Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Manea e mai tanar,mai de perspectiva.
Toti 3 ar fi bine veniti si ma refer la Alin Gligor,Alex Manea si Adi Rusu , in acel moment pe langa ce avem acum am fi cam acoperiti in aparare mai ales ca toti 3 sunt polivalenti.
Sa nu uitam ca il avem si pe Blanaru,baiatul merita o sansa!
Încă e pe ”modul silențios”, dar campania de transferuri la UTA a început. Drăgan: ”Avem înțelegeri cu mai mulți jucători”


Zilele vacanței de vară trec destul de greu pentru suporterii UTA-ei, care așteaptă mișcările taberei roș-albe pentru tot ce presupune campania din liga secundă. Noutăți în tabăra Bătrânei Doamne n-au apărut până acum, cu excepția anunțării datei reunirii: 7 iulie. Alexandru Meszar anunța, la scurt timp după încheierea sezonului trecut, că se va merge pe principiile stabilite.
Astăzi, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, Claudiu Drăgan a confirmat că lucrurile se mișcă, chiar dacă n-a sosit încă momentul anunțurilor publice.
”Ne bucurăm că suporterii noștri și mass-media manifestă interes ridicat pentru ce se întâmplă la club, în special vizavi de transferuri. Deși nu suntem prezenți permanent în presă cu mișcări de jucători, conducerea lucrează la stabilirea lotului pentru liga a doua”, a transmis fostul atacant, care îndeplinește rolul ofițerului de presă la UTA.
Utiștii dau de înțeles că și-au făcut temele și știu exact țintele verii, în ambele sensuri. ”În general stăm bine, chiar foarte bine, la capitolul acesta, nu am pierdut niciun jucător până în prezent, toți jucătorii pe care ni i-am dorit sunt la dispoziția noastră. Până în prezent avem înțelegeri cu mai mulți jucători, înțelegeri pe care le vom comunica în momentul în care acestea vor deveni oficiale”, a încheiat Drăgan.

www.sportarad.ro
liga2.prosport.ro da ca sigura plecarea lui Alin Gligor de la FC Olt (nu va continua in Liga 3 unde incearca cei de la Slatina sa se inscrie) astfel sa speram....poate, poate.
Vad ca au inceput discutiile cu 4 jucatori printre ei se afla si Alexandru Manea care ar fi un transfer bun zic eu poate ar fi bine sa fie deturnat si Diarra din drumul spre ungaria ar fi un jucator util pentru echipa si locuieste si in Arad fiind insurat cu o aradeanca.
Diarra e un jucător bun pt liga 2 si ca el sunt destui...insa nu cred ca se pot face transferuri fără un obiectiv clar, fără un buget!sunt multe de rezolvat pana la startul ligii a 2 a !
Pai tocmai de aceea Diarra ar fi un transfer bun , valoare are , pretentii exagerate nu cred ca ar avea din moment ce a acceptat sa semneze anul trecut cu giarmata,nu ar trebui bani suplimentari cheltuiti pe cazare deoarece sta in Arad si ar fi si el multumit sa fie langa familie , dar pana la urma conducerea decide pe cine aduce nu putem noi suporterii sa facem transferurile.
Pe postul lui Diarra îi avem pe Burlă și Suslak, primul va fi titular în prop. de 90%, fiind și junior. Manea ar fi obligatoriu pentru că ne trebuie fundași buni. În B nu ne va mai merge cu a da un gol mai mult decât adversarul.
Sincer nu inteleg de ce toata lumea isi pune sperante in Manea ,baiatul nu a confirmat nici macar la Caransebes o echipa mult sub pretentiile UTA-ei ,mai mult decat atat a mai fost la UTA si in trecut dar nici atunci nu a rupt gura targului......
In alte ordine de idei, noi suntem superiori Caransebesului doar prin prisma numelui etc. , in rest o sa ne luptam cu ei pentru mentinerea in liga 2...
Bujor, Gligor, Manea si Vezan!
Ce-i cu astia? Astea sunt transferurile tinta?
Vezan? Unde a jucat asta ultima oara?
o lista cu disponibilizari exista?
Noi vom juca în B cu destui jucători pe care-i avem încă din D, plus că avem nevoie să ne mai promovăm proprii juniori. Gligor clar e un plus, la Vezan ar fi un semn de întrebare pentru că a fost accidentat în ultima vreme, Manea și Bujor cred că merită o șansă. Cel de-al doilea e peste portarii pe care îi avem acum în lot, iar Manea are loc mai ales că defensiva nu a fost punctul nostru forte.

Nu vă faceți iluzii de promovava...ca să nu aveți deziluzii. Smile  Suntem o echipă nou-promovată și nu avem susținerea aia financiară care să ne permită să schimbăm tot lotul pentru a ataca Liga I din primul an. În plus, cu Roli antrenor ne-ar trebui o echipă de cupe europene pentru a promova. Deci atenție că vom mai pierde meciuri, pe greșeli personale sau tactice, însă important e că vom fi în Liga a II a.

Edit: La capitolul disponibilizări, eu zic că vor pleca: Silaghi (deși în fața lui Szekely și cu regula juniorilor nu prea avea cum să joace), Leucuța (n-a fost prea folosit), Adi Popa, Varga (am auzit că vrea să se retragă din fotbal), Ousmane.
Daca nu atacam promovarea, pleaca si Szekely si Stratila mai mult ca sigur.
Obiectivul se fixeaza in functie de posibilitatile curente ale clubului nu in functie de ce vrea Szekely sau Stratila. Nu cred ca este cineva tinut cu forta la UTA.
Eu cred ca pe langa Varga(care se va retrage) vor mai pleca Pit,Tudor si Mitrea(in cazul in care semneaza Bujor,oricum Mitrea ii expira contractul in cateva zile).Adi Popa nu cred ca pleca ,mai ales ca l-am pierdut pe Voicu iar alte solutii nu prea ar fi acolo pe dreapta.
Cristi Todea, într-un interviu pe sportarad pe care l-am pus integral la topicul foștilor utiști. „Cred că singurul club unde aș mai putea să joc ar fi UTA, unde aș fi acasă și poate mi-aș găsi o motivație să încerc să dau o mână de ajutor. Dar și aici, în anumite condiții, în care s-ar vrea promovarea imediat în A. Altfel mi-ar fi destul de greu să pot să mă exprim la maxim. ”

Păi mâna aia de ajutor ne-ar fi de folos și dacă vrem să scăpăm de la retrogradare. În zona lui ne bazăm pe Chindriș, dar în anumite meciuri poate ne-ar fi de folos experiența lui. Depinde câți bani ar cere...
Todea ar fi excelent! Eu zic ca daca tragem tare ,pastram lotul actual si aducem ceva bun...de ce sa nu speram mai sus ? La ce se intampla acum prin liga 2-a putem spera la mai mult!!!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15