Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
L-as fi dorit mai degraba pe Deslandes,dar ma multumesc si cu MedjimorecSmile.Ma bucura ca pare un jucator serios ,nu pasare calatoare.A jucat cinci ani la Belupo inainte sa plece la azeri.Sa fie intr-un ceas bun...asteptam si un atacant!
Eu nu inteleg de ce tot imprumutam jucatori! Sunt fericit ca a venit Tudor Calin,am mare incredere in el dar nu a venit definitiv? Daca peste 2 ani Ripensia sare UTA si fac doar ei bani? Avem deja un caz nefericit!
(22-06-2021, 22:25)Zagorakis a scris: [ -> ]Eu nu inteleg de ce tot imprumutam jucatori!  Sunt fericit ca a venit Tudor Calin,am mare incredere in el dar nu a venit definitiv? Daca peste 2 ani Ripensia sare UTA si fac doar ei bani? Avem deja un caz nefericit!

Ii in coproprietate. Daca il vindem impartim banii cu Ripensia
@Cipri. Stii ca acest imprumut poate sa fie "fentat" de Ripensia. Uite un exemplu....CFR trimite doua oferte de transfer la Ripi ,una pentru Tudor Calin cu 0 euro si una pentru alt junior unde intra si banii pentru Tudor Calin iar UTA primeste 0 euro! Vezi si tu ce oameni avem in fotbalul romanesc....
Ca sa facem o paralela cu valoarea echipei a sezonului precedent vs valoarea echipei a sezonului urmator, ei bine:
Momentan valoarea lotului se invarte undeva la 7.1 mil. €.
Sezonul trecut valoarea maximă a fost de aproape 8.5 mil €.

Adevarul e ca au plecat 11 jucatori si au venit doar 8 in locul lor, dar din acest punct de vedere al pietei transferurilor, majoritatea atat cei care au plecat cat si cei care au venit sunt cam la aceeasi valoare. Speram sa le creasca valoarea jucatorilor in acest sezon! Hai UTA!

Lista cu jucătorii:
Cod:
Iacob - 650K
Balauru - 150K
Harambie Mociu - 50K
Erico - 550K
Benga - 400K
Florin Ilie - 250K
Sorin Bustea - 200K
Evgeniy Shlyakov - 400K
Marius Tomozei - 250K
Modestas Vorobjovas - 350K
Damian Isac - 150K
Roger - 400K
Liviu Antal - 300K
Ioan Hora - 500K
Adrian Mar - 175K
Rolandas Baravykas - 275K
Idriz Batha - 400K
Juan Passaglia - 350K
Tudor Calin - 200K
Marko Vukcevic - 225K
Desley Ubbink - 200K
Vinko Medjimorec - 300K
David Miculescu - 250K
Claudiu Negoescu - 150K - nu este listat, am pus o valoare aproximativa - 
Cipri Rus este aproape de Viitorul Targu Jiu! A jucat in ultimul amical pentru gorjeni!
Propun un junior foarte interesant LIBER de contract! Marco Rus este un mijlocas de banda sau atacant ,nascut 2003. A fost crescut de CFR Cluj si din 2012 este in Anglia ,prima data la Yeovil Town si din 2019 la academia Southampton! Este un junior cu potential ca si Negoescu!
Sa fim seriosi, cine se loveste de viața de Anglia mai ales din punct de vedere fotbalistic, nu ar reveni înapoi în țară.
https://www.sportarad.ro/2021/07/13/ce-a...ar-astazi/

Prin urmare, se pare că arădenii s-au oprit la un atacant croat de 26 de ani, care a mai evoluat în Liga 1 și care a avut cifre importante în sezonul trecut, într-un alt campioat străin. Teoretic, acesta ar trebui să fie prezentat mâine seară, alături de noii săi colegi, cu ocazia evenimentului ce începe la ora 19. Apoi, „roș-albii” vor susține un meci amical cu Ripensia.

Singurul jucator pe care l-am gasit sa fi jucat in Romania si sa aiba 26 de ani e Filip Dangubić, a jucat pentru Chindia si anul trecut a facut parte din echipa celor de la NK Celje pentru care a marcat 11 goluri si a reusit 3 pase de gol in 41 de meciuri. 
Sa speram ca e măcar peste...hora!!!
(14-07-2021, 9:34)soundinfect a scris: [ -> ]https://www.sportarad.ro/2021/07/13/ce-a...ar-astazi/

Prin urmare, se pare că arădenii s-au oprit la un atacant croat de 26 de ani, care a mai evoluat în Liga 1 și care a avut cifre importante în sezonul trecut, într-un alt campioat străin. Teoretic, acesta ar trebui să fie prezentat mâine seară, alături de noii săi colegi, cu ocazia evenimentului ce începe la ora 19. Apoi, „roș-albii” vor susține un meci amical cu Ripensia.

Singurul jucator pe care l-am gasit sa fi jucat in Romania si sa aiba 26 de ani e Filip Dangubić, a jucat pentru Chindia si anul trecut a facut parte din echipa celor de la NK Celje pentru care a marcat 11 goluri si a reusit 3 pase de gol in 41 de meciuri. 

El este. A fost anunțat oficial azi în conferință de presă. Clar n-a fost prima opțiune a noastră dar până la urmă am adus ce ne-am permis. Nu mi se pare a avea cifre senzaționale dar cu 10 goluri la Celje sezonul trecut pare totuși peste Hora.
S-a prezentat ca fiind atacant de ambele picioare, care poate juca și retras dar și 9 clasic și a declarat că îi place să intre în combinații și să aibă mingea la picior.
A făcut prima parte a pregătirii cu Celje și apoi 10 zile s-a antrenat cu un antrenor personal. Balint spune că e acceptabil din punct de vedere a pregătirii fizice și dacă formalitățile se încheie rapid va fi în lot duminică.
https://www.transfermarkt.com/filip-dang...ler/324970
Cotat la 700k(cel mai scump din lot), cifre acceptabile, concurenta pentru hora... sa speram ca va face o figura frumoasa si de ce nu, sa-l vindem la fcsb pe 500k in iarna... cand il vor da afara pe ondrasek ^^.

apropo: amicalul cu ripensia + prezentarea jucatorilor vor fi filmate/live? Mersi
Sa fim sinceri, nu e atacantul "cu cifre si impact imediat" mult asteptat. Dar, sa fim sinceri (mai o data) si realisti, probabil ca nu ne permitem mai mult la ora aceasta. Eu cred ca o sa mai aducem ceva pe postul de atacant, in functie de evolutiile echipei din primele etape si de necesitati, pentru ca perioada de transferuri se incheie abia in 6 septembrie.
E adevarat ca nu e ceea ce ne asteptam, dar conteaza mult cum il joaca Balint, in ce sistem, daca primeste mingi de la mijlocasi, etc. Sa fie intr-un ceas bun !
Ma bucur ca din acest sezon avem juniori imprumutati si la L2,Patlagica 2003 la Braila si Rotea 2003 la Ripensia!
Eu cred ca trebuie urmariti doi juniori talentati dar nu sunt foarte cunoscuti ....Vasilica Rachita 2003 mijlocas ofensiv de la Pecica ,a avut un sfarsit de L3 foarte bun cu goluri si pase decisive si Dorinel Todoran 2003 mijlocas de banda de la CFR Cluj 2 fost junior la Cermei,calitati tehnice foarte bune!Nu pentru echipa mare
INCA dar la nivel de juniori!
https://www.sportarad.ro/2021/08/18/dupa...acrificii/

Mi se pare o suma mult prea mica pentru acești juniori de perspectiva . Ca o comparație , Fc Argeș a trimis la Benfica un fundaș de 16 ani pentru 200.000€ plus 20%. Probabil câteva procente am păstrat și noi pentru Vulturar și acum Nagy,însă suma de transfer…prea mica ,părerea mea
Mai contează și valoarea jucătorilor. Nu știu cât de bun e puștiul Argeșului dar în condițiile în care Cristi Mihai sau Mercioiu au făcut pasul spre prima echipă (chiar dacă nu intră deocamdată în calcule pentru meciurile oficiale) iar Norbert Nagy nu, asta poate să însemne și că potențialul său nu este unul strălucit. Rămâne de văzut. Poate ne-am păcălit dar în același timp poate vom lua o sumă de bani pe un jucător care altfel ar ajunge pe alte cluburi din județ.
oricum vom lua ceva bănuți dacă cuma se va transfera mai departe. există un procentaj din trasnfer care se trimite către cluburile care l-au format deci luăam și noi ceva dacă, cumva se va transfera mai departe pe bani mai mulți. Iar una e să transferiu la Benfica, alta la Veneția. Chiar dacă e un super talent nevăzut de nimeni de la noi, oricum nu o să se transfere mai departe pe milioane.
Nu știu de Nagy,dar Vulturar chiar arăta foarte matur in joc dar la fel și la el…suna extrem de mica ,vom vedea …
Ideea e ca daca acesti tineri talentati ar pleca dupa ce au meciuri in picioare si eventual se impun la prima echipa am lua bani mai multi pe ei plus ca ar ajuta si echipa. Asa, daca ii dam la varste fragede riscam sa nu mai avem nici ce promova la prima echipa, conform regulei under, si riscam sa ajungem sa cumparam juniori. Noi, care avem centru de juniori puternic.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30