Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Stiri, sezonul 2019-2020
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Cred ca ne ar putea ajuta in acest retur si de ce nu, inca un sezon in L1!
Nu prea cred în astfel de știri GSP...sincer!
Zvonul l-am auzit și eu din alte surse. Posibil să fie un interes și niște tratative reale, la fel de posibil însă să fie doar o speculație apărută în momentul în care a devenit public faptul că FCSB și Hora se vor despărți în iarnă; și cum Hora e impresariat de Apostu și a mai jucat la noi legătura s-a făcut automat.
Pana la urma este strategia corecta , daca UTA se gandeste la jucatori de calibrul lui Hora.Tot ceea ce s-a facut la UTA din vara incoace s-a facut cu cap si bine calculat iar urmatorul pas acum avand in vedere ca avem sanse foarte mari de promovare este sa aduca doi -trei jucatori care sa poata sa te ajute in liga 1. Am vazut ce au patit toate echipele care au promovat iar in liga 1 au adus 20 de jucatori noi si bineinteles ca s-a retrogradat imediat, este imposibil sa omogenizezi o echipa si sa ai rezultate la acel nivel in doua -trei luni de zile.E clar sunt dificultati, salariul lui Hora este greu suportat daca nu imposibil la acest nivel dar sunt convins ca se va gasi o solutie astfel incat ambele parti sa aiba de castigat...daca va fi cazul.
Hora stie ce inseamna UTA , are si el o varsta , am inteles ca are un buisness de succes deschis acasa la Oradea, si poate ce este mai important este impresariat de Apostu, deci sunt premise ...daca nu acum ..poate in vara.
Oricum ma astept ca pe viitor, jucatori foarte buni pentru nivelul ligii 1 impresariati de Apostu , gen Cardoso,Bus, Butean etc...sa ajunga la UTA odata cu promovarea echipei.
https://www.sportarad.ro/2020/01/09/adve...n-antalya/

Adversari din Rusia, Luxemburg și Ucraina pentru UTA, în Antalya
Utiștii își petrec ultimele zile de vacanță, urmând ca de marți, 14 ianuarie, să se întoarcă din nou la treabă. Primul loc în clasamentul ligii secunde trebuie apărat pentru o promovare așteptată de mai bine de un deceniu la Arad, iar Laszlo Balint și colegii săi de pe banca tehnică conștientizează importanța pregătirii de iarnă.

În acest sens, programul a fost stabilit în cele mai mici detalii, care, în mare, cuprinde două etape. Cea a reacomodării cu efortul și încărcarea fizică ce se va consuma pe plan local până la finele acestei luni și cealaltă destinată îmbunătățirii relațiilor de joc și dobândirea formei sportive printr-o pregătire specifică, la temperaturi și pe terenuri bune, în Antalya.



În program sunt incluse și șapte partide de verificare, trei pe arena „Motorul”, cu UTA II (pe 18 ianuarie), Progresul Pecica (25 ianuarie) și Crișul Chișineu Criș (pe 31 ianuarie) și alte patru în Turcia. Delegația „Bătrânei Doamne” va ajunge pe 2 februarie în stațiunea Belek pentru 13 zile pline de cantonament, presărate și cu teste în compania unor echipe străine.

Șirul amicalelor începe miercuri, 5 februarie, cu prim divizionara luxemburgheză, Racing. Aceasta ocupă locul ocul 9 (din 14 formații), acumulând 14 puncte din 12 runde. Pe 8 februarie (duminică), urmează meciul cu FC Yenisey Krasnoyarsk. Rușii sunt pe locul 17 în eșalonul secund, la doar trei lungimi de undă de formația de pe locul 12, de exemplu.

Cel mai puternic adversar din Antalya urmează a fi înfruntat pe 12 februarie și el se numește Arsenal Tula. De data aceasta, vorbim despre o formație din prima ligă rusească, aflată pe locul 6 în clasament, în plină luptă pentru un loc de Europa League, cu formații precum FC Krasnodar, FC Rostov, CSKA Moscova și Lokomotiv Moscova, în timp ce Zenit St. Petersburg pare scăpată în câștigătoare a campionatului. La Arsenal evoluează printre alții și Kone, un fundaș care a îmbrăcat pentru 5 sezoane și tricoul francezilor de la Lyon, dar și atacantul român, Alexandru Tudorie, fost la Oțelul, FCSB sau Voluntari.

În fine, UTA încheie seria de jocuri amicale din Turcia împotriva unei echipe de locul 1. Este vorba despre formația Under 21 a grupării ucrainiene Vorskla Poltava, care în campionatul de tineret are sub ele formații cu pretenții precum Dinamo Kiev sau Șahtior Donetsk.

După ce se repatriază, arădenii vor intra în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial al anului. Pe 21 februarie, nu vor fi primiți cu flori la Miercurea Ciuc, acolo unde Csikszereda nu a pierdut niciun meci în prezenta stagiune.


------
Arsenal Tula, hm... nu sună rău meciul ăsta.
Daca nu stiati cine este FINANTATORUL nr.1 al echipei noastre puteti afla din urmatorul articol:

Cu ocazia zilei de naştere, europarlamentarul Gheorghe Falcă s-a întâlnit cu o parte din conducerea clubului UTA Arad. Printre aceştia s-au numărat  şi Alexandru Meszar şi antrenorul echipei László Balint. În urmă cu şapte ani, Gheorghe Falcă alături de Alexandru Meszar a început proiectul UTA Bătrâna Doamnă. La şapte ani distanţă de la acel moment, cu o formaţie preluată de la zero, echipa arădeană se află la un pas de promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc. De asemenea, în timpul mandatului de primar al lui Gheorghe Falcă s-a început modernizarea stadionului Francisc Neuman, tot un proiect pornit de la zero care în acest an va fi finalizat. Arădenii vor putea să îşi susţină echipa pe unul dintre cele mai moderne stadioane de fotbal din partea de vest a ţării. Chiar dacă pe mulţi îi supără, Gheorghe Falcă rămâne în continuare finanţatorul numărul unu al echipei UTA despre care a spus că va fi alături până la capăt.

https://www.arq.ro/gheorghe-falca-ramane...-uta/31513
Da ma, si-a luat mizeria echipa la purtator. Nimic nou sub soare aceeasi demagogie si nesimtire.
ARQ.ro e trompeta lui, a se ignora.
Adrian Petre la Fcsb!
Avem ceva procente din acest transfer?
Da, avem. Nu e clar daca 15% sau 20%
Pacat de Adi, cred ca a luat o decizie proasta!
Nu cred ca avea viitor la danezi, din pacate...
Sa nu exageram, a dovedit ca e un atacant veritabil insa ce a inclinat balanta a fost situatia celor de la Esbjerg care nu traverseaza cea mai grozava forma sportiva si in mod sigur nici financiara.
Nici eu nu m-as fi dus la FCSB insa nu sunt in masura sa judec in locul lui, e baiat mare, cu siguranta stie ce e mai bine pentru el. Ii urez succes!
Pentru Petre este un pas bun, decat sa se iroseasca la cluburi
mici din UE ( valoare generatiei lui, nu prea a generat mare
atractie a cluburilor mari ). Cred ca si el si Man, ar trebui la 
interviuri sa pronunte ( cu recunostinta / respect !) si numele echipei
care i-a facut " buni de export " adica -UTA !
   Sunt curios cum se v-a desfasura meciul UTA-FCSB ( speram !)
din sezonul viitor, unde vor fi iata si cei trei aradeni: Belgradean, Petre si Man,
ce parere aveti ?
In situația dată cred că a luat o decizie corectă, dacă joacă bine un an de zile și-a luat zborul de la cioban...timp in care Man va rămâne tot acolo, cu incă câteva tatuaje pe el și-un fotbal prestat din ce in ce mai diluat.
(19-02-2020, 10:40)Kidu a scris: [ -> ]...e un atacant veritabil insa ce a inclinat balanta a fost situatia celor de la Esbjerg care nu traverseaza cea mai grozava forma sportiva si in mod sigur nici financiara...

Pai la asta ma refeream si eu, nu avea viitor acolo...cred ca e un atacant chiar peste Man si poate cu o mentalitate mai buna decat multi din Liga 1.
Corect, nu pune nimeni in discutie valoarea si calitatile lui Adi, problema e la cioban. Fara un antrenor adevarat e posibil sa se plafoneze.
Sper sa joace bine si sa plece repede, pentru binele lui. Bafta Adi!
S-ar putea sa nu mai aiba unde juca pentru ca ciobanului se pare ca iar ii miroase a "beci domnesc".
Cred ca, ciobanul la beci ar fii cea mai buna veste!
In fine, sa revenim noi la ale noastre...
https://www.aradon.ro/aradon-sport-local...i-1137314/

Întrebat dacă și meciurile de fotbal intră sub această incidență, Raed Arafat a răspuns afirmativ!
”Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori! Se aplică regulile acestea înceapând de azi. Știm că va produce nemulțumiri. Poate va produce disconfort pentru unele persoane sau cluburi, dar am avut o discuție amplă. Sunt măsuri necesare. Sperăm să avem înțelegerea tuturor” – a declarat Raed Arafat.
Liga Profesionistă de Fotbal a convocat Comitetul de Urgență și a decis deja ca meciurile din Liga I să se desfășoare fără spectatori. Este de așteptat, acum, ca Federația Română de Fotbal să ia aceeași decizie! Măsura este valabilă până la data de 31 martie, dar s-ar putea prelungi!
UTA este și ea afectată, deaorece are două meciuri pe teren propriu în acest interval, cu Universitatea Cluj, respectiv Pandurii Târgu Jiu.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16