Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Fosti utisti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ţucudean a semnat cu Viitorul. Cred că e cea mai bună alegere pe care putea s-o facă şi poate ultima din cariera lui la acest nivel, dacă nu va confirma rapid. Acolo e şi Purece, să aibă baftă la campionat. 

Ciudată însă declaraţia. Să zici despre Hagi "am auzit numai cuvinte de laudă despre el" e cam ciudat.  Big Grin Big Grin Big Grin  Dacă nu i-a vizat chiar el declaraţia, ca să pară modest,  poate îi spune Hagi ceva de genul: "bă, de mine nu auzi, de mine ştii!" 

Am ales să vin aici pentru proiectul acesta și Viitorul vinde foarte bine. Jucătorii au parte de un antrenor foarte bun. Am auzit numai cuvinte de laudă despre el. Sper să ajut echipa să ia titlul.

Viitorul este singura echipă care are o idee de joc. Indiferent de rezultat ei joacă la fel și de aceea am ales echipa lui Hagi. Avem cele mai mari șanse la titlu, depindem doar de noi”, a declarat Țucudean pentru site-ul oficial al celor de la Viitorul.

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Com...uam-titlul
Nu prea il duce tartacuta. E un fotbalist de paie.
In afara de turul ala de campionat in care il avea in spate pe Batin, nu a mai facut nimic. Nici macar in retur dupa ce a plecat Batin...
(23-03-2017, 9:48)BogdyS a scris: [ -> ]In afara de turul ala de campionat in care il avea in spate pe Batin, nu a mai facut nimic. Nici macar in retur dupa ce a plecat Batin...

Eee nu,a facut cuplu bun si cu Voiculet.....din pacate pentru el insa in liga 1 nu s-a impus si asta cam spune ceva.....
OK, dar nu la nivelul celui cu Batin, atunci cred ca a fost apogeul lui!
Când nu reuşeşti să te impui în liga a doua engleză e un semn de întrebare dacă eşti cu adevărat un fotbalist de vârf la nivel naţional. Nu cred că l-au trădat calităţile fotbalistice, cred că mai degrabă mentalitatea l-a ţinut pe loc. Şi când spun mentalitate nu mă refer la neseriozitate sau viaţă extrasportivă ci la faptul că mereu mi s-a părut un om pentru care fotbalul e doar un hobby în care nu investeşte maxim aşa cum face o persoană care doreşte o carieră într-un anumit domeniu.
Va mai amintiti de Ionut Chirila ? Smile)
E noul antrenor a celor de la ASA Tg. Mures...

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-216...-mures.htm
Clar, de mâine Cipri Rus o să mănânce numa caviar, o să facă deplasările cu avionul şi o să fie cazat la 5 stele. Mai greu o fi cu banii, da acolo-s deja obişnuiţi Big Grin
Şi va avea de unde să-şi cumpere pantofi de mers în Relax la preţ de producător.
Ii ingroapa sinpe astia!! Zeus!!!
Ionut Chirila ar putea realiza ceva in fotbal daca n-ar fi nebun. La propriu.
@Kidu dupa toate lucrurile ce le-a facut la Arad, nu pot decat sa ii doresc multa "sanatate" . Nu vad talent in el, pe unde a fost a adus prapad indiferent de ce conditii i s-au oferit. Ii un mincinos machiavelic care merita interdictie in lumea sportului .
Nu ma intelege gresit, nu l-am uitat pentru ce a facut la Arad, departe de mine gandul de a-i lua apararea.
Spuneam doar ca daca n-ar fi caracterul sau mizerabil, ar stii un pic de fotbal.
(23-03-2017, 9:35)Kidu a scris: [ -> ]Nu prea il duce tartacuta. E un fotbalist de paie.


Sunt de exact aceeasi parere. Vai de el!
Am avut zilele acestea multe discutii cu utisti mai vechi, oameni mai in varsta care ma intrebau, ca -ce au domne suporteii UTA- ei cu Ionut Popa ca e antrenor bun si ca ce treaba face si la Timisoara acum , ca sigur ar fi mai bun decat Rosu...
Am auzit multe variante dar concret nu stiu si nu am stiut ce raspuns sa dau in afara faptului ca e cam circar ( nu stiu daca e un criteriu) etc
oricum personal nu imi este atat de antipatic.
Cei care vor sa dezvolte subiectul si au mai multe informatii legate de Ionut Popa sau mai bine zis de relatia rece ( stricata cu ceea ce inseamna UTA ) sunt bineveniti sa o faca
)))
Marius Chindriș are profil pe facebook și e oricum un jucător arădean deci ușor de abordat. Cei care se fac că nu știu ce hram poartă Ionuț Popa să-l întrebe pe Kiki cum a fost cu o anumită urmărire ca-n filme pe Valea Mureșului.

Altfel, un tip fără caracter care la câțiva ani distanță și-a acuzat jucătorii că l-au vândut la ratarea promovării din 2009; asta deși pentru un oricine care cât de cât înțelege sportul ăsta a fost evident că Ionuț Popa a făcut parte din problemă.

Cât despre calitățile lui de antrenor... e omul perfect pentru echipe de sărăcii disperate. Când e vorba de construit, mai greu. Nu mă luați cu promovări de acum 15 ani, fotbalul s-a schimbat de atunci, mai puțin în concepția unora carora nu le poți scoate din cap înjurătura de mamă, obsesia pentru Steaua și Gigi Becali sau basca de maistru comunist.
Crede-ma sunt unii care chiar nu stiu aceste lucruri ( nu se fac ca nu stiu ) multumim de informatii.
Nu mă refeream la tine ci la cei care au întrebat. Îmi pare rău dar cunosc destui chibiți dinăștia care-s arădeni și umblați pe stadioane de ani de zile dar care încă au sistemul de valori și de apreciere a unui antrenor, rămas în anii 90. Dar așa e la noi, apreciem șmecheria și caterinca mai puțin decât profesioniștii serioși. Cu ăia suntem acizi și critici de la prima înfrângere și mereu găsim alți ”foști” mai buni cu ei. Dar suntem mereu gata să ne batem pe burtă cu personaje care de 20 de ani se zbat la același nivel dar iau ochii cu glume de șantier și atitudine de birt. Și ne mai întrebăm de ce nu evoluează fotbalul românesc. Păi de aia, pentru că la noi oameni ca Boloni, Galcă sau în cazul nostru Roșu sunt luați la mișto iar idoli sunt alde Șumudică sau Ionuț Popa. Ah și să nu-l uit pe cel mai cel, nea Cârțu, spărgătorul de plexiglasuri prin Champions League. Ăștia-s ai noștri!
@Kapa, imi rau daca cei ce te-au intreba de Ionut Popa (tine si scuza asta pana la un punct) au memoria atat de scurta cum imi pare rau si pentru tine daca nu ti-ai adus aminte un episod relativ recent cum a fost ratarea promovarii din 2010 cand Ionut Popa si cu Gio au trantit promovarea in favorea celor de la Targu Mures si "U" Cluj.

Imi pare rau ca treceti cu vederea episoade atat de dureroase pentru ca astea nu trebuiesc uitate, nu trebuiesc iertate.
Ionut Popa este un circar si un blatist infect. Nu i-a fost de ajuns "haina de blana", nu i-a fost destul ca de fiecare data cand a fost la UTA a plecat cu circ si scandal.
Este un om toxic, unul dintre cei care au distrus fotbalul romanesc. Nu are ce cauta la UTA, sper sa nu il vad niciodata la UTA. Sa ramana naibii la ACS-ul lui unde face o treaba perfecta la o echipa a "sistemului".
Da multumim pt. informatii sunt multi oameni a caror varsta se invarte undeva la 60 de ani si care ( iti spun sigur ) nu cunosc lucrurile acestea si care vorbesc de Ionut Popa cu simpatie, oricum nu cred ca isi doreste nimeni sa vina Ionut Popa la UTA eu vorbeam mai mult de relatia lui cu Suporterii si tot ceea ce inseamna UTA.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12