Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Daca avem acum buget poate transferam si un Haita sau Tucaliuc de la Viitoru,un mijlocas central ofensiv ca Roger se simte foarte bine in atac vad.
Nu poti sa ii duci pe Haita sau pe Tucaliuc. Sunt jucatori tineri cu contracte lungi. Pe aia fara un milion de euro nu ii iei de la Hagi, asta daca vrea sa ii vanda in tara.
De accord, banii trebuie investiti cu cap nu risipiti a proasta doar pentru ca avem bani. Am incredere in Meszar ca stie cum sa gestioneze situatia.
(28-01-2021, 11:30)robbert_ro a scris: [ -> ]Nu poti sa ii duci pe Haita sau pe Tucaliuc. Sunt jucatori tineri cu contracte lungi. Pe aia fara un milion de euro nu ii iei de la Hagi, asta daca vrea sa ii vanda in tara.

De unde va vin sumele astea ,Haita a jucat pana acum 30 de minute la liga 1 ,cum sa coste 1 milion de euro?!L-au vandut recent pe cel mai bun jucator Iancu pe 500 de mii ...
Logic pretul unui jucator ca Haita care a demonstrat la nivel de seniori doar in Liga 2 este maxim 150 de mii hai sa zicem 200 de mii ca si Hagi este afacerist bun ca si Becali.....dar pus fizic si tactic la punct de Balint peste 2 ani putem sa facem un profit bun cu el.
Daca Moise care a demonstrat mai multe ca si Haita in sezonul precedent de L2 s-a cerut 300K, cum poate Haita sa aiba mai mult? Parerea mea e ca s-ar cere undeva la 100-150K, indiferent de cat de tanar e jucatorul.
Eu doar am propus ....Balint si Meszar stiu mult mai bine. Dar eu cred ca avem in Romania jucatori tineri foarte talentati care au nevoie doar de un club sanatos sa se dezvolte,cum suntem noi. Sunt foarte multi juniori cu potential in L2,L3 sau Liga Elitelor(de unde au fost remarcati si Haita,Tucaliuc sau Nedelea dupa finala cu Dinamo).
Haita o jucat 30 minute la Viitorul si nu mai prinde nici lotul, Tucaliuc joaca la Buzau,de ce nu are loc in Liga 1 este under si toate echipele au nevoie de asa ceva daca nu au o pepiniera mai acatari. Oare de ce si Hagi aduce doar jucatori straini? iti spun eu nu are incredere deloc in acesti jucatori ca fac fata in liga 1. Uite un exemplu Alexei Pitu, era vazut o bomba si nu joaca nici macar la ei. Hagi a spus clar dupa generatia 98 99, urmatoarea buna care o are este cea de 2004 2005 sau ceva de genu.
Oare nu mai bine acesti bani sa ii dramuim crescand calitatea si asa buna de la academie. Pusti nostri de la prima echipa,asa cum sunt vor fi jucatori importanti in viitor, eu de exemplu nu ii pot reprosa nici lui Miculescu nici lui Rusu ceva din meciul de aseara. Avem o generatie care se anunta interesanta rau 2004. Apoi vine una buna 2005 ( multi din ei joaca la U19 si U 17), apoi 2007 (stiu au 14 ani dar joaca si bat baieti mai mari 2006).
De curiozitate stie cineva care este mecanismul prim care UTA primeste cei 11% din transferul lui Man? Daca FCSB primeste bani in 2,5 ani va primi si UTA esalonat? Primim cota parte si din clauzele aditionale sau doar din suma fixa de 13 mil?
Înainte sa va gândiți la Haita și alții, cred ca cel mai oportun ar fii sa facem o oferă ptr Denis și sa reușim sa îl cumpărăm definitiv pe Albu.
Ft ptn formații cumpără pe bani, acuma am văzut ca a luat Sepsi un fundaș de 100,000 e de la Fortuna Sittard. 
Campionatul la sfârșitul lui mai este gata, următorul o sa înceapă prin 15 iulie, deci este timp și de o pregătire bună + ca mulți jucători or sa fie liberi de contract, timp suficient cât sa poți analiza ce este pe piața.
Ca și o concluzie as investi bani doar ptr Denis și Albu, în rest as sta pe piața ptr 2,3 jucători liberi de contract.
(29-01-2021, 6:35)ritza_ a scris: [ -> ]Înainte sa va gândiți la Haita și alții, cred ca cel mai oportun ar fii sa facem o oferă ptr Denis și sa reușim sa îl cumpărăm definitiv pe Albu.
Ft ptn formații cumpără pe bani, acuma am văzut ca a luat Sepsi un fundaș de 100,000 e de la Fortuna Sittard. 
Campionatul la sfârșitul lui mai este gata, următorul o sa înceapă prin 15 iulie, deci este timp și de o pregătire bună + ca mulți jucători or sa fie liberi de contract, timp suficient cât sa poți analiza ce este pe piața.
Ca și o concluzie as investi bani doar ptr Denis și Albu, în rest as sta pe piața ptr 2,3 jucători liberi de contract.

Pretul lui  Albu este exorbitant ( 500k) , nu stiu cine in Romania ar plati acesi bani pe el, poate CFR ,Craiova ori FCSB . Eventual daca se ajunge la o negociere, de genu'' un 200 de mii de euro+ procent la revanzare variind intre 15 si 20 %.Cu Denis Rusu nu cred ca vor fi probleme sa-l acontam definitiv!
p.s pentru transferul lui Albu , eu unul mizez foarte mult pe relatia foarte buna intre Apostu s presedintele celor de la Chiajna , cred ca se poate gasi un win -win situation pentru ambele cluburi.
Ai dreptate psv ,pretul este prea mare pentru Albu. Dupa ce am vazut jucatori ca Roger,Erico,Jo Santos sau Romario Pires parca este bun si un proiect cu jucatori brazilieni cu pasaport de UE.
Preturi exagerate...n-are rost sa aruncam banii pe fereastra. Ca si comparatie, Joshua Zirkzee a fost cumparat de Bayern Munchen de la Fejenoord pentru 150.000 euro. UTA face o treaba excelenta cu academia, cu juniorii, majoritatea banilor ar trebui investiti acolo, adusi juniori de prin tara si crescuti la UTA. Dar nu-mi fac probleme, conducerea actuala a fost intotdeauna grijulie cu banii, sunt oameni cu capul pe umeri.
Eu tot sper sa ajunga si fundasul stanga cat mai repede.....atentie si la Vali Ticu de la Petrolul,ramane liber de contract din Iunie.
Daca stirea se confima e o veste excelenta:
https://www.telekomsport.ro/ce-surpriza-...QUIcM8gk8Y
Si probabil va cere Becali 500 de mii in schimbul lui, bani pe care sa ii retine din comisionul pentru treansferul lui Man. Asta ar fi fost suma pe care Cesena ar fi trebuit sa o achite daca ar fi confirmat.
Cert este ca UTA are nevoie de un atacant de forta ,acum ca va fi petre sau altcineva ,o sa vedem...oricum Meszar nu e fraier ,asa ca nu imi fac nici o problema ca ar incerca ciobanu sa ne pacaleasca...
Suntem in situatia in care nu putem risca sa ne jucam cu locul in liga 1, avem nevoie de un atacant care sa marcheze... nu prea este timp de pierdut, de adaptat din nou, de reintrat in ritm... cu toate ca stim ca Adi Petre are simtul portii insa n a mai marcat/jucat prea bine de ceva vreme si este un risc..
L-as vrea din nou, insa, totusi, mai ales in situatia in care, sa speram ca nu, vom fi in play-out, vor fi meciuri extrem de grele si avem nevoie de un atacant pur sange..
In acelasi timp, nu suntem fraieri sa-i platim ciobanului sume ridicole. Daca iasa transferul lui Adi Petre iasa, dar doar in conditii avantajoase pentru UTA.
ACS Recas este faliment....mesaj pentru Pacurar,sunt doi juniori foarte talentati acolo, David Balace 16 ani ,fundas dreapta si Alexandru Daminescu nascut 2002,mijlocas de banda.
PS: Atentie si la Lucian Simedru proaspat transferat de Lipova ,el si Zoran Mitrov erau cei mai talentati pe cand jucau la LPS Banatul.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26