Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Liga a II-a
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Unirea Tarlungeni nu poate organiza meciul de maine cu Dacia Unirea Braila.
jucatorii de la Olimpia Satu Mare refuza sa se antreneze fiindca sunt neplatiti de ceva vreme
FC Brasov incertitudine in continuare financiara.
2 echipe s-au retras deja
CSM Rm Valcea a pierdut sprijinul primariei , iar sponsorul principal nu o poate sustine singur.

Brasov cu Juventus Bucuresti nu este transmis la TV, tare mi ca ii termina arbitrii pe brasoveni.
Romanieeeee cum te hului!
Nici in liga I nu e mai roz. Azi e termen pt falimentul ASA , iar jucatorii de la Pandurii si-au bagat memorii si dau in judecata clubul pt ca nu si-au primit banii inca de anul trecut. Pacat de Hlistei si Cipri Rus ca au stat , prin liga I intr-adevar, dar neplatiti de mai bine de jumatate de an. Altfel arata si UTA cu ei in lot si isi luau banii macar nu jucau pe gratis (ba poate si-au facut si datorii pentru cazare-masa si drumuri)


Dar sa vedem si partea pozitiva a lucrurilor , nu ? Dupa chiajna, voluntari, snagov, colentina vom mai avea un nou club care se lupta pt promovare in liga I din bucuresti.
Sa salutam deci aparitia unui nou club de fotbal in capitala. firea se pare ca vrea si ea echipa in liga I sa o concureze pe olguta. CSM isi va face sectie de fotbal. Va aduc aminte ca e clubul de handbal cu cateva milioane de euro buget primit direct de la primaria bucuresti. Inutuil de spus ca noua echipa va juca pe National Arena.

http://liga2.prosport.ro/liga-4/ligi-jud...a-16021907
Acum sa-i vedem pe cei de la Juventus cum se vor descurca fara el in retur...

Gheorghe Chivorchian, condamnat la închisoare cu executare în ultima zi din 2016!

Gheorghe Chivorchian (62 de ani), fost secretar general al Federației Române de Fotbal și ex-candidat la președinția forului condus acum de Răzvan Burleanu, a fost condamnat, sâmbătă, în ultima zi a anului 2016, la 3 ani și 10 luni de închisoare de Tribunalul Timiș, în dosarul finanțării ilegale a clubului Poli Timișoara, care a fost patronat de Marian Iancu. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Chivorchian este obligat să achite și suma de 5.050.000 lei, actualizată la data plății.

Sursa: digisport.ro
Până vine sentinţa definitivă cred că poate promova lejer Juventus, în sensul că îi poate promova lejer cu metodele lui caracteristice pe Juventus, astfel încât să se bucure de un "concediu" liniştit.
Nu mai promoveaza, vinde tot, ca are nevoie disperata de bani Smile
http://liga2.prosport.ro/seria-1/bursa-t...e-16048524
Liderul Juventus a bifat primul transfer al iernii: un atacant care şi-a reziliat contractul cu o rivală. Opriţa a stabilit data reunirii şi programul de pregătire
Ca nou-promovată în Liga 2, Juventus Bucureşti şi-a propus înaintea începeri campionatului o clasare în prima jumătate, pe o poziţie care să nu îi dea emoţii la retrogradare. Gruparea din cartierul Colentina făcuse câteva transferuri interesante, însă nu îşi închipuia că va începe atât de bine sezonul, cu un succes la scor cu CS Mioveni, 4-1, în faţa uneia dintre echipele puternice ale campionatului. A urmat apoi înfrângerea cu cântec de la Braşov, 1-0, şi o serie de 17 meciuri în care nu s-a mai pierdut, dintre care 14 au fost victorii.

Echipa lui Daniel Opriţa s-a instalat astfel confortabil în fruntea Ligii 2, a băgat frica în adversari, însă nu şi în argeşenii pe care i-a umilit în prima etapă. Jucătorii plini de gânduri de răzbunare ai lui Alexandru Pelici au întrerupt seria de invincibilitate a liderului, învingând la Mioveni cu 1-0 în prima etapă a returului. Anul 2016 l-a încheiat totuşi cu un succes mare, 2-1 cu FC Braşov, astfel că Juventus va ierna în fotoliul de lider cu un avans de şase puncte faţă de a doua clasată UTA Bătrâna Doamnă şi la şapte de FC Braşov, loc care duce la barajul de promovare.

Cu toate că i s-au anulat victoriile cu Şoimii Pâncota (18-0) şi ACS Berceni (5-0), Juventus Bucureşti a încheiat prima parte a sezonului cu cel mai bun atac din Liga 2, cu 34 de goluri marcate în 19 meciuri, dar şi cu cea mai bună apărare, doar 7 goluri încasate. Toate acestea, cât şi diferenţa faţă de urmăritoare a făcut ca liderul ligii secunde să aibă o vacanţă liniştită. Bucureştenii se vor reuni peste o săptămână şi au de gând să efectueze două cantonamente, al doilea pe plan extern.

”Ne reunim pe 12 ianuarie la stadion. O să ne pregătim la baza proprie, apoi o să plecăm în cantonament la Govora pe 21 ianuarie şi stăm zece zile. După aceea, am vrea să mergem în Antalya, dar încă nu e sigur. Ar fi de pe 9 până pe 17 februarie. Acolo ar urma să jucăm şi cinci amicale”, a spus antrenorul Daniel Opriţa pentru Liga2.ro.

”Ne dorim mai mulţi jucători sub 21 de la Liga a 2-a. Unul e Muscă”

Cu cei mai buni apărători şi atacanţi din campionat, Juventus nu are motive să facă prea multe achiziţii în această iarnă, însă Opriţa îşi doreşte câţiva jucători sub 21 de ani. ”Încă nu am făcut transferuri. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, dar nu s-a semnat deocamdată cu nimeni. Ne dorim mai mulţi jucători sub 21 de la Liga a 2-a. Unul ar fi Muscă de la Brăila, cu el aproape am rezolvat în mare. Celălalt o să vedem mâine”, a mai spus antrenorul liderului, care anunţă şi câteva despărţiri: ”Eu încă sunt la Reşiţa, mâine ajung la Bucureşti. O să discut cu conducerea despre lot. Sunt câţiva jucători de care trebuie să ne despărţim, dar vedem, că mai au contract, unii nu vor să plece, pe alţii vrem să îi dăm împrumut pentru că sunt jucători tineri şi să-i trimitem undeva să joace. În funcţie şi de ce aducem atunci o să vedem exact cine pleacă.”

Astfel, prima achiziţie a liderului din Liga 2 este Alexandru Muscă (20 ani - foto mic, în alb), atacant care tocmai şi-a reziliat contractul cu Dacia Unirea Brăila. Golgheterul din sezonul trecut al echipei lui Alin Pânzaru nu a avut o evoluţie conform aşteptărilor în această primă parte a campionatului, însă, cu toate acestea, a reuşit să înscrie de trei ori şi să fie al treilea marcator al formaţiei de la Dunăre în cele 16 meciuri bifate în 21 de etape. Muscă a mai jucat în Liga 2 pentru Farul Constanţa.

În lotul pe care l-a avut la dispoziţie în prima parte a campionatului, Daniel Opriţa s-a putut baza pe cinci atacanţi: Bogdan Chipirliu (24 ani, 18 goluri în 18 meciuri), Vasile Buhăescu (28 ani, 8 goluri în 21 meciuri), Dragoş Florea (21 ani, 6 meciuri, 0 goluri), George Mareş (20 ani, 4 meciuri, 0 goluri) şi Alexandru Nica (18 ani, 6 meciuri, 0 goluri).
Brasov in faliment 100%. E doar o chestiune de timp. Sad

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/inca-un-...00994.html

FC Brașov are șanse mici de supraviețuire după decizia de astăzi a Curții de Apel Brașov, care a admis apelul Finanțelor, astfel că Top Expert SPRL nu mai poate depune planul de reorganizare.

Alexandru Gheorghe, administratorul judiciar al lui FC Brașov, a vorbit despre această decizie.

"Teoretic, decizia înseamnă falimentul societății. Cererea de faliment a fost respinsă de Tribunalul Brașov tocmai pentru că ICIM, prin Top Expert, putea să formuleze un plan de reorganizare.

După sentința de astăzi, instanța va reanaliza cererea de faliment. Neavând un plan de reorganizare votat și neexistând posibilitatea de a se depune un alt plan, cel mai probabil urmează falimentul", a declarat administratorul judiciar al clubului, conform mytex.ro.
Citat:Campionatul Ligii 2 se reia weekendul viitor

Liga a 2-a va continua undefinedînsă cu mai puţine cluburi faţă de cum a încheiat anul 2016. CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni vor rămâne în scurt timp fără echipe de seniori, astfel că doar 16 cluburi vor mai activa în actuala ediţie a eşalonului secund. Cu acestea două dispărute, plus Şoimii Pâncota şi ACS Berceni, din Liga 2 va mai retrograda o singură echipă.

"16 cluburi am rămas, fără Tărlungeni şi Vâlcea. Cu Vâlcea am avut o discuţie şi mi-a confirmat faptul că retrage echipa de seniori şi vor participa în continuare la nivel de juniori A şi B. Iar cei de la Tărlungeni mi-au confirmat că varianta pe care au avut-o în vedere privind salvarea situaţiei pe care o traversează clubul a căzut în ultima clipă şi în acest moment se află în imposibilitatea de a continua. Nu ştiu cine, dar mi-au spus că ar fi fost o variantă care ar fi resuscitat clubul. În alte părţi nu sunt probleme deocamdată şi sper nici să nu mai fie. Am avut discuţii cu fiecare club în parte şi mi-au confirmat prezenţa", a mai spus Braşoveanu.

Cum CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni au apucat să joace în returul Ligii 2, adversarele acestor două echipe din restul meciurilor rămase de disputat în acest sezon vor câştiga la "masa verde", 3-0. Astfel, primele cluburi care ar fi trebuit să le întâlnească în etapa a 22-a pe CSM şi Unirea şi să câştige fără să joace sunt CS Baloteşti, respectiv Metalul Reşiţa.

Şase meciuri în prima etapă din 2017. Trei sunt televizate

Altfel, prima etapă din 2017 se va desfăşura pe durata a trei zile, începând de vineri, 24 februarie, până duminică, 26 februarie. Doar şase meciuri se vor mai disputa, trei dintre acestea urmând a fi televizate. Vineri, în nocturnă, CS Mioveni primeşte vizita Dunării Călăraşi, sâmbătă, de la ora 12:30, se joacă derby-ul FC Braşov - Olimpia Satu Mare, iar duminică, de la ora 11:00, are loc Dacia Unirea Brăila - UTA Bătrâna Doamnă. În rest, meciurile netelevizate, cele de la Clinceni, Sânmartin şi Suceava, vor avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Programul etapei a 22-a:
24 februarie, ora 18:00
CS Mioveni - Dunărea Călăraşi - tv

25 februarie, ora 11:00
FC Academica Clinceni - CS Afumaţi
Luceafărul Oradea - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Foresta Suceava - ASU Politehnica Timişoara

25 februarie, ora 12:30
FC Braşov - Olimpia Satu Mare - tv

26 februarie, ora 11:00
Dacia Unirea Brăila - UTA Bătrâna Doamnă - tv

Metalul Reşiţa - Unirea Tărlungeni 3-0. Nu se dispută
CSM Râmnicu Vâlcea - CS Baloteşti 0-3. Nu se dispută.

Juventus Bucureşti stă, deoarece Şoimii Pâncota a fost exclusă în tur.
Chindia Târgovişte stă, deoarece ACS Berceni s-a retras în tur.

SURSA: liga2.ro
CS Mioveni - Dunărea Călăraşi 2-2
FC Academica Clinceni - CS Afumaţi 1-0
Luceafărul Oradea - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-2
Metalul Reşiţa - Unirea Tărlungeni 3-0
Foresta Suceava - ASU Politehnica Timişoara 2-2
CSM Râmnicu Vâlcea - CS Baloteşti 0-3
FC Braşov - Olimpia Satu Mare 1-2
E pentru prima dată când văd cap coadă un meci al celor de la Sepsi. Nu ştiu cât de relevant a fost pentru valoarea echipei, mai ales în condiţiile unui adversar mai slăbuţ. Dar dacă ar fi să îmi exprim o părere aş spune că în ceea ce-i priveşte mă tem de două aspecte ale jocului lor.
1. Doi jucători de mare calitate în atac, Hadnagy şi mai ales Ene, ultimul foarte dezinvolt şi stăpân pe balon, un real pericol când coboară între linii.
2. Un mijloc foarte agresiv, care pune tare piciorul la minge şi care ne poate obliga să recurgem la ineficientul şi inesteticul joc cu pase lungi şi, mai grav ne poate face să pierdem mingi pe faza de construcţie şi să fim surprinşi pe contraatac.
La puncte slabe, am observat două aspecte ce ne pot ajuta:
1. Au o apărare slabă, poate mai slabă chiar decât a noastră. Fundaşii de bandă sunt sub nivelul echipei, în special pe partea lui Strătilă cred că ar fi o pâine de mâncat şi am văzut şi pe centrul apărării desincronizări mai ales la centrările înalte.
2. Pressingul agresiv îi face să cadă fizic în a doua parte a meciului. Nu ştiu ce strategie vor avea cu noi dar dacă vor juca tot aşa, un joc disciplinat şi fără riscuri din partea noastră finalizat cu o ultimă jumătate de oră de acceleraţie ar putea fi cheia meciului. Pentru asta ar fi bine să fim în faţa lor înaintea meciului direct (aici trebuie să ţinem cont şi de punctele care se câştigă automat la masa verde) astfel încât să-i obligăm să rişte, să joace la victorie.
Suntem puţin off-topic, discutăm la Liga a III a, dar spun şi eu că da, trebuie să fim în faţa lor la meciul direct. Cred că în meciul Juventus-Sepsi de sâmbătă ne-ar trebui o victorie a gazdelor pentru că e mai realist să credem că bucureştenii nu mai pot pierde primul loc decât că vor fi traşi şi ei în lupta cu noi, Sepsi, Satu Mare, Braşov şi Mioveni. Dacă nu vom câştiga cu Sepsi 3-0, să avem meciurile directe, ar trebui să punem în faţa lor minim 4 puncte înainte pe penultima etapă când noi vom sta iar fără puncte, aşa cum o vom face săptămâna viitoare.
O surpriză: Satu Mare-Afumaţi: 0-1. Dacă batem Braşovul, punem 6 puncte faţă de ei şi 7 faţă de Satu Mare. Dacă ar bate şi Juventus....dacă s-ar desfiinţa Brăila (deşi asta sincer nu-mi doresc)...
(17-03-2017, 19:04)I 929 a scris: [ -> ]O surpriză: Satu Mare-Afumaţi: 0-1. Dacă batem Braşovul, punem 6 puncte faţă de ei şi 7 faţă de Satu Mare. Dacă ar bate şi Juventus....dacă s-ar desfiinţa Brăila (deşi asta sincer nu-mi doresc)...


Exact la asta ma gandeam si eu cand am vazut articolul cu infrangerea Olimpiei Satu Mare acasa. O infrangere cu totul si cu totul surprinzatoare...
Cu o victorie a noastra contra Brasovului respectiv o victorie a lui Juventus acasa in fata lui Sepsi ne consolidam binisor locul 2, direct promovabil, as sta si eu ceva mai linistit stiind ca am avea un avans de 4 pct fata de locul 3.

Iar in acest caz fericit obtinem un clasament de genul:

1. Juventus 54 pct
2. UTA 48 pct
...............................
3. Sepsi Sf.Gheorghe 44 pct
...............................
4. FC Brasov 42 pct
5. Olimpia Satu Mare 41 pct


Sa vedem ce face maine Juventus cu Sepsi, meci f.important, ideal ar fi sa bata, insa... ACUM e momentul sa ne desprindem, HAI BAIETII !!!!! Haide UTA haideee !!
Min. 47 Juventus - Sepsi 1 - 1 ( Sepsi egaleaza )
E 3-1 pt Juventus. Un rezultat bun pentru noi. Sa batem maine si suntem clar favoriti pt locul doi!
În condiţiile rezultatelor de ieri şi de azi, victoriile din meciurile directe cu Olimpia şi Sepsi ne-ar asigura în proporţie de 90% promovarea de pe locul 2! Chiar suntem la mâna noastră. Păcat de înfrângerea de la Brăila, dacă am fi câştigat acolo poate ne permiteam şi meciuri egale cu cele două.
Sepsi bate Olimpia si trece pe 2. Ei sant principalii nostri competitori la locul 2. Cred ca Brasovul o sa mai calce gresit in returul asta, dar Sepsi merge bine de tot, constant. Meciul cu ei devine capital.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Com...lasamentul
Amintiri din epoca de aur: Chipirliu inscrie de 5 ori contra Academica Clinceni(cel putin pana acum in min 80) si trece pe primul loc in clasamentul golgheterilor
Slaba liga 2-a. Foarte ,foarte slaba!!! Trebuie sa batem tot daca vrem liga 1 !!!
Juventus B. pare singura echipă ce arată a echipă ce ar putra gace față in liga 1. Au bătut cam pe toate contracandidatele la promovare. Din parcate noi am cam pierdut meciurile de 6 puncte, cel putin pana acum. Cred ca, acum clasamentul e unul adevarat... Noi defapt suntem pe 4 daca s-ar trage linie acum.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36