Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Etapa #25: UTA - Universitatea Cluj (meci amanat)
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Ar fi cazul sa le dam cu terenul in cap la astia pentru infrangerile usturatoare de anul trecut. Inca nu am trecut pese faptul ca in campionatul trecut am tras pentru ei si nu meritau.
Și eu sper sa câștigăm clar sâmbăta!!! Dacă reușim să ne facem jocul, le vom da minim câte le-am dat la Ciucani! Pe ăștia și pe băieții maronii trebuie sa ii călcăm în picioare iar la timișoara sa sărbătorim matematic promovarea!
Pacat ca nu-i voie cu spectatori la meci...
Oricât de mult ne-am dori noi să-i învingem categoric pe clujeni sunt sigur că Gyuszi Balint și băieții sunt concentrați la maxim să învingă chiar dacă nu la scor .Punctele strânse și jocul foarte bun al echipei ne apropie de marea fiestă de la finalul campionatului când Aradul va sărbătorii promovarea mult așteptată.

Hai UTA!
Câștigăm fără probleme!
Acum e oficial, Sambata jucam cu portile inchise pe Motorul!!!
Da, e oficiala, sambata se joaca fara spectatori. Aiurea dar n-avem ce sa facem.
(11-03-2020, 14:38)Kidu a scris: [ -> ]Da, e oficiala, sambata se joaca fara spectatori. Aiurea dar n-avem ce sa facem.

Nu putem sa ne adunam si sa cantam din spate de la atelierul auto?? Aseara la meciul valenciei, se auzeau suporterii cum canta din afara stadionului
E vorba de adunare publica, indiferent ca este in interiorul sau exteriorul stadionului, putin probabil sa ne lase jandarmeria sa facem asta iar sa ajungi la conflicte si imbranceli din cauza asta este stupid sa nu zic iresponsabil.
La fel de absurd mi se pare faptul ca doar o parte a galeriei sa ia parte la meci. Ori toți ori nimeni
De acord! Nu e nimeni mai utist decat celalalt.
tinand cont de restrictiile impuse nu e vorba de care e mai utist ci de a sustine echipa chiar si in 30-50 de oameni... toti sau niciunul nu este in folosul echipei.
(11-03-2020, 18:31)RudolphWST a scris: [ -> ]tinand cont de restrictiile impuse nu e vorba de care e mai utist ci de a sustine echipa chiar si in 30-50 de oameni... toti sau niciunul nu este in folosul echipei.

Aprob pozitiv Smile...trageți la sorți dacă nu vă puteți ințelege, dar mergeți câți aveți voie....pentru băieți va conta să știe că-i cineva in tribune, pentru ei.
Din ce mi.a spus o cunostiinta s.ar putea sa avem aproape 100 de oameni in peluza un numar deloc de neglijat; orice numar este binevenit, pt. sprijinul echipei chiar daca ar fi si mai putini, nu sunt deloc de acord cu neparticiparea nicinunui suporter, doar pt ca nu am putea fi toti!
Decat sa ajungem la tensiuni si reprosuri, mai bine fara.
Cum si in ce fel se va decide cine intra si cine nu?

Mi se pare normal ca abonatii sa aiba prioritate insa nici aia nu pot intra toti.
Corect, cine hotărăște cine poate intra? In baza a ce? Atunci trebuie sa le dai și celor de la Cluj bilete.
Mai bine fara suporteri decat sa facem diferente... daca suntem 200 la poarta cum se imparte?
Eu unul nu o sa merg chiar daca am abonament,sustinem baietii din fata televizoarelor!!!
Sincer cred ca ar trebui sa mearga in primul rand cei ce merg aproape tot timpul in deplasari plus o parte dintre cei care stau de obicei ( si canta in galerie) fara orgolii aiurea... cred ca e mai important sa fie totusi cineva care sa. i incurajeze cu adevarat pe baieti. Eu desi stau in galerie chiar renunt in favoarea oricarui doreste... ( desi mi.as dori sa vin)
Si eu am abonament, si as fi mers la meci, dar pe de alta parte as accepta sa intre doar galeria daca pentru jucatori ar conta prezenta si a 40-50 de persoane in peluza. Nu m-as opune ideii de a intra doar membrii de galerie, cei care merg si in deplasari si canta 90 de minute.
S-ar putea supune la vot pe pagina de facebook a clubului sau pe sportarad si daca majoritatea ar accepta o astfel de varianta, s-ar putea intocmi cu o zi inainte lista cu cei 50 care intra pe stadion cu buletinul, iar la meciul urmator disputat acasa sa intre altii 50 (cu exceptia tobosarului Smile )...e doar o parere, nu sariti in sus Smile
Pagini: 1 2