Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Da, da, dupa ce am postat am vazut ca si directorul sportiv e sarb, good catch cu firma de impresariat in care apare ca owner.
(23-02-2022, 19:27)psv a scris: [ -> ]Nu e vorba de(numai) familia miculescu,...ca in toate situatiile flamandu-l pamantului este impresarul

De acord, este greu de crezut ca familia Miculescu este cea care s-ar opune ofertei venite de la Charlotte atita timp cit agentul jucatorului este consilierul personal al jucatorului si a familiei acestuia. 

Sigur ca agentul incearca sa maximizeze suma de transfer in beneficiul clubului UTA si a celorlanti detinatori de participatii la acest transfer, salariul jucatorului pe durata contractului si nu in ultima instanta propriul comision. Deci, banuiesc ca agentul jucatorului a transmis deja o contra-oferta agentiei din Serbia arondata clubului din Charlottte, in ceea ce priveste procentul dintr-un transfer ulterior al jucatorului precum si alte cerinte pecuniare legate de acoperirea unor cheltuieli de cazare, transport intre Statele Unite si Romania a jucatorului si a familiei sale. 

Altfel, echipa de fotbal din Charlotte este o franciza absolut noua, nascuta din dorinta agresiva a MLS-ului de a se extinde cit mai rapid si cit mai masiv in USA si Canada si a concura puternic sporturile traditionale Nord-Americane precum NFL (Fotbal American) MLB (Major League Baseball), NBA (National Basketball Association) NHL (National Hockey Ligue). In ziua de astazi se investeste masiv in francizele MLS (Major Ligue Soccer).

Este o oportunitate pentru Miculescu la 23 ani sa accepte aceasta oferta la o echipa absolut noua care se formeaza in aceste zile in MLS ? Eu zic ca da, fiindca toti jucatorii din lotul lui Charlotte vor incepe de la zero, fara presiune sau asteptari majore in primii doi ani de participare, mai mult, in MLS nu se retrogradeaza ! 

Daca Miculescu ar prefera sa astepte oferte de acelasi nivel din Europa, presiunea pe evolutiile sale si asteptarile cluburilor europene de la el i-si vor pune puternic amprenta pe evolutia si psihicul sau. Sa nu uitam totusi ca este un jucator tinar, talentat, dar inca in formare. Uitati-va la toti tinerii talentati Romani care joaca, sau mai bine zis, nu prea, la echipe Europene in ziua de astazi !

Momentan, Charlotte poate fi o trambulina extraordinara pentru Miculescu in MLS, depinde doar de el sa-si faca un nume in America de Nord inainte de a se intoarce triumfal in Europa !
Am rămas oficial în play-out. FaciCeSpuneBecali a fost învinsă de echipa lui Hagi (ce surpriză...) și matematic nu mai avem nicio șansă la play-off. FC Argeș este singura echipă rămasă cu șanse matematice.
Echipele din play-out:
UTA, Rapid, Sepsi, FC U Craiova, Mioveni, Chindia, Dinamo, Mioveni, Clinceni, Gaz Metan Mediaș.

Argeș are două meciuri extrem de grele, cu Fcsb și Botoșani pe când Farul are cu CFR și Univ. Craiova.
Din păcate ghinionul a făcut ca noi sa nu ne aflam in locul Farului. Cel puțin 9 puncte trebuia sa mai avem in acest moment . Sa speram ca legea compensatiei își face apariția in play out unde sper sa avem liniște ,sa luam 6-9 puncte in primele 3-4 meciuri(fără Clinceni și Mediaș pe care cred ca ii bate toți ) și sa speram la un baraj pentru conferance league
Eu cred ca am pierdut mai mult.

Dinamo - UTA (2-2) - meci care trebuia castigat
UTA - Chindia (0-1) - meci care trebuia egal
Mioveni - UTA (0-0) - meci care trebuia castigat
UTA - Arges (0-1) - meci care trebuia egal
FCSB - UTA (2-1) - meci care trebuia egal
CS U - UTA (0-0) - meci care trebuia castigat
Voluntari - UTA (2-1) - meci care trebuia egal (discutabil)
UTA - Medias (0-1) - meci care trebuia castigat
UTA - Dinamo (0-0) - meci care trebuia castigat

Vorbim de meciuri unde daca nu ratam atata, daca eram lucizi în fața porții... in toate meciurile am dominat, doar norocul sau influenta arbitrilor a facut ca sa nu castigam sau sa scoatem egal. In fine, deja vorbim in caz ipotetic, jumatate din meciuri sa zicem ca le rezolvam, eram deja pe locul 4-5...
Se pare ca terminam pe 9. Din câte am înțeles ,țintarul e făcut ca cel de anu trecut . După cum urmează
Dinamo -acasă
Clinceni-deplasare
Rapid-deplasare
Mediaș-acasa(dacă mai participa )
Sepsi-acasă
Chindia-deplasare (locul 11,ma gândesc ca vor bate pe Mediaș acum in ultima etapa )
Craiova-acasă
Mioveni-deplasare

Păcat ca nu găzduim și rapidul din nou. In rest un program echilibrat ,sper la 6 puncte din primele 2 etape și suntem salvați 90%
dupa calculele mele ,acesta ar fi programul :

-etapa 1 acas cu Clinceni
-etapa 2 deplasare la Medias(daca se mai joaca)
-etapa 3 acasa cu Arges/Botosani
-etapa 4 deplasare la Rapid
-etapa 5 acasa cu Sepsi
-etapa 6 deplasare la Craiova
-etapa 7 acasa cu Chindia
-etapa 8 deplasare la Mioveni
-etapa 9 acasa cu Dinamo
De ce dracu tot zic astia de pe la digi si look ca rapidul a terminat pe 8 ca nu inteleg cand noi avem +4 fata de +3??
(05-03-2022, 23:38)FlorinCR a scris: [ -> ]De ce dracu tot zic astia de pe la digi si look ca rapidul a terminat pe 8 ca nu inteleg cand noi avem +4 fata de +3??
 Este meciul direct in care au avantaj,apoi este golaverajul
(05-03-2022, 23:32)Octavian a scris: [ -> ]dupa calculele mele ,acesta ar fi programul :

-etapa 1 acas cu Clinceni
-etapa 2 deplasare la Medias(daca se mai joaca)
-etapa 3 acasa cu Arges/Botosani
-etapa 4 deplasare la Rapid
-etapa 5 acasa cu Sepsi
-etapa 6 deplasare la Craiova
-etapa 7 acasa cu Chindia
-etapa 8 deplasare la Mioveni
-etapa 9 acasa cu Dinamo
Greșit
esti sigur ? eu l-am facut prin prisma faptului ca terminam pe locul 8 , cel putin asa vad pe toate clasamentele pe care le-am accesat pe site-urile de sport. Cred ca primul criteriu de departajare e diferenta de goluri,capitol la care ii facem pe maronii.
(06-03-2022, 0:04)Octavian a scris: [ -> ]esti sigur ? eu l-am facut prin prisma faptului ca terminam pe locul 8 , cel putin asa vad pe toate clasamentele pe care le-am accesat pe site-urile de sport. Cred ca primul criteriu de departajare e diferenta de goluri,capitol la care ii facem pe maronii.

In regulamentul de anul trecut primul criteriu este meciul direct . Doar așa ca s-a modificat regulamentul
Se poate sa fie tot meciurile directe primul criteriu dar poate nu se mai ia in considerare golul in plus marcat in deplasare,la fel ca in cupele europene.
(06-03-2022, 0:40)FlorinCR a scris: [ -> ]Se poate sa fie tot meciurile directe primul criteriu dar poate nu se mai ia in considerare golul in plus marcat in deplasare,la fel ca in cupele europene.

S-a scris și pe sport Arad ,aveți putina încredere in mine Smile) îmi place sa ma documentez cât mai mult înainte sa îmi deschid gura
A aparut un comunicat pr site ul oficial al clubului,pana la urma am terminat pe 8 si jucam cu clinceni saptamana viitoare!
https://www.uta-arad.ro/stiri/comunicat-06032022

"În conformitate cu CEX-ul FRF din data de 27 iunie 2021, criteriul de departajare cu privire la numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe a fost abrogat.

Echipa noastră termină astfel sezonul regulat pe locul 8, iar în weekend aşteptăm vizita celor de la Academica Clinceni."


Chiar era aberant sa mai fie in vigoare regula golurilor din deplasare avand in vedere ca peste tot in lumea asta s-a renuntat la ea.
Cum ziceam ,in mod normal după regulamentul de sezonul trecut ,am fi terminat pe 9. Acum ca s-a modificat și la noi după ce s-a scos regula in Europa,nu am găsit ceva legat de asta. Mi se pare un program puțin mai complicat decât am fi terminat pe 9 . Adică avem din etapa 3-7 meciurile cele mai grele și apoi sper sa nu jucam cu barajul ,,pe masa” in meciurile cu Mioveni și Dinamo
Cred ca terminam pe 9 dupa cei de la LPF: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/program...56765.html
(06-03-2022, 19:36)adymax a scris: [ -> ]Cred ca terminam pe 9 dupa cei de la LPF: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/program...56765.html

Citeste pana la capat ,ce spune FRF,regulile le stabileste FRF in conformitate cu reglementarile UEFA.Absolut penibil ce se intampla in fotbalul romanesc !
Nu am citit ultimul paragraf dar il redau mai jos acum, tiganie mare in fotbalul romanesc.

Surse federale au oferit o replică, prin intermediul GSP.ro: „FRF nu e obligată, conform UEFA, să republice ROAF pe site la fiecare modificare. Deciziile intră în vigoare când sunt date după CEx, nu când apar pe site în ROAF. În plus, e o prevedere abrogată la nivel UEFA, noi doar ne-am aliniat”.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19