13-01-2016, 9:32,
|
|
Redpunk_one
Membru de marcă
|
Subiecte: 19
Alăturat: Feb 2014
|
|
RE: Transferuri
Adymax despre ce vorbesti? Mie mi se pare cam prea multa transparenta daca pot zice asa. Adica nu trebuia anuntat repede ca facem doua cantonamente daca nu sunt batute in cuie sau ca vine Ignea daca noi nici nu aveam un acord verbal. Cred ca Codru se cam grabeste cu unele declaratii si ar fi bine sa nu mai "anunte" certitudini daca lucrurile nu stau intocmai.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
|
|
13-01-2016, 15:30,
|
|
cip_leo
Membru
|
Subiecte: 3
|
|
Ignea ar fi singurul mijlocas central care stie si poate da o pasa mai lunga de 3 metri inainte nu doar lateral si in spate
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
|
|
16-01-2016, 17:16,
|
|
I 929
Membru de marcă
|
Subiecte: 59
|
|
Alin Roman e jucătorul UTA-ei
Înainte de plecarea în cantonamentul de la Moneasa, conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu fotbalistul Alin Roman (foto, stânga).
Mijlocaș cu profil ofensiv (poate juca și în centru și în banda stângă, dar și în atac), Roman a semnat cu echipa noastră un contract ce se întinde pe un an și jumătate.
Jucătorul care împlinește 22 de ani pe 27 ianuarie e născut în Timișoara, iar la seniori a jucat prima dată pentru FCM Baia Mare, în liga secundă.
În 2012 a devenit echipierul lui Dinamo București, în tricoul căreia a și debutat pe prima scenă, iar la echipa secundă a jucat în eșalonul doi 18 meciuri și a marcat 4 goluri. În Liga I a mai evoluat la Poli Timișoara.
Tot în divizia a doua a jucat la ASA Târgu Mureș, în 2013, Metalul Reșița, 2014, și FC Caransebeș, ultimul său club. În prima parte a sezonului a jucat 10 meciuri, înscriind 3 goluri. A fost internațional Under 17 și Under 19 al României.
http://www.uta-arad.ro/alin-roman-e-jucatorul-uta-ei/
Posibil să fie un transfer bun, cu un CV bunicel, deşi în ultimii ani pare să fi regresat din punctul de vedere al echipelor la care a jucat. Probabil că atât cât era junior era o variantă bună sau foarte bună, dar nu a impresionat într-atât încât să-şi menţină locul şi ca senior într-o echipă mai importantă.
|
|
24-02-2016, 22:51,
|
|
cipri_23
Junior
|
Subiecte: 0
Alăturat: Apr 2014
|
|
Din câte am înțeles, japonezul Gent Murakami ar putea fi împrumutat la CS Ineu. Eu unul l-as păstra în lotul primei echipe, mi s-a părut un jucător interesant în partidele de verificare din această iarnă. Acum, staff-ul tehnic știe mai bine ce are de făcut, la fel cum a procedat și în cazul lui Ignea.
|
|
28-02-2016, 23:35,
|
|
Chere
Membru
|
Subiecte: 6
Alăturat: Mar 2014
|
|