Play-out #7: UTA - FC Politehnica Iași, 09.05.2020, ora 14:00, Digisport 1
10-05-2021, 11:36, (Ultima modificare: 10-05-2021, 12:02 de psv.)
#70
RE: Play-out #7: UTA - FC Politehnica Iași, 09.05.2020, ora 14:00, Digisport 1
(10-05-2021, 11:03)sRg97 a scris: Eu nu sunt genul care sa dea in jucatori sau in antrenor. Dar legat de Ad.Petre sunt foarte dezamăgit ,ok ii luam partea ,zicem ca are valoare ,lipsa de încredere și așa mai departe,însă etapele trec și parca din rău in mai rău . Minute a avut destule sa demonstreze ceva ,faze ,mingi a avut mai din toate pozițiile și tot nu a reușit sa înscrie vreun gol . Nici nu mai știu ce sa cred despre el,problema e ca nici un atacant de la noi nu este mai bun decât el,nici un vârf nu avem sa putem spune ca ii eficient sau ca poate face diferența in orice moment al jocului . Doar Buhacianu poate dezichilibra adversarul la vreun contraatac ,datorită vitezei lui dar nici el nu putem spune ca ii acel atacant care poate crea pericol oricând ,de multe ori trebuie sa zbiere cineva la el sa se ducă in presing sau ce sa facă cu mingea când are posesia . La anul trebuie restructurare de lot ...din păcate,ne vom aștepta iar la ziua și transferul sau ziua și plecarea de la echipa .
Încă sper ca pana duminica când vom juca cu Mediasul sa fim salvați matematic și sa nu mai ajungem nici la baraj . Pentru asta ne trebuie 3 rezultate ,sa piardă azi Voluntari cu Chindia ,sâmbătă sa se termine la egalitate meciul dintre Astra-Voluntari și vineri sa nu bata Viitorul la Chindia

Pe bune daca va înțeleg, am schimbat 10 jucători în vara, încă vreo 8 în iarna iar exprimarea echipei este aceasi. Ce facem acum, schimbam iar 10 și după aia ne plângem jumate de campionat ca nu avem rezultate  pentru ca echipa nu este omogena! Arătați mi va rog un jucător în lot care are o creștere de când a venit la noi sau măcar o constanta... Gyuszi deja ne ia de prosti, nici măcar el nu mai înțelege ce se întâmplă cu echipa, și atunci pentru ce sa mai rămână. Vi se pare normal după tot ce sa întâmplat sezonul asta, sa semnam o prelungire de un an (condiționată de el) ca vezi doamne a avut super rezultate și mai mult decât atât cu o mărire substanțială de salar, mi se pare aberant sa nu zic nesimțire.... Din partea mea acest om nu mai are nici o încredere ca  mai poate fi util dezvoltării clubului! Este complet depășit de evenimente!
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Play-out #7: UTA - FC Politehnica Iași, 09.05.2020, ora 14:00, Digisport 1 - de psv - 10-05-2021, 11:36

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)