Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Liga a II-a
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
O echipă ce-şi propune promovarea în Liga I nu poate aduce atacanţi din Liga a IV a. Să-l vedem confirmând la Liga a III a, poate chiar şi la a II a. Totuşi, un salt de două divizii e destul de mare.
Hmm...nu stiu...mai bine-i iei pe bani putini si-i incerci, pot sa confirme la noi. Eu as fi zis sa incercam si cu Trabalka, dar stiu ca nu e prea agreat de o parte din suporteri.
(25-06-2017, 4:22)RedNeck a scris: [ -> ]Hmm...nu stiu...mai bine-i iei pe bani putini si-i incerci, pot sa confirme la noi. Eu as fi zis sa incercam si cu Trabalka, dar stiu ca nu e prea agreat de o parte din suporteri.

Sa semneze contract cu el pe 6 luni, cu drept de prelungire... in caz ca antrenorul e multumit de randamentul sau. Strict ca idee.
Acceasi incertitudine an de an, chiar nu se pot cere niste criterii minime de inscriere gen contracte cu cel putin 18 jucatori, eu am vorbit chiar de garantii bancare dar macar ceva minim:

http://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse...i-16625269
Sper sa nu-I primeasca nici pe Resita ,Snagov sau cum s-or mai numi,pentru ca e clar ca Foresta nu mai continua.Vad ca pe ordinea de zi este iarasi cedarea drepturilor de televizare catre FRF ,sper sa avem "c****" de data asta si sa refuzam ,pentru ca UTA a fost cea mai difuzata echipa ,si in acelasi timp cea mai defavorizata de programarea meciurilor dupa bunul plac a celor de la Digi si la final am primit aceasi bani ca Resita !
PSV vezi ca cu televizarile e cu 2 taisuri. Il mai vindem noi pe Man si Petre la banii astia daca nu eram televizati?
(24-07-2017, 19:41)adymax a scris: [ -> ]PSV vezi ca cu televizarile e cu 2 taisuri. Il mai vindem noi pe Man si Petre la banii astia daca nu eram televizati?

UTA poate lejer sa si negocieze singura drepturile in conditii mult mai avantajoase!Noi nu suntem no name Juventus sa nu ne bage nimeni in seama daca nu vindem la pachet cu celelalte echipe!
Cum zice PSV, nu e vorba sa nu fim televizati, ci doar sa negociem un contract mai bun, separat.
Foresta Suceava se pare ca va fi sparring-partner in acest sezon, 16-0 infrangere contra Ripensiei.
Ma mir sincer ca au putut incepe campionatul... insa si mai interesant va fi cat anume o vor putea "duce" in stilul asta..
Dacă Afumaţiul e echipa de anul trecut, atunci Mioveni-Afumaţi 4-0 e cel mai îngrijorător rezultat. A marcat şi Andor pentru argeşeni, la fel cum a făcut-o şi Muntean pentru Tg. Mureş.  Rolleyes
Chiar daca pe hartie poate parem echipa cea mai experimentata, va fi un campionat greu si vor fi echipe care vor surprinde placut pe toata lumea...mai putin pe noi. Big Grin
Ma surprinde si victoria lui Poli in deplasare. S-au mai intarit sezonul asta, sau a slabit Braila ?
Si una si alta, s-au mai intarit si ei insa Braila nu e nici ea echipa de anul trecut. Au mari emotii ca vor duce campionatul pana la sfarsit.
Pai Poli a jucat din min 15 in superioritate numerica, chiar si asa erau sa fie egalati. Inceputul de campionat va fi destul de imprevizibil, in plus mai e si caldura asta...care vrem nu vrem pe unii jucatori ii afecteaza mai tare pe altii mai putin.

Mie unul mi se pare bataie de joc ca a fost acceptata foresta in situatia asta.
Cum a fost bataie de joc si anul trecut cu Soimii. Se pare ca FRF-u n-a "invatat" nimic din experienta aceea.
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/frf-a-an...18182.html
FRF a anunțat rezultatele primei licitații pentru drepturile TV din Liga 2 » Suma pentru care au fost cumpărate primele două opțiuni

Site-ul Federației Române de Fotbal anunță că după prima licitație organizată pentru vânzarea drepturilor de transmisie a meciurilor din Liga a doua, RCS&RDS a achiziționat dreptul pentru opțiunile 1 și 2 ale fiecărei etape din eșalonul secund.




Suma pentru care au fost vândute primele două opțiuni este de 300.000 de euro, urmând ca pentru opțiunile 3 și 4, respectiv 5 și 6 să fie organizate noi licitații. Conform surselor GSP, sumele oferite pentru opțiunile 3-4 și 5-6 nu au corespuns cerințelor financiare ale FRF.

Meciurile din etapa a doua a ligii secunde transmise de TV Digi Sport sâmbătă sunt partidele Pandurii Târgu-Jiu - Chindia Târgoviște, de la ora 11:00 și ASU Poli Timișoara - FC Argeș, de la ora 16:00.

Comparativ, în sezonul trecut, drepturile TV pentru 4 meciuri ale ligii secunde au fost vândute în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Mai mult decât atât, TV Digi Sport urmează să achiziționeze drepturile de transmisie pentru toate meciurile pe care Petrolul Ploiești urmează să le dispute în Liga 3.

Directorul sportiv al clubului UTA "Bătrâna Doamnă", Claudiu Drăgan, a afirmat că își dorește ca sumele primite de cluburile din Liga 2 pentru drepturile TV să fie diferite și oferă exemplul primului eșalon.

"Noi dorim ca din suma cuvenită pentru drepturile TV, UTA să primească un procent mai mare, fiindcă nu e normal ca noi să primim aceiași bani precum Afumați sau Balotești, cu tot respectul pentru cele două cluburi.

Aici e vorba de tradiția echipei și mă îndoiesc că la Liga 1 poate pune cineva problema ca Voluntari, de exemplu, să ia aceiași bani ca Steaua. Dacă nu ajungem la o înțelegere, UTA probabil că va refuza televizarea meciurile de teren propriu", a spus Drăgan.

Un episod similar a avut loc și în sezonul trecut, când Juventus București a refuzat transmisia meciurilor de pe teren propriu deoarece oficialii bucureștenilor au fost nemulțumiți de suma propusă pentru drepturile TV.
Ce e dezamagitor pentru mine e ca Digi prefera sa cumpere dreptul de a difuza partidele celor de la Petrolul in detrimentul nostru....
Ca si audienta Petrolul in liga a III-a este cam la nivelul nostru. Asta e, trebuie sa o recunoastem.
Si atunci Digi prefera sa ii transmita pe ei pe bani mult mai putini.
.....Si se multumesc cu meciurile UTA-ei din deplasare transmise gratis cu acordul clubului gazda
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36