04-11-2020, 20:56
Doresc sa-l felicit pe Alexandru Albu pentru convocarea la Nationala. Ultimul jucator al Batranei Doamne care a jucat intr-un meci oficial a fost in 1975.. 45 de ani !
(05-11-2020, 5:55)adymax a scris: [ -> ]Felicitari lui Alex si celor din umbra. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am citit pe GSP de convocarile lui Radoi, am crezut ca e vorba de alt Albu pana am intrat repede pe presa din Arad.
(05-11-2020, 10:00)Kidu a scris: [ -> ](05-11-2020, 5:55)adymax a scris: [ -> ]Felicitari lui Alex si celor din umbra. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am citit pe GSP de convocarile lui Radoi, am crezut ca e vorba de alt Albu pana am intrat repede pe presa din Arad.
Exact aceeasi reactie am avut-o si eu, am aflat de convocarea lui Alex din GSP insa pana nu am citit SportAradul nu am fost sigur de veridicitatea informatiei.
Ma bucur pentru Alex, merita o astfel de recunostinta a evolutiilor sale si totodata este un motiv de mandrie si pentru noi.
Sa fie intr-un ceas bun!
(05-11-2020, 12:30)Pelle a scris: [ -> ](05-11-2020, 10:00)Kidu a scris: [ -> ](05-11-2020, 5:55)adymax a scris: [ -> ]Felicitari lui Alex si celor din umbra. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am citit pe GSP de convocarile lui Radoi, am crezut ca e vorba de alt Albu pana am intrat repede pe presa din Arad.
Exact aceeasi reactie am avut-o si eu, am aflat de convocarea lui Alex din GSP insa pana nu am citit SportAradul nu am fost sigur de veridicitatea informatiei.
Ma bucur pentru Alex, merita o astfel de recunostinta a evolutiilor sale si totodata este un motiv de mandrie si pentru noi.
Sa fie intr-un ceas bun!
Oare cand a fost ultima convocare la nationala mare pt un jucator de-al nostru? Stie cineva?
(05-11-2020, 20:04)RedNeck a scris: [ -> ]Care-i situatia lui contractuala cu UTA?
(05-11-2020, 20:35)maryan a scris: [ -> ]Încă o dovada ca și transferurile pt liga 1au fost făcut cu cap! Felicitări pentru convocare și sper sa reușim sa îl cumpărăm în vara (chiar dacă 400000 euro nu este o suma mica pt noi)!!! Pana atunci succes cu gaz metan și la națională!!!