Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Legat de Cardoso, din ce am inteles de la conferinta de presa, nu e foarte grava accidentarea si in 2-3 saptamani revine.

Legat de discutia despre cine e vinovat pentru situatia de la club, la fel cred si eu ca nu e exclusiv vina lui Balint, ci  e si vina conducerii.
Cred ca ar fi fost bun un manager/un presedinte de club cu personalitate puternica, care sa aiba un rol de mediator intre antrenor, jucatori, conducere si suporteri. Poate daca ar fi existat un astfel de om in club, ar fi contribuit din timp la detensionarea situatiei, la deblocarea echipei si de exemplu, poate nu l-am fi pierdut pe Passaglia.
Serios,Balint e primul care nu si-a dorit asa ceva,a sarit ca ars si cand a venit Brosi,ceva de genu'..ca el are un singur sef ..meszar,nu-i trebuie altii.
Nu știu pe ce perioada au contracte Erico,Vukcevic,Shlyakov,Ubbink,Batha și ceilalți ,dar poate conducerea se gândește sa la prelungească măcar cu un an contractele . La fel și lui Miculescu,eventual pusă si o clauza de reziliere. Toți suntem conștienți ca Miculescu nu cred ca o sa mai apuce sa joace la noi încă un sezon întreg,pe lângă acesta . Sper sa nu ne trezim la anu ca ii pierdem pe gratis . Ubbink părerea mea e ca ar face fata la echipele de top in Liga 1.
Legat de contractele astea pe termen lung, trebuie să vă gândiți că nu suntem o echipă încă sigură de locul nostru în liga 1. Noi încă suntem la stadiul de a clădi fundația. Vor trebui să mai treacă încă un an, doi să ne stabilizăm din toate punctele de vedere, atunci da, poți oferii contracte pe termen lung. Dar ce te faci dacă retrogradezi și tu ai contracte de 4-5000 euro pe lună la fotbaliști care au contract încă 2-3 ani cu tine? Asta înseamnă faliment! Da, ok, pot să apară înțelegeri că nici ei nu au interes să joace în liga 2 dar totuși, precis or să fie câțiva care nu sunt curioși. Eu zic să fim măsurați, chiar dacă vor mai fi cazuri asemănătoare cu cazul lui Roger și sunt sigur că vor mai fii. Nu puteai să concurezi la salar cu CFR-ul și da, există riscul să pierzi un jucător gratis și asta poate fii neplăcut. Citeam un comentariu cum că trebuie să îi prelungim la Miculescu contractul indiferent de salar. Pur și simplu nu cred că ne permitem. Trebuie să îi oferi cel puțin 10 000 euro pe lună(cel puțin atâta dă ciobanul) și din nou ajungem la același lucru despre care scriam mai sus. Dacă retrogradăm? Să nu ne facem iluzii că vor mai apărea oferte de sute de mii de euro pentru el în condițiile în care toată lumea știe că vrem să îl dăm că ar avea salar mare.
Exista clauze in caz de retrogradare sau precontract pe care îl poți activa intr-o anumita data care pot fi anulate in schimbul unei anumite sume . De acord ca nu suntem 100% siguri de rămânerea in Liga1 însă trebuie sa ne gândim încet încet si la contracte . Din câte știu ,destul de multe contracte expira la vara
Se pare ca Roger va pleca dupa meciul de duminica.

https://www.fanatik.ro/dan-petrescu-tran...j-19892029
Si ciobanul viseaza la transferul lui Miculescu, dar nu-i in stare sa achite sume mici.
(10-02-2022, 18:14)soundinfect a scris: [ -> ]Se pare ca Roger va pleca dupa meciul de duminica.

https://www.fanatik.ro/dan-petrescu-tran...j-19892029

Avand in vedere situatia financiara de la Cluj, restatele salariale si modul in care trec prin jucatori (in special daca va ajunge sa plece Petrescu la un moment dat si vor da afara jumatate din lot, la fel cum au facut cand au schimbat ultimul antrenor), cat va dura pana cand Roger va regreta decizia de a merge la "campioana" Romaniei.
Sper sa nu-i dea drumul lui Roger pana nu sunt virati banii la UTA. Ca nu-i mai vad daca intra CFR in faliment.
Pe surse se pare ca UTA a acumulat datorii de 1600.000 de euro și de aici și dorința mare de al vinde pe Miculescu pt a acoperii din găuri(40% din jucător e detinuta de tatal jucătorului) care se pare momentan nu este mulțumit de oferta pimită din America 1.500.000 de dolari suma de transfer și 250.000 de dolari la semnătură pt jucător! Deci nu se arată vremuri ușoare la UTA pt următorul sezon... dacă într.adevăr e adevărat e o mare dezamagire....nu se face nimic cu cap, totul e la haotic si la voia intamplării..
Imi e greu sa cred ca am putut acumula o asemenea datorie pentru ca nu vad catre cine plus sa fim realisti, trebuie sa fi nebun sa nu il vinzi cand primesti 1.5mil si el mai are un an contract din vara.
Se zice 500.000 doar la finanțe avem datorie...
Si mie mi se pare greu de crezut ca am avea aceste datorii, in primul rand bugetul de salarii pe sezonul trecut a fost unul mediu spre mic si a fost cu siguranta acoperit doar de drepturile tv dar aici se mai adauga banii din procentele de pe Man si vanzarea lui Vulturar + sponsorii , abonamentele banii de la primarie etc etc, iar sezonul acesta din nou bugetul de salarii este in mare parte acoperit de drepturile tv la care se mai adauga de data aceasta biletele + abonamentele din nou sponsorii , banii de la primarie transferul lui Roger si posibilul transfer a lui Miculescu , asa ca nu vad unde am fi sarit calul asa de mult incat sa avem o gaura asa mare in buget.Desi sportiv mi-as dorii sa ramana e clar ca banii de pe transferul lui Miculescu ne-ar ajuta, dar daca este adevarata faza cu 40% si 250 de mii la semnatura adica undeva 850 de mii de dolari intrati in buzunarele lor si inca nu sunt de acord cu transferul si vor mai mult, mi se pare lipsa de respect si nesimtire a familiei Miculescu fata de UTA.
Mi se pare absurd cum dintr-o data toate echipele din play-out ajung sa aiba pe surse probleme. E ca si cum se incearca destabilizarea echipelor si a moralului. Singura echipa falimentara si cu datorii pana la gat, Dinamo, o duce bine mersi, face transferuri, nu e depunctata, dar acum dintr-o data ne trezim ca sursele spun ca avem si noi datorii uriase...
Nu știu exact cât de adevărate sunt aceste surse și mai ales cât de bine fac echipei!!!
Astea-s doar dume date la cafeluța de dimineață de câțiva no-name-uri.
(23-02-2022, 14:53)r3d a scris: [ -> ]Si mie mi se pare greu de crezut ca am avea aceste datorii, in primul rand bugetul de salarii pe sezonul trecut a fost unul mediu spre mic si a fost cu siguranta acoperit doar de drepturile tv dar aici se mai adauga banii din procentele de pe Man si vanzarea lui Vulturar + sponsorii , abonamentele banii de la primarie etc etc, iar sezonul acesta din nou bugetul de salarii este in mare parte acoperit de drepturile tv la care se mai adauga de data aceasta biletele + abonamentele din nou sponsorii , banii de la primarie transferul lui Roger si posibilul transfer a lui Miculescu , asa ca nu vad unde am fi sarit calul asa de mult incat sa avem o gaura asa mare in buget.Desi sportiv mi-as dorii sa ramana e clar ca banii de pe transferul lui Miculescu ne-ar ajuta, dar daca este adevarata faza cu 40% si 250 de mii la semnatura adica undeva 850 de mii de dolari intrati in buzunarele lor si inca nu sunt de acord cu transferul si vor mai mult, mi se pare lipsa de respect si nesimtire a familiei Miculescu fata de UTA.
Nu e vorba de(numai) familia miculescu,...ca in toate situatiile flamandu-l pamantului este impresarul
Doamne ce fraieri, nu mai pupa Miculescu asa transfer.
Update: acum am citit articolul din SA. Cred ca se negociaza printr-o firma de impresariat din Serbia pentru ca au un scouter sarb pe Estul Europei: https://www.charlottefootballclub.com/technical-staff
(23-02-2022, 21:21)adymax a scris: [ -> ]Doamne ce fraieri, nu mai pupa Miculescu asa transfer.
Update: acum am citit articolul din SA. Cred ca se negociaza printr-o firma de impresariat din Serbia pentru ca au un scouter sarb pe Estul Europei: https://www.charlottefootballclub.com/technical-staff

Ai dreptate directorul lor sportiv Zoran Krneta figurează si pe transfermarkt ca si asociat într-o agenție de impresariat.Deci oferta e cat se poate de reală si serioasă.
STAR MANAGEMENT SIGNINGS LTD.-se găsește pe transfermarkt in josul paginii apare Zoran Krneta(owner)
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19