Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Leo Grozavu a spus in direct la Look Sport "Am si eu unele pretentii" legat de UTA....ma gandesc ca a dorit un contract de 2 ani plus clauza buna daca este dat afara. Din pacate am vazut ca nu au incredere in Badea nici aia de la Look Sport si nici aia de la Digi dar sper sa fie bine si sa avem rezultate!
In ce sens nu au aia incredere in Badea?
Prin declaratii.... "Badea este mai moale ,nu se impune in vestiar" , "Acum Dinamo face puncte cu UTA" , "Din categoria de antrenori care stau doar 2 luni la un club". Miriuta,Prunea,Decebal Radulescu.... poate au o ciuda pe Badea ca a lucrat la FRF....
Alt antrenor nu cred ca ar fi fost mai potrivit din toate punctele de vedere decât Badea. Sa nu credeți ca Meszar nu a negociat și cu alți antrenori înainte sa se tragă linie și varianta sa fie Badea. Cred ca singurele variante pe care le-am avut și care sa ne și convină au fost Teja și Badea . Probabil și pe Grozavu am fi putut sa îl aducem însă după cum am auzit a cerut încă câțiva jucatori ,lucru care nu prea ni-l mai permitem in momentul actual din cauza bugetului plus ca avem un lot destul de numeros acum. Poenaru nu ar fi putut pleca de pe azi pe mâine de la Mediaș . Chiar dacă nu a fost plătit de câteva luni bănuiesc ca durează puțin recursul la federatie si durează pana devine liber . Uhrin cred ca ar fi avut probleme de comunicare cu lotul nostru deoarece țin minte in Interviurile pe care le acorda nu se înțelegea nimic din ce vorbește in limba engleza (limba in care se vorbește la noi in vestiar) plus ca probabil nu ar fi putut veni de pe azi pe mâine . Roșu nu a mai antrenat de mult iar in plus de asta nu are experiența când vine vorba de Liga1.
In concluzie ,in momentul asta doar Badea părea a fi o opțiune buna pentru club(fără mari pretenții ,lucrează cu ce are ,a venit imediat și așa mai departe ) . Cum am mai zis, vedem cum ne situam la sfârșitul sezonului regular iar apoi tragem concluziile . Sincer nu ma aștept la multe puncte in următoarele 2 partide(Sepsi și CFR) însă abia apoi încep sa judec jocul echipei (dacă e cazul ).
Eu sunt multumit cu Badea! A jucat bine Astra in finala cupei chiar daca erau deja retrogradati si fara bani la jucatori,cu o banca de rezerve doar din juniori! Chiar si cu FC Arges a facut cele mai multe puncte in play off de promovare! Din ce am vazut la stilul de joc ,Badea se bazeaza foarte mult pe mijlocasii de banda.
UTA cu Balint pe banca a demonstrat campionatul asta ca se poate lua la tranta cu oricare echipa din campionat,nu m fost inferiori nici uneia dintre echipele care au terminat pe podium anul trecut,din contra,am dominat copios CFR-ul aici si Craiova in deplasare si am avut o gramada de ocazii.Doar golul a lipsit din pacate,ceea ce a dus si la demiterea\demisia lui Balint,ceea ce vreau sa spun e ca nu as mai vrea sa vad echipa intorcandu-se la jocul din campioantul trecut cand in multe meciuri stateam cu fundul in poarta si tremuram la fiecare atac al adversarului.Nu m-a incantat numirea lui Badea,dar sper sa fie omul potrivit pt UTA la momentul actual.
Badea a mentionat ca a fost cumva fortat de situatie sa joace cu "autobaza", adica nu a avut lotul dorit la celelalte echipe. A si spus ca lotul UTA-ei este peste media Ligii 1 iar gazonul de pe Francisc Neuman arata foarte bine pentru perioada de iarna. In sfarsit un antrenor care nu se tot plange de toate conditiile sau sa dea vina pe toata lumea mai putin pe tacticile lui. Abia astept sa-l vad la lucru, chiar daca am fost printre cei care nu i-au urat un "bun venit" placut. Daca va face echipa sa joace si sa marcheze, eu sunt foarte fericit si el va fi iubit de catre suporteri.
Bun venit Badea !
    Cea mai buna urare cred ca este : " sa fi iubit " de fanii UTA-ei !
    Dar este clar ca asta se v-a intampla daca echipa v-a juca tactic bine, cu puncte in clasament si o buna comunicare cu ei 1
    Asa sa fie !

   We   Heart  UTA !
A aparut din nou o stire legata de eventuala plecare a lui David Miculescu in care scria ca fcsb ar fi marit oferta la 700.000 euro, precum si raspunsul nostru al clubului prin vocea lui Brosovski in care se spunea ca am putea accepta si oferta de 700.000 de euro dar cu diferite bonusuri...inca nu ne.am invatat minte se pare cu modul de plata al acestor bonusuri ...inseamna ca probabil nu mai sunt bani altfel chiar nu imi explic
(02-02-2022, 20:29)Kapa a scris: [ -> ]A aparut din nou o stire legata de eventuala plecare a lui David Miculescu in care scria ca fcsb ar fi marit oferta la 700.000 euro, precum si raspunsul nostru al clubului prin vocea lui Brosovski in care se spunea ca am putea accepta si oferta de 700.000 de euro dar cu diferite bonusuri...inca nu ne.am invatat minte se pare cu modul de plata al acestor bonusuri ...inseamna ca probabil nu mai sunt bani altfel chiar nu imi explic

înseamnă că tre să gândești bine ce faci dacă la anul îi expiră contractul. nu vrei să plângi că îl pierzi gratis când puteai acuma să iei, să zicem, un 700k + 100k la ceva bonusuri de performanță + un 10-15% dintr-un eventual transfer.
Daca pana pe 14 Februarie nu transferam nimic ...atunci cu plusul financiar(salar Passaglia) poate este bine sa prelungim cu Miculescu si Isac,baietii au contracte pana in vara 2023.
Nu stiu ce sa zic cu preparator fizic de la nationala U21,acum am auzit ca are ceva actiune cu juniorii U18,U17,U16....si sta 2 saptamani! Iar cand sunt pauze de nationale ...el este cu nationala!
Eu personal, regret pierderea lui Gyusi Balint si a spiritului sau motivational exceptional. Din pacate "Ultrasii" si-au pierdut rabdarea si increderea in el dupa cele 10 meciuri fara victorie. Probabil acelasi lucru s-a intimplat si in vestiar, iar aceasta situatie l-a impins pe Gyusi spre decizia corecta de a dimisiona acum, inainte de a periclita o linie de clasament fara iesire pentru succesorul sau pe banca tehnica a UTA-ei. Sint absolut sigur ca nu v-a sta prea mult fara un angajament la nivelul Ligii 1, fiindca realizarile si rezultatele sale cu UTA in ultimii doi ani si jumatate in conditiile unui buget modest avut la dispozitie, au fost de-a dreptul exceptionale si il recomanda ca un antrenor tinar de mare perspectiva. Mult succes Balint si mult mai multa bafta la viitoarea ta echipa. Am apreciat si apreciez foarte mult spiritul tau de invingator "Get up, get up, don't ever give up the fight" Ai intrat si ai stiut sa iesi demn pe usa din fata a acestui club cu o istorie bogata in performanta atit in Romania cit si in Europa. Multumim, la buna revedere, mult succes in continuare, te asteptam din nou la Arad.

Bun venit la Arad, Ionut Badea, noi suporterii inca mai speram la un loc in clasament peste cel inregistrat anul trecut, pentru a sarbatorii cel putin "trendul" pozitiv in rezultate statistice si daca se poate acel fotbal - spectacol (la fel de important pentru noi) cu care ne-au obisnuit echipa de odinioara a lui Domide si Broszovsky ! Timpul pe care il ai la indemina nu este tocmai ideal, dar apreciem cu totii disponibilitatea ta de a te inhama la o astfel de provocare fara "preconditii" contractuale. Iti dorim mult succes si mai ales multa inspiratie in deciziile pe care v-a trebui sa le iei intr-un timp foarte scurt si sub presiunea rezultatelor imediate.
Haideți să ne înțelegem, niciunu nu-i bătut în cap ca să-i denigreze munca lui Laszlo Balint. Faptul că a reușit după ani și ani de secetă din punct de vedere sportiv să ne facă să sperăm din nou, unora ne-a dat un motiv de bucurie maximă în viață iar asta nu-i poate lua nimeni. Poate omul a avut intenții bune, dar totul a fost până la un moment dat, deoarece din Octombrie-Noiembrie s-a schimbat comportamentul lui.
Lipsa de rezultate, rușinile la care am fost supuși, iar aici am o listă mai lungă:

- Faptul că în play-off-ul de promovare din L2, am învins o singură echipă, pe CS Mioveni, în rest am tremurat și ne-au salvat restul rezultatelor.
- Faptul că am fost umiliți acasă de către Astra Giurgiu, echipă care a și retrogradat, cu scorul de 0-6. (2019/20)
- Faptul că am fost învinși de Politehnica Iași, cea mai slabă echipă de anul trecut, în loc să fii învins și stăteam liniștiți ceva mai devreme, nu tremuram până aproape de sfârșit.(2020/21)
- Faptul că am fost eliminați din Cupa României de către o echipă din Liga 2, Universitatea Cluj.(2020/21)
- Faptul că am fost eliminați din Cupa României de către o echipă din Liga 3, ACSO Filiași. (2021/22)
- Faptul că am avut 10 rezultate fără o victorie, în ideea că am avut meciuri cu: Chindia, Mioveni, FC Argeș, Voluntari, Mediaș și Rapid unde țigăneii au avut un om în minus din prima repriză. (2021/22)
- Faptul că a preferat să laude suporterii garoi decât să menționeze ceva de suporterii UTA-ei care au facut peste 1000KM dus-întors pentru a-și susține favoriții chiar dacă nu eram într-o pasă bună. (2021/22)
- Faptul că a gesticulat ca și un frustrat în fața unor oameni care suferă pentru echipă. (2021/22)
- Faptul că se ascundea mereu după deget, mereu altcineva era de vină pentru eșecurile lui. O dată era pandemia pentru că nu erau suporteri, altădată era gazonul, altădată era terenul de antrenament, altădată întârzierea salariilor cu 2 săptămâni... dacă mai așteptam un pic dădea vina pe suporterii noștri că puneam prea mare presiune. (2021/22)

UTA are un buget de la mediu în sus, în sensul în care avem suporterii, care își fac simțită prezența prin bilete, merch-uri, abonamente, tickete online, fan shop-uri. Avem banii de la drepturile TV, avem sponsori și avem oameni în conducere care știu gestiona banii. Nu suntem un nimeni în drum! Putem spera la un loc mai bun decât cel care-l ocupăm momentan. Îmi pare rău, dar pentru mine faptul că a plecat Laszlo Balint e un lucru bun, trebuie să vedem ce face Badea, eu am încredere în el, e genul de antrenor sincer pe care-l pot vedea asumându-și unele erori. A spus din prima, gazonul arată bine pentru perioada de iarnă iar lotul UTA-ei este peste media Ligii 1, adică de la locul 8 în sus.
(02-02-2022, 23:35)Zagorakis a scris: [ -> ]Nu stiu ce sa zic cu preparator fizic de la nationala U21,acum am auzit ca are ceva actiune cu juniorii U18,U17,U16....si sta 2 saptamani! Iar cand sunt pauze de nationale ...el este cu nationala!

Eu zic aici ca o optiune foarte buna ar fi fost george neagu ,fostul capitan al UTA-ei.
(03-02-2022, 8:20)Coco13 a scris: [ -> ]Eu personal, regret pierderea lui Gyusi Balint si a spiritului sau motivational exceptional. Din pacate "Ultrasii" si-au pierdut rabdarea si increderea in el dupa cele 10 meciuri fara victorie. Probabil acelasi lucru s-a intimplat si in vestiar, iar aceasta situatie l-a impins pe Gyusi spre decizia corecta de a dimisiona acum, inainte de a periclita o linie de clasament fara iesire pentru succesorul sau pe banca tehnica a UTA-ei. Sint absolut sigur ca nu v-a sta prea mult fara un angajament la nivelul Ligii 1, fiindca realizarile si rezultatele sale cu UTA in ultimii doi ani si jumatate in conditiile unui buget modest avut la dispozitie, au fost de-a dreptul exceptionale si il recomanda ca un antrenor tinar de mare perspectiva. Mult succes Balint si mult mai multa bafta la viitoarea ta echipa. Am apreciat si apreciez foarte mult spiritul tau de invingator "Get up, get up, don't ever give up the fight" Ai intrat si ai stiut sa iesi demn pe usa din fata a acestui club cu o istorie bogata in performanta atit in Romania cit si in Europa. Multumim, la buna revedere, mult succes in continuare, te asteptam din nou la Arad.

Bun venit la Arad, Ionut Badea, noi suporterii inca mai speram la un loc in clasament peste cel inregistrat anul trecut, pentru a sarbatorii cel putin "trendul" pozitiv in rezultate statistice si daca se poate acel fotbal - spectacol (la fel de important pentru noi) cu care ne-au obisnuit echipa de odinioara a lui Domide si Broszovsky ! Timpul pe care il ai la indemina nu este tocmai ideal, dar apreciem cu totii disponibilitatea ta de a te inhama la o astfel de provocare fara "preconditii" contractuale. Iti dorim mult succes si mai ales multa inspiratie in deciziile pe care v-a trebui sa le iei intr-un timp foarte scurt si sub presiunea rezultatelor imediate.

180 de mii fond de salariilunar ti se pare buget modest?!
fondul de salarii la UTA nu era unul modest relaxeazate @Coco13, nu te du asa usor pe fenta.
La o cautare rapida in presa sportiva din Romania, luind ca referinta pentru comparatie anul 2020, anul in care UTA a re-debutat in Liga 1, CFR Cluj avea ca buget de salarii 800.000 Euro, FCSB 400.000 Euro, UTA 100.000 Euro. Comparativ cu echipele care au reprezentat Romania in cupele europene, in perioada respectiva trebuie sa fim de acord ca bugetul de salarii la UTA a fost modest. Daca nu am fi incasat banii pe Denis Mann probabil bugetul de salarii al echipei pentru Liga 1 ar fi fost unul la limita supravietuirii.

De acord ca poate nu am avut probleme cu bugetul de salarii, dar din pacate nu bugetul marcheaza goluri in Liga 1. Este evident ca distribuirea bugetului de salarii asupra noilor achizitii ale UTA-ei de la revenirea in Liga 1, cu precadere pe jucatorii de la mijloc in sus, s-a dovedit a fi complet nejustificata, avind in vedere criteriile de performanta impuse de club, comparativ cu salariile oferite prin contract, dar ... "ne-atinse" pe parcursul evolutiilor acestora la UTA.

Fara doar si poate toti jucatorii adusi prin contract au fost alegerea lui Gyusi Balint, insa optiunile puse pe masa acestuia au fost oferite in exclusivitate de Apostu si de agentia internationala de scounting pe care acesta o reprezinta. Ce s-ar fi intimplat daca clubul UTA ar fi apelat si alte oferte de jucatori de la alte doua, trei, sau chiar patru agentii internationale ? Greu de dat un raspuns la un astfel de scenariu, dar poate UTA ar fi reusit sa aduca jucatori mai eficienti, pe un salariu mai mic decit cel negociat cu Hora, Antal, etc.

Concluzia mea, nu cred ca este corect sa aruncam intreaga vina pentru situatia de criza pe care UTA o traverseaza momentan exclusiv  in spatele lui Gyusi, Balint. Este mai intelept sa analizam ACUM cauzele greselilor comise la toate palierele de responsabilitate ale clubului, care ne-au adus in aceasta situatie neplacuta, si asta pentru a nu le repetata sub nici o forma in viitor.
@Coco13 nimeni nu arunca vina pe Balint, dar aratam ca nu a fost chiar asa "sensibil" cum vrea el sa para, iar cand dai afara in fiecare pauzacompetitionala minim opt jucatori atunci cumva cauzele nerealizarilor sale nu e cumva la el si la alegerea jucatorilor facuta doar de el. Oare crisparea jucatorilor cui se datoreaza? iti spun eu, modului extrem de dictatorial a lui Balint.
Stie cineva care este situatia lui Cardoso? Cat de grava e accidentarea? E doar o entorsa? Multumesc anticipat.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19