Forumul "Bătrânei Doamne"

Versiunea integrală: Transferuri, sezonul 2021-2022
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Din cate sa pare ne miscam foarte greu cu transferurile , pacat. A trecut jumatate de cantonament si nu au sosit jucatorii doriti care practic trebuiau integrati in echipa in acest cantonament si sa fie la aceeasi parametrii fizici cu restul jucatorilor din lot. Sa speram doar ca sunt inspirati si aduc jucatori de valoare care se integreaza repede si aduc acel plus de care avem nevoie.
Ca de obicei, in fiecare an tot asa au venit jucatorii, pe final de cantonament.
Desi Apostu incearca sa ne spuna ca situatia financiara a UTA-ei e undeva sub nivelul marii, iar Rapid este noul Newcastle al fotbalului romanesc , situatia este cu totul alta referitor la plecarea lui Albu de la UTA , ca da este o pierdere imensa pe care nici el nici Balint nu si-o asuma:
https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclus...t-19215697
Cred ca ar fi fost mai mult decat barbatesc ca Balint sa isi asume pierderea lui Albu pe considerente care tin stric de deciziile sale si nu de chipurile,... UTA nu si l-a permis pe Albu!
Nu-i niciun zmeu Albu, asta. Nu avem de ce sa ne lamentam. Pretul e mare pentru cata valoare are!
Decizia de a renunta la Albu, raportat la cost, e una rezonabila. E un jucator bun, dar care nu merita 30k+50k+150k(imprumuturile pe doi ani+suma de transfer pt un procent majoritar). La astea adaugi si salariul de 6-7k/luna. Pt o perioda de 3-4 ani cat ar fi stat la noi rezulta un cost/an de 50-60k pe langa salariu, la final ai un jucator de 30 de ani pe care nu cred ca iti da cineva vreun ban. Iti asumi o asemenea cheltuiala cu un jucator de 20 de ani cu randament cert, nu cu unul ca Albu.

Legat de Apostu, cred ca sunt doua aspecte:

1. In calitate de scouter cred ca face o treaba rezonabila. Roger, Mode, Vukcevic, Shlyakov, Ubbink sunt cateva exemple de jucatori buni, sau chiar f buni daca ne raportam la costuri. Cred ca meritul ii apartine intr-o buna masura. Pt activitatea asta este insa platit, in plus a fost investit cu un nivel de incredere de catre club cum nu prea se intampla in multe locuri, sau cel putin nu cu impresari aflati la inceput de drum. Si el si Balint au crescut la UTA, facand lucruri bune pentru club, dar pentru care au fost rasplatiti, cu bani si cu respect din partea clubului.

2. Plecand de la primul punct, ajungem la atitudinea belicoasa si declaratiile nepotrivite pe care le face. Pe scurt, trebuie sa inceteze, ma astept ca Meszar sa-i explice ca parteneriatul remunerat in care se afla cu UTA nu-i da dreptul sa se erijeze in mai mult decat este si sa ne creeze inclusiv prejudicii de imagine prin declaratii de diva neinteleasa. Nu cred ca UTA ii datoreaza ceva mai mult decat ii ofera deja.
Cad rand pe rand variantele de fundasi laterali de perspectiva reprezentați de Apostu: Velisar a fost prezentat la Petrolul, Onea merge la Rapid pt 100K anunță Prosport.
Ne-ar fi fost de mare ajutor pe termen mediu si lung.
Velisar e format de Petrolul iar pt Onea se plătește sumă de transfer deci sunt motive obiective pt care i-am pierdut doar ca se tot întâmplă asemenea situații.
@suporterutabuc Cred ca multe echipe din Romania fac cantonament pe caiet.Parca anul trecut Dinamo a "uitat" sa plateasca hotelul unde au fost cazati....si dupa o saptamana a platit Badea.

@Man09 Cred ca Balint si Apostu asteapta dupa Butean!Eu cred ca vine Butean imprumut!Poate o varianta riscanta pe moment dar benefica pe termen lung este sa fie fortat Patlagica pe langa Vukcevic, sigur invata multe.
Nu știu de ce dar am o senzație de deja-vu, sper să mă inșel dar nu prea imi miroase a bine.
Am redus cheltuielile, au plecat câțiva jucători, aducem in locul lor un atacant cu jocuri in Malta ( Doamne apără și păzește) și incă vreo 2 refuzați pe care-i agățăm pe final...la vară o luăm, din nou, cu transferurile, să fie, frate, cât mai multe...Balint, din punctul meu de vedere și-a atins limita superioară, vor trece ani până va ajunge la rezultate mai bune iar de crizele de fată virgină făcute de Apostu deja mi-e silă, este pur și simplu rușinos ca un club de talia UTA-ei să stea drepți in fața unui impresar.
Să nu-mi aduc aminte de cât de profesioniști sunt cei doi din moment ce l-au lăsat să plece pe Horaţiu Moldovan.
Repet și susțin, rezultatele din sezonul ăsta se datorează in mare parte publicului arădean, Gyuszi face tot mai multă gargară...nu știu voi, dar pe mine incepe să mă apuce scârba.
Sunt si eu de aceeasi parere cu psv si Gru, deja mi s-a luat si mie de arogantele lui Apostu care isi aroga prea multe merite si uita sa isi asume sincopele, idem si Balint pe nisa lui.
Nu vreau sa rupem colaborarea cu ei insa pentru mine pe primul loc este clubul si stabilitatea sa, ori clubul, cu toate sincopele, le-a pus la dispozitie tot ce a putut mai bun ca resurse. Cand il mai ia gura pe dinainte pe Apostu, sa se uite si la ce transferuri face Botosani, ce salarii dau celelalte cluburi din liga 1 si ce pun ceilalti pe masa, ori blugii aia pe stramti il strang prea tare la c**** si de acolo nu ii mai urca sangele in sus la cap...

De data asta trebuie sa ii dau dreptate si lui Ovidiu, nu mai merge ca tot la sase luni sa dam afara jumatate de lot cum nu merge sa renuntam la jucatori in plin sezon, in afara perioadei de transferuri, fara sa ne pese ca trebuie sa le asiguram salarii, antrenori, conditii de antrenament dar noi ii platim degeaba. Pe astea cine si le asuma?
Din indiciile de pe aradon jucatorii ce ar trebui sa soseasca astazi in cantonament sunt.

Philip Otele

https://www.transfermarkt.com/philip-ote...saison=ges

Easton Ongaro

https://www.transfermarkt.com/easton-ong...ler/673051
Din ce se scrie aici: https://www.aradon.ro/ut-arad/atacant-ca...a-1481735/

Extrema Nigeriana din campionatul Lituaniei:
https://www.transfermarkt.com/philip-ote...ler/678655
https://youtu.be/wZSbmbehJQ8

Atacant Canadian din campionatul Canadian cu cetatenie Italiana:
https://www.transfermarkt.com/easton-ong...ler/673051
https://www.youtube.com/watch?v=tNf_jJdC-xc

Asta e ce am gasit eu dupa putin google.
https://www.aradon.ro/ut-arad/atacant-ca...a-1481735/
Spoiler alert! Smile)) Daca Sfara are dreptate!
Se potrivesc descrierii:Canadianul e Easton Ongaro de 1,98(l-am anticipat aici pe forum inca din 28 decembrie) nu e strain de Europa a mai jucat in div secunda din Danemarca.
https://www.transfermarkt.com/easton-ong...ler/673051
https://www.youtube.com/watch?v=tNf_jJdC-xc
Iar nigerianul ce joaca extrema din campionatul lituanian este: Philip Otele de 22 ani si 1,85 un talent nativ cum putine sunt in Liga 1 ,a marcat 9 goluri in campionatul recent incheiat.E format in Anglia.
https://www.transfermarkt.com/philip-ote...ler/678655
https://www.youtube.com/watch?v=wZSbmbehJQ8
Sunt doi jucatori tineri talentati cu potential care pot creste si mai mult la UTA jucatori peste media lotului actual si cu profile care ne lipsesc in momentul de fata.Extrema tehnica de viteza si pivot clasic.
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/gi...u-19393957
Becali schimba strategia ofera 600 mii pt Miculescu si inca 1 an sau 2 sa ramana imprumutat la UTA , intrebarea e si-ar putea pastra Miculescu concentrarea pe perioada imprumutului? Si un procent consistent la revanzare ar fi imperativ sa pastram!
Oricum un sezon de primavara de succes pt Miculescu ar creste cota lui si mai mult.
Daca situatia financiara nu e disperata la club la vara se poate lua o decizie inteleapta nu e motiv sa se grabeasca.
Ai avut ochi bun. Smile
Si mie imi plac, sunt promitatori amandoi, cum ziceti si voi, au sanse mari de crestere la noi, sunt increzator ca am facut o afacere buna.

P.S. Ciobanul sa ne caute atunci cand ni se face noua dor de el.
„Rapid a plătit 200.000 euro ca să-l aibă pe Albu. Voi știți asta? Nu e vorba că nu l-a vrut Balint pe Albu, dar cine dădea 200.000 euro? Rapid a plătit 50.000 de euro pentru împrumut, plus 150.000, suma de transfer, pe care a activat-o. UTA avea banii ăștia, să-i plătească? Nu!”, a spus Apostu. 04 ianuarie 2022

”Rapid mai are de plătit o sumă din împrumut. A plătit o sumă, dar mai are de achitat alta. Albu este împrumutat pentru o sumă de bani, iar acum, în ianuarie, Rapid trebuie să facă dovada plății din tranșa a doua a împrumutului. Apoi, până la o anumită dată, în primăvară, Rapid are opțiunea unui transfer definitiv, dar pentru 60 la sută din drepturile jucătorului. Noi păstrăm 40 la sută.

Nu s-a făcut transferul definitiv, și eu am rămas surprins de ce s-a întâmplat (n.r. – referitor la declarațiile impresarului lui Albu) a spus Cristian Tănase. 09 Jan. 2022

Caracter sau ce?
Canadianul in ciuda inaltimii pare tehnic din clip, primul Canadian in Liga 1 din 2012 incoace, sper sa avem inspiratie la ei si sunt tineri pot creste la UTA. Oare oe Ronaldo Deaconu nu l-am putea convinge sa vina la noi.
Daca imi aduc bine in minte a ma jucat la noi in 2017 Hanson Boakai care avea cetatenie canadiana (interesant este ca acum joaca la aceasta echipa FC Edmonton, de la care l-am luat pe Ongaro). Nu cred ca discutia este de convingere, el e sub contract cu Gazul, e cel mai bun jucator al lor, se cer multi bani pe el, iar politica noastra cred ca o stiti...
Nu stiu de ce dar am un feeling bun in privinta atacantilor adusi, par promitatori, par sa aiba tehnica ceea ce e bine si in plus au o varsta care ne da sperante ca mai au multe de acumulat.
(12-01-2022, 10:17)Kidu a scris: [ -> ]Nu stiu de ce dar am un feeling bun in privinta atacantilor adusi, par promitatori, par sa aiba tehnica ceea ce e bine si in plus au o varsta care ne da sperante ca mai au multe de acumulat.

Poate e doar 'wishful thinking', cel putin la mine asa e. Speranta mea e ca nu putem avea aceleasi nereusite la infinit si un suflu proaspat in atac/echipa ar trebui sa ne scape de situatiile din trecut.
(12-01-2022, 9:21)sabau15 a scris: [ -> ]Daca imi aduc bine in minte a ma jucat la noi in 2017 Hanson Boakai care avea cetatenie canadiana (interesant este ca acum joaca la aceasta echipa FC Edmonton, de la care l-am luat pe Ongaro). Nu cred ca discutia este de convingere, el e sub contract cu Gazul, e cel mai bun jucator al lor, se cer multi bani pe el, iar politica noastra cred ca o stiti...

Deaconu devine liber te contract la sfarsitul lui Ianuarie iar Gazul e in deriva, asa scrie prin presa online. Referitor la atacantul lituanian adus, parca la un corner al belgenilor din jocul amical a sarit mingea din el ca din zid, sau poaite nu am vazut bine si e OK.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30