Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2020-2021
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Mihovil Klapan e mijlocașul ales de Balint

https://www.sportarad.ro/2020/09/05/si-m...ui-klapan/
Mihovil Klapan, are 25 de ani și ultima oară a făcut parte din lotul deținătoarei bronzului în campionatul bulgar, Lokomotiv Plovdiv, echipă care și-a adjudecat și Cupa în țara vecină.

https://www.sportarad.ro/2020/09/05/si-m...ui-klapan/
A revenit Miculescu? Doar el are poza noua iar Hrezdac,Isac si Oroian tot poze vechi.
(05-09-2020, 20:52)Zagorakis a scris: [ -> ]A revenit Miculescu? Doar el are poza noua iar Hrezdac,Isac si Oroian tot poze vechi.

[Imagine: I8EN7jw.png]
Sper sa fie pregătit fizic croatul și sa ne poată ajuta!
(05-09-2020, 20:53)diangelis a scris: [ -> ]
(05-09-2020, 20:52)Zagorakis a scris: [ -> ]A revenit Miculescu? Doar el are poza noua iar Hrezdac,Isac si Oroian tot poze vechi.

[Imagine: I8EN7jw.png]

Au iesit toti din carantina si se pregatesc cu echipa?
(05-09-2020, 22:00)Zagorakis a scris: [ -> ]
(05-09-2020, 20:53)diangelis a scris: [ -> ]
(05-09-2020, 20:52)Zagorakis a scris: [ -> ]A revenit Miculescu? Doar el are poza noua iar Hrezdac,Isac si Oroian tot poze vechi.

[Imagine: I8EN7jw.png]

Au iesit toti din carantina si se pregatesc cu echipa?

http://uta-arad.ro/stiri/informare-5-sep...-2020/4992
[Imagine: klapan-1.jpg?resize=780%2C470&ssl=1]

UTA a oficializat transferul croatului Klapan: „O onoare mare să vin aici, sunt tânăr, îmi voi reveni repede din punct de vedere fizic”


A fost weekendul în care Romario Moise și-a luat defintiv rămas bun de UTA, dar și cel în care clubul UTA a i-a găsit înlocuitor fotbalistului care se întoarce la Astra Giurgiu. Moise chiar a fost la Arad în ultimele două zile și unii sperau să se fi găsit o soluție de miraculoasă pentru ca mijlocașul de 25 de ani să rămână sub comanda lui Gyuszi Balint, dar: „Din păcate, prezența sa la Arad nu are legătură cu viitorul său la UTA, ci cu trecutul. Romario a venit să își ia lucrurile, el a sperat până în ultimul moment că va rămâne și de aceea a amânat cât a putut acest moment. A mai plătit chirie o lună la apartamentul la care a stat, din păcate nu a fost să fie. Suma pe care Astra a cerut-o e prea mare pentru fotbalul românesc și va rămâne la Giurgiu”, a lămurit totul Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului.

Apostu: „O satisfacție personală că acest proiect este unul de succes”
Dar tot Apostu i-a făcut prezentarea noului mijlocaș central al UTA-ei, croatul Mihovil Klapan, într-o conferință de presă susținută pe terasa „Pizza 5 Colțuri”, de la Gemi Center. „Miho este crescut de Rijeka, un club important din Croația, dar s-a consacrat în Slovacia și Slovenia. În ultimele 6 luni a evoluat la Plovdiv, noua deținătoare a Cupei Bulgariei. Este profilul de jucător pe care Gyuszi și l-a dorit”, a spus directorul FGA, care a mai ținut să precizeze următoarele: „UTA a adus jucători cu o medie a valorii cu mult peste ceea ce câștigă financiar. UTA atrage, este un nume important și poate să compenseze partea financiară prin nume, istorie, noul stadion și prin antrenor. Cât despre mine, sunt perceput puțin altfel în lumea fotbalului. Am pierdut foarte mulți bani pentru că lumea mă asimilează cu UTA. Sunt profesionist, dar de fiecare dată când voi putea influența un jucător să vină la UTA în dauna altui club, o voi face. E și pentru mine o satisfacție personală că acest proiect este unul de succes”. 


Klapan: „Cel mai tare campionat, cel mai frumos stadion”
Născut la Zadar (Croația), Mihovil Klapan (e cresut de HNK Rijeka, după care a mai trecut pe la Spezia Calcio (Italia), NK Celje (Slovenia), NK Opatija (Croația), NK Ankaran (Slovenia), NK Aluminij (Slovenia), FK Senica (Slovacia), iar în februarie 2020 a ajuns la Lokomotiv Plovdiv. Deși nu a evoluat în finala cu Ludogorets, echipă ce contează pe românii Moți, Grigore și Keșeru, mijlocașul de 25 de ani și-a trecut în palmares Cupa Bulgariei. S-a eliberat de contractul cu formația de la sud de Dunăre și: „Am acceptat această ofertă după ce am vorbit cu Bogdan Apostu. El mi-a descris echipa, istoria ei, este o onoare mare pentru mine să vin aici, într-un campionat puternic, poate cel mai tare în care am jucat  până acum. Am văzut și stadionul și cred că e cel mai frumos dintre toate cele deținute de echipele la care am evoluat până acum. Am jucat pe mai multe posturi, dar cel mai bine mă simt ca număr 6 sau 8. În ultimii doi ani am fost mai ales număr 6, dar voi juca unde are nevoie Mister de mine. Chiar dacă nu am jucat prea mult în ultimele 6 luni, sunt tânăr și-mi voi reveni repede. M-am antrenat cu cei de la Lokomotiv Plovdiv până am plecat de acolo și apoi cu un antrenor personal, zi de zi. Ieri i-am cunoscut colegii, sunt fantastici ca personalitate, dar ca fotbaliști nu i-am cunoscut încă. La meciurile din prima ligă din România mă mai uitam uneori, am avut prieteni care au jucat aici, Dangubic de la Chindia (n.a transferat între timp la Celje), sau Djokovic de la Cluj. Rămâne de văzut dacă Mister mă va lua în calcul pentru următorul meci de campionat, mai ales că e și chestiunea legată de acte. Eu fizic mă simt bine, dar, cum am spus,e decizia antrenorului dacă va conta sau nu pe mine încă de la meciul următor”, a declarat noul mijlocaș al „Bătrânei Doamne”.


Balint: „Vreau să cred că toată lumea care e la UTA are foame de performanță”
Odată cu achiziția lui „Miho” Klapan, Laszlo Balint a primit și ultima întărire pentru axul central. „În ultimele două-trei săptămâni am făcut eforturi să ne completăm lotul cu un jucător pe poziția respectivă, cea de mijlocaș central. Prima opțiune a fost Romario, după care am avut mai multe piste, jucători interesanți străini. A trebuit să ținem cont de foarte multe aspecte. Îmi doresc un anumit tip de jucător, mai ales străinii trebuie să se plieze. Vreau să cred că toată lumea care e la UTA are foame de performanță, iar Miho se încadrează. Este tânăr, cu atitudine bună, polivalent. Sper să se integreze foarte repede în ceea ce ne dorim noi de la poziția respectivă, mai ales că cerințele pentru postul lui nu sunt deloc simple. Miho a venit în niște condiții financiare bune pentru noi, căci suntem obligați să ținem cont de echilibrul financiar. Suntem o echipă nou-promovată, în ceea ce privește salariile trebuie să avem foarte mare grijă și să ținem echilibrul din vestiar. Atâta vreme cât perioada de transferuri este deschisă, orice oportunitate apare, o vom analiza. Dar, raportându-ne la posibilitățile financiare, e posibil ca Miho să fie ultimul transfer, însă e posibil să mai facem și alte achiziții”, a spus antrenorul UTA-ei despre noul său elev.


Balint e contient că fotbalistul croat ar putea avea nevoie de cel puțin două-trei săptămâni pentru a intra în tonusul de competiție, dar este optimist. „Nativ, Miho ne dă speranțe că acest proces poate fi de scurtă durată, sunt mulți jucători care s-au confruntat cu lipsa de jocuri. Este bine că grupul ajunge măcar aproape de ceea ce înseamnă nivel optim, sunt detalii de care trebuie să ținem cont. Se fac eforturi pentru a obține până vineri și cartea lui verde. Oricum mi-aș dori să facă deplasarea cu noi, căci e important să se acomodeze cu băieții și cu antrenamentele, iar noi vom pleca de miercuri spre Pitești. Sper ca și Miho să ajungă cât mai repede la ceea ce ne dorim noi pentru el și toți ceilalți jucătorii noștri. Așteptăm să revină și juniorii, iar apoi putem spune că ne apropiem de un prim 18, chiar un prim 20, conform noilor reguli cu numărul de schimbări”, a adăugat „principalul” arădenilor.


Pe transfermarkt.ro, Klapan este cotat la 200 de mii de euro, la jumătate din valoarea de piață a lui Romario Moise, fotbalistul pe care-l înlocuiește la UTA.
Adevarul e ca UTA si Plovdiv sunt cele mai cunoscute si mari cluburi pentru care acest Klapan a evoluat. Sunt sigur ca va creste la UTA mai mult ca niciodata, dupa cum a spus si el.. Liga 1 din Romania e mult mai tare/evoluata ca si primele divizii din Slovenia, Slovacia si Bulgaria.
Călin Popescu e jucătorul UTA-ei

Conducerea clubului a ajuns, astăzi, la un acord cu mijlocașul Călin Popescu, tânărul fotbalist intrând deja sub comanda lui Laszlo Balint.

Născut pe 21 noiembrie 2001, Călin Popescu a crescut la FC Brașov, pentru care a debutat la seniori în urmă cu trei ani. În 2018 a trecut la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a jucat în Liga 1. Sezonul trecut a fost componentul celor de la ASU Poli Timișoara, în eșalonul secund, apoi a revenit la Sepsi.

”E un jucător interesant și nu doar în ceea ce privește momentul actual, ci și în perspectivă, pentru că ne raportăm la obiectivul nostru pe termen mediu și lung”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

Bun venit la UTA!

Link : https://www.uta-arad.ro/stiri/calin-pope...ta-ei/5018
Se spune ca Dennis Man ar fi aproape de Dinamo Kiev condusa de Mircea Lucescu. Suma se învârte in jurul sumei de 10 mil. Ar fi un lucru extraordinar si pentru fotbalul românesc si pentru cel arădean inclusiv procentul de 11% păstrat de UTA&Atletico din transferul lui.
La suma asta calculele sunt simple ,550.000 euro cel putin in contul UT-ei si cealaltă parte in contul lui Atletico(chiar daca mi se pare inca o prostie ca atatia bani sa ajungă acolo).
Sa speram sa se definitiveze,mai ales ca FCSB a pierdut șansa de a juca in Europa League si anul asta,deci cota nu are cum sa ii mai explodeze lui Man in următorul an.
Stai linistit ca tot UTA se foloseste si de aia.
(27-09-2020, 8:41)Kidu a scris: [ -> ]Stai linistit ca tot UTA se foloseste si de aia.

Daca tu zici,te cred pe cuvant Cool
Din spusele SportArad,se pare ca Vulturar este foarte aproape de o plecare la Lecce. 500k suma de transfer. Chiar daca vad un potențial maxim in puștiul asta si in câțiva ani ar putea costa dublu,cred ca ne pica excelent acești bani.
Scrie ca s.ar fi concretizat deja transferul, așa ca eu zic ca suntem salvați in problema asta financiară!
Nu prea, daca e adevarat ce scrie in articol, ca vom primi doar 50.000 acum.
50.000 acum,250k pana anu viitor in Iulie iar apoi pana la 500k diferite clauze...meh,nu mai sunt asa încântat acum. Se pare ca nu ne-am învățat minte cu clauzele din transferul lui Man,bine acuma totusi ii un club ce se respectă in Italia dar totuși...
(05-10-2020, 18:34)sRg97 a scris: [ -> ]50.000 acum,250k pana anu viitor in Iulie iar apoi pana la 500k diferite clauze...meh,nu mai sunt asa încântat acum. Se pare ca nu ne-am învățat minte cu clauzele din transferul lui Man,bine acuma totusi ii un club ce se respectă in Italia dar totuși...

Cat timp cifrele sunt ferme, si nu depind de alti indicatori, 300k e senzational pentru mai putin de un an. Daca mai pastram si alte bonusuri si procent viitor deja e un super deal. Clauzele astea sunt f bune, cu Man noi am fost cei care am cedat pentru o suma derizorie, sper ca am depasit conditia respectiva. Plec de la un comentariu vazut acum pe Sportarad, cat timp clubul este unul public, cred ca trebuie transparenta totala. Clauze, sume de transfer, bani din abonamente, toate erau normal sa fie facute publice.
@Gru Nu are nici o legatura forma de organizare a clubului cu niste contracte semnate. Atata timp cat in contractele de transfer este stipulat ca nimeni nu are voie sa divulge suma de transfer sau clauzele incluse atunci ele nu pot fi facute publice.
Extrem de putine contracte de transfer au clauze de confidentialitate, mai ales cele internationale.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26