Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
(05-01-2021, 15:08)Zagorakis a scris: [ -> ]Da,pare ciudat transferul,adica sezonul trecut a fost trimis imprumut la Foresta Suceava iar in acest sezon a fost portarul de Cupa Romaniei la Ripensia,repet....la Ripensia. Cu tot respectu pentru Apostu dar fara meciuri jucate aveam deja pe Opric imprumutat la Cugir .....

Mai mult sens avea transferul lui Stefan Dobre , daca tot vrem sa aducem portari de la Ripensia . In fine , totusi sa-i dam o sansa baiatului si sa-i uram mult succes!
Mai bine-l aduceau inapoi pe Rafael Zamfir care e in Liga 3 la Criș .. plus e crescut la academia UTA, știe ce inseamna acest club.
Sa avem încredere în gyuszi și în jucătorii aleși...sa așteptăm să îi vedem la treabă
(05-01-2021, 20:13)maryan a scris: [ -> ]Sa avem încredere în gyuszi și în jucătorii aleși...sa așteptăm să îi vedem la treabă

La treaba baieti! 
Sper sa ne lase pe stadion cat mai curand!
(05-01-2021, 19:27)diangelis a scris: [ -> ]Mai bine-l aduceau inapoi pe Rafael Zamfir care e in Liga 3 la Criș .. plus e crescut la academia UTA, știe ce inseamna acest club.

Zamfir sa ramana la Cris, la 19 ani e titular meci de meci, a crescut mult in valoare. Poare era mai bine sa il readuca pe Opric imprumutat la Cugir care nu joaca acolo, dar antrenori stiu mai bine.
Prin târg se zvoneşte că UTA e în tratative cu Cornel Râpă (fundas dreapta - titular în Polonia pentru Cracovia, locul 10) şi Albert Voinea (atacant - şi-a reziliat recent contractul cu Turris după problemele financiare). Ambii jucători aparţin de Bogdan Apostu.
Apostu are un proiect si la Rapid??
Vine Albert Voinea? Sa vina si Badauta si Arnautu sa facem un atac "stelar".(ironic)
Dar este clar ,nu vine nici un jucator cu multe meciuri jucate si cu o varsta buna pentru ca au alti impresari ,nu pentru ca UTA are buget mic!
Dacă nici râpă nu e jucător cu meciuri și minute multe jucate....
@ maryan Eu am scris de Voinea,care la nivel de Liga 2 a avut mai putine realizari ca si Cipri plus ca are 28 de ani. Sincer ma asteptam daca tot vine inca un atacant sa fie de viitor,undeva la 20-21-22 de ani. Noi avem in lot jucatori de viitor doar la mijloc....
(06-01-2021, 13:59)cipri_23 a scris: [ -> ]Prin târg se zvoneşte că UTA e în tratative cu Cornel Râpă (fundas dreapta - titular în Polonia pentru Cracovia, locul 10) şi Albert Voinea (atacant - şi-a reziliat recent contractul cu Turris după problemele financiare). Ambii jucători aparţin de Bogdan Apostu.


Rapa nu ar fi un transfer rau, insa nu cred ca Voinea este pe lista UTA-ei, iar daca ar fi mi se pare cam aiurea.
Ceea ce cred eu ca ii lipseste echipei e un atacant masiv gen Koljic,Dugandzic etc.Dupa sezonul f bun la Ripi,Voinea nu a rupt gura targului la Turris ba chiar a fost destul de modest.Asta daca intr-adevar e in plan o mutare la UTA sau e numai la stadiul de zvon.
Albert Voinea, urmatorul transfer .

https://www.sportarad.ro/2021/01/07/uta-...la-liga-1/
Il așteptam pe cornel râpă și a venit Albert Voinea!!! Sa speram ca ne poate ajuta! Ca o părere personala eu nu cred ca poate fi peste vald Morar dar gyuszi știe mai bine!!!
Eu zic ca este un atacant bun Voinea, cu parere de rau dar cred ca este peste Cipri sau Vali!
Cifre bune pentru liga 2.. sa vedem ce poate in liga 1.. merita niste sanse... concurenta pentru "atacanti".
Speram ca accidentarea sa nu fie grava...
Totusi nu se mai aude nimic de posibili fundasi laterali? In momentul de fata suntem total descoperiti, Simo si Tomi nu au nicio rezerva de meserie.
(12-01-2021, 22:05)sabau15 a scris: [ -> ]Totusi nu se mai aude nimic de posibili fundasi laterali? In momentul de fata suntem total descoperiti, Simo si Tomi nu au nicio rezerva de meserie.
In meciul de joi cei 2 nu vor avea nici macar rezerva de conjuctura Bustea, suspendat. La cat de firav pare Tomi nu ne vad bine. Poate ne trezim ca il reprimeste pe Pleasca

Acum prin targ circula vorba ca ar fi fost primite mai multe refuzuri. La aceste posturi si optiunile avute de Apostu nu is cine stie ce, neparand a fi peste ce are UTA acum.
@Alin P UTA a fost refuzata de jucatori sau de cluburile de care apartin ei? Ca este important. Daca suntem refuzati de jucatori din Liga 2 atunci este o problema,parerea mea.
Personal nu cred ca s-a negociat cu jucatori de liga 2, ca atatia ani in liga 2 am cam vazut toti fundasi laterali si nu am vazut vreunul care sa fie peste Tomi sau Simo chiar si Bustea, asa optiune cat e el, mi se pare peste majoritatea din liga 2.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26