Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Fosti utisti
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Păi nu înţeleg de ce suporterii ăia de 60 de ani îşi pun întrebările astea. Avem un antrenor tânăr, care atunci când este ascultat de echipă a dovedit că are în cap destule idei în ceea ce priveşte un joc ofensiv şi frumos (în măsura în care poţi face asta în liga secundă din România) iar echipa este încă în cursă pentru atingerea obiectivului. De ce şi-ar pune cineva problema să-l schimbe pe Roşu cu un antrenor care de 20 de ani este fix, dar fix la acelaşi nivel. Aici nu-i vorba de lucruri neştiute, oricine poate verifica (dacă memoria-i joacă feste) faptul că Ionuţ Popa nu s-a ridicat niciodată peste nivelul evitării retrogradării din prima ligă. De 20 de ani!!! Scuză-mă dar dacă cineva poate avea încredere într-un antrenor care nu a fost capabil niciodată să progreseze atunci să-mi fie cu iertare dar... nu mai continui. Sau poate acei suporteri cred că ăla e nivelul maxim la care poate ajunge UTA, că ăla ne e viitorul. Să fim un fel de ACS, Chiajna, Voluntari... dar atunci e şi mai trist.
Cristian Andor va juca din sezonul viitor la CS Mioveni.
exista zicala: te faci frate cu dracu' pina treci podu'. Ionut Popa a fost confirmat la ACS Poli, dar inainte de asta se aratase dispus la discutii cu UTA. Chiar aici pe forumul asta s-a zis ca Poli a fost mai valoroasa decit UTA. Dar daca ne uitam in urma, Popica a preluat acelasi nucleu de jucatori care era in cadere libera cu antrenorii lor locali, Velcea, Sunda, Alexa, precum si cu Grigoras. daca Ionut Popa sau altii de calibrul lui nu e capabil sa progreseze, foloseste-l pina treci podul, adica ajungi in L1.
Dacă după tot ce s-a întâmplat mai sunt arădeni dispuși nu să-l accepte dar chiar și să-l dorească pe acest ulcer ca antrenor la UTA, suntem pierduți! Cred că cei care s-au luptat ani de zile să recâștige dreptul asupra numelui pentru a putea fi și în acte continuatorii echipei Baronului, și-au pierdut timpul. Echipa aia reprezenta ceva, reprezenta o comunitate. Dacă astea sunt valorile noastre atunci nu suntem o comunitate ci doar o adunătură care preferă să se bălăcească în noroi. De fapt, se confirmă ce spuneam acum câteva zile. Aradul nu merită o echipă cu numele UTA, Aradul de azi nu face decât să murdărească acest nume. Suntem ca mentalitate la nivelul Fetești, Țăndărei, Braniștea și echipa potrivită pentru această adunătură este FC Arad antrenată de porcarul șef, Ionuț Popa. Acestea fiind spuse, a fost ultima mea postare pe acest forum. Prefer să trăiesc în lumea mea în care UTA înseamnă în primul rând niște principii și niște valori. Voi continua să merg pe stadion atâta timp cât această echipă prin câțiva oameni din club, echipă sau tribune mai cred în aceeași UTA. Sunt încă suficienți oameni lângă această echipă care îmi împărtășesc felul de a vedea lucrurile așa că prefer să mă mulțumesc cu prezența și compania lor. Mai bine calitate decât cantitate. Cât o mai dura și asta... când nu, sting lumina pe acest capitol și las lumea să se bucure de popici, grozavi și roadele a ceea ce seamănă astfel de indivizi.
@adl, gresesti amarnic. Ionut Popa este un circar pe care nicio echipa cu pretentii nu il ia in calcul. Pana si Recasul a luat in calcul sa se descotoroseasca de el.
Intelegeti odata pentru totdeauna: Ionut Popa este doar o pata urata din istoria UTEI. Este un capitol incheiat.

@Giuli, stii bine ca impartasim aceleasi pareri fie ca vorbim de circar dar mai ales cum am dori si cum vedem UTA. Nu are sens sa te inflamezi pentru o parere a unui utilizator nou inregistrat care pana la urma are si el dreptul la opinie. Daca n-a invatat nicio lectie, sa fie sanatos insa asta nu inseamna ca tu trebuie sa il iei in serios.
@kidu & Giuliano, imi dadeam si eu cu parerea, cred ca era in stare sa motiveze actualul lot sa promoveze.
Conform liga 2.ro Miron a semnat cu Sepsi și va evolua în liga 1 din sezonul ce sta sa înceapă!
Chindris va semna cu Petrolul. Cam ciudata decizia sa mearga in L3 asa departe.
Acolo vor sfarsi toti dintre cei disponibilizati, in liga a III-a. Pana si transferul lui Miron la Sepsi, prezentat in stil triumfalist de unii, mi se pare un mare fas. S-a dus al treielea portar, ce sa iti zic!
Din partea mea, mult succes lui Chindriș la Petrolul. Față de Cermei sau Lipova, e altceva.
Adi Petre a inceput titular in amicalul asta (ultimul-prima etapa incepe joi) si a inscris primul gol: http://www.efb.dk/solid-sejr-i-forpremieren
Cătălin Hlistei rămâne la Pandurii. Tot la ei vor juca și foștii utisti Ciprian Rus, respectiv Darius Covaci. Sursa: liga.ro
Daca vor juca , ca la ei bate falimentul mai tare ca la tg mures sau braila sau foresta. Eu zic ca si anul asta o sa se termine campionatul cu 4-5 echipe minus
In primul meci oficial, Petre a avut o preluare si o incursiune foarte frumoasa in urma careia a oferit o pasa de gol. S-o tina tot asa!
Da, am vazut pe sportarad. El a facut golul, bine ca acum stie sa paseze dar la UTA nu. Smile
Dennis Man a marcat al doilea gol al meciului de aseara dintre Chiajna si FCSB si al doilea gol al sau in acest sezon dupa ce in prima etapa a mai marcat tot pe final in meciul cu FC Voluntari.
Ma lasa rece liga 1 insa ma bucur pentru el si sper ca FCSB sa fie doar o perioada de tranzitie spre un campionat strain.
Are noroc Dennis cu regula asta U21 ca alfel murea speranta acolo, ca multi altii inaintea lui. Si eu ma bucur enorm de mult pentru reusitele lui, n-am mai vazut un meci de liga I de mai bine de 5 ani, de-al FCSBului nici nu mai spun... Sper sa joace in continuare, sa o faca bine, si sa plece cat mai repede de acolo spre binele lui ca om si ca fotbalist.
Si Tucudean este out de la Viitorul conform mai multor publicatii!
(08-08-2017, 11:30)psv a scris: [ -> ]Si Tucudean este out de la Viitorul  conform mai multor publicatii!

Cica ar fi facut "gat" pe acolo cum ca "el e obosit, sunt prea multe meciuri, ca el nu mai vrea din 3 in 3 zile, ca el pleaca"

Dupa ce Hagi a dezbatut topicul in presa, astazi... surpriza! Tucudean inapoi la antrenamentele Viitorului, cica "s-au impacat".

Atatea figuri face si Tucudean asta... trebuia sa-i faca vant permanent daca tot face pe smecherul pe acolo.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12