroian la mijloc. Ultima variantă mi s-ar părea cea mai plauzibilă. Poate am căpăta mai mult soliditate la mijloc. Plus Ioniță în locul lui Cipri. Alex a intrat ok în ambele meciuri; cu Turris a avut o bară, ieri a dat pasa decisivă spre Buhăcianu la faza din care a ieșit penaltyul. Forma lui Ilie mă îngrijorează și pe mine dar pe de altă parte și Crișan e o enigmă; nejucând niciun minut în oficiale nu pot să îmi dau cu părerea despre cât de oportună ar fi introducerea lui. Marele plus însă ar fi dacă am reuși să-l recuperăm pe Tomi măcar pentru meciul cu Rapid dacă nu și pentru cel cu Mioveni. Grecul mi-a lăsat o bună impresie în iarnă dar în meciurile astea două a fost sub nivelul așteptat.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
16-07-2020, 17:32,
#11
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Utiștii rămân uniți în lupta pentru promovarea în Liga 1: „Încredere, respect  și consecvență”

Din cele 6 puncte ce ar fi însemnat game, set, match în lupta pentru promovarea în Liga 1, UTA a pus la păstrare unul singur și suspansul crește. Învățămintele din eșecul cu Turris s-au aplicat doar parțial cu Petrolul, în sensul că arădenii nu s-au mai expus atât de mult în apărare, în special în actul secund, însă, pe de altă parte, jocul de construcție și finalizare nu a suferit îmbunătățiri. Poate chiar s-a înregistrat un mic regres.

Cert este că Laszlo Balint a tras public un semnal de alarmă cât se poate de puternic, cu bătaie spre elevii săi, de la care-și dorește cu totul altceva. Plecând de la suflet și dorință și ajungând la aspectele legate de partiturile tactice ce necesită o cu totul altă interpretare. Impresia este că lucrurile sunt, oricum, greu de controlat și anticipat, în condițiile în care acest mini-playoff are particularități speciale. Meciuri puține, încrâncenare mare și un bagaj fizic, tehnic, tactic și mental în dreptul tuturor celor 6 combatante.

Până la urmă, UTA a rămas prima în clasamentul ligii secunde, dar și mai important decât atât este unitatea ce a rămas intactă. Înainte de toate, Codru Grădinariu a explicat contextul în care s-a început și, probabil, se va disputa în marea sa parte play-offul Ligii a 2-a. „Această pandemie de coronavirus a bulversat omenirea la nivel global. După perioada de izolare, toată lumea încearcă să revină la normal în toate domeniile de activitate. Peste tot sunt probleme, dar la sportivi acestea sunt mai pregnante, mai vizibile, atâta timp cât ele sunt mediatizate, sunt – practic – în lumina reflectoarelor. Dacă cineva din lumea sportului susține că a gestionat perfect această criză e ipocrit sau demagog. În toate campionatele Europei au fost și vor mai fi rezultate de neconceput înainte de întrerupere, unele echipe sunt de nerecunoscut. A fost și pentru antrenori o adevărată provocare această perioadă plină de restricții, în care au fost nevoiți să improvizeze mult în pregătire, iar echipele au dificultăți mari să se exprime. Chiar partenerele noastre de întrecere au, la rândul lor, mari dificultăți. Nefiind deloc sigure pe posibilitățile lor preferă să nu riște prea mult, să joace la alibi și de aici și cele trei rezultatele de 0-0, plus remiza noastră la 1 cu Petrolul”, susține directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, conducătorul Campioanei Provinciei e convins că vestiarul va găsi calea spre Liga 1. „Ne doream enorm să facem 6 puncte din aceste două meciuri și să încheiem, practic, socotelile cât mai repede. Poate de aceea, băieții au și forțat mai mult în meciul cu Turris și s-au expus mai mult în defensivă. Apoi, am realizat că lucrurile nu sunt chiar atât de simple și s-a abordat puțin altfel partida cu Petrolul. Nu s-a mai riscat atât de mult și adversarii nu au avut mari ocazii de gol la 1-1. E adevărat, din păcate, nici nu am avut forța să ne apropiem victoria, însă nu e nimic pierdut, dimpotrivă. UTA este tot pe primul loc, la mâna ei, dar și mai important este că știm cu toții ce avem în vestiar. Antrenori profesioniști, băieți de caracter, valoare sportivă și umană. Suntem convinși că vom îndeplini visul promovării în Liga 1, la UTA vorbim despre încredere, respect  și consecvență. Și, bineînțeles, despre un viitor împreună de stafful tehnic care ne-a adus adus atâtea satisfacții pe plan profesional. Rămânem uniți până la final, conducători, parteneri, antrenori, jucători și suporteri”, a mai afirmat Grădinariu.

Dacă rezultatele testelor pentru coronavirus vor fi negative, utiștii se vor pune în mișcare spre Pitești sâmbătă, după antrenamentul de dimineață. În Trivale, arădenii vor fi oaspeții Hotelului Yaky, iar duminică și a unei baze sportive din oraș pentru ședința de pregătire oficială. Inițial, Rus și colegii săi ar fi trebuit să folosească baza sportivă a celor de la Campionii FC Argeș, dar, după diagnosticarea maseurului echipei cu Covid, au decis să nu riște nimic. Partida Mioveni – UTA, din cadrul etapei a treia a play-offului ligii secunde, e programată luni, de la ora 17,30.

https://www.sportarad.ro/2020/07/16/utis...ment-88023

Grijă mare cu deplasarea și mai ales pe parcursul timpului petrecut acolo; Argeșul e un focar destul de serios, sunt multe cazuri. Sper să fim bine organizați să nu riscăm absolut nimic în cele 2-3 zile cât stăm acolo.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
18-07-2020, 10:51,
#12
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Utiștii, curați și la a șasea testare pentru coronavirus! Mâine se pleacă spre Mioveni, rezultatele argeșenilor vin duminică

Din perspectiva „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc, meciul de luni, de pe „Orășenescul” din Mioveni se poate juca. Utiștii au făcut testul pentru coronavirus, al șaselea de la reunirea de pe 19 mai, în această dimineață, iar rezultatele ce au ajuns în mâna lui Alexandru Meszar în jurul ore 22 sunt toate negative.

34 de teste au făcut „roș-albii”, adică toți jucătorii din lot (mai puțin accidentatul Stancu), plus stafful tehnic, medical și „oficialii” din clubului din apropierea echipei. Ceva emoții existau în contextul înmulțirii cazurilor de infectare din ultimele două-trei săptămâni. Numai astăzi în țară au fost diagnosticați 799 de persoane cu noul SASR-CoV-2.

Mâine dimineață, Laszlo Balint va conduce un antrenament, după care delegația arădeană iau autocarul cu direcția Pitești. Utiștii vor intra cu cina la Hotelul „Yaky”, iar duminică se vor pregăti la bază sportivă din orașul din Trivale.

Conform protocolului, cei de la Mioveni se vor testa mâine dimineață, iar rezultatele le vor primi – cel mai probabil – duminică. Dacă și elevii lui Claudiu Niculescu sunt negativi, la fel ca și ceilalți membrii ai staffului, CS Mioveni – UTA se joacă luni, de la ora 17,30, în cadrul rundei a treia a ligii a doua la fotbal.

https://www.sportarad.ro/2020/07/17/utis...-duminica/

Eu încă am emoții legate de disputarea meciului. Ieri Argeșul a fost pe primul loc pe țară cu 105 cazuri noi. Dacă cei la Mioveni ies toți negativi înseamnă că e într-adevăr un club cu adevărat profesionist.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
18-07-2020, 17:20,
#13
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Dc se amână, nu e aiurea ca UTA merge pana acolo degeaba?
Înțeleg ca perioada de incubație e de 14 zile, dar dacă nu ai pana în ziua 12,sigur nu ai, puteau sa fie și ei testați înainte sa plece ai noștrii spre Mioveni!
Răspunde
18-07-2020, 18:48,
#14
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Păi dacă perioada de incubație e de 14 zile nu poți face testul la 12. Cred că în primul rând UTA nu ar accepta așa ceva pentru că și-ar asuma un risc jucând cu o echipă despre care nu știi 100% că e sănătoasă. Nu e plăcut să faci un drum degeaba dar din moment ce respecți toate prevederile protocolului și faci o serie de sacrificii ca să te păstrezi la adăpost ar fi aiurea să îți asumi un asemenea risc.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
18-07-2020, 22:10,
#15
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
(16-07-2020, 13:57)ritza_ a scris: E încă devreme, speram ca mâine sa fie oki și testele, dar mi ar plăcea sa vad următorul 11 la mioveni:

Iacob- Tomozei, Ilie, Melinte, Bustea- Isac, Moise - Buhacianu, Jebari, Oroian- Ioniță

Înainte de orice, dacă atitudinea e alta din partea tuturora, sunt sigur ca vom învinge!

La ce am vazut pana acum, exact asta o vad si eu ca echipa ideala cu ce putem propune acum. Nu sunt sigur cu Bustea acolo, cred ca tot mai ok e Simo, chiar cu greseala de la golul Petrolului. Pana la urma si Bustea a avut o greseala similara cu Turris, in plus, la golul Petrolului principalul vinovat mi se pare Miculescu cu "baletul" prin care a incercat sa-l blocheze pe cel care a centrat.
Răspunde
20-07-2020, 18:26,
#16
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Nu stiu cum stam fizic, dar prea ne-am retras iarasi. Nu zic sa ne avantam, dar nu-mi plac deloc retragerile astea tip “Calugareni/Rovine” unde te bazezi pe uzura si nepticeperea adeversarului. Suntem putini subrezi pe flancuri, dar per total mai bine organizati totusi. F frumos golul!
Răspunde
20-07-2020, 18:29,
#17
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Repriza a doua dc mergem tot asa, dupa min 70 cu siguranță o sa avem suficiente contre, sper sa o băgăm in ate repede sa aducem punctele la Arad!
Azi am încredere în băieți, sper doar sa rămână concentrați pana la final!
Răspunde
20-07-2020, 18:34,
#18
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Mijlocul nu prea ajuta nici atacul nici apararea. Isac subtirel.
Răspunde
20-07-2020, 19:15,
#19
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Gooooooooooooooooolllllllllllll
Răspunde
20-07-2020, 19:16,
#20
RE: Playoff #3: CS Mioveni - UTA, 20.07.2020, ora 17:30, Digisport 1
Gooooool!!! Si victorie dragilor!!!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)