Stiri din sezonul 2013-2014
26-02-2014, 1:02, (Ultima modificare: 26-02-2014, 1:11 de Kidu.)
#1
Stiri din sezonul 2013-2014
Cum din pacate puteti vedea si dumneavoastra, baza de date a vechiului forum s-a pierdut.
In consecinta a trebuit sa o luam de la 0 desi eu mai sper ca poate totusi vom recupera ceva.

Pana una alta deschid acest topic pentru a posta ultimele stiri de la club.

Iata si retrospectiva ultimelor evenimente:

Citat:Suporterii au votat pentru retragerea drepturilor federative UTA-ei SA „Unic în fotbalul românesc!”

Conform previziunilor, Adunarea Generală a Suporter Club UTA a tăiat în carne vie. Majoritatea fanilor cu drept de vot, respectiv 38, au votat pentru retragerea siglei, palmaresului și culorilor actualului club condus de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. Au existat și 5 voturi împotrivă și o abținere, care au susținut că o astfel de decizie radicală nu este oportună în acest moment.

De fapt, există și o clauză ce nu pune în executare hotărârea suporterilor din această seară, însă e greu de crezut că ea va fi acceptată. Pentru ca UTA SA să nu rămână fără drepturi federative, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian trebuie să renunțe de bună voie la creanțele lor, la acțiuni și să se retragă definitiv din viața grupării emblemă a Aradului. Cum cel puțin „prietenul lui Mutu” nu pare să ia în calcul acest lucru, decizia SCU va deveni executorie în termen de 48 de ore. S-a mai ridicat și problema unei ultime discuții cu autoritățile locale, însă și în acest caz e greu de crezut că poziția acestora din urmă față de „Bătrâna Doamnă” se va schimba.

Mai trebuie spus că cel puțin din punct de vedere juridic, Federația nu poate opera nicio modificare până în pauza dintre sezoane, însă la nivel de imagine este o lovitură grea pentru conducătorii UTA-ei, dar și pentru unii dintre fotbaliști. George Neagu și Bogdan Apostu au declarat deja că nu vor accepta să evolueze pentru o formație fără identitate și, probabil, ca și ei vor mai apărea și alți fotbaliști nemulțumiți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, primele zile ale săptămânii viitoare urmând să fie decisive în acest caz. Pur și simplu, fanii s-au săturat de promisiunile neonorate ale lui Marțian și Catanzariti privind finanțarea, dorind să stopeze circul de la club.

UPDATE

În urmă cu câteva minute, președintele SCU a confirmat cele relatate deja de site-ul nostru, dar și faptul că procentajul de la sondajul nostru s-a respectat. „Cei doi acționari și creditori au timp să ne dea un răspuns cu privire la renunțarea la creditări și acțiuni până miercuri la ora 0,00. Dacă nu acceptă acest lucru, vom notifica Federația Română de Fotbal să-i retragă FC UTA-ei SA palmaresul, sigla și culorile. E un caz unic în fotbalul românesc, acela ca suporterii să se fii săturat de mizeriile ce se fac la clubul lor favorit și să decidă în acest mod. Ulterior, ne vom așeza la aceeași masă cu autoritățile locale și, în funcție de ce vom decide până miercuri noaptea, le vom cere să-și spună exact poziția, dacă susțin o nouă construcție pornind din fotbalul județean, sau alte construcții ce au depus sau vor depune proiecte la Primărie pentru finanțarea din bani publici. UTA nu va muri! Sub o formă sau alta, UTA va merge mai departe!”, a punctat Dan Proca.

Sursa: SportArad

Citat:Suporterii au provocat o discuție serioasă despre viitorul centrului juvenil al „Bătrânei Doamne”

Chiar dacă s-au delimitat clar de echipa de seniori condusă de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, retrăgându-i drepturile federative și sistând orice fel de ajutor logistic, fanii UTA-ei sunt foarte interesați de viitorul grupelor de copii și juniori ale clubului. În acest sens, conducerea Suporter Club UTA i-au provocat la o discuție cât se poate de serioasă pe antrenorii Centrului Juvenil pe antrenorii și părinții fotbaliștilor, care, recent, au fost abordați și de Cătălin Barbu. „Executantul” lui Adrian Marțian ar dori să încaseze și să gestioneze personal indemnizația părinților, dar, la capătul schimbului de opinii cu suporterii, este clar că s-a ales o altă cale.

Pornindu-se de la premiza că se va îmbrățișa proiectul „UTA Brătrâna Doamnă”, singurul serios ajuns în posesia SCU între 1 și 10 februarie, s-a trecut la discuții aplicate despre forma de organizare a Centrului de Copii și Juniori. „Din ceea ce ne-au spus antrenorii, dar mai ales părinții, se dorește o separare clară între clubul Atletico și UTA, cel puțin la nivel de copii. Prin urmare, clubul UTA va depune în nume propriu un proiect pe masa Consiliului Local și cel Județean, iar banii ce ar urma să vină tot printr-un ONG vor suține activitatea grupelor de copii. De la 15, 16 ani se pune altfel problema. După o selecție riguroasă, juniorii, care încep să primească și indemnizații, vor fi finanțați din proiectul făcut în jurul primei echipe. Cam aceasta este în mare linia pe care ar dori să se meargă, se poate spune că am găsit un consens”, ne-a mărturisit Dan Proca.

Alături de președintele SCU, la discuție au mai fost prezenți și alți membri ai organismului fanilor: Colin Mesz, Claudiu Negru sau Ciprian Jurma. Florin Voinea, Sandu Gaica, Dan Cuedan și Mircea Aslău au fost tehnicienii prezenți la discuția onorată de un părinte reprezentând fiecare grupă de copii și juniori. Dar, cea mai marcantă figură prezentă la Old Lady’s Pub a fost Flavius Domide. Fostul internațional are un nepot în curtea echipei ale cărei culori el le-a apărat cu cinste între anii 1966 și 1979 și pentru care a înscris nu mai puțin de 75 de goluri. Cu 342 de prezențe în „alb-roșu”, toate la nivelul Diviziei A, „Roșcovanul” e recordman printre „textiliști”.

Sursa: SportArad

Citat:Miercuri e ziua mesei rotunde ce ar putea marca destinul UTA-ei

De la mijlocul acestei săptămâni, cea mai titrată echipă din Provincie ar putea urma un nou curs. Ca deținători ai siglei, culorilor și palmaresului, Suporter Club UTA are puterea să decidă care este calea de urmat după ce FC UTA SA nu mai are sprijinul lor. Un prim pas în acest sens este organizarea mesei rotunde la care sunt invitați să participe foste glorii ale clubului, reprezentanți ai Consiliului Local, Consiliului Județean, mediului de afaceri arădean, cluburilor sportive, ai DSJ-ului și AJF-ului. „Dorim să aflăm exact poziția tuturor factorilor din fenomen, să vedem ce disponibilitate au pentru a pune umărul la renașterea echipei fanion a orașului nostru”, a sintetizat Dan Proca, președintele SCU, scopul întâlnirii.

Aceasta ar urma să aibă loc miercuri, la ora 14, într-una dintre sălile Primăriei, fanii așteptând confirmarea din partea invitaților. Nu mai este un secret că cel mai fiabil proiect este cel al UTA-ei Bătrânei Doamne, ONG-ul ce stă în spatele divizionarei a patra ce-și propune promovarea la finalul acestei stagiuni.

Sursa: SportArad

Citat:Proiectul UTA Bătrâna Doamnă, discutat la „kilometrul zero”

Dezbaterea inițiată de Suporter Club UTA pe tema viitorului Bătrânei Doamne a reunit astăzi toți factorii chemați să se implice în continuitatea clubului alb-roșu. În sala ce poartă numele regelui Ferdinand s-au reunit Dan Proca, Claudiu Negru, Colin Mesz (din partea SCU, pe post de gazde, cu Proca jucând și rolul moderatorului), Gheorghe Falcă, Ovidiu Moșneag, Ionel Costin (din partea conducerii orașului), Flavius Domide, Gabor Biro, Mircea Axente, Gyuri Vaczi (fotbaliștii UTA-ei de odinioară), Marin Lupaș, Lucian Popa (reprezentanții celor două universități arădene, „Goldiș֨” respectiv „Vlaicu”), Dan Măcinic (Direcția Județeană de Tineret și Sport Arad), Adrian Lucaci (președinte Asociația Județeană de Fotbal Arad), Florian Voinea (șeful Centrului de Copii și Juniori de la UTA). În fața lor, la invitația SCU, Alexandru Meszar a expus proiectul „UTA Bătrâna Doamnă”.

Meszar: „Fără salturi peste etape. Aradul nu trebuie să fie doar importator de fotbaliști”

„S-a ales ca formă de organizare ONG deoarece e forma cea mai potrivită de a avea acces la fonduri nerambursabile. Asociația nu are niciun fel de restanțe financiare, iar obiectivele au fost îndeplinite: în anii precedenți s-au preluat sume mari din cheltuielile clubului UTA, iar echipele clubului au beneficiat de condiții optime pentru performanță”, a arătat Alexandru Meszar.

meszarCum proiectul UTA Bătrâna Doamnă (UTA II) a fost singurul ajuns la Suporter Club UTA după apelul lansat luna trecută, Meszar a trecut la subiect: „Echipa de seniori e una tânără, ajutată de doi-trei fotbaliști cu experiență mare. E dornică de afirmare, iar 98 la sută sunt jucători arădeni, cu staff arădean. Relația cu suporterii a devenit una pozitivă pe parcurs, iar sondajele de opinie sunt categoric pentru acest proiect. Obiectivele noastre, pe termen scurt, mediu și lung, sunt bazate pe principiul step by step, fără sărirea etapelor. Asociația trebuie să crească odată cu stadionul, dorim colaborare cu Centrul de Copii și Juniori și cu Suporter Club UTA, iar în plan există crearea unei Academii de fotbal cu numele lui Iosif Petschovsky. Spun asta deoarece oamenii din sală știu că am un feeling deosebit pentru fotbalul copiilor și juniorilor și nu dorim ca Aradul să fie doar un importator de fotbaliști. Mulțumim tuturor care au ajutat la strategie, ea poate fi dezvoltată. Așteptăm sfaturi, opinii, chiar indicații”, a conchis Meszar.

Moșneag: „Un nucleu format din arădeni”

Prezentarea lui Alexandru Meszar, care a inclus un scurt istoric al UTA-ei Bătrâna Doamnă (atât ca ONG cât și ca echipă) și prezentarea obiectivelor, a fost urmată de poziția lui Ovidiu Moșneag, venită să confirme susținerea pe care un asemenea proiect a găsit-o în rândul administrației locale din Arad. „Timpul e aliatul celor care au lucrat corect. Au fost fricțiuni la început, dar am dovedit, în timp, că am lucrat corect, cinstit, nu am avut nimic de ascuns. Mă bucur că suntem împreună și tragem la aceeași căruță, cum se spune, ca UTA să redevină ceea ce a fost. Trebuie să respectăm blazonul, numele, să facem cunoscut și celoralți despre pașii pe care îi facem. S-a spus mai devreme că 98 la sută din echipa UTA Bătrâna Doamnă sunt arădeni. Asta ne-am dorit, să fie o echipă a Aradului. La un moment dat, când vom ajunge la performanță, probabil nu vom mai avea 98 la sută, dar vom avea un nucleu, un suflet mare, format din arădeni. UTA în momentele cele mai mari a avut acel nucleu care i-a stimulat pe toți care au venit în această echipă”, a punctat Moșneag.

Costin: „ONG-ul, gândit la triumviratul CLM – CJA – UVVG”

Firul a mers mai departe către Ionel Costin, actualul vicepreședinte al Old-boys UTA Arad: „Ne bucurăm toți de această întâlnire. Ne aducem aminte de acel blestemat an, 2006, când echipa noastră de suflet a căzut în Divizia C. Poate că atunci s-a stopat o etapă din evoluția echipei UTA. Ceea ce puțini știu, începând cu 2009, s-a făcut un triumvirat, între Consiliul Local Municipal, Consiliul Județean și Universitatea de Vest Vasile Goldiș, pentru susținerea UTA-ei. Odată cu înființarea acelui SA s-a înființat și ONG-ul UTA Bătrâna Doamnă, iar 90 la sută din banii obținuți din proiecte au mers către echipa UTA. Trebuie să salut școala de fotbal care se dorește a fi înființată cu numele celui mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor”.

Universitățile și DJTS arată deschidere

Ambele instituții arădene de învățământ superior au răspuns prezent solicitării SCU. Prin Lucian Popa, Universitatea „Aurel Vlaicu” a transmis că sprijină proiectul prin mijloacele avute la dispoziție: „Sportivii vor putea să-și continue activitatea într-un cadru foarte bine organizat”.

lupasMarin Lupaş a fost mesagerul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, subliniind că strict în această calitate participă la întâlnire (fostul președinte al UTA-ei e și consilier local): „Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” va sprijini pe mai multe planuri fotbalul. Proiectul prezentat de domnul Meszar e un început cu respnsabilitate mare. Întotdeauna sunt valabile și sugestiile, dar contează asumarea responsabilității și curajul de a face performanțe. În perioada scurtă de la UTA am mers pe principii serioase cu toți colaboratorii. Când toate aceste aspecte sunt îndeplinite, nu pot decât să ducă la succes și la performanță. Dacă proiectul se face cu oameni onești, morali și curajoși, cu siguranță va reuși. Oare de ce s-a ajuns într-o situație de genul ăsta? De fiecare dată după un ciclu de patru ani s-a întâmplat la fel. Le urez succes și să sperăm că lucrurile se vor schimba în bine în ceea ce privește activitatea fotbalistică de la clubul UTA”.

Pe aceeași linie a fost și reprezentantul DJTS la dezbatere, Dan Măcinic: „Am ajutat clubul și în trecut, vom continua să sprijinim UTA din toate puterile noastre”

Lucaci: „Trebuie făcut tot posibilul ca UTA să renască”

„Totdeauna UTA a reprezentat vârful de performanță în Arad. Performanțele au venit în urma unei bune organizări și unor jucători de excepție, mulți dintre ei sunt aici, în sală. UTA a reprezentat o stare de spirit, a fost unică, a trăit în inimile suporterilor indiferent de cum s-a numit, ITA, Flamura Roșie, UTA. Din păcate, îi dau dreptate domnului Lupaș, datorită unei proaste organizări, Aradul e mereu nevoit să revină la momentul zero. Dar, dacă azi performanța sportivă e pusă în seama nepriceperii arădenilor, sub nicio formă acest lucru nu trebuie să fie luat ca o nepăsare. Trebuie făcut tot ce e posibil ca UTA să renască, respectând legile țării și regulamentele sportive. UTA trebuie să fie a arădenilor”, a fost punctul de vedere al lui Adrian Lucaci, câștigător recent al alegerilor pentru postul de președinte al AJF Arad.

Vaczi: „Ajunge cu umilința”

Fostul fotbalist al Aradului și actualul președinte al trupei de veterani a UTA-ei a salutat inițiativa. „Am fost umiliți destul în trecutul apropiat. Am așteptat momentul să ridicăm mâna toți factorii de decizie din Arad și, împreună cu suporterii, să pornim la drum. Nu e o rușine să pornim din Liga a IV-a. Cred că oamenii vor veni aproape de noi pentru că brandul UTA e în inimile arădenilor. E un moment frumos. Noi, prin old-boys, am făcut mereu propagandă acestui club, vrem în continuare să facem la fel, fostele glorii să le povestească copiilor, să le arate poze, să vadă un stadion plin. Suntem bucuroși că UTA redevine a Aradului. Dacă punem suflet, putem rezolva foarte multe probleme”, a spus Gyuri Vaczi.

Generația Feyenoord, la cuvânt

Tranșant, ca deobicei, Gabor Biro a indicat că e momentul trecerii la fapte. „UTA trebuie să existe și, dacă suntem uniți, vom reuși. Dacă asta dorim, dacă ăsta e viitorul, hai să trecem la concret și să punem lucrurile la punct! Să nu uităm că și datorită lui Dorel Cura putem vorbi azi despre o variantă de viitor. A fost cândva contestat, dar bine a făcut! Nu putem să contestăm ce a făcut, eventual putem să punem umărul și, cum a zis Lucaci, UTA e a Aradului”.

Flavius Domide: „Aș dori să ne întâlnim și peste 6 luni, să vedem dacă facem bine ce facem. Eu sper că da. Există în Arad un nucleu de tineri foarte buni, cei antrenați de Gaica și de Nagy oferă o perspectivă foarte bună, care trebuie antrenată mereu”. Mircea Axente, co-autorul golului istoric marcat în poarta lui Feyenoord: „N-am crezut niciodată că UTA ajunge în situația asta, deși am făcut parte 20 de ani din club, am trecut prin toate etapele. Ce e de făcut ca să se ajungă din nou la performanță și rezultate: numai plecând de la un Centru de Copii și Juniori puternic, din care, în fiecare an, cel puțin un jucător să promoveze la echipa întâi. Cred că acest lucru se poate face”.

Proca: „Direcția dorită de atâta timp”

După intervenția primarului Gheorghe Falcă, pe care o vom prezenta într-un alt material, în scurt timp, Dan Proca a tras concluzia: „Ne îndreptăm spre direcția dorită de atâta timp. Ne bucurăm că există atâția oameni care vor UTA parte din comunitate arădeană, care știu ce înseamnă mândria de a fi arădeni și utiști”.

În cursul săptămânii viitoare, Suporter Club UTA va mai organiza o dezbatere pe tema viitorului UTA-ei, apoi își va face publică opţiunea.

Sursa: SportArad

Citat:Gheorghe Falcă: „Când datoriile la stat sunt zero, administrația locală poate finanța”

După o perioadă destul de lungă în care a evitat să discute în cadrul oficial despre UTA, primarul Aradului a oferit câteva lămuriri așteptate în dezbaterea inițiată de SCU pe tema UTA Bătrâna Doamnă, idee pe care nu mai e un secret că a susținut-o.

Gheorghe Falcă a vorbit astăzi despre un proiect amplu dedicat UTA-ei, s-a referit la cele trei stadioane dispărute în mandatul lui (două sunt deja istorie, al treilea e pe punctul să le urmeze), dar și la relația dintre mediul politic și fotbal. Voalat sau direct, edilul a făcut și trimiteri la ultimii patru ani din viața UTA-ei.

„Simbolurile naționale, județene sau locale se apără, se întrețin și, evident, se promovează. Au existat simboluri și până înainte de 1989, unele au rămas și după acest moment, altele nu, funcție și de mâna pe care a căzut acel simbol. Aradul a avut un mare simbol, fabrica de bere, a dispărut. Fabrica Strungul era simbol al economiei. Aradul e un simbol, ca oraș, dar, statistic dispărusem mult în jos de la jumătatea clasamentului în țară. Fotbalul, cu toate simbolurile lui a ajuns în mâini private și responsabilitatea e a celor care le coordonează. Ca în toată țara, politizarea unor sisteme a făcut să nu avem discernământ între atribuțiuni, responsabilitate, respect și cinste. Am trăit și momente mai frumoase, și mai urâte, uitându-mă cu cât neadevăr se vorbea. A trebuit să plătim greu datoria altora, de peste 1 milion de euro, pentru un alt început. Trebuie să vedem ce se va întâmpla peste șase luni, un an, dacă proiectul [UTA Bătrâna Doamnă] e serios și dacă înțelegem cum e să aperi un simbol”, a punctat primarul.

Cum vede Gheorghe Falcă rețeta fotbalistică în Arad? „Ca om care nu se pricepe, ori cumperi, ori produci jucători. De aceea, managementul și patronatul oricărui club trebuie să cântărească: are bani să cumpere, sau are bani puțini, dar știe să facă selecție? Trebuie gândit un proiect cu bază sportivă adevărată, cu sateliți în județ, fără miză să aducă jucători din Argentina, ci de a-i selecta de la Sebiș, sus spre Hălmagiu și până la Craiova, din zona Lipova, Petriș, Zăbrani, zona Pecica, de la Chișineu Criș până la Zerind. Astfel, apare o strategie de promovare a copiilor care nu mănâncă McDonald’s ci au proteina locală. Fiecare are rolul lui, patronatul trebuie să explice ce parcurs are proiectul, suporterii vin cu susținerea, administrația locală are partea ei de susținere, e inclusă şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Ca o construcție piramidală. M-am bucurat că domnul Meszar a prezentat cifra ”0” în dreptul datoriilor la stat. Când e așa, administrația poate finanța. Administrația finanțează aproape totul în sistemul de fotbal, cu excepția salariilor, banilor pentru arbitri și primelor de joc. A făcut pasul [la UTA] atât timp cât clubul nu a avut datorii la stat”, a explicat Falcă.

„Pata pe care n-o pot șterge, dar realitatea e alta”

Edilul a atins subiectul stadioanelor din Arad. Vagonul și Strungul au căzut în timpul mandatului său, Constructorul (Telecom) e pe cale să fie ras pentru a face loc unui hypermarket. „Deși nu voi șterge pata că primarul Falcă a demolat Vagonul, Strungul și, în curând, Telecom, realitatea nu e asta. Dar eu nu am cum s-o șterg. Vagonul nu mai avea autorizație de funcționare și nici nu mai putea primi. Strungul era privat, era retrocedat familiei Neuman. La fel și Telecom, Consiliul de conducere al Romtelecom, compus din oameni politici, a decis vânzarea. Politizarea a făcut să existe o ruptură între ce s-a întâmplat și ce s-a transmis publicului. Nu voi intra într-un joc folosind aceste simboluri în zona electorală, primarul trebuie să primească voturi pentru ce face în întreaga comunitate. Noi putem să ne respectăm susținerea financiară și să îmbunătățim bazele sportive. De aceea am început acest proiect [pentru stadionul Francisc Neuman], care avea două dimensiuni, peste 12,000 de locuri și peste 17,000 de locuri. La a doua dimensiune, surprinzător, nu primeam avizul pentru competițiile mari decât tot pentru 12,000 de locuri. Aşa, am optat pentru stadion cu muzeu și hotel. Am realizat Motorul, am intrat în Sînnicolau, avem un teren sintetic și cele două de la ICRTI. Ce putem face cu Telecom? Nu le pot anula investiția, dar pot recomanda să construiască încă două terenuri lângă cele de la ICRTI. Dacă mai face și primăria două, avem șase terenuri pentru constituirea unui Centru de Copii și Juniori puternic”, a spus Gheorghe Falcă.

„Pasiune și local”

Primarul și-a continuat ideea: „Dacă va reuși proiectul lui Gică Popescu, cu 8 centre regionale, noi am făcut propunerea ca unul din centre să fie realizat la Arad. Am înțeles că a apreciat înțelegerea și oferta, și ne-a nominalizat în acest sens. Vom îndeplini condițiile. Astăzi, Aradul nu are un mare finanțator pentru a susține un club. Trebuie să acceptăm că trebuie să facem acești pași într-un anumit ritm, bazându-ne pe local, pe pasiune, pe cei care au făcut performanță, pe pasiunea profesorilor și antrenorilor. Eu nu las lucrurile nespuse și îi rog pe politicenii de la masă și AJF-ul să înțeleagă că, dacă nu există parteneriat, independența e frumoasă, dar nu e benefică”.

Sursa: SportArad
Răspunde


Mesaje în acest subiect
Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 26-02-2014, 1:02
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de dedei - 26-02-2014, 14:07
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 27-02-2014, 23:30
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 27-02-2014, 23:45
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de adymax - 28-02-2014, 1:24
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 01-03-2014, 18:36
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 02-03-2014, 12:02
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 06-03-2014, 16:45
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 06-03-2014, 16:46
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 09-03-2014, 2:09
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de cip_leo - 11-03-2014, 15:45
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Adrian07 - 15-03-2014, 13:16
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 20-03-2014, 23:52
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de alex13 - 25-03-2014, 23:49
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 26-03-2014, 9:28
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 28-03-2014, 9:34
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de robitzi - 28-03-2014, 10:48
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Paul0 - 28-03-2014, 11:16
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Adrian07 - 29-03-2014, 12:16
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 29-03-2014, 13:50
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 01-04-2014, 17:11
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de BogdyS - 01-04-2014, 20:30
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 02-04-2014, 10:20
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 02-04-2014, 10:51
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Adrian07 - 02-04-2014, 11:24
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de alexutz9 - 02-04-2014, 12:34
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de alexutz9 - 11-04-2014, 18:40
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Miki - 11-04-2014, 20:12
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 06-05-2014, 8:35
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 06-05-2014, 9:54
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 06-05-2014, 10:00
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Adrian07 - 09-05-2014, 23:26
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 10-05-2014, 7:46
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 13-05-2014, 15:53
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 13-05-2014, 18:03
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 22-05-2014, 21:26
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 29-05-2014, 18:26
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 30-05-2014, 11:35
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Adrian07 - 30-05-2014, 13:52
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de BaTAI - 30-05-2014, 16:27
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 02-06-2014, 9:49
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 05-06-2014, 22:45
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Vlad - 05-06-2014, 22:59
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de dedei - 05-06-2014, 23:02
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 05-06-2014, 23:05
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Vlad - 05-06-2014, 23:17
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de Kidu - 05-06-2014, 23:19
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 12-06-2014, 13:17
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de psv - 23-06-2014, 21:35
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de tobo` - 24-06-2014, 8:26
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de psv - 25-06-2014, 19:18
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 25-06-2014, 23:06
RE: Stiri din sezonul 2013-2014 - de I 929 - 25-06-2014, 23:39

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 5 Musafir(i)