Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Echipa NATIONALA
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Fii serios. Se stie si el cu musca pe caciula insa face pe interesantul.
"Toti columbofilii cunosc aceasta “racheta vie” distrugatoare a porumbeilor, care este uliul. Uliul se numeste in Muntenia “erete” si “cobet”. In Moldova, este denumit “coroiul” si “harau”, iar in Transilvania “bodiu”. In Bucuresti este denumit “porumbar” si “gainar”. "


Smile)))))))))))))))))))))))))
Adi Petre, ca tot esti aici: spune-ne si noua care este atmosfera la lotul U17 si ce s-a intamplat in meciurile astea de au sarit astia asa pe voi?
Chiar ma intereseaza o parere avizata a cuiva din interior si ma gandesc ca tu esti cel mai in masura. Bineinteles tot ce vorbim ramane aici intre noi. Vrem doar sa stim cum stau lucrurile. Merci!
Adica doar aici....... si la ioanitoiu pe blog. Smile

Ce vrei sa iti zica Adi ? Ca totul e ok ? Sau ca Hagi mic e scandalagiu ? Sau ca sunt bisericute si tot felul de interese ? Ce ar putea sa iti spuna ?

Oricum vreau sa il felicit pentru faptul ca in ultimul meci impotriva Angliei (pierdut cu 2-1 de ai nostri) golul Romaniei a fost din nou marcat de el.

Bravo Adi , capul sus si hai acasa ca am vrea sa vedem cum dai vreo 10 goluri si pt UTA..... la echipa mare normal Wink
Vorbesti si tu sa nu taci. Doar nu crezi ca mi-am facut un obicei in a-i scrie pe blog. M-a scos din pepeni pentru ca singura lui grija era ca nu e Ianis Hagi titular in conditiile in care sapte sau opt jucatori erau oricum de la Academia lui Hagi.
N-ati vazut cat de ofticat era ca au jucat trei aradeni in lot?
Naţionala U17 a pierdut şi al 3-lea meci de la Turul de Elită » Răspunsul lui Vintilă după scandalul cu Ianis Hagi



[Imagine: 656585-picture-romania-u17-anglia.jpg-604-423-1-85.jpg]


România a pierdut categoric primele două meciuri de la Turul de Elită, fără să marcheze vreun gol, iar azi a întîlnit Anglia. 


Tricolorii au pierdut şi acest meci, 1-2. Englezii au deschis scorul în minutul 7 prin Ugbo, dar Petre a egalat situaţia pe tabelă pentru formaţia lui Bogdan Vintilă în minutul 13. Acelaşi Ugbo a adus victoria englezilor graţie reuşitei din minutul 53.

Kilyen Szabolcs a fost eliminat în minutul 63, tricolorii jucînd ultimele 17 minute în 10 oameni.
Ianis Hagi nu numai că a început ca titular acest joc, dar i-a fost dată şi banderola de căpitan, răspunsul staff-ului naţionalei după dezvăluirile publicate de ediţia tipărită şi cea online a Gazetei 


Ce modest jucam cu feroezii.
bine că nu a putut primi liber de la servici capitanul lor.... că ăstia ne si băteau! Smile
Primele 5-10 minute au jucat ceva apoi jale. Cred ca ar trebui pus mai mult accent pe tineri si jucatori mai atletici. Cu toti piticii rasuflati jucam.
Jocul de ieri e oglida fotbalului românesc: din campionate puternice aducem vreo 4-5 jucători de la echipele care se bat la retrogradare (una sau două excepții), ne bazăm în atac pe doi jucători exilați la arabi, iar campionatul intern e praf și pulbere (jucătorii Stelei în depresie, iar de acolo în jos e neantul). Mă întreb de ce au fost aduși doi închizători de la echipa de pe locul 12 (Pandurii) și nu a jucat Mureșan, de exemplu, sau Prepeliță direct titular. În fine, ar fi o minune să batem și în Irlanda de Nord și să terminăm grupa pe primul loc. După egalul de aseară dintre unguri și greci e clar că greu mai putem scăpa locul 2. Maaare noroc am avut cu grupa asta și cu forma penibilă a grecilor.
Mare, mare noroc am avut cu grupa asta dar mai ales cu forma slaba a contracandidatelor. In afara de Irlanda de Nord, toate sunt pamant de flori.
Am avea noroc sa nu mai aibe sanse matematic Grecia pana la meciul cu noi, ca daca vor avea sanse matematice sigur ne bat. Nu stiu daca ati vazut meciul de aseara cu ungurii dar au fost cu doua clase peste ei. Mai avem noroc cu Finlanda, nu ii vad nici pe unguri nici pe irlandezi sa bata acolo. Oricum, adi popa si tanase nu sunt nici macar de Steaua si ei joaca la nationala...
M-am uitat eu insa nu mi s-au parut straluciti. Au aratat un oarecare joc mai bun insa nu cine stie ce sa impresioneze.
De acord referitor la Popa si Tanase si ar mai fi si alti "clienti" ai nationalei. Vezi neconvocarea lui Muresan cum zice si Luci mai sus.
Grecii mai au șanse matematice cât de cât realiste doar la locul 3. Pentru primele două locuri cred că ar trebui să se bazeze pe faptul că ori noi, ori irlandezii pierdem toate meciurile de acum încolo - inclusiv cu Feroe. Dar și atunci ar însemna că ungurii și finlandezii care sunt în fața lor acumulează puncte...complicat.

Dacă batem în Irlanda avem șanse să fim capi de serie la calificările pentru următorul mondial... Cool
Deci sigur nu o sa batemSmile))
România, cap de serie în preliminariile CUPEI MONDIALE din 2018

Echipa națională de fotbal a României va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2018.

Naţionala României ocupă locul 8 în clasamentul FIFA, care îi permite selecționatei pregătite de Anghel Iordănescu să se numere printre primele 9 echipe naționale din Europa în clasamentul din luna iulie, care va conta pentru tragerea la sorți.

Tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2018 va avea loc pe 25 iulie, la Sankt Petersburg. Vor fi 9 grupe în aceste preliminarii – 7 grupe de şase echipe şi două de cinci echipe. Câştigătoarele grupelor se vor califica direct la turneul final, iar cele mai bune 8 echipe de pe locul 2 vor merge la baraj.

Iată care sunt cele mai bine clasate echipe europene în clasamentul FIFA pe luna iunie:

1. Germania – 1775
2. Belgia – 1509
3. Olanda – 1378
4. Portugalia – 1229
5. Franța – 1164
6. Spania – 1147
7. Elveția – 1146
8. ROMÂNIA – 1115
9. Italia – 1101
10. Anglia – 1051
11. Cehia – 1036
12. Slovacia – 1012
13. Croația – 992

Astfel, chiar dacă pierde meciul din preliminariile pentru Euro 2016, din Irlanda de Nord, România se va situa, în cel mai rău caz, pe locul 9 în clasamentul de luna viitoare.
http://www.arq.ro/romania-cap-de-serie-i...e-din-2018
Lotul Romaniei pentru meciul de la Belfast

Potrivit site-ului oficial al FRF, jucătorii chemați de Iordănescu pentru acest stagiu de pregătire sunt următorii:

- pe 2 iunie: Silviu Lung, Cristian Săpunaru, Laszlo Sepsi, Mihai Pintilii
- pe 4 iunie: Claudiu Bumba
- pe 6 iunie: Cristian Bălgrădean, Andrei Prepeliță, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Paul Papp, Gabriel Tamaș.

Pentru meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016, Anghel Iordănescu se va deplasa pe data de 13 iunie, la Belfast, cu următorii stranieri:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland)

Fundași: Răzvan Raț (PAOK), Vlad Chiricheș (Tottenham), Florin Gardoș (Southampton), Dragoș Grigore (Toulouse), Cosmin Moți (Ludogorets), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb)

Mijlocași: Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Gabriel Torje (Konyaspor), Eric Bicfalvi (Volyn Lutsk), Lucian Sînmărtean (Al Ittihad)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Al Gharafa), Florin Andone (Cordoba)
Credeam ca am scapat de stancu... Ce putine solutii avem la mijloc.
Nou sponsor pentru natinala Romaniei - dar se pare (cel putin din poze) ca vom avea si un nou sponsor tehnic: Joma in loc de Adidas.

http://www.dolce-sport.ro/fotbal/echipa-.../#ziarecom

"Compania Telekom a devenit noul sponsor al echipei naționale de fotbal, parteneriatul fiind oficializat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. Pe www.dolcesport.ro ai conferința VIDEO

La conferința de presă, care a avut loc la Stejarii Country Club și care a fost LIVE pe Dolce Sport, au fost prezenți președintele FRF, Răzvan Burleanu, și CEO-ul Telekom Romania, Nikolai Beckers.
Parteneriatul dintre Federația Română de Fotbal și Telekom este valabil pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire.
"Impreuna, ne dorim sa aducem cele mai frumoase experiente pentru Romania.[b] Valoarea contractului este una foarte importanta, iar d[/b]urata contractului se poate prelungi in functie de performantele sportive si de reputatie.
Mi-as dori sa avem contractul pe cel putin 4 ani de zile, sa prindem impreuna si calificarea la europene si calificarea la mondiale. Bineinteles, acest contract face referire si la bonusuri financiare de performanta", a spus Burleanu."
Grupa Romaniei pentru calificarea la CM din 2018

[Imagine: rQh0ea2.png]
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15