Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Adi m-a contactat zilele trecute si mi-a zis ca vrea sa revina acasa insa nu am vrut sa spun nimic pana nu era sigura intoarcerea lui.
Ma bucura nespus revenirea lui si atat UTA are nevoie de el cat si el de noi pentru ca mai iubit si mai respectat ca aici nu va fi niciunde. Visam la transferul asta inca de cand a inceput sa aiba probleme la FCSB si uite ca in final s-a infaptuit iar asta nu e doar o simpla intamplare ci cred ca este vorba si de destin pentru ca au trebuit sa concure o serie de factori ca revenirea lui sa fie posibila.

Revenirea lui Adi nu are nicio treaba cu suma pe care FCSB-ul ne-o datoreaza pentru Dennis.
Deci pana in vara inca apartine de FCSB si apoi ar umra sa devina liber de contract DACA Becali nu va mai activa al doilea contract pana in 2024, da?
Becali a platit 800 de mii de euro pe el, iar acum ni-l da gratis in contidiile in care are sa ne dea 1.5 miliaone pe Man? Stiind ce fel de om e Becali, mi-e imposibil sa cred ca Petre va ajunge gratis la noi. Pur si simplu nu cred asta!
Ceva sigur e la mijloc...gen renuntam la vreo 150 de mii din transferul lui Man, si restul de banii ii primim in transe, in 3 ani, ori alte combinatii de genul.
Lasa ca nici noi nu suntem prostii ciobanului. Nu face clubul transferul asta daca nu e avantajos si pentru UTA, sa fim seriosi...Acum depinde doar de Adi sa-l convinga pe Gyuszi sa-i dea minute, dar dupa cum il stim baiat serios, modest si cu bun simt, nu vad o problema. Trebuie doar sa munceasca, poate mai mult decat a facut-o pana acum. E tanar, are timp si sa-si imbunatateasca unele aspecte ale jocului, ca talent are. La fel cum si Gyuszi, daca vede ca Adi face treaba, nu-l tine el pe banca. Cred ca e "win-win situation"
E un lucru extraordinar de bun faptul ca Adi a revenit.
Are o cota de 800K, ar deveni cel mai scump jucător al nostru, plus ma îndoiesc ca are nu știu ce pretenții salariale. Eu sper ca să stea aici și sa devina emblema clubului, pana la urma ar activa în prima liga cu șanse reale în următorii ani la prinderea unui loc de competiție internațional, cine știe.. Tot răul spre bine!
Care este adevărul pana la urma? A fost dorit doar de Meszar sau și de Balint?
A fost dorit de suporteri, de Meszar si de Balint, altfel nu s-ar fi realizat transferul insa Balint n-a vrut sa se pronunte pana cand Adi nu si-ar fi rezolvat situatia cu FCSB si Cosenza.
Aveam nevoie de un atacant de careu, e un transfer mai mult decât binevenit ținând cont ca se mai încadrează și în regula!
Bine ai revenit, Adi!
Speram sa-si revina, sa se deblocheze si sa ne ajute! Sa redevina nr 1 la uta. Succes! Nu poate sa ne incurce... minute va primi, daca face treaba ramane titular..
Poate sa fie un castig,sa speram ca il pune Balint pe picioare,ma gandesc ca pregatit fizic ar trebui sa fie chiar daca nu a primit prea multe minute la Cosenza.Si asa un pic pe langa subiect nu inteleg ce dracu tot au unii cu Apostu,vad pe sportarad tot felul de comentarii si mistouri de iti vine scarba.Sportaradul ala a devenit o clica jenanta in ultimul timp cu largul concurs al celor care se ocupa de el,nu mai are mult si se poate lua de mana cu digi sau gsp-ul.Daca nu m-ar interesa UTA nici nu as mai intra acolo,ar trebui sa le fie rusine.
David Balace ,fiul lui Silviu Balace este un junior foarte bun pentru Academia UTA! Plus Abel Popa ,fundasul central de la Lipova!
Denis Rusu va fi cumpărat de UTA in zilele următoare.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian-...22856.html
Astept cu nerabdare o conferinta cu Adi Petre si Denis Rusu! Despre Alex Albu ce se stie? Tot asa multi bani se cer pe el? Dar un fundas stanga? Vad ca dupa meciurile astea din 3 in 3 zile apar problemele musculare.
Apostu reprezinta UTA cu brio, stie ce sa vorbeasca si cum sa faca pe altii sa vada UTA
Din pacate Tomozei are iar probleme musculare,este un jucator care da totul dar are un istoric cu problemele musculare.....chiar daca au ramas doar 2 zile din perioada de transferuri sper la un fundas lateral sau chiar 2 fundasi daca Tomozei sta mai mult de o luna.
PS: La sfarsitul conferintei la ce junior se refera oare Balint ca pleaca imprumut sa joace mai mult? Oroian sau Miculescu? Sau poate Hrezdac??
(06-02-2021, 14:38)Zagorakis a scris: [ -> ]PS: La sfarsitul conferintei la ce junior se refera oare Balint ca pleaca imprumut sa joace mai mult? Oroian sau Miculescu? Sau poate Hrezdac??

Despre Hrezdac ii vorba!
(06-02-2021, 19:25)Cipri a scris: [ -> ]
(06-02-2021, 14:38)Zagorakis a scris: [ -> ]PS: La sfarsitul conferintei la ce junior se refera oare Balint ca pleaca imprumut sa joace mai mult? Oroian sau Miculescu? Sau poate Hrezdac??

Despre Hrezdac ii vorba!

Daca despre el e vorba,e foarte buna decizia!Pentru Hrezdac este foarte important sa înceapă să joace după accidentarea foarte gravă pe care a avut-o!
Oroian pleacă liber la CFR, Hrezdac împrumut la Hunedoara! Pleasca s a înțeles și el pana la urma pentru o reziliere amiabila.

https://www.sportarad.ro/2021/02/08/oroi...aca-si-ei/
Nu am inteles figurile astea pe Oroian,Balint chiar le-a dat multe minute cu toate ca de multe ori au facut aproape figuratie si nu si-a batut joc de ei sa ii scoata in sec 30 ca si Badea sau Uhrin.Daca la 19 isi permite talente din astea probabil la vreo 25 il si ia la bataie pe antrenor daca indrazneste sa il schimbe.
Nu sunt figuri,sunt frustrari....Oroian si cand a facut un meci bun in Liga 2 urmatorul meci era rezerva.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26