Stiri, sezonul 2021-2022
26-05-2021, 12:36,
#1
Stiri, sezonul 2021-2022
Stiri, sezonul 2021-2022.
Răspunde
02-06-2021, 21:44,
#2
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Se știe noua promovată : CS Mioveni.
Cumva imi pare bine ca au retrogradat Hermannstadt, mai ales dupa ce am aflat ca au depus alaturi de Astra plangere la FRF impotriva UTA-ei.
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde
02-06-2021, 22:34,
#3
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Mioveniul e un fel de Chiajna. Cred ca si culorile's la fel. Pentru competitia din sezonul viitor e cam acelasi lucru.
Răspunde
02-06-2021, 22:39,
#4
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Decât Hermannstadt mai bine Mioveni.
Răspunde
04-06-2021, 12:03,
#5
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Ciao la voi,

Nici pe surse nu stim nimic despre vreun transfer?
Răspunde
04-06-2021, 16:45,
#6
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Inca sunt in vacanta oamenii... eu zic sa-i lasam sa se odihneasca, a fost un sezon greu atat pentru ei, cat si pentru noi!
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde
04-06-2021, 17:56, (Ultima modificare: 04-06-2021, 23:41 de Kidu.)
#7
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Mai bine mai putine si mai bune... totusi parca strainii isi pun amprenta mai mult... sa speram ca n-o sa aduca (doar) rasuflati de'a lu Apostu

AVERTISMENT: Nu e normal sa balacarim gratuit si nici sa pocim nume intr-un mod tendentios. La urmatoarea abatere ai ban o saptamana. [Kidu]
Răspunde
05-06-2021, 11:12,
#8
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
(04-06-2021, 17:56)claudiusr a scris: Mai bine mai putine si mai bune... totusi parca strainii isi pun amprenta mai mult... sa speram ca n-o sa aduca (doar) rasuflati de'a lu Apostu

AVERTISMENT: Nu e normal sa balacarim gratuit si nici sa pocim nume intr-un mod tendentios. La urmatoarea abatere ai ban o saptamana. [Kidu]

Erico e răsuflat? Benga e răsuflat? Mode e răsuflat? Evgenyi e răsuflat? Roger e răsuflat? Ți-am dat 5 jucători care ar fi titulari la aproape orice echipă din playoff aduși de Apostu într-un singur an. Nu-i mai pun pe cei aduși anul trecut cu care ai promovat și care, unii dintre ei te-au ajutat și în prima ligă (Iacob sau Tomozei de exemplu). Și pe ce bani și pe ce contracte! Uită-te la Hermannstadt și vezi ce înseamnă o echipă distrusă de impresari!
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
14-06-2021, 21:05,
#9
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Reunire restrânsă pentru utiști, lui Balint i-au lipsit zece dintre jucătorii din lotul pentru noul sezon al Ligii 1: „Mai orientați spre performanță”

UTA s-a despărțit în această vară de nu mai puțin de 11 fotbaliști și până la această oră a adus doar trei, pe juniorul Adi Mar (ex. CS Mioveni) și stranierii Rolandas Baravykas (ex. Kukesi) și Idriz Batha (ex. FC Tirana). Fiindcă internaționalilor săi, Florin Iacob, David Miculescu și Claudiu Negoescu le-a dat o săptămână în plus de vacanță, iar Modestas Vorobjovas și Damian Isac sunt accidentați, în timp ce brazilianul Roger jr. va sosi din Brazilia miercuri, Laszlo Balint a avut la reunirea de azi 15 jucători la dispoziție.

Accidentații își revin greu
Unul dintre ei, Alexandru Benga și-a început procesul de recuperare după operația suferită în zona bazinului în sala de forță și stretching de la stadion și: „În maxim 21 de zile va fi 100% apt pentru efort. E cu noi, doar că urmează programul de de refacere la stadion”, a menționat antrenorul principal al arădenilor în ceea ce-l privește pe experimentatul său fundaș. Nici situațiile mijlocașilor Vorobjovas și Isac nu sunt prea simple, fiind greu de crezut că ei se vor antrena la capacitate maximă măcar în cantonamentul din Slovenia. „Din ceea ce știm, Isac mai are o săptămână de recuperare, după care va intra în efort, dar separat de grup. Va reveni treptat la antrenamente, pentru că și la el e vorba de o perioadă destul de lungă de când lipsește din programul echipei. În fine, la Mode mai așteptăm o nouă radiografie pe care o va face zilele următoare, ca să știm mai exact ce are de făcut în perioada următoare”, mai susține Balint.

Cauze obiective pentru formula restrânsă de la reunire
Pe terenul de la „ICRTI” au răspuns comenzilor staffului tehnic la prima ședință de pregătire a verii: Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Marius Tomozei, Florin Ilie, Erico da Silva, Evghenyi Shlyakov, Rolandas Baravykas, Adrian Mar, Idriz Batha, Cristian Bustea, Liviu Antal, Ioan Hora, Alexandru Roșca și Marcel Mercioiu. Ultimii doi provin de la formația Under 19 a clubului și joacă pe posturile de portar, respectiv atacant. „E adevărat că ne-am reunit într-o formulă destul de restrânsă, dar din cauze obiective. Bineînțeles că mi-aș fi dorit să finalizăm cât mai multe dintre discuțiile pe care le avem sau le-am avut în ultima perioadă cu achizițiile pentru sezonul viitor, dar, deocamdată, îi avem la Arad doar pe Mar, Baravykas și Batha. Mai sunt și cei cinci fotbaliști cu situații speciale, cei trei internaționali și cei doi accidentați. Deci această reunire cumva în efectiv redus are și cauze obiective”, a explicat Laszlo Balint.

Achizițiile în atac se lasă așteptate: „Acolo evoluează de obicei de calitate, care costă…”
Din informațiile noastre, miercuri sau joi, „Bătrâna Doamnă” ar trebui să mai oficializeze cel puțin două transferuri. De acum, arădenii rămân pe piață pentru cel puțin doi atacanți de careu, un fundaș central și doi mijlocași. Totodată, la echipă ar trebui să ajungă încă un fotbalist Under. „Sper din tot sufletul ca în zilele următoare să finalizăm cât mai multe dintre discuțiile pe care le avem cu jucătorii pe care i-am identificat ca fiind soluții pentru sezonul următor. Avem nevoie cam în toate compartimentele de întăriri. Bineînțeles că ne dorim jucători în special în atac, unde am rămas descoperiți, dar unde nu este deloc să încheiem înțelegeri. Acolo activează de obicei jucători de calitate, care costă, dar am foarte mare încredere că vom reuși să aducem jucătorii pe care ni-i dorim și asta cât mai repede posibil. Sunt și jucători români și jucători străini pe lista noastră, vedem asupra cărora ne vom opri. Bineînțeles, dorințele noastre vor ține în final mereu cont de solicitările jucătorilor din punct de vedere financiar. Noi vrem să mergem pe un lot de 24-25 de jucători și, eventual, pe lângă acest lot să mai avem și jucători din propria Academie. Tocmai de aceea și astăzi, la reunire, au fost prezenți doi dintre jucătorii Academiei de la Under 19. În concluzie, ideea este foarte simplă, vrem să avem un lot mult mai competitiv și mult mai orientat către performanță decât a fost anul trecut”, a mai menționat tehnicianul „roș-albilor”. 

Juniorii clubului au șansa să se afirme în cadrul a două trialuri
Cumva, săptămâna ce a început astăzi va fi rezervată la UTA căutărilor prin propria pepinieră. Asta pe lângă antrenamentele „senatorilor”, care vor susține și toate testele. „Avem două săptămâni de pregătire pe plan local. În prima dintre ele, vom face toate testele, atât cele fizice cât și cele medicale, după care vom ridica puțin volumul de muncă, iar pe data de 25 iunie vom susține și un prim amical împotriva celor de la Șelimbăr. Apoi, vom pleca în cantonament în Slovenia unde vom disputa patru meciuri amicale în compania unor echipe puternice. Avem discuții avansate cu aceste formații, deocamdată nu avem niciun adversar confirmat 100%, dar sperăm să finalizăm totul cât mai repede. Revenind la prima săptămână de pregătire, într-o acțiune comună a clubului, vrem să vedem nivelul juniorilor, al jucătorilor care au fost împrumutați la alte echipe. Miercuri vor juca două echipe de juniori între ele, iar vineri o să facem și noi un antrenament, un joc școală, împotriva unei selecționate a acestor juniori chemați la această acțiune de evaluare”, a mai afirmat antrenorul „roș-albilor”.

Balint îi încurajează pe puștii învinși astăzi de Viitorul
Printre juniorii care vor avea șansa să iasă în evidență se numără și cei care au pierdut astăzi lupta pentru medaliile de aur în Liga Elitelor U17, după 1-5 cu Viitorul Constanța. „Toată lumea și-ar fi dorit o nouă echipă campioană, o echipă din cadrul Academiei, dar eu aș vrea să îi felicit pe această cale pe copii pentru că nu e ușor să ajungi într-o finală la acest nivel. Le transmit să țină capul sus, pentru că și participarea la o finală poate fi considerată o performanță. Au tot viitorul înainte, trebuie să aibă încredere în potențialul lor”, le-a transmis puștilor lui Donca, Ungur și Boroș tehnicianul primei echipe utiste.

„Sperăm ca publicul să ne dea un stimul suplimentar, ne dorim să obținem o clasare superioară”
Clubul UTA a demarat și campania de vânzare a abonamentelor, cu atât mai mult cu cât stadioanele se vor redeschide din noul sezon pentru cel puțin 25% din capacitatea lor. „Sperăm să fie o presiune a publicului pentru adversar, iar nouă fanii să ne aducă acea energie de care avem nevoie și acel stimul suplimentar pentru a ne câștiga meciurile de pe propriul stadion. Ne dorim cu toții să obținem o clasare superioară celei de anul trecut, dar luăm meciurile așa cum vin și vom vedea pe parcurs ceea ce vom reuși sezonul următor. Categoric ne dorim o constanță mai bună în ceea ce privește rezultatele pozitive”, a concluzionat Balint.

Vă reamintim că față de partea a doua a sezonului precedent, încheiată de UTA pe locul 8, arădenii nu mai contează pe 11 jucători: Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluț Roșu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoș Tescan și Albert Voinea. Presa centrală susține că Dinamo i-a ofertat pe majoritatea dintre ei, în timp ce Rusu s-a dus deja la CFR, Voinea, la U. Cluj, iar Rompoulakou e la un pas de Chindia.

https://www.sportarad.ro/2021/06/14/reun...hWO_JTrIaw
- Pentru noi doar UTA contează !!! -
Răspunde
15-06-2021, 12:01,
#10
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Dupa ani de absenta, CJ a reluat finantarea pentru UTA. S-au primit dupa prima sesiune de proiecte 205 mii de lei(au fost solicitati 305 mii de lei).
https://specialarad.ro/16-de-proiecte-sp...t-in-acte/
Răspunde
15-06-2021, 13:20,
#11
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Buni îs și banii ăia pentru deplasarea în câteva orașe...
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde
15-06-2021, 14:02,
#12
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
(15-06-2021, 13:20)diangelis a scris: Buni îs și banii ăia pentru deplasarea în câteva orașe...

E prima sesiune, probabil vor primii bani  si in a doua, sa ajunga undeva la 100000 de mii de euro.Cu banii astia cred ca se acopera cheltuielile cu echipamentul pe un sezon competitional.Orice ban intrat in club e binevenit!
Răspunde
15-06-2021, 14:14,
#13
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
@psv, Corect...
App, se stie ceva despre innoirea abonamentelor online? Am intrat pe site-ul ' uta.iabilet.ro ' si deja am vazut ca pot sa-l reinnoiesc, dar in comunicatul oficial se spune ca doar de maine (16.06) se poate.
Este oare 100% safe? Nu de alta dar mai degrabă aș plăti online pentru a evita cozile care au fost anul trecut. Am cumva o frică să nu plătesc degeaba ca apoi să se piardă urma plății.
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde
15-06-2021, 14:29, (Ultima modificare: 15-06-2021, 14:33 de soundinfect.)
#14
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Nu stiu ce sa spun despre reinnoirea online. In mod normal fiecare card ar trebui sa aiba un ID/cod distinctiv care sa fie adaugat pe site si atunci se poate reinnoi ok orice abonament. Tot ma uit pe card si nu vad nimic unic. Cred ca momentan se merge pe incredere ca toata lumea isi alege acelasi loc ca si anul trecut si aia e.

LE:
Cred ca ar trebui atentionata conducerea daca acesta este modul de reinnoire. Sunt mai mult ca sigur ca multi isi vor alege alte locuri online si singurul lucru care il vor face va fi sa plateasca abonamentul altuia.
Răspunde
15-06-2021, 15:03,
#15
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Eu is curios daca un abonat de exemplu in peluza sezonul ce sa incheiat isi va putea lua abonament in tribuna 1 sau 2 pentru sezonul urmator si va primi reducere.
Răspunde
15-06-2021, 15:07,
#16
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
(15-06-2021, 14:29)soundinfect a scris: Nu stiu ce sa spun despre reinnoirea online. In mod normal fiecare card ar trebui sa aiba un ID/cod distinctiv care sa fie adaugat pe site si atunci se poate reinnoi ok orice abonament. Tot ma uit pe card si nu vad nimic unic. Cred ca momentan se merge pe incredere ca toata lumea isi alege acelasi loc ca si anul trecut si aia e.

LE:
Cred ca ar trebui atentionata conducerea daca acesta este modul de reinnoire. Sunt mai mult ca sigur ca multi isi vor alege alte locuri online si singurul lucru care il vor face va fi sa plateasca abonamentul altuia.

Am mai atentionat conducerea de un aspect , exista abonati a caror locuri s-au desfintat(ma numar printre ei ), odata cu faimoasa largire a scarilor, asteptam.....
Răspunde
15-06-2021, 15:07,
#17
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
(15-06-2021, 15:03)Alin P a scris: Eu is curios daca un abonat de exemplu in peluza sezonul ce sa incheiat isi va putea lua abonament in tribuna 1 sau 2 pentru sezonul urmator si va primi reducere.

Teoretic ar trebui să primește reducere pe acea sumă care corespunde abonamentului de peluză, adică 50 lei. Ar urma să plătești 400 lei la Tribuna 2 și 500 lei la Tribuna 1. Dar sincer nu știu dacă s-a gândit cineva la scenariul ăsta deși cred că vor fi cazuri.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
15-06-2021, 15:22,
#18
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Am intrebat lucrul acesta, pe caile de comunicare ale clubului dar bineinteles ca nu am primit nici un raspuns. Acesta este unul din lucrurile care lipsesc acestui club, comunicarea.
Răspunde
15-06-2021, 15:42,
#19
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Problema e ca azi nu iti poti selecta locul abonamentului. Teoretic unicitatea o da locul.
Semper Fidelis
Răspunde
15-06-2021, 19:47,
#20
RE: Stiri, sezonul 2021-2022
Buhacianu a semnat cu Hermannstadt. Multa bafta ii doresc!
,,Ei cu ei, noi cu UTA."
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 14 Musafir(i)