Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Am auzit in seara asta pe Becali la Digisport1 zicand ca in afara sumei de transfer a lui Man la Parma fcsb a pastrat 5% dintr-un viitor transfer. Cei  din conducerea UTA-ei sper sa fie atenti si sa nu renunte la partea de 11% si din cele eventuale 5% ale unui viitor transfer. Cu Jiji nu stii niciodata!. 
 A mai spus ca toti jucatorii care aveau ca impresar pe Anamaria Prodan au renuntat la contractul cu ea. Ca asa vrea Jiji oierul!
Pai stai putin, sa nu confundam lucrurile: UTA are 11% din suma transferului actual dintre FCSB si Parma, un eventual transfer viitor nu mai are nimic de a face cu noi si nu avem cum sa mai primim ceva.
Corect @Kidu. Nu poti avea asteptari ca FCSB sa-l fi vandut la o echipa iar tu, un ex-ex club sa ai inca asteptari la a mai primi ceva la un transfer la un viitor club. Daca suntem baieti destepti, din suma pe care o vom primi , vom putea investi in club intr-un mod profesionist.
Mi se pare putin exagerata sa nu zic deplasata reactia lui Gyuszi raportat la persoana Catalin Sarmasan,omul asta a fost dintotdeauna un apropiat al clubului ,a adus destui jucatori la noi(Oroian,Negoescu,Popescu,etc...) si chiar bani daca ne raportam la transferurile lui Petre ori Vulturar.
Și cel care a întrebat a fost mai mult sa provoace, putea simplu sa întrebe dc este vreo discuție cu Petre ținând cont ca fotbalistul și ar dorii sa revină la Arad, nu ca impresarul lui vrea sa îl ducă, logic ca te enervezi, ca nici Apostu nu cred ca ii baga cu japca fotbaliști.
Mi as dorii sa vina, doară ca numeric avem destui atacanți, dacă nu ne grăbeam cu Voinea, puteam sa aducem acuma pe Adi Petre. 
Dar ținând cont ca e încă jucătorul FCSB'ul și poate Gigi ar dorii sa îl direcționeze la noi ptr a plătii mai ptn din cele 11% ptr bun, as spune pas!
Cristian Bărbuț, a intrat in ultimele 6 luni de contract cu CSU Craiova. Din cate s-a speculat in media, clubul nu doreste sa-i prelungeasca contractul si nicio echipa nu a intrat pe fir. Are meciuri jucate, goluri marcate, are cota de 800K pe transfermarkt si ar fi brici in atac. Sunt sigur ca daca s-ar renunta la un jucator sau chiar doi, se poate face loc, fiind un jucator foarte rapid si cu experienta la cei 26 de ani ai lui.
(01-02-2021, 18:12)diangelis a scris: [ -> ]Cristian Bărbuț, a intrat in ultimele 6 luni de contract cu CSU Craiova. Din cate s-a speculat in media, clubul nu doreste sa-i prelungeasca contractul si nicio echipa nu a intrat pe fir. Are meciuri jucate, goluri marcate, are cota de 800K pe transfermarkt si ar fi brici in atac. Sunt sigur ca daca s-ar renunta la un jucator sau chiar doi, se poate face loc, fiind un jucator foarte rapid si cu experienta la cei 26 de ani ai lui.
citez de pe gsp.ro "În schimb, lui Cristian Bărbuț (25) nu i s-a mai prelungit acordul, scadent în vară, și se poate transfera de acum în schimbul a 150.000 de euro"
@malacu79, am citit de pe DigiSport.. probabil acolo nu s-a mentionat suma de 150K euro, dar si asa este o suma mica tinand cont de valoarea jucatorului.
Cristian Bărbuț 7 goluri in 68 meciuri pentru olteni, in condițiile in care Craiova are un joc mai ofensiv decât al nostru.
Nu-l știu pe băiat, nu prea urmăresc alte echipe, dar cifrele nu-mi par a fi a unui jucător care să aducă un plus pentru noi.
Pana la urma cred ca cel mai bine banii de pe Dennis Man sa fie investiti in academie. La grupa U17 sunt copii foarte talentati dar trebuie investit serios intr-un preparator fizic care stie sa lucreze cu tineri,plus o sala de forta proprie si bazin de refacere ....poate si un psiholog sportiv. Cand intra un junior la echipa mare sa fie pregatit din toate punctele.
Barbut poate sa fie o solutie daca vine pe gratis ca sigur cere un salar mare,poate un fundas stanga daca se poate strain .
PS: Si Florin Ilie la schimb cu un fundas central de 20 de ani....daca tot gafeaza macar sa fie un tanar care invata din greseala.
(31-01-2021, 11:25)Kidu a scris: [ -> ]Pai stai putin, sa nu confundam lucrurile: UTA are 11% din suma transferului actual dintre FCSB si Parma, un eventual transfer viitor nu mai are nimic de a face cu noi si nu avem cum sa mai primim ceva.

  Nu stiu cum e contractul dar atunci ma gandesc ca exista posibilitatea si aici exagerez intentionat, ca un jucator, Man in cazul nostru sa fie vandut cu un million si 90% dintr-un viitor contract iar UTA sa primeasca doar in jur de 110.000! Cine-l opreste pe Becali impreuna cu fratii sai sa faca asta cu Man sau orice alt jucator care mai are procente la un viitor transfer.
Si cine crezi ca este atat de prost sa accepte o astfel de intelegere? Parma investeste in el pentru ca i-a vazut potentialul, nu are niciun interes ca dintr-un potential viitor transfer cand cota lui de piata se va tripla, ipotetic vorbind, sa dea 90% ciobanului. Nu stiu niciun astfel de transfer si trebuie sa fii tare prost ca manager sa accepti asa ceva.
Interesant articol.....Digisport anunta ca Petre ajunge pana la urma la UTA

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/a...mna-998366

Fostul atacant al celor de la FCSB a fost de acord să se întoarcă la UTA, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, unde a avut evoluții extrem de apreciate, alături de Dennis Man. De altfel și presa din Italia a semnalat acest transfer.

Pentru că nu a reușit să se impună la Cosenza, Petre a fost de acord cu revenirea la gruparea din Liga 1. Atacantul va ajunge la Arad zilele care urmează, când va semna, cel mai probabil și contractul.

Cum a ajuns Adrian Petre să joace din nou la UTA
Noul angajament va fi valabil pe un an și jumătate, susțin surse ale digisport.ro, iar transferul va fi unul definitiv.

Petre a jucat în nouă meciuri la Cosenza, însă nu a reușit să convingă, reușind doar o pasă de gol, în meciul din Cupa Italiei contra celor de la Monopoli, scor 2-1. Atacantul a fost titular în doar patru partide, iar în ultimele două jocuri din Serie B nu a fost utilizat deloc.

UTA este chiar clubul la care a crescut Adrian Petre și cel care l-a lansat în fotbalul internațional. În 2017, formația arădeană încasa 500.000 de euro de la Esbjerg pentru transferul atacantului, care se întorcea trei ani mai târziu în România, la FCSB, pentru 800.000 de euro.
Se pare ca e adevărat! Vine Adi la noi! Doamne ajută
Și noi avem nevoie de el dar cred ca și el are nevoie de UTA în momentul asta!
O fi interesant daca am renuntat la o parte din banii pe Man pt acest transfer. Din cate se pare e transfer definitiv pe 1 an si jumatate
(02-02-2021, 22:15)sabau15 a scris: [ -> ]O fi interesant daca am renuntat la o parte din banii pe Man pt acest transfer. Din cate se pare e transfer definitiv pe 1 an si jumatate

Se pare că nu plătim sumă de transfer pentru el. 

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adi-pet...22667.html

Adrian Petre (22 de ani) are drum liber spre UTA! Gigi Becali, patronul lui FCSB, și-a dat acordul ca atacantul să revină la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

„I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro. Mutarea ar urma să fie oficializată cel târziu joi.
Petre a dezamăgit și la Cosenza, unde a fost împrumutat de FCSB la începutul sezonului. Acum, vârful este la un pas de UTA. Cel mai probabil, în următoarele 6 luni, Becali ar urma să achite o bună parte din remuneraţia jucătorului care se ridică la 15.000 de euro lunar. 
Exact asta am vrut sa postez și eu!E cu atât mai mult o afacere excelenta!Noi ii întindem acum o mana de ajutor iar el semnează din vara pe încă un an!
Petre intra in acest sezon si la regula U21!!! Ce afacere buna!
Sunt deacord cu transferul lui Petre cu conditia sa nu renuntam la banii pe Man!!!
Normal ca nu renuntam la banii pe Man, e absurd ! Ma bucur mult pentru transfer, se pare ca am facut afacere buna...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26