Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(20-04-2022, 11:01)Kapa a scris: [ -> ]https://www.aradon.ro/ut-arad/uta-nu-se-...n-1524121/

Vai de presa din Arad,dar ce sa te astepti de la el...e suparat ca nu mai are "surse" in club...e total pe langa adevar individu'..totul este asa cum s-a stabilit ,stati linistiti si nu mai cautati nod in papura ,ca numai bine nu face in aceste zile!
Un ziarist care stie ce zice si cunoaste cum sta treaba:
https://www.glsa.ro/se-adevereste-zvon-d...apreutese/
Juniorul utist Rares Pop a marcat pentru Romania U17! La pauza Romania U17-Austria U17 este 1-1! Din generatia 2005 avem 3 juniori foarte foarte talentati Rares Pop,Raul Popa si Fabiano Cibi! Pacat ca a plecat atacantul generatiei 2005,Patrick Pascalau! Poate din vara cu noua conducere revin juniorii aradeni la UTA ,Pascalau de la Cris,Melniciuc de la Clinceni,Dan Rucareanu de la Ineu(fost la Atletico Arad,un mijlocas central foarte foarte talentat),Ciubancan de la Lipova!
e transmis undeva?
A fost pe site la FRF.tv
Miculescu la UTA pana in 2024! Excelenta vestea ,chiar nu ma așteptam la o asemenea lovitura in acest moment . Felicitări conducerii și felicitări lui Miculescu !
Daaaaaa! Hai si cu Isac!
Maine in numar cat mai mare!
Foarte buna veste!!
Este corect ce scrie Fanatik? UTA are 10.000.000 lei datorii?Iar in anul 2021 pierderi 2.000.000 lei?

https://www.fanatik.ro/colaps-financiar-...e-19965143
(25-04-2022, 22:18)Zagorakis a scris: [ -> ]Este corect ce scrie Fanatik? UTA are 10.000.000 lei datorii?Iar in anul 2021 pierderi 2.000.000 lei?

https://www.fanatik.ro/colaps-financiar-...e-19965143

Din păcate da,am auzit și eu recent chestia asta. Însă lucrul asta nu împiedica noua conducere sa preia echipa,din contra încă..
Datoria UTA- ei este de prste 2 mil de euro!
Da,pana in Decembrie 2021! Din ce am citit ,in 2022 au intrat 800.000 euro de la primarie,500.000 euro in Februarie din televizare plus 315.000 euro pentru locul 8! Sper ca am citit bine....
Se stiu aceste datorii de catre investitori, in consecinta nu exista nici o noutate din punctul asta de vedere , preluarea merge mai departe.
Situația nu e chiar tragica … dacă stam sa ne uitam toate echipele au datorii,mai mari sau mai mici. Singura echipa care are rezultate și nici datorii foarte mari sunt cei de la Argeș ,felicitări lor. Sa speram ca se rezolva problema asta odată cu noua conducere .
Daca a semnat David un nou contract este clar ca vin investitorii.
Pe langa infuzia de capital este imperios necesar sa se lucreaza puternic la partea de marketing. Sincer la cati sponsori are UTA atat in stadion cat si pe echipament sa avem la incasari 400000 de mii de euro intr-un an calendaristic mi se pare rusinos!Ar fi cazul sa dispara in primul rand de pe echipament , sponsorii care nu pun la bataie minim 100 de mii de euro pe sezon!
Trebuie să punem accent pe marketing și pe imaginea clubului. Desigur, mai importantă ar fi performanța sportivă, dar sunt anumite aspecte care trebuie rezolvate pentru a avea o imagine de club profesionist, mai ales că UTA este unul dintre cele mai mari cluburi din România.
- Gazonul trebuie schimbat cu unul hibrid.
- Tribunele și peluzele trebuiesc învelite cu acel plastic exact ca și în proiect.
- Partea din față a stadionului trebuie refăcut, frumos.
- Trebuie să renunțăm la Saller, este un echipament/brand 'ieftin' care costă mult. Sunt alte branduri unde nu plătești 300 RON, sau dacă plătești măcăr o faci pentru un brand mare (Adidas,Nike,Puma).
- Avem nevoie de un teren de antrenament dotat/modern. Un antrenor foarte bun nu ar accepta să antreneze echipa pe ICRTI.
- O mascotă a clubului ar arăta foarte okay, ținând cont că avem atâția copii care vin la meciuri și se bucură.
- Sistemul de sonorizare modernizat.
- Cred că ar arăta foarte bine emblema echipei pusă undeva la T2 (dacă este loc), ex:
[Imagine: DHmcFuuXkAIl7r9.jpg]
(26-04-2022, 15:24)diangelis a scris: [ -> ]Trebuie să punem accent pe marketing și pe imaginea clubului. Desigur, mai importantă ar fi performanța sportivă, dar sunt anumite aspecte care trebuie rezolvate pentru a avea o imagine de club profesionist, mai ales că UTA este unul dintre cele mai mari cluburi din România.
- Gazonul trebuie schimbat cu unul hibrid.-->se lucreaza din cate stiu la aspectul asta 
- Tribunele și peluzele trebuiesc învelite cu acel plastic exact ca și în proiect.-->din cate stiu este in discutie aceasta investitie pe bugetul de anul viitor 
- Partea din față a stadionului trebuie refăcut, frumos.-->autorizatia de constructie este eliberata deja , sa vedem ce iese...
- Trebuie să renunțăm la Saller, este un echipament/brand 'ieftin' care costă mult. Sunt alte branduri unde nu plătești 300 RON, sau dacă plătești măcăr o faci pentru un brand mare (Adidas,Nike,Puma).--> de acord, dar cand Meszar este reprezentatul Saller in Romania, la ce te poti astepta , eu nu ma gandesc neaparat la brand-urile de top , dar cred ca un Macron de exemplu este peste Saller , s-au s-ar putea sa se incerce din nou cu Uhlsport , a fost de de parte cel mai calitativ sponsor tehnic al UTA-ei.
- Avem nevoie de un teren de antrenament dotat/modern.-->Un antrenor foarte bun nu ar accepta să antreneze echipa pe ICRTI.-->nu cred ca punctul asta se poate rezolva de pe azi pe maine ...
- O mascotă a clubului ar arăta foarte okay, ținând cont că avem atâția copii care vin la meciuri și se bucură.--> pare o idee interesanta , cam toate cluburile mari au asa ceva .
- Sistemul de sonorizare modernizat.-->este bugetat pe anul asta , din cate am inteles ,se va merge pe on instalatie profesionala de la RTS  ( sunt in top 2 in lume , in materie de instalatii de sonorizare pentru stadioane)
- Cred că ar arăta foarte bine emblema echipei pusă undeva la T2 (dacă este loc), ex:
[Imagine: DHmcFuuXkAIl7r9.jpg]
-->da, de acord , iluminata LED cred ca ar arata extraordinar. Mai mult decat atat am cerut acelasi lucru si pe fatada din fata , unde exista un gol imens in partea stanga sub inscriptia "Arena Francisc Neuman",  de acolo nu trebuie sa lipseasca sigla Uta-ei si a eventual a aradului ca si proprietar al stadionului.
Incerc un raspuns la fiecare din propunerile tale raportat la ce informatii am, mai sus dupa sageti.
(22-04-2022, 16:02)Zagorakis a scris: [ -> ]Daaaaaa! Hai si cu Isac!
Maine in numar cat mai mare!

Isac a spus acum in conferinta ca si el are contract pana in 2024.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19