Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
@Cornel Bacuieti Eu ziceam de jucatori cu o varsta buna din Liga 2 pentru ca nu avem un buget salarial foarte bun sa aducem jucatori vazuti bine in prima liga. Chiar Bogdan Apostu a declarat in vara despre Velisar sau Oprut ca sunt peste bugetul pe care ne bazam in acest sezon (suma de transfer+salar). Si atunci de ce sa nu vina la noi Dani Paraschiv la 21 de ani si ramane Ionita la 32 de ani considerat varianta numarul 5 in atac (cu tot respectul pentru Ionita).Sau Toni Manolache de la Petrolul la 20 de ani care joaca fundas central,fundas stanga si mijlocas defensiv(un Melinte tanar) si este in ultimele 6 luni de contract cu Petrolul conform Transfermarkt.
Ronaldo Deaconu si Paul Anton nu au nici o sansa sa ajunga la UTA la ce pretentii financiare au.Poate la Deaconu exista o foarte mica sansa daca intervine Apostu.
Jucatori pe bugetul nostru din Liga 1 si unde avem noi nevoie in teren pot sa fie Costin Tofan fundas dreapta Arges,Ricardo Miranda "Ricardinho" fundas dreapta Voluntari(agent Apostu),Juan Passaglia mijlocas central Iasi de la cluburi cu probleme financiare sau la final de contract.
De urmarit din prima liga si Andrei Dumiter (Sepsi) chiar daca are o accidentare lunga sau Andrei Sintean (Sibiu) club la care sunt ceva "probleme".
Pleaca deja si un junior?Calin Popescu ,mijlocasul de 19 ani de la UTA este aproape de a pleca la Sibiu,pentru ca a primit prea putine minute. Prosport
Poate pleaca la schimb cu Oprut sau Sintean.
Alexandru Ionita, urmatorul plecat.
Pentru cei care pleaca, pana la urma e doar business ca sa zic asa, nu trebuie sa facem circ, elegant, civilizat si barbateste ne strangem mana si ne vedem fiecare de drum.
(22-12-2020, 15:12)UTAFan90 a scris: [ -> ]Alexandru Ionita, urmatorul plecat.
Ar trebui sa-l urmeze Ursu...
Fara suparare , sunt mai multi care trebuie sa paraseasca echipa , din pacate timpul este scurt si probabil in aceste conditii se vor face anumite concesii....
Ca suporter nu vad cum un Melinte ,Ursu ori Nelut Rosu care de departe pare cel mai nereusit transfer raportat la calitate-pret ne mai pot ajuta. As acorda o ultima sansa pentru a doua parte a sezonului lui Morar, Ilie, Bustea si Cipri Rus.
Nici Tescan nu mai poate sa ramana , n-are nici un sens sa promovam un jucator care nu este al nostru !
(22-12-2020, 15:43)BogdyS a scris: [ -> ]Ar trebui sa-l urmeze Ursu...

Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau insa daca ar fi dupa mine i-as mai da o sansa lui Ursu, zic eu ca are potential de crestere, e tehnic, bataios, chiar daca sunt meciuri cand e foarte inconstant.
Si eu i-as mai da o sansa lui Ursu dar cred ca nici el nu mai e dispus sa stea ( asa mi se pare). La toate meciurile jucate in ultima vreme pare absent tot timpul cu capul in pamant. Vad la jucatori veniti din liga 2 asa o delasare in ultimul timp parca dau toti senzatia ca si-ar dori o reintoarcere in B, parca singurul din ei care lupta este Bustea cu toate greselile lui. La Cipri se vede lipsa golului si asta il frustreaza maxim.
La toti jucatorii care vor pleca ar trebui sa le multumim pentru cat au jucat la noi, toti au avut si momente mai bune, cu realizari, in liga 2 (au contribuit la promovare) sau liga 1. Din pacate se vede diferenta dintre primele 2 ligi si unii nu fac fata. Strangere de mana si mergem mai departe.
" Clubul UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de încetare a colaborării cu jucătorii Alexandru Ioniță, Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă și Mihovil Klapan. Le mulțumim pentru aportul oferit în perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în etapele următoare din carierele lor. "

http://uta-arad.ro/stiri/uta-se-desparte...atori/5104
Suprinzatoare prezenta lui Morar pe lista , desi a aratat o indolenta crasa in multe meciuri!
ps. apar noi informatii legate de morar , conform aradon ar fi avut o prima de instalare de 12500 de euro+un salar lunar de 6500 de euro + bonus la fiecare gol/pasa de gol...chiar nu e rau la UTA in zilel noastreSmile
ps.1 eu zic ca lista plecarilor este inca deschisa , probabil va depinde si cat de bine ne miscam pe piata transferurilor
nu cred ca e cea mai buna tactica de a da afara jucători înainte de a semna/angaja și în final juca/testa pe alții !? Si eu i-asi fi acordat încă o șansă lui Morar.
Poate la Ursu a fost o dorinta si din partea lui avand in vedere ca era f greu sa joace pe postul lui de baza acolo unde Balint prefera jucatorul under.
(23-12-2020, 13:29)Xtreme a scris: [ -> ]nu cred ca e cea mai buna tactica de a da afara jucători înainte de a semna/angaja și în final juca/testa pe alții !? Si eu i-asi fi acordat încă o șansă lui Morar.

In 15 ianuarie incepe returul cand naiba sa mai testeze ??asta unu la mana, doi la mana ,UTA are nevoie de certitudini chiar nu ne mai permitem fel si fel de experimente!
Daca ar fi sa-mi para rau dupa unul, ar fi fost Ursu pentru ca a reusit niste faze frumoase in Liga 2 si chiar daca era din pacate limitat fizic si psihic, nu a fost rau nici pentru Liga 1. Nu a fost rau, dar nu a fost destul de bun pentru noi. Avem nevoie de jucatori cu inteligenta, curaj si cu un pic de talent.
Vladut Morar a reusit un singur meci bun, cel de la Botosani unde 100% va fi meciul carierei lui.
Alexandru Ionita, eu unul il lasam de mult sa plece, abia daca se descurca in Liga 2 darămite în Liga 1.
Calin Popescu, parca merita mai multe sanse, sa vedem de ce e in stare.
Pleașcă, nu cred ca l-am vazut intr-un meci în tricoul UTA-ei.
Klapan, o dezamăgire totală.
În mod normal fără sentimentalisme, la lista asta de 6 trebuia sa se adauge și cipri rus! Realist vorbind nu a fost cu nimic peste Morar dar poate a contat salariul și faptul ca e arădean!!!
Balint trebuie sa fie atent si daca Tomozei poate duce fizic 5 meciuri consecutive de Liga 1, o sa avem meciuri din 3 in 3 zile. Din pacate pare foarte fragil chiar daca mie personal imi place ca este un baiat de caracter si este foarte ambitios.
PS: Poate ajunge Amir Jorza inapoi,are un tur bun la Rapid si avem nevoie de un lot numeros ca in tur am avut un lot subtire.De urmarit si Dorin Toma ,are cele mai bune cifre de la Slatina si doar 21 de ani(amandoi intra la regula U21) ,de Toma chiar imi pare rau ca a fost vandut pe maruntis la Resita ca un sac de cartofi de regretatul Ionut Popa!
Conform unor informații care circula pe Facebook, Moise va reveni la UTA în aceasta iarna!
(26-12-2020, 14:22)psv a scris: [ -> ]Conform unor informații care circula pe Facebook, Moise va reveni la UTA în aceasta iarna!

Eu zic sa nu te increzi in Facebook. Tot pe acea retea de socializare, s-a vehiculat si ca am castigat la TAS, iar 1 ora mai tarziu s-a aflat ca de fapt nu a fost asa. 
Sincer, m-as bucura daca ar reveni. Este un jucator care tine mult la UTA, stie ce inseamna acest club si sa nu uitam ca a incercat orice cale legala de a rupe contractul cu Astra Giurgiu pentru a reveni la Arad. Bineinteles, pe langa aceasta iubire pentru club, mai are si calitati de fotbalist bun.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26