Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
01-06-2023, 0:11,
#21
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
Asa e. Poate n-ar fi rea o noua intalnire intre grupul Apreutese si Meszar. Poate a reflectat Meszar intre timp la realitatile financiare ale sezonului si ar fi dispus sa se aseze la masa negocierilor din nou.
Răspunde
01-06-2023, 8:52,
#22
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
(01-06-2023, 0:11)RedNeck a scris: Asa e. Poate n-ar fi rea o noua intalnire intre grupul Apreutese si Meszar. Poate a reflectat Meszar intre timp la realitatile financiare ale sezonului si ar fi dispus sa se aseze la masa negocierilor din nou.

Refuzul oarecum surprinzator a lui Meszar pentru proiectul Grupului Apriotesei, investitori locali, cu o oarecare putere investitionala medie la nivelul Romaniei si privita prin prizma pierderilor financiare in crestere de la an la an al clubului de fotbal UTA, ridica multe semne de intrebare.

Sa fi mirosit Meszar & company un sobolan (fie el si local) dind tircoale UTA-ei pentru un profit pe termen mediu ?

Sa fi primit Meszar & Company si alte oferte "mult mai avantajoase" de la alte grupuri de investitori interesati ?

Este Meszar & Company dispusa sa-si asume o Ruleta Ruseasca pina la final ?

Este Meszar & Company interesata sa mentina momentan controlul absolut asupra clubului UTA in scopuri electorale ?

Oricare ar fi raspunsul la aceste intrebari un lucru este foarte clar, clubul de fotbal UTA sta momentan deasupra unor nisipuri miscatoare si este foarte trist sa realizezi acum, ca acest club este inca foarte departe de ceea ce patronul Neuman si infocatii suporterii Aradeni si-au dorit si au visat, PROFESIONALISM si PERFORMANTA !
Răspunde
02-06-2023, 5:16, (Ultima modificare: , 8:07 de adymax.)
#23
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
Ciudat e ca MEszar sau Falca nu mai tin minte care spuneau ca UTA va fi sprijinita de comunitate pana la un punct cand un privat va trebui sa preia clubul. Intre timp sii-au dat seama ca e vaca de muls si de imbogatit. La un moment dat buba va exploda si s-ar putea sa fie prea tarziu de redresat ceva.
Răspunde
02-06-2023, 6:48,
#24
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
Eu unul sper sa rezolvam cumva returul jocului de baraj si sa ne mentinem in Superliga fiindca daca mergem in Liga 2 bugetul de venituri v-a scadea semnificativ in lipsa banilor de la televiziuni si de la sponsori.

Chiar si acei 5-7.000 euro preconizati a fi alocati pentru achizitia unor jucatori in aceasta vara, ar putea suferi o rectificare in jos catre un mult mai realistic 3-5.000 euro pe jucator/lunar.

Intr-o astfel de perspectiva, munca lui Rednic in liga 2-a v-a fi foarte dificila pentru ca este greu de crezut, ca la nivelul acestor noi salarii bugetate sa poti atrage jucatori care pot face diferenta meci de meci si te pot readuce in cel mai scurt timp inapoi in Superliga.

Sigur cei care v-or fi Duminica pe teren si i-si v-or da viata pentru victorie si mentinerea UTA-ei in Superliga v-or cistiga automat primele de joc promise plus optiunea unui contract nou pe cel putin un sezon competitional de acum incolo.

Cei care si-au reziliat deja contractele sau sint la final de contracte si nu au semnat inca prelungirea acestora, v-or parasi probabil Aradul lasind loc citorva achizitii noi de jucatori in aceasta vara.

La experinta sa, eu unul cred, sper, ca Rednic sa fie un selectioner mult mai bun decit toti ceilalti antrenori pe care i-a avut UTA in Superliga.
Răspunde
02-06-2023, 11:30,
#25
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
Toate vestile care vin dinspre Arad zilele acestea sunt alarmante. Ba contracte reziliate, ba jucatori accidentati , ba discutii in vestiar, din nou apoi Meszar si intentiile sale de viitor, stai sa te gandesti, in aceste conditii, daca victoria in returul cu Buzaul e nu numai posibila dar si facila, asa cum speram cu totii. Pentru ca orice alt rezultat decat victoria UTA-ei este echivalenta cu un dezastru, avand consecinte din cele mai previzibile de pe acum, cea mai mare fiind lipsa banilor si un buget muuuult redus. Interesant este si ca, la momentul numirii sale, Rednic a fost contestat de multi aradeni, ba ca nu a mai antrenat, ba ca nu a avut rezultate nici la Dinamo si, in general, in ultimii 6-7 ani, singurul lucru pozitiv fiind ca este hunedorean. Multi l-au acuzat , inca de dinainte sa se apuce de treaba, ca fiica si insusi Rednic sr il vor inlocui pe Apostu in calitate de "furnizori" de jucatori. Dupa numai cateva etape, gandurile "negre" au cam disparut, iar toate sperantele noastre vad ca se leaga mai mult de "Mister" (inclusiv continuarea, fie si in Liga a 2-a), decat de lotul actual de jucatori. E drept ca "Mister" i-a cam mirosit deja pe toti, taie in carne vie, probabil ca i s-a dat destula putere decizionala. O fi suficient pentru continuarea proiectului, indiferent de esalon? Ramane de vazut, deocamdata insa nu pot sa nu privesc cu teama acest retur, cu toti cei 10000 de suporteri in spate, poti prinde o zi proasta si adeversarul una buna sau norocoasa, poti domina categoric, dar nu intra in ate. Numai ca , de data asta, este meci decisiv. Sa inchei, totusi, pozitiv, UTA va juca bine, va castiga fara emotii, la o diferenta de 2 goluri. Si, apoi, toata suflarea UT-ista poate sarbatori. Hai UTA!
Răspunde
, 8:25,
#26
RE: Baraj Superliga ⋅ TUR: Gloria Buzau - UTA Arad, 28.05.2023, ora 14:00
(02-06-2023, 11:30)suporterutabuc a scris: Interesant este si ca, la momentul numirii sale, Rednic a fost contestat de multi aradeni, ba ca nu a mai antrenat, ba ca nu a avut rezultate nici la Dinamo si, in general, in ultimii 6-7 ani, singurul lucru pozitiv fiind ca este hunedorean. Multi l-au acuzat , inca de dinainte sa se apuce de treaba, ca fiica si insusi Rednic sr il vor inlocui pe Apostu in calitate de "furnizori" de jucatori. Dupa numai cateva etape, gandurile "negre" au cam disparut, iar toate sperantele noastre vad ca se leaga mai mult de "Mister" 

Rednic a fost cea mai buna alegere pe care Meszar o putea face, vizavi de tendinta echipei de a se afunda solid si definitiv pe locurile de retrogradare directa dupa a doua "descalecare" a lui Balint la UTA !

Dar Meszar ramine in continuare principalul vinovat de situatia precara a finantelor clubului, fiindca a dat in totalitate mina libera lui Balint la selectia jucatorilor adusi la UTA si a aprobat salariile supra-evaluate cerute de agentii jucatorilor. Meszar a recunoscut acest lucru in presa sportiva !

Pe de alta parte Balint a iesit si el in presa, acuzind-ul voalat pe Meszar de gestionarea neinspirata a negocierilor privind reinnoirea contractelor jucatorilor doriti in continuare la UTA, intrati in ultimele 6 luni de contract.

Cred si sper ca experienta lui Rednic sa remedieze naivitatile in organizarea acestui club in sezonul urmator al Superligii. Si daca Rednic v-a reusi sa aduca echipa in play-off in sezonul competitional care urmeaza, nu vad absolut nici un motiv pentru care eforturile sale la UTA nu ar trebui compensate pe masura rezultatelor sale.

(02-06-2023, 11:30)suporterutabuc a scris: de vazut, deocamdata insa nu pot sa nu privesc cu teama acest retur, cu toti cei 10000 de suporteri in spate, poti prinde o zi proasta si adeversarul una buna sau norocoasa, poti domina categoric, dar nu intra in ate.

Absolut de acord, un prim pas decisiv pentru continuitate la toate nivelurile !
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)